» Vad vore jag utan min one piece?!

Hey!

Nu sitter jag ny duschad här i min säng och återigen har jag en supersnygg lugg ;) Mamma klippte den och det blev NAJSIGT. Sedan lyxade jag till det lite och körde hårinpackning och sen fönade jag håret. Det var längesedan jag gjorde men man vill ju inte förstöra håret? Fast nu har jag ju upptäckt (eller jag frågade mamma och hon visade mig) en värmeskyddande grej som skyddar året! Yeey! :) Fast tyvärr så är den väldigt parfumerad...

Efter duschen så gick jag upp och fixade i ordning en macka och en kopp te till mig och när det var klart så kollade jag lite av en knäpp serie som mamma och pappa kollade på.
Jupp, det var min kväll det, haha :)


Efter duschen.


Före duschen.




Värmeskyddande spray (obs. jag hr starka misstankar att den knäppt nog
BARA är för män som vill lukta starkt).


» oups

Hejhej! :)

Får bli en snabb uppdatering här ;) Jag har lyckars tjata mig till att mamma ska klippa till min lugg nu på dom villkoren att jag tar fram allt. Och egentligen vet jag inte varför jag bloggar nu för det var typ allt jag skulle säga, haha :)

image description
Arkivbild från tiderna med lugg :D

» Vad tycker du?

Vad tycker du om min blogg?






Free polls

» Ica :D











Hahah ALLA måste kolla!! Så jäkla bra :D

» Såklart slänger man sig på soffan så fort man kommer hem

Nu är jag hemma från en kul dag med Alma! Vi har gjort en massa kul. Vi har spelat sims 3 och gjort en fin familj som bestod av två tjejer som var homosexuella :) När vi började spela så kom vi så långt att tjejerna gifte sig. Yeah! Vi kollade på TV samtidigt. Project runway och något läskigt pogram där man fick se en massa operationer som var sjukt blodiga! Undra hur dom spelar in allt?! x)
Vi satt och kollade på TV/spelade sims så länge att MArley började gny och jag upptäckte att klockan var två... Då blev det ut och gå :) Och direkt när vi kom hem så lagade vi lunch och kollade på Ghost busters 2. Yeey! Den var bra fast lite läskig ;)
När filmen var klar så var klockan halv fem så vi behövde genast gå och hämta Lizzy på hunddagiset. Det var jättemörkt och läskigt när vi gick men det gick bra fast på vägen hem så mötte vi två unga dumma killar som gick och lös med grön laser. Tänk om Marley eller Lizzy fått den i ögonen? Undra hur dom tänkte?!

Mamma körde sedan förbi och hämtade mig och nu ligger jag här på soffan som vanligt, haha :D


» Ännu en fin pingu parodi


» Varning för askul snuskig video



Hahahahaha :D Askul men helt galet omoget! ;)

» Dagens låt! :)



           

» Vampyrer eller något...

Imorse så vaknade jag klockan nio och fick rusa upp för jag hade ju glömt Marley! Han var säker jättekissnödig :O Men då så klädde jag snabbt på mig och stack ut med honom medans söta Alma fixade frukost. På promenaden så straffade Marley mig genom att bajsa :( Jag hatar att plocka upp bajs! Fast jag antar att jag förtjänade det... xD

När jag efter kanske en kvart kom tillbaka så hade Alma dukat fram fint och gott så det var bara att hugga in ;) Tack Almis!
Vi pratade om massor av saker men mest att det stod i tidningen att socker var som knark! :O Inte bra, fast jag kommer absolut inte sluta äta godis för det, haha :)

Och nu sitter vi alltså här igen framför datorn och bloggar :) Kulkul! Vi har lite planer på att spela sims också... Det var väldigt länge sedan jag gjorde det. Men först, två bilder från igår (obs. jag blev lite oseriös med sminkningen efter ett tag)!





Nu får ni önska oss lycka till i ALmas spökhus ;)

» Dagens låt! :)



            

» Jävla Enskede

Hej... :(

Just nu sitter Alma och jag i hennes källare och gör ingenting. Vi fick företagsgodis av två personer. INGET MER?! Hemska Enskede och värst vad alla har blivit snåla... I USA är Trick or treat typ världens grej ju och alla har godis hemma. Så bajsa på er som inte gav oss godis! Speciellt er sur-kärringar som inte har något liv.

Puh. Nu har jag fått tömma mitt hjärta lite. Skönt, fast min och Almas kväll är förstörd... :( Vi måste rädda kvällen och göra något kul... Hum, okej jag vet inte :(


» Pumpa

Hejsan!!

Nu är jag hos Alma igen. Det var ingen badminton, eller dom hade skjutit upp den till halv fem istället i vi sket i det. Men inatt ska iaf jag och Marley sova hos Alma och vi ska ha super mysigt!
Kolla på film, lyssna på musik, äta snacks, gå bus eller godis och bara snacka :D :love:

Nyss har vi fixat till en pumpa här hemma hos Alma. Det var jättekul och jätteäckligt. Vi skar först av locket, sedan gröpte vi ur den och plockade ur alla kärnor och sist så gjorde vi ansikte på den.
Nu står den på Almas trapp och ser läskig ut.

Alma har nu börjat hjälpa Ernst att fixa till hans mini pumpa.


» Ruuligt krig :)

I fredags så var ju som sagt jag, Alma och Anna tillsammans och turnérade lite i min källare. Vi filmade också lite, haha :) Här kommer det bästa klippet ;)


» Almis

Tjosan :)

Idag har jag varit mest med Alma. I morse så typ tvingade pappa upp mig för att gå med Marley halv nio?! Inte okej, fast om jag sak få dom där pengarna själv så måste jag ju anstränga mig... ;) Men iaf så träffade jag Alma lite innan lunch och så tog vi en lån promenad i svedmyra.
Sedan när vi kom hem så gick Alma hem till sig medans jag åt lunch och sedan så cyklade hem till henne och nu är jag här. Tada! Haha :D
Om ett tag så ska vi på badminton och efter det så ska jag, Alma och Anna gå bus eller godis. Hihi :) Det är ju så himlans kul att man inte kan sluta. Vi alla ska vara vampyrer, haha :) Det roligaste är ju nästan att få sminka och fixa i ordning sig.

PussOchHej :love:


» Mycket gå idag....

Har precis kommit hem från en kanske 15 minuters tur med Marley och mamma. Jag är jättetrött i benen efter att ha gått så mycket idag.
Lunch-turen med Marley så tappade jag bort mig i tallkrogen och fick därför en riktigt lång promenad. Det slutade med att mamma fick typ gå in på hitta.se och guida mig hem via telefon.. Haha :)
Efter det tog jag och Alma en promenad till Konsum och köpte godis.
Sedan när gästerna kom så gick vi barn och köpte dricka och det tog 50 minuter, hahahah :)
Jag var också på bus eller godis runda med gästerna. Eller jag och en annan tjej frågade inte om godis utan vi gömde oss och gjorde knäppa ljud.
Och nu har jag och mamma tagit en sista promenix.

Fast nu ska jag sluta för jag kollar på film.


» jag tar mina bilder från cameroid.com

Bonjour!

Vaknade väl runt halv tio idag men låg kvar till klockan snart var elva. Mamma och tog ut Marley. Jag är nästan lite orolig för att jag inte kommer få alla pengarna för att vakta honom. Det värsta är att jag ju redan gjort av med hälften... :S Hahah... så jäkla typiskt mig :)

Jag har iaf inte gjort någonting den här morgonen förutom att typ gosat med Marley och kollat bloggar. Jag har ocks några härliga webcam bilder till er, haha :D

Idag vd tre tiden ska jag bort med familjen. Kulkul :) Jag vet inte hur länge vi stannar men det blir nog inte middag där iaf. Kanske bara lite snack och en fika? Vem vet, det ska i alla fall bli trevligt.


Knäpp special effekt ^_^


Alma gjorde en fläta på mig igår som jag sov med så ena sidan av
håret är lockigt x)



» 10 roliga saker

Många ska åka bort på höstlovet och har en massa skoj inplanerat men för er (typ jag då) som inte har det så har jag några supertips på vad ni kan göra! :)



1. Ring en vän. Det finns förhoppnings vis någon som är hemma mer än du som du kan tänka dig att vara med. Ring honom/henne och fråga om ni ska göra något.

2. Läs. Har du en bra bok så sätt dig och läs den. Har du ingen så kan du pallra dig upp till bibblan och låna någon. Kanske fastnar du för den?

3. Baka. Bläddra i kokboken eller känn efter om du är sugen på något. Om du är det, så baka det! Har du inte alla ingridienserna så kan du cykla och handla dom. Ännu lite tidsfördriv!

4. Städa. Det känns inge kul men det kanske verkligen behövs? Du har ju ändå tråkigt så varför inte utnyttja det? Ta tag i en stökig plats och gör den ren och fin. Du också överraska föräldrarna med att ha städat.

5. Rita. Ta fram penna och papper, sätt dig vis ett fönster och måla av allt du ser. Eller så andvänder du fantasin och ritar det du känner för.

6. Kolla på en film. Ta fram din favorit film eller bara en som du tycker är bar och kolla på det. Sitt gärna och snaska på något gott.

7. Lek med ditt husdjur. Har du ett husdjur? Om du har det så ängna dig bara år det en stund. Lek med det, kela med det och ge det mat som det tycket om. Kanske kan du också lära den några trick?

8. Ta fram dina gamla leksaker. Ta fram dina gamla dockor och gosedjur och lek med dom. Det kansle känns dumt men prova. Det kan nog vara ganska kul att få återuppleva det gamla goda ;)

9. Spela något. Ta fram ett spel som du gillar och spela det! Det spelar ingen roll om det är tv-spel, data-spel eller vanligt spel! :)

10. Skriv en novell.  Skriv en novell som du sedan ritar bilder till. Om du blev nöjd kan du visa den för familjen eller ge bort den.


» Lite fantasi brist här

Nu är jag hemma från kvällis och har egentligen ingat alls att berätta. Kvällis var kul och vi spelade buzz typ hema tiden. Sedan kom pappa och hämtade mig så gick vi en liten promenad med den busiga vovven Marley. Det här kommer kännas konstigt att inte ha honom sedan. Hum.. Känns rätt knäppt att det är Noras hund faktiskt.

Oj oj oj vad långt jag kom utan att ha något att berätta... ;) 

Inlägget är för kort...

Nä, jag är ledsen jag kommer inte på något att berätta. Men jag har några tips på gång så vi ses! :)

» Halloween tips!




1. Fixa läskigt godis.
Det ska helst vara svart, rött eller orange. Non stop, lakrits, remmar (röda och svarta) och gelehallon är bra tips.

2. Klä ut dig. Vampyr, häxa, spöke eller demon. Det spelar ingen roll för det viktiga är att du ser läskig ut. Kom ihåg att smikningen är viktig. Vitt i ansiktet, svart runt ögonen och röda läppar är bra. Eller blodigt. Det bror på vad du har hemma och vad du kan köpa!

3. Gör något läskigt. Varför inte gå en spökrunda, berätta spökhistorier eller spela ande i glaset? Det är ert val men glöm inte att det ska vara riktigt läskigt!

4. Gör omgivningen läskig. Ställ fram en pumpa, ta fram lite levande ljus och släck allt annat och häng upp lakan och dukar. Att omgivningen är spöklik är viktigt. Hela kvällen blir mer spännande då.

5. Ha läskiga special effekter. Sminka en docka lite creepy och ställ fram. Om ni inte vill ha helt släckt är en bra ide att ha färgat, tunt papper över lamporna så att det blir läskigt ljus. Måla med någon färg som går bort på speglarna (läppstift tex) eller skriv något riktigt läskigt.

6. Gör bus eller godis. Gå ut och knacka dörr och fråga "bus eller godis". Samla ihop mycket så ni har hela kvällen och glöm inte att göra bus hos dom som inte ger er godis. Några tips är: sprid toapapper i trädgården, häll ketschup på fönstret och häll grus i brev lådan.


» The winner

Hey!

Alla gått och jag är ensam. Eller asså alla kompisar har gått men familjen är ju kvar. Hahah :)

Vi körde lite turneringar i källaren. På tumbrottningen så vann jag, på armbrytningen så vann Alma och på sten, sax, påse så vann jag ingen :) Vi som tävlade var: Ebba, Alma, Anna och jag. Fett grym jag var! :) Vi byggde spiraler av kapplastavar också fast ingen turnering... Alma vann då :(

Nu sitter jag och äter en såndär chokladgrej med vitt gott kladd i mitten. Hahah vet inte vad dom heter ;) Snart ska jag göra lite tips till bloggen :)

Jag tycker att jag lagt upp tillräkligt mycket bilder idag...

» Hos Alma

Vi har varit ute på promenad med Marley och Lizzy nu. Alma kom hem till mig också men efter ett tag började Marley gny så vi behövde ta en promenad. Och nu sitter vi i Almas trädgård och pratar om barnpogram. Hihi :) :love:

Men snart ska vi hem till mig igen och ikväll kanske kvällis.


» Dagens låt! :)



           

» BILDER


min outfit







Förvrängning





En liiiten del a bilderna som vi tog :) :P

» Bajsa luktar bajs

Tjeena! :)

Nu har vi kommit hem från en najs dag, Anna och jag. Det började med lång sovmorgon, som ni vet, och sedan var det matte. Vi fick göra förlag på vad vill ha som elevensval och sedan gick det bra med studerandet. Hihi, det var ju bra :) Sedan stannade jag och Alma och pratade med Kristin om en viktig sak, fast det är privat så ni får inte veta. Och so:n var ju kul för att det gick så himla bra för mig.

Efter det gick jag och Anna hem till mig och tog ut Marley på en lång promenad för han var KISSNÖDIG. Hon drog jäklit mycket och så bajsade han också. Det luktade inge vidare och jag behövde ta upp det. :(

När vi sedan kom hem så var vi väldigt hungriga så vi lagade lite nudlar. Mums fast det blev lite mycket buljong. Hehehhe :) Och i mitt te så blev det lite mycket socker kanske :O Hihihi :) Sedan tog vi lite vitchoklad till efterrätt och nu är vi liiite hyper.

Vi har tagit massor av failade och roliga bilder... Men dom kommer i ett eget inlägg ;)


» Hej

Godmorgon, godmorgon!

Jag gick upp kvart över sju för att gå ut med vovven fast jag har lång sovmorgon. För jag är ju en sådan riktigt bra hundpassare ;) Nä men jag kommer ju liksom på pengar för att vakta honom så jag måste ta hand om honom hela tiden, annars får jag dom honom inte. Men nu den här sista veckan ska jag vara en riktig ängel och ta ut honom varje gång han behöver det. För ärligt talat så behöver jag dom..

Vi har kort dag idag. Slutar vis lunch. Jätteskönt men jag har inget planerat. As tråkig kväll det kommer bli. Och dag också för den delen. Jag ska inte till mormor för hon och Lennart är sjuka. Får höra med kompisarna om någon vill sova över elr något. Renad nu, nån som har en ledig fredag för Kajsa? Hahah ;)

Eftersom jag var uppe så tidigt idag så hann jag ducsha innan skolan också. Det hinner jag inte annars vilket är väldigt dåligt. Det är ju på morgonen man behöver och vill duscha. Eller hur? Man vaknar och blir fräch :) Perfekt!! :)

Nu är Anna här :)



» tråkligt inlägg :O

Hemma från teatern. Det var lika kul som vanligt.

Var egentilgen bara det jag skulle säga...


Är så jäkla orolig för en kompis just nu... :/ Det är allt som rör sig i bakhuvudet.

» Dagens låt! :)



           

» Just nu

Jag ska be mamma att klippa till min lugg. Så här kan jag ju liksom inte se ut :S


» Lång tur med lillgrabben

Nu är jag hemma från en 40 minuters lång promenad med Marley. Mysigt. Jag hade tänkt följa med till bea och handla fast det blev lite tajt med tid eftersom jag ska på teater strax. Jag måste hinna äta också :)

Jag har inte så mycket att säga så tja då! ;)


» haha

Tjeena!

Nu är jag hos Anna och vi tråkar lite. I skolan så slutade vi tidigare för Kristin behövde snacka med några (okej nästan hela klassen) för dom hade varit busiga. Jag var inte en av dom. Anna borde varit det... MOHAHAHAHHA!! ;) Hon är dum mot mig just nu. Snyft :(


Nu ska vi göra något annat för det här är tråkigt. Jag ska rita lite på Anna som hemd oxå.

» Dagens låt! :)



        

» 10 störande grejor.

Jag blir så jävla irreterad på vissa saker just nu.

1. Det fucking mejlet vill aldrig komma.

2. Det står att webbsidan inte kan visas fast allt annat kan.

3. Jag vet inte om jag kommer vinna dom där grejorna.

4. Mina naglar växer aldrig.

5. Jag har torra läppar.

6. Jag har inga pengar.

7. Jag ska inte göra något speciellt på höstlovet.

8. Jag är trött.

9. Jag är hungrig.

10. Andra vet din hemlighet men inte jag.


» tävling-vill verkligen vinna!!


Jag tävlar hos Millah om en härlig goodiebag som jag verkligen vill vinna! Hoppas på mig nu<33

» FRIDA

Hay!

När jag kom hem från Anna idag så möttes jag av en bra och en dålig nyhet... igen. Den dåliga var att mamma verkligen inte mådde bra. Hon spydde upp allt hon åt, hade en ordentlig huvudvärk och mådde illa. Ingen höjdare?
Den mycket bättre nyheten är att min allra första Frida har kommit!!! Som jag har väntat asså. Det var ju några månader sedan jag beställde den men tydligen skickar dom när en ny sesong liksom börjat. Men nu är den här!! Wiie :D

Jag har också pluggat massor för idrottsprovet. Jag vill klarta det!! :) Hoppas, hoppas, hoppas :tumbup:


hihi ännu en webcam bild fast tidigare idag la jag faktiskt upp vanliga
bilder :)



» Police line do not cross

Hemma hos Anna och pluggar. Jättetråkigt :( Asså inte tråkigt att vara hos Anna men att plugga. Vi har ju liksom prov i idrott imorgon. Jag ska säga till våran idrottslärare att jag vill ha instuderingsfrågor istället för ett stort häfte som vi inte har en aning om vilken del vi ska kunna i.

Jag och Anna har bakat oxå. Chokladbollar, hihi. Dom blev ganska goda fast jag orkar inte fler. Haha :)

Men här kommer några fina höst bilder som Alma tog när jag och hon var ute med Marley.






Hihi, fast jag är en liten knäppis :) :love: :thumbup:

» Bajsbok, HAHAHA

Hihi, nu har alla bloggat klart och ´sitter och läser en extremt mysig bajsbok. Heheh ;) Men jag tycke att bilderna var lite uschiga så nä, inget för mig..


» hela gänget hos Alma

Hello!♥

Just nu har vi håltimme och hela gänget är hos Alma. Alla skriker om att dom vill blogga men nu är det jag som är kung! Mohaha ;) Nyss bloggade Anna och jag hann ta datorn, hihi :)

Vi hade engelskaprov idag. Det kändes som om det gick bra fast jag kommer inte få alla rätt. Skrev inte ens i vissa saker (obs, väldigt få!) hehe :)

PussoHej

» Dagens låt! :)




                            

» Lite barnpogram sitter aldrig fel! ;)

Hola! (säger jag fast jag inte ens har spanska i skolan..)

För ett tag sedan så var jag ute med Marley. Jag tog sällskap med pappa så långt jag kunde, vi mötte en snubbe på vägen som jag vet vagt vem det är men som pappa känner. I alla fall så skulle snubben (asså en snäll snubbe) åt samma håll som jag när jag skulle vända hemåt så vi tog sällskap en stund. Trevligt, trevligt.

När jag kom hem så gick jag in hos mamma och Ebba i Ebbas rum och kollade lite på svtplay. Livet enligt Rosa och Rampljuset. Hihi:love: Och nu sitter jag här vid datorn och åt nyss en god glass, hihi:)

Puss och hej<33

Ingen bild.

» Ny design

Oh yes!
 
Nu har jag en design jag är nöjd med! :D Det tod ett tag med header fast jag blev nöjd! Hihi, hoppas ni också gillar den för annars blir det ju lite pinsamt. Jag lixom ba, asså jag ba äääger så jävla hårt när det gäller det här med designer asssow!! Och ni ba står där och ba lixom assow hon tror att hon är nåt med assow ba kolla på hennes design.. Haha den är tys såhär asfu bal.
Så säg mig nu, har jag lyckats?



» Förlåt för alla dessa webbcam bilder...

Hey! :)
 
Förut så dog datorn och efter det så dog jag. Man mår ju väldigt varierat av det här "sjukdomen", det går upp och ner och förut gick det nog klart n
                                                          e
                                                           r
för mig. Jag blev typ super trött och orkade typ inte göra något. Fast det har gått över nu. Men iaf har jag precis druckigt en kopp te med  socker och citron i och mumsat upp en chokladbit. Men lakritssmak. Hum... Smakade sådär. Det gjorde i alla fall susen för en piggar tjej! Och ebba har precis bakat. Eller bakat och bakat, hon har smält choklad och blandat med corn flakes. Muums! Och hon har faktiskt sagt att jag ska få den näst största!! :D

Nu ska jag göra något annat. Fixa lite färger på bloggen antagligen.  Sido-grejen med länkar, kategorier, senaste inlägg osv. är inge vidare snygg grå. Jag vill ha den typ ljusblå. Och så vill jag ha bakgrunden svart, haha :) Nä men jag får se, ni med!! :D


Förlåt för att det bara blir webbcam bilder... :/

Men nu gnyr Marley så jag ska se vad han vill:love:

» mikroplasma host grej = antibiotika

Hey allihopa!! :)

Idag har jag en bra nyhet och en dålig. Vilken vill ni höra först? Vi börjar med den bra eller hur?

Bra nyhet: Jag var i skolan idag!!! :D Äntligen. Jag mådde bra också. Vi började med franska. Jag kommer knappt ihåg var vi gjorde, typ något med din och min. Efter det var det idrott. Pappa hade skrivit en lapp att jag inte behövde vara med på idrotten så jag satt i fönstret och kollade på. Tjerna var asfega, haha. Dom körde kryssar kung och killarna typ sprang över hela planen medans tjejerna bara typ satt inne och gömde sig, så till er tjejer som var med: KOM IGEN TA FÖR ER!! hah :) Men iaf så var det svenska både före och efter lunch. Jag typ renskrev min berättelse hela lektionerna. Blev klar precis på slutet. Mentorstiden satt alla bara och lyssnade på Kristin.

Dålig nyhet: När jag kom hem berätade mamma den härliga nyheten att Daniel, Mamma, Ebba och jag måste ta antibiotika för vi har dragit på oss den fina hostsjukdomen mykroplasma. En host grej som gör att man ibland mår jättebra och ibland dåligt.

Övrigskit: Nu är jag iaf hemma och jag har precis ätit mellis. Måste plugga snart :(

» Dagens låt! :)



           

» *svärord*

Kanske inte blir skola trots allt? Har galet ont i halsen just nu men jag fortsätter hoppas. Jag tänker ställa klockan till sju imorgon och gå upp, se hur jag känner mig. Jag vill verkligen inte behöva sitta hemma fler dagar. :( Supertråkigt och jag saknar alla kompisar. Längar efter er :love: 

Vid ungefär fyra idag så sår iaf jag, mamma, Ebba och Daniel narnia 3. Den var rätt så bra. Fast vi såg den på svenska för att Ebba skulle fatta vad dom sa. Vi tog en smothie till tha movie. Pricken över i:et.

Pappa är just nu ute och rastar Marley. Han gnydde så mycket att vi knappt orkade mer..? Jobbigtjobbigt fast riktigt söt liten vovve!! :love:

Jag chattade lite med Nora idag oxå :D Hon är ju lixom i Ecuador(?). Typ as häftigt! Hon berättade lite om saker som hon hitils gjort. Den ena mer farlig än den andra, haha ;)


måste säga att jag älskar hur mitt hår ligger<333

» På bättrings väg

En hemma dag, en hemma dag, en liten, liten, liten, liten hemma dag.

Fin låt va? Kom just på den haha ;) Den liksom förklarar hela min dag. Att jag är sjuk och har varit det länge men att jag har börjat tröttna på att bara sitta hemma och vara trött. Aa, jag är jäkligt nöjd i alla fall, hahahahahah :D

Okej om vi ska vara seriösa då... Jag mår bättre och går antagligen imorgon. Om min jävla feber inte stiger på kvällen då, vill säga.
Jag åt precis lunch och innan det var jag och mamma på en tur med Marley bort till konsum och köpte mat. Jag stog utanför med Marley medans mamma handlade. Vi ville inte knyta fast honom utanför när det är massor av kunskapsskole-barn där. Tänk om dom hade börjat klappa och Marley börjat skälla? Inget kul med det. Tur att det inte hände då!! :)







Tre bilder från nu.

puss<333

ps. kom på ett härlit ord precis! Julbulle... :) :tumbup:


» 5 höstpeppiga låtar










» mitt huvud känns som ett bowlingklot med siffran "14" på...

Har varit ute med Marley och Ebba. Det var ingen skön tur, för både jag och Ebba har feber. Har nästan trettionio grader och Ebba har 38, prick. Ja, det blev en väldigt kort tur... xp

Jag har fixat nytt. Matilda hjälpte mig igen med en grej som jag tycker verkar vrål svårt, men som Matilda klarar på typ en minut..?! Men iaf, vad tycker ni?? :) (sådär tycker jag själv).

Pappa kom precis och gav mig två päronbitar och ett glas juice. Mmm, precis vad jag behöver :) Men maten är snart klar och jag ska försöka hinna med ett "höstmusik". Hiner jag inte blir det efter maten istället.

puss<333


» Dagens låt! :)



      
         (om ni inte orkar kolla på hela för grejen så spola fram till 2.50 så börjar dom sjunga typ där) 


» NÄSSELUTSLAG

Förlåt så mycket för världens sämsta uppdate men jag kan säga att jag har mått åt helvete.

Igår så vaknade jag med lite feber och min hosta (hostan har blivit bättre :)). Jag tog bisolvon på morgonen, vilket jag verkligen ångrar. Jag har fått en allergisk chock (hade alltså ingen aning om min allergi för bisolvon, innan jag tog det) :( Nässelutslag... Stora röda, prickiga och kliande märken över ben, armar och mage. Inte speciellt mysigt eller trevligt. Dom är kvar idag men nu har jag tagit en tablett som hjälper!! :D (Först provade jag med kyl balsam men det hjälpte inte så bra. Emla salvan var jättebra när man väntade på att tabletten skulle ge effekt). Så om ni utsätts för nässelutslag någon gång så ring mig ;) I know best!! :D

Matilda har hjälpt mig med en sån himla fin "signatur" som dyker upp efter varje inlägg! Tack super mycket Matilda :D :love:

hennes fina blogg: http://artlove.blogg.se


Nyss så kom jag och pappa hem från en lång tur i skogen med Marley. Han gillade det och för mig var det skönt att få komma ut eftersom jag mest sitter inne nu med sjukan. Pappa verkar rätt farcinerad av Marley :) :thumbup: Kanske blir det hund snar då?? Fast aldrig att vi skaffar hund. Två veckor men en söt och fin liten jycke räcker gott och väl.

Mormor och Lennart var ju som sagt(?) här igår. Stackarna, haha. Förväntar sig en mysig kväll med barnbarnen men så möts dom av en liten sjukstuga. Två sjuka fina flickor och en kille som är ute och..? Ingen aning :O

Hej då<33

» Fan

Imorse vaknade jag med 0 feber. Gissa om jag blev glad?! Iaf låg jag hemma och mådde okej (min jävla hosta har ju inga planer på att försvinna, tyvärr) och hela morgonen spelade jag på mobilen. Jag mådde faktiskt helt okej. Imorgon när mormor och Lennart kommer hit kommer jag må bra! tänkte jag då.. Efter lunch tog vi bilen till triangeln och hämtade Ebba som precis hade slutat, fortsatte mot Farsta eftersom vi behövde köpa lite grejs. Men då ringde Daniel och sa att Marley hade kommit så vi fick i sista sekund svänga hemåt.
Marley blev väldigt glad när han fick se mig vilket var jättekul! Efter att ha fixat fram mat och vatten hoppade vi in i bilen och stack till Farsta, nu utan stopp. Vi handlade det vi skulle och åkte hem. Jag mådde ganska dåligt.

Jag bosatte mig i soffan och har legat där nästan ända fram tills nu. Vid middag behövde jag ju gå upp. Väl vid borde kände mamma på min panna och konstaterade att jag hade feber.

Skit också? Men det är ju trevligt att Marley är här. För er som inte visste det så ska jag passa honom i två veckor. Nora och hennes familj ska till Sydamerika (kan inte stava landet).

/mobilblogg


» Copyright by Kajsa ©

Nu ska jag precis göra en ny design :) jag vet att jag ändrar hela tiden men jag blit ju aldris nöjd :( Men nu ska jag faktiskt jobba mycket med den!! ;) Ja, det är klart att jag ansträngt mig när jag gjort dom andra men inte så mycket. Hihi :) Jag är så himla slapp.

Jag måste byta dator för att kunna göra min nya (och fin ska den bli) design.


» Plus och minus med hösten



+ Att få sitta framför brasan och läsa
+ Att kasta löv
+ Att fota alla vackra höstfärger
+ Att få köpa nytt höstmode
+ Höstlovet

- Det börjar bli kallt
- Massor av prov och läxor
- Det blir snabbt mökt
- Man blir lätt sjuk
- Man måste trycka på sig massor av kläder


» Dagens låt! :)




 

          

» Ännu en dag i soffan...

Godmorgon!

Sjuk och hemma igen... På kvällen stiger febern asmycket :( Just nu har jag ingen feber medans jag hade 39 igår kväll? Samma sak var det typ igår oxå... Men idag är jag är för min f ö r j ä v l i g a hosta och gårdagens feber. Om febern stiger ikväll med får jag va hemma imorgon också! :( Jag vill inte det. För det finns stor risk att jag mår dåligt i helgen oxå. Och det vore ju hemskt! 

Jag vaknade kanske kvart i åtta i morse av familjen och kunde inte somna om. Därför startade jag dagen med att spela på min fina mobil. Lite mega jump, ice dash, dragon fly och fruit ninja. Jag rensade också mobilen på onödiga spel som bara tar plats. Och allt känns bara sådär helt perfekt.
Sedan tog jag mig tid att faktiskt se lite mänsklig ut. Gick sådär, haha :) 

Jag sa ju igår att jag skulle behöva vara ensam hemma, NO LONGER!! Daniel ville joina mig, haha. Nä men han blev oxå sjuk. Nu är det två hostande apor i huset. Jag fick oxå nyss veta att Anna är sjuk. Ojojoj :O Tänk om hela världen går under?!


Ebbas små kompisar från senast vi var på landet :)

» Febero

Hej...

Jag tog just tempen på mig själv och jag hade 39 grader?! Vafan? Jag hade typ ingen feber på morgonen, bara en förjävlig hosta :( men min feber verkar iaf stiga på kvällen. Bajs. Och det är ju astråkigt att vara hemma och knappt kunna göra något! Ensam hemma på det hela också :( nån som vill göra mig sällskap och bli lite smittad? Slå en signal då! Hahahx) ( OBS bara driv för er trögisar som inte fatta )

Bara jag kan komma på fredag! och juste, mitt kontokort + kod har kommit och är aktiverat oxå! Yeey! Synd att jag inte har några pengar på det bara... ;)


» Dagens låt! :)





          

» ho, ho, ho, HOST

Tja! :)

Idag var jag oxå hemma men nu mår jag bättre. Jag kanske kommer imorrn. Det beror på om febern stiger och om jag hostar hysteriskt mycket då också. Jag bloggade två extremt ointressanta inlägg igår men till mittt försvar kan jag säga att jag mådde piss. I måndas kväll hade 38 graders feber med alvedon i mig (alvedonen gör så att febern sjunker)! Och igår kväll hade jag 39 graders feber och det var inte så kul. Jag tror knappt att jag har någon feber idag men som sagt har jag min jävla hosta. Jag hostar typ hela tiden och varje gång gör det ont i halsen :( Not so fun...

Men idag har jag iaf läst, läst och läst. Jag har till och med läst ut min bok. Den var bra och jag vill ha en fortsättning! Men jag tror inte att det kommer någon :( Jag har också duschat (jätteskönt efter att ha legat 2 dygn i soffan) och såklart ätit lunch.

Yeey för mig och för att jag mår bättre!!! :D

ps. Jag kommer börja med dagens låt nu :D Så skriv gärna in tips om ni vet någon awsome låt, annars bestämmer jag ;)


» .

Mår inge vidare...


» kul jag har

Hej knas :)

Idag är jag sjuk... Jag har feber och hostar även fast jag har tagit hostmedicin :( Ingen kul dag, fast jag får ju skippa franskan i skolan! Yeeey! Nora är oxå sjuk och nu ligger vi och chattar med varandra på fb :) Det är jue najs.

Jag bloggade inte mer igår eftersom jag mådde prutt :( SORRY

hej då

» Britney Spears

Hello!

Konserten var helt awsome! Innan Britney började sjunga var det två förband. Det första var Destinee & Paris.




Typ häftigt att vi har sett dom..? :D Dom sjöng den låten oxå!

Det andra förbandet var Joe Jonas (asså han från the Jonas brothers, men han har typ dumpat dom och numera kör han sitt egna race, haha).




Cooling, haha :) Anna gillade honom men jag tyckte att han var sådär. Han sjöng den låten nån gång tror jag. Han sjöng så många låtar och alla lät typ likadant men jag är ganska säker på att det här var en låt han sjöng :D

Och efter förbanden så fick vi vänta en halvtimme innan Britney Spears skulle uppträda, men det var det värt! Det var så grymt bra och jag fattar inte varför DN skrev dåliga saker om henne i tidningen! Det var sjukt braaaaa!!! Men jäkligt högt och jag satt med papper intryckt i öronen. Ni som inte varit på konsert nån gång fattar inte. Ajaj i öronen ;) Men Anna klarade sig visst utan nåt i öronen ;(

Till the world ends och I wan't to go var bäst eftersom (typ) hela globen stod upp och alla sjöng med. Ganska häftigt asså! :D
Och alla special efekter, laserstrålar (kolla bilderna), blinkande lampor och scenen där dom kom men en "båt" och en bil... AWSOME!!!     









Det var några av bilderna. Vad tycker ni? Verkade konserten kul?

När vi kom hem var klockan elva. Och båda kanske sov vid tolv. Och idag är jag jättetrött och så har jag ont i halsen. Jag har köpt hals tabletter men dom hjälper bara när man har dom i munnen.  När vi vaknade idag så hade varken Anna eller jag någon lust alls att gå upp. Jag hade behövt 4 timmars till sömn, haha! :D Men nu har jag tagit mig igenom skolan och snart ska jag nog sova lite *gäsp*...

Och juste, Anna och jag köpte varsin tröja oxå! Assnygga och värt 300 kronor :D En bild på henne på magen och på ryggen stod det alla olika städer som hon skulle åka till under den här turnén.

Och skolan var bra... Matte, Engelska, So och hemkunskap, men jag pallar inte skriva om det för jag vill bara sova!

(yeeeey, långt inlägg)

» hyper

Hej sorry för att jag inte bloggat idag men jag har inte haft tid... :(

I går när Nora och jag sov över så såg vi på Thor, Salt och 3 avsnitt av Glee. Mysigt... ;) Och sen typ drev vi lite haha... Och när det var badminton dumpade Alma mig igen. Hon svarade inte i telefon eller på sms, snyft :( :( :( Men jag gick själv och om du läser det här Alma så är du en BAJSKORV!!!

Men nu äör jag hos Anna och vi ska snart på konsert!! :D Super kul, jag ska ju också sova över här sedan så man blir ju lite hyper (eller Anna iaf...).

Men hej då och jag kommer antagligen inte blogga mer idag, men imorrn får ni en super uppdatering, lovar!!!


» WHUT??!!

Hej... Jag kollade just statestiken och jag hade 113 sidvisningar... WHUT?! Fattar noll, och egentligen vet jag inte vad som menas med sidvisningar x) Nån som vet och som vill förklara?!

Idag har iaf jag och Nora varit och tränat lite f&s. Vi skrattade oss igenom hela fucking träningen... :D En helt annan sak att vara där med en kompis än en förälder. Det var iaf apa töntigt. Och nu har något hänt så att all text är kursiv... Det går inta att ta bort?!

Nora stack precis hem för att ta sin Ekvador-medecin. Innan det kollade vi på halva Thor. Den var faktiskt bra och spännande. Ska bli kul att få se hur det slutar :)

När Nora ringer ska vi sticka och handla snacks till ikväll. Undra vilken film det blir då..? Några tips?

Familjen hemma nu. Dom har varit på landet hela dagen. Skönt att få va hemma själv men nu äre över ;( Snyft... Haha<3


» Du+jag


» Friskis och svettis

Snart blire f&s med Nora. Och i kväll ska vi sova över. Najs hoppas bara att Nora gillar att träna där. Annars står jag där och ler och anstränger mig medans hon ser uttråkad ut... Ja, hon måste gilla det ;)

Vi kanske stannar där en liten stund efter... Vem vet? Inte jag, hihi. Hade jag haft en iphone hade jag kunnat blogga gratis där men nu har jag inte det så vi ses när jag kommer hem!


» Idol

Hej hej:)

Nu sitter jag i källaren med pappas iphone och bloggar. Bästa appen asså! Tänk att kunna blogga utan dator och sms ;)

Iaf har väl alla varit bra men Moa bäst hitils. Och så har jag chattat lite med. Får kolla mejlen sen och se om nån svarat.

Men nu ska jag äta glass och mysa med mamma och pappa. Och juste, har ni sett att jag har gjort om massor? Kolla i på sidan till höger här.


» test

Hur Svensk är du?
[ ] Ditt efternamn slutar på -son
[x] Du känner någon som har samma förnamn som du
[ ] Du känner någon (utanför din släkt) som har samma efternamn som du
[ ] I din familj är ni 2 barn
[x] Du har en mamma
[x] Du har en pappa
[x] Du bor i hus
[x] Dina föräldrar är mellan 35-60 år gamla.
[x] Dina föräldrar har gift sig
[x] Din mamma är yngre än din pappa
[ ] Din pappa heter Lars
[ ] Din mamma heter Anna
[ ] Din familj har en Volvo
[x] Din familj har en silver eller röd bil.
[x] Du har tillgång till Internet hemma
[x] Du har egen mobiltelefon
[x] Du har ett eget rum
[x] Du har varit utomlands minst 2 gånger.
[ ] Du har varit på Mallorca/Kanarieöarna (trordet?)
[ ] Du har varit i Grekland
[x] Du har varit på Öland minst 2 gånger.
[ ]Du har varit på husvagnssemester minst 3 gånger
[ ] Din familj har en husvagn
[ ] Du har husdjur
[ ] De flesta i din familj är blåögda
[ ] Du äter inte McDonalds / pizza / tacos

» TÄVLA :D

http://keela.se/2011/october/tavling-poppin-crystal.html?_tmp=3aee5b715d5ee9f01a54125d920b5e2907b14e2b

Är med och tävlar! Hoppas på mig sötisar!

» bakgrundsbild i rubriken BLOGGHJÄLP


Gör såhär:
1. Leta upp delen entry headers i din stilmall
2. Ta bort hela den "delen" i stilmallen och klistra istället in:

/** Entry headers **/
h3 {
background: url() repeat;
font-family: Georgia, "Times New Roman", Times, serif;
font-size: 14px;
font-weight: medium;
color: #FFFFFF;
padding:14px 10px 10px 15px;
margin: 0px 0px 10px;
height: 14px;
vertical-align: top;
text-align: left;


3. Klistra sedan in adressen till din bild på anvisat ställe (se bild).
4. Du kan sedan ändra färg och stil på din rubrik (se bild).
5. Viktigt! Förhandsgranska innan du sparar!!!

» Ibland vill man bara skrika...

Hej nu är jag hos mormor. Jag har precis fått ett stort glas flädersaft och har en skål med jordgubbar och socker bredvid mig. Jammie :D

Skolan var bra. Fast franska är ju så tråååkigt att man sover på lektionerna. Asså läraren är ju bra men lektionerna är bajs :( haha...
So var kul och vi pratade om dödsstraff (mohaha). Nej men det är ju faktiskt hemskt! Och i början av lektionen gick jag till skolsyster. Hon sa i den där "klassrums telefonen" att jag och Alvin skulle dit. I början hade jag ingen aning om vaför men det var lite om min vikt. Jag vägde nämligen på tok för lite för min längd förut men jag vill skriva mer om det här. Jag kan bara säga att det är bra nu :)

På matten hade vi diagnos och det kändes som det gick bra. Men röd kurs fattar jag noll av, haha. Och jag är ju ändå smart... ;)

Helgens planer:

Lördag: Träna på F&S med Nora och sova över med henne.
Söndag: Vara lite med Nora, badmintonträning och sedan konsert!!! Efter det sover jag över hos Anna.

Nu ska jag lägga upp lite grejs till er som vill ändra i eran stilmall med färger osv.

» Frukost

Godmorgon!

Just nu sitter jag och äter en jordgubbig frukost ;) Jordgubbssaft och fil med jordgubbssylt i. Mums!

Idag var det väl lika segt som vanligt med att gå upp. Fast jag har sovmorgon. Jag gick upp fem i åtta och sedan ramlade jag ihop på golvet och halvsov till tio över då jag började fixa i ordning mig. Jag orkar inte lägga upp outfit bild, men jag kan berätta :) Vita jeans, vitt och svart linne, en mjuk och pösig adidas tjocktröja och ett par svarta strumpor. Jag har håret uppsatt i en toffs. Ahaa... That´s it :)

Efter skolan ska jag till mormor. Bloggar när jag är där. Kanske från Almas mobil också ;)



» BILDBOMB










» Teater snart

Hej!
Jag har varit hos Alma ända fram tills nu och snart blire teater. Längar efter kompisarna :)

Hos Alma bakade Anna och jag medans Vega och Alma kollade på tv. Det var typ catfight hela tiden ;)
Muffinsarna blev jättegoda iaf och det blev massor av dom! Jag åt tre och en halv, hahahah! Gottigotti!

Jag bloggar på pappas iphone så inga bilder idag heller! Men när jag kommer hem blir det bildbomb! Jag har fotat hur mkt som helst dom senaste veckorna så jag har en del att lägga upp! :)

Jag ska också ändra bakgrund på bloggen, igen. Men den jag har nu blev inge bra :(

Nu ska jag gå och fixa mig lite inför teatern :)

Puss (om någon är bra på att göra headers så kommentera! Kanske kan du göra en åt mig?)



» kan man ha länkar i rubriken..? x)

Vad har hänt med den här sidan där man skriver? Man kan inte välja "tjocktext", "kursivtext" eller "understrukentext". Man kan heller inte lägga in bilder eller videoklipp... Har detta hänt för er också eller är det bara jag som är drabbad? Iaf har skolan varit okiidokii idag. Jag skrev ju om det förut så jippie, ingen tid behöver gå åt till det :) Snart ska jag jogga och på vägen lämna lite pengar till Anna för Britney Spears konserten. NU PÅ SÖNDAG ÄR DEN!! AWSOME!! :D Jag har också baka muffins. Mums fast dokm är slut nu... Ses kanske (antagligen) efter JOGGEN!

» Mobilblogg från Almas mobil

Hej!
Just nu är jag i skolan och vi har precis ätit en äcklig lunch. Uråldrig potatis med gammal lax. Blä, ingen höjdare.

Värsta super appen, haha :)

Hitils idag har vi haft svenska, no och engelska (med rolig vikarie som pratade rolig engelska). Nu sitter vi i korridoren och väntar på att bilden ska starta. Den börjar om 25 minuter... ;)

 


» :pPpPpppppPPPpPPPppPPPpP

Hej! Idag var det okej i skolan, vi hade franska, idrott, svenska och mentorstid. På franskan var det typ som vanligt och tråkigt, idrotten hade vi en genomgång om kondition och lite sånt, på svenskan såg vi på filmen Oliver Twist. Det var sådär och på mentorstiden lästa jag igenom manuset (som jag precis fått av teater läraren, asså om askungen pjäsen) och mitt på lektionen blev det ett strömavbrott. Bara en liten stund men ändå kul! :D

Just nu är jag hos Nora. Vi målade naglarna på varandra och sedan så började vi åka longboard. Innomhus. Fast sedan krockade vi och Nora började blöda på läppen. Aj.

Men nu ska vi ha kul så hej då :)

» Tjejer i tårar - Jacqueline Wilson


Läste ut den idag :) Det var bra men ibland lite överdriven på vissa sätt. jag upptäckte någonstans mitt i boken att det var den fjärde delen i serien så imorgon får jag väl cykla upp till bíbblan och lämna dom gamla böckerna och låna några nya till böckerna vi beställt på nätet kommer. Det kanske blir dom tre första böckerna? :) Vi får se!

Rekomenderas för läsare på inte så jättehög nivå.

» Stackars gubbe

Hey!

Idag var jag i stan med Alma! Vi åkte till gallerian och kollade bla. hollister. Awsome kläder och ett glatt What's up? vid ingången. Haha :) Jag ha de dock inte tillräkligt med pengar för att köpa men kul var det! :D
Sedan gick vi in på Bik Bok och efter det H&M. På h&m köpte jag ett slags puder. Jättefint och föra bara 50 kr :) Asbra! Fast jag vill ju inte se ut som värsta överdrivet sminkade fjortisen i skolan (eller inte någonstans då) så jag vet inte om jag kommer andvända det så mycket i skolan.

Efter det åt vi på McDonalds. Jammie! Haha, och efter det kolla vi bara lite random affärer utan att köpa något.
Och innan vi åkte till stan så klippte sig Alma! Jättefint :D Och på perongen till tunnelbanan såg vi en jätteläskig gubbe som ÅT sin cigarett. Bokstavligen. Hans fingertoppar såg helt brända ut och jag menar helt och hållet allvar, han åt sin fucking cigarett!

Efter stan och allt stack vi hem till Alma och såg Kenny Begins och hade jättemysigt! Vi åt kakor, mackor och skorpor plus en kopp te till det :)
När filmen var klar gick vi upp och körde Super Mario galaxy på wii. Hihi kul, fast jag sög! Jag gjorde flera gånger så vi fick game over.

Nu ska jag lägga upp lite mode!

» en liten text som säger ungefär allt som rör sig i min lilla hjärna

vem är det egentligen fel på? Dig? mig? Okej, vi båda vet. Mig. vafan behövde jag gå där just då? Kollat på dig i skolfotot? Man lär sig väl av misstagen...


» Spotify

Genom att trycka på länken och sedan tillåta och logga in kan ni sedan de min spellista :)

AWA

jb

awsome rapp låtar!

Berätta gärna om det inte går så jag kan hjälpa er :)


Vad tycker ni om min smak ang. musik? :)



» shalala

Hey!

Sims håller fortfarande på att ladda ner. Jävla cp spel :( Jag vill ju spela... :( :( :(

Badmintonen var kul även fast Alma bajskorven inte var där! :( En av dom roligaste träningarna. Jag "lärde känna" en ny tjej, vilket var kul och så :)

I morgon ska jag till gallerian med Nora. Kul kul :)


» Sims 3

Hej just nu sitter jag och chattar men nora samtidigt som jag laddar ner sims 3. Det går jättesegt :(

Men iaf. Jag tycker att alla som läser min blogg borde kolla på bästa och finaste Noras blogg också :love: Kollade just och det var många fina grejor hon skrivit till/om mig där! Nora, jag svär på att jag älskar dig lika mycket! :love: Min söta fina bästis <33

Ni hittar henne på www.knorpiz.blogg.se :love:

Vi har känt varann i nio år hon och jag! Ganska kul och bra att vi fortfarande är så himlans bra kompisar! Och jag lovar att ingen kan snacka som dig gmn! Vi kan ha så konstiga samtals ämnen så det är inte klokt!

Du + jag :love:


» Jag behöver dig mer än jag älskar dig och jag älskar dig så himla mycket - Gunnar Ardelius


Läste ut den i fredags när jag skulle sova.
Ja, det gick väl på en halv timme men det
var bara 120 sidor och kanske 2-20 rader
på varje sida så det var kanske inte så
konstigt att det gick så snabbt.
Den var iaf väldigt, väldigt dålig och
hade ingen handling alls.
Absolut inget jag rekomenderar!


» flummig kväll

Godmorgon!

Kvällen igår var helt galen. Haha, på ett bra sätt :D Vi hade ju gäster. Mathilda och jag tog väldigt många fina bilder med webcam... Och så hade vi väldigt kul och drev med andra som var inne på fb :) Hahahahah, helt galet och sjukt kul var det iaf! :D

Idag blire badmintonträning. Haha, inte så taggad men men. Badminton är ju kul så ;)

Jag funderar också på att dra in till hollister (ja, eller hur det nu stavas) idag... Vore ju kul..

OCH JAG KOM JUST PÅ ATT JAG HAR STUDIEDAG IMORGON!! JAAAAAAAA :D




Vi tog massor av fler bilder men sparade inte^^
Just dom här blev några av Mathildas profilbilder.
Den längst upp är hennes just nu, haha :love:

Nu ska jag fixa till rubrikerna i bloggen :)

See ya♥


» Min mobil - som en egen liten beeeeebis <33

Nu är jag hemma från F&S sedan ett tag. Det var faktiskt väldigt kul :) Om jag fortfarande gillar grubbträningarna nästa år får jag kort :) Så jag hoppas väl på att få med Anna någon gång... Haha :) Man blev väldigt trött efter viss saker som vi gjorde. Tex konstiga sit ups, sopagolvet armhävningarna och plankan med benböj. Låter nog ganska sjukt men gå dit själva och testa! :D

Jag kom också på när vi var på F&S att jag inte hade en aning om var min mobil var. Jag hade letat lite innan vi åkte men inte så mycket. Och ni som älskar er mobil kanske förstår den panik man får när man inte hittar sin lilla beeeeebis! Hemskt :(
När jag kom hem letade jag sjukt mycket och började riktigt attt gråta. Alltså, PANIK!!! Men sedan satte sig mamma och jag och åt lunch och snackade och försökte minnas var jag i helvete kunde ha lagt den. Och efter en tag kom vi på det! På sterion! Och nu har jag den hör liggandes bredvid mig :) :love:

» I WAN'T IT

Hej, snart sticker jag och mamma till farsta och kör lite gruppträning, som jag ska igår. jag vill verkligen ha det där kortet fast det kostar liksom 2 500 kronor, hehe :s

Nu har jag iaf precis ätit frukost och jag har också hunnit med lite godis :thumbup: Jammie! Haha...

Vad ska jag skriva... Humm.. Nu vet jag!

Hej då!

» Träning, böcker och smilisar

Nu har jag precis läst ut kyssen, inte illa va? 288 sidor på en dag ;) Hahah men jag har alltid varit en nörd när det gäller att läsa. Tut att jag lånade fler böcker :)

I morgon vid elva ska mamma och jag på ett friskis och svettis pass. Trevligt trevligt :) Och sedan kanske vi köper kort, om det var kul alltså. Jag vill jättegärna ha det så jag hoppas väl på mycket. Det är ju så hilma kul att träna. Eller hur?

Nu ska jag för tredje gången sedan jag skapade min blogg gå in på www.designadinblogg.se och lägga till smilisar. Haha, men jag måste sluta att återställa min kodmall hela tiden. Typ inget funkar ändå :(

Ja, jag vet att jag blivit jättedålig på att lägga upp bilder...

» Idol

Hej, kollar på idol just nu. Favoriten är helt klart Moa! Grrrryyymmmt bra! :D

Men nu ska jag skojjjjjja med syrran ;)

Puss

» Kyssen - Jacqueline Wilson

Jag kunde inte sluta se framför mig hur han kysste Miranda, hans mjuka läppar mot hennas målade plutmun och hur hans händer leker med hennes virrvarr av flätor.

Sylvie och Carl har alltid varit vänner. De har gjort allt tillsammans ända sedan dom var små och innerst inne har Sylvie alltid trott att hon och Carl skulle bli ett par.
Men när carl på en fest kysser Sylvies kompis Miranda och Sylvie blir svartsjuk. På hemvägen vill Sylvie också - som kompensation - kyssas. Carl börjar slingra sig och Sylvie förstår att det är något som inte stämmer.
Men den verkliga andledningen till att han undviker henne kan hon aldrig ana.

Författare: Jacqueline Wilson




» 5 grymma låtar!










 





Älskar alla dom låtarna, haha!

» Du ser ner på mig, retar mig för att jag är annurlunda. Jag ser inte dig, för du är precis som alla andra

Tjenare!

Hos mormor nu och äter glass. Har precis läst ganska mycket i min bok, skriver mer om den sedan.

So-provet gick bra kändes det som. Jag skrev mycket på varje fråga och kunde allt... Och det känns ju bra!

Nu ska jag fixa en grej med bloggen men vi hörs snart! :)

» Hahah awsome

Hej teatern var kul, såklart ^_^ Men jag orkar inte skriva mer om det... Haha x)


 - Hårdare Potter idag!!! I mitt rum!!! :D
 - Harry!!!
 - Herregud.
 - ._.
- Jag ska äntligen gå och se HARRY potter i mitt rum i kväll... >.>
- Dumma k*k raket.
- AUTOMATISKA RÄTTARE!!



- Jobbar du på söndag?
- Ja, jag har blivit tillfrågad att vara playboy också.
Jag ska göra det "bc", jag behöver pengarna.
- DU SKA INTE POSERA FÖR PLAYBOY
- ÖVER MIN DÖDA KROPP KATHLEEN
- Oh vänta tills din pappa hör det här.
- Omfg (oh my fuckig god) mamma, jag skrev övertid. Inte play boy.


- Jag har ingen aning om hur man förbereder den här
hela kyckingen. Hjälp mig!

- Vet du hur man oanerar?
- Vad är det för en fråga!!!
- Oj shit jag menade marinerar.
- Jag fick just iphone och den hatar ********
-*meeeeee
- Jag lovar att jag menade marinera
- Sara?





HAHAHAH älskar dom. För er som vill kika på lite andra så klickar ni ☛här


Nu måste jag plugga glosor☠


» anna

Häi :)

Skolan var tråkig för att vi hade orientering... Men det var mysigt att gå vilse med Anna och snacka. Hahah ;)

Efter skolan cyklade jag upp till Dalen och lånade tre böcker och sedan köpte jag tuggumin. Äntligen... :D Och när jag kom hem efter det la jag mig i sängen och läste. Boken som jag läsert just nu heter kyssen och är faktiskt riktigt bra.

Men Anna är här nu så jag ska inte blogga mer... Iaf inte nu

» ♥Puss♥


jag gillar verkligen dig men jag vet inte om jag vågar inse. antar att
jag är rädd att bli besviken♥


» Citerat

Ibland kan man känna sig arg, fast man inte inte har någon förklaring.
Ibland kan man känna sig ensam, fast man är centrumet för alla.
Ibland kan man känna sig liten, fast man igentligen inte är det.
Ibland kan man känna sig kall, fast man är varm.
Ibland kan man känna sig ledsen, fast man inte inte har någon förklaring.
Ibland kan man känna sig onödig, men det finns vissa som inte skulle klara sig utan dig.
Ibland kan man känna sig glad, men folk låter en inte vara det.

Det kallas tonåren och det är så jäkla jobbigt.



» hej

Bullarna blev goda, bara så ni vet...

Nu är jag klar och så har jag ätit middag. Fisk och potatismos, gott! Jag fick också lirka i Ebba fisk. Hon vägrade nämligen att äta fisken så mamma gav typ upp men sa att hon inte fick nån bulle om hon inte åt, men då kom jag på en bra ide! Jag stoppade in fisken i bullen! Haha, då gick det ;)


haha, webcam foto från www.cameroid.com

Och juste, skolan var väl okej. Inget speciellt ^_^

Puss♥

» bullar

Nu har jag precis duschat och tvättat håret och snart har min bulldeg jäst klart så då ska jag baka ut den och göra många fina bullar.

Jag hade ingen jäst förut så jag behövde cykla och köpa det men sedan när jag kom hem upptäckte jag att vi inte hade något mjöl heller. Jag orkade ju inte cykla och handla direkt sedan igen så jag ringde Nora och frågade om hon hade något mjöl. Det hade hon så då tog jag longboarden och hämtade det. Och ja, nu står degen och jäser.

Nu är den klar!

Skulle bara stänga av alarmet. Den blev helt sjukt stor! Mer en dubbelt så stor som förut :D Haha!

Men nu ska jag baka ut den.

Puss <3


» ^_^

Hemma hos Nora!

Vi har flummat väldigt mycket och spelat in några sjuka filmer :) Och så har vi spelat lite kort på datorn.

Skolan var kul men nu ska jag inte blogga mer för jag ska va med Nora :)


» Godnatt

Vad tycker ni om nya designen? Jag kanske inte kommer ha den så länge men ett tag tills jag orkar göra en ny. Man kan inte byrta header tyvärr.

En glad bild


Nu halvsover jag redan så godnatt, haha :)


» Snart: Kråktanten

Tja, hemma från Nora och har precis ätit. Jag åt bacon och pasta. Efter att jag hade bloggat hos Nora började vi filma ännu mer och andra saker. Haha! Kul iaf :)

Snart ska jag till kråktanten på kvällis. Hon berättar spök- och spännande historier. Kul fast lite läskigt att gå hem sedan? Hahaa ;) Ja, antagligen.

Skolan idag: Vi hade Svenska, franska, mentorstid och idrott. På idrotten var det coopertest. Nu kanske jag låter lite skrytig, hehe, men jag fick bäst av alla tjejer och mycket bättre än dom flesta killar. Ja, nästan alla (hihi).
På mentorstiden pluggade jag till SO-provet. Trevligt trevligt :)


» Britney Spears here I come or here we come

Just nu är jag super glad! Anna och jag har nämligen just köpt biljetter till Britney Spears konsert :D Den kostade 500 kr typ. Lite mer :) OMG! Jag är sjukt glad! Hihi! :D



JIPPIE! <3333

» Inget att skriva..


» Kompisar

Hej, just nu är jag och några kompisar hemma hos mig. Vi leker med lego, eller rättare sagt "driver" med lego. Vi är inte så seriösa. Snart ska vi upp till läxhjälpen för anna måste lämna nåt till Kristin typ.

SKolan var ganska kul. Matte tycker ju jag är ganska kul (jag vet ---> Nörd), sedan var det engelska och då sitter jag bredvid Nora så det är ju ruuligt, so efter det, Lunch och hemkunskapen är ju alltid lika kul.

Nu ska vi iaf upp till läxhjälpen men jag bloggar snart igen ^_^

» hihi

Godmorgon!

Vaknade väl vanlig tid idag och gick upp som vanligt. Jag var väldigt trött igår så det blev väl en rätt okej tid att gå och lägga sig.

Just nu sitter jag och söker på nätet efter affärer där man köpa doc martens... Det kommer bara upp online butiker. Om nån vet var man kan köpa dom (inte online då), snälla släng in en liten kommentar om var dom finns. Har du en blogg så gör jag såklart ett inlägg med bara länkar till din blogg, annars (om du inte har blogg) är jag bara väldigt tacksam!

Måste dra men PUSS!


» ...

Hej.

Jag börjar seriöst fundera på att gå och lägga mig. Jag är faktiskt väldigt trött, men som sagt gick jag ju upp ganska tidigt imorse *gäsp*.

Som jag sa hos Anna förut så var jag i globen idag. Jag köpte två par lite tjockare svarta tights. Ett par hade som räflor i sig och ett par var bara helt släta, haha :) Jag är väldigt nöjd och dom ät jättesköna.

Vad tycker ni om min nya bakgrund och header? Jag blev i varje fall nöjd! :)

Nä, nu ska jag gå och äta något och sedan gå och lägga mig... Annars kommer jag somna här i soffan.

Pussi <3 :)


» Grannmiddag

Hej hej. Just nu är jag hos grannarna på middag och har sådär lagom kul. Middagen var god men ja, mellan den och efterrätten blir det som sagt en massa "roligt" prat mellan alla dom vuxna. Ebba och jag sitter alltså med varsin mobil. Jag bloggar, hon ritar. Ja, ni förstår kanske. Sådär lagom kul... Samtalsämnet är flygplan just nu. Kulkul... Haha :) Ja, jag kan ju inte neka till att jag längtar tills det blir efterrätt dags ;) När jag kommer hem ska jag göra en header. Jag har redan bestämmt mig för hur den ska se ut :D den kommer bli AWSOME! hihi. Jippe! Nu är det efterrätt! Hihi! Nej, det blir äppelpaj :( haha, shit va kräsen jag är


» Annipanni blogg

Hej, sry för dålig uppdatering... Jag ska bättra mig, jag lovar :)

I morse vaknade jag vid halv nio, men förklaringen var att jag gick och la mig halv tio igår.

Efter att jag vaknat så gick jag direkt ut och joggade. Det var inte så skönt men duschen efter var härlig, hhaha.

Sedan gick jag och Nora till globen men jag berättar sedan vad jag köpte. Jag är hos Anna och ska snart dra för jag har badminton träning vid halv fyra.

Jag bloggar mer sedan :) Puss

» Nora - Gästbloggning

Kajsa är bäst! Hej hej det är jag som e Nora, jag e så rolig. jag har en hund ha ha. nu ska jag tydligen bestämma själv vad jag ska skriva :S. Lol. Kajsa tycker att jag är som en gris. hon tycker att mitt inlägg är jättebra, hon sa att hon inte skulle säga mer men hon rättade just mig. nu skrattade hon lite och sa "asså". nu andades hon väldigt högt. Nu skrattar hon lite till. Nu tror jag att hon mår lit illa. nej, falskt alarm säger hon. hon ser ganska uppgiven ut. Ett skratt till. nu blev det tyst... hon petar lite på tänderna.

» :)

Hemma!

Det var super-duper-ultra-mega mysigt! Vi hade tältet på ett högt berg men kvälls och morgon sol! Vi upptäckte massor av fin natur och häftiga saker. Jag sov bra men det var kallt på morgonen för jag hade lyckats sparka av mig mina två sovsäckar och det var minus grader ute. Tält hjälper ju inte jättemycket men jag hade min one piece på mig som tur var. Och mössa. Men min mobil har noll batteri så bilder läggar jag ut sedan.

Nu har jag iaf precis duschat och klätt på mig. Snart ska jag äta glass och va med Nora igen.

Jag är yr :(