» GRATIS GODIS <33333

Bli medlem på gratisgodis.se och vinn/få gratis godis. Du kan göra uppdrag och genom det få godis. Det är jättelätt att bli medlem och kostar ingenting. Medlem blir du genom att trycka här och följa instruktionerna!

Lycka till med att få godis ;) !!!


» Fokiwa

Hello!

Just nu chillar jag i soffan och lyssnar på musik. Just nu kommer baby im fool  med Melody Gardot. Skivan är självklart hemmagjod! 
För ett tag sedan så åt jag middag och duschade. Så nu är jag mätt och snygg ;)

Nu ska jag visa pappa fokiwa och berätta det jag vill köpa (hoppas, hoppas, hoppas jag får köpa).  Wish me luck and kick my as :D


» Recept på smothie

Nu har jag och mamma precis ätit lunch. Vi åt ägg, toast och smothie.

Recept på världens godaste smothie (mitt egna recept):
150 g Mango
150 g Hallon
1 banan
ca 1 dl yougurt

Mixa ihop allt, drick och njut!


» älskarersupermycketochtackförallasöta-kommentarer

Tack för alla kommentarer. Jag älskar dom och blev superglad varje gång jag ser att ni har kommenterat. Statestiken stiger också. Glader glader :D

Tack fina läsare för att ni gillar och följer min blogg :)

» Unusual day (ovanlig dag)

Nu har jag läst klart boken "Unusual day".

Det är en rolig kort bok på engelska som handlar om en klass som ska ha en "ovanligdag". Det går ut på att man ska ta med sig något ovanligt. Jessica tar med sig sin farmor men Miss Johnson bara skakar på huvudet och säger att man skulle ta med sig något ovanligt och att sin farmor kan hon ta med sig på familjedagen. Farmorn går hem igen men det är inte fören på slutet som man fattar hur ovanlig Jessicas farmor egentligen är.

Bra bok, kul att läsa om man har lite tråkigt. Dock kommer det lite svåra ord ibland men jag satt med google translate. Det funkade bra.


» Sjuk idag

Hello!

Idag är jag sjuk :( Jag har fortfarande ont i halsen och så är jag trött. Men när ni som följer min blogg kommer hem och ska titta om jag har skrivit något så ser ni att jag har skrivit massor! För det kommer jag göra. Man har ju inte direkt så mycket annat att göra. Fast helt ledigt blir det inte. Jag måste plugga franska. Fast i och för sig så är franska rätt så kul. Vi har ju en bra lärare i det.

                                                                                                                                                                       

Eftersom jag hade glömt att lägga in grimars bilder i förrigår och igår så la jag in tre idag och fem tidsinställda. Då kommer dom komma varje dag vid olika tider.

Nu ska jag fixa lite med bloggen och kolla in fokiwa.

Hoppas att ni får en bättre dag än mig♥


» Grimars 5


» Grimars 4


» Grimars 3

 Förlåt för förseningar :(


» Tips!

På den här sidan hittar ni massor av fina bakrunder om ni söker till er blogg. Ville bara berätta. Vad tycks om min nya bakgrund?

» Magic!♥

Bilderna kom tillbaka igen! Fast bara vissa... Skumt. Btw så gick jag iaf ut och tog några få bilder för efter ett tag fick jag en obehaglig känska och gick in. Haha :)

Här kommer iaf tillslut lite kamera bilder

Den sista bilden tog jag ute nu♥

Skulle egentligen börjat på en ny design men jag orkar inte just nu ;) Imorgon kanske.


» What are words if there only for goodtimes?



Lite bilder från gårdagen och i eftermidags. Duktigt av mig att ladda upp..?

OH NO :(
Alla bilder som jag tog i lördags har raderats :( Dom var ju fina jue!
Fick just en galen ide, tänk om man kan fota snygga bilder, i mörker? Ja, det är ju mörkt ute men blommorna är ju dom samma och blixt har man ju!

Berättar sedan hur det gick!

» Like im made of glas im made of paper

Salut!

Nu är jag väldigsupermega glad för fokis webbshop har öppnat. Det är ganska dyrt men kanske ska köpa. Nu ska jag ta en kopp varm mjölk och houng för jag hr ont  halsen!

Ha en bra kväll!


» Good!


» Emma och Fanny

 Salut!

Nu är jag hemma från skolan och är med Emma och Fanny. Flummigt :D Vi tar egobilder och lyssnar på musik.

Idag hade jag min första franska lektion och så hade jag svenska, idrott och skolfoto. Jag blev helt sjukt snygg (driiiiiv).

Nu orkar jag inte blogga mer och Fanny ska blogga.

Ha en najsig dag♥




» Inga bilder idag - Snåla Kajsa

Förlåt för att jag uppdaterar så sent men jag har varit med Alma och Vega väldigt länge. Vi spelade in en film typ. Jag var en en asful tjej som skulle få en total makeover. Vega fixade mina kläder och alma mitt hår och smink. Filmen blev fett bra, haha!

Just nu kollar jag runt lite och sucktar typ :) Jag kollar lite på http://eyeslipsface.se/ och bara vil ha men man måste köpa för minst 250 kronor :( Jag sitter också och längtar till att Fokis webbshop ska öppna! Hihi, jag måste köpa något!

Jag har GLÖMT att berätta att jag i lördags köpte ett bar byxor från Salt. Assnygga för 399:- Värt!

Hoppas ni haft en lika lyckad dag som jag♥


» Trög hjärna idag?

Tack för era kommentarer! Fattar dock inte hur alla på en och samma dag kollade på min blogg efter att det har varit lite folkochkommentar tomt. Lite hjälp med att fatta? :)


» Ett litet medelande...!!!

Från och med nu kommer jag att sätta en vattenstämpel på alla dom bilder som jag är rädda om för att ingen ska kopiera! Men det betyder inte att man får kopiera dom andra heller.

» here come the pictures








Det var alla från festen^^ Nu kommer bilder från dagen när Nora och jag var med varann.








» Sometimes the best moment in life are the simple ones.

Idag har jag gjort mycket ska ni veta. Jag har vaknat i Almas hus, badat på högdalsbadet och hoppat från trean för första gången mitt liv utan att tveka en sekund, fikat hemma hos mormor och nu, tillsist är jag hemma.

Tjejkvällen igår/idag var jätterolig och kaosartad en stund (tack vare mig). Vi lekte nåt som heter utmaningen, där någon säger något som alla ska göra och den som blir klar först vinner. När jag skulle bestämma vad vi skulle göra så sa jag att alla skulle snurra. Haha, ingen bra ide. Lollo spydde :S Nora blev helt sjuk och asgarvade åt sig själv, Niki dog typ (hon brydde sg typ inte ens när vi hällde kallt vatten över henne) och resten blev bara rätt yra, haha. Alltså var det bara jag som var normal resten av den kvällen.

Lite senare, när det hade blivt mörkt så satt alla ute och körde sanning eller konka. Blev mycket pinsamt att avslöja men allt är top secret ;)
Vissa (Lollo, Niki, Sharon, Johanna) stannade även kvar ute för att sova men dom sprang in lite senare när det började regna.
Jag sov faktskt hela sju och en halv timme :D

Jag har en annan dator än den jag brukar så jag lyckades inte ladda över bilderna. Ikväll kommer dom antagligen


» Grimars 2


Jag ser ut som en fisk XD

» Nu...

...har jag äntligen kommit på vad jag ska göra! :D Jag ska ta med mig kameran ut och fota. Jag lägger såklart ut bilderna sedan.

» Grimars 1


Hemsk bild! :O xD


» I'm starting all over

Nu ska jag börja om med "10 bilder" fast på ett annat sätt. Jag ska lägga ut en grimars varje dag, haha! Kul ide jag fick va? :D

Jag börjar idag!


» Smycken

Godmorgon, du som läser detta!

Idag har jag inga planer för dagen förutom tjejkväll vid sex och fixa Nora vid fem. Tjejkvällen har nämligen barbietema, haha x) Man sover över där så efter sex så kommer inga fler inlägg. 
Jag kommer såklart fota.

                                                                                                                                                                        

Igår kväll såg mamma och jag på en film som heter Flickan som föll överbord. Det var en amerikansk komedi och den var verkligen askul :)

Men jag innan det så satt jag och läste Keelas blogg. Jag kollade på hennes pärlplattesmycken och då så fick jag för mig att jag också ville göra såna. Inte like fina som hennes såklart men jag ganska nöjd.


OH och WOW



Smiley


» HAHAHA MISSTOLK!!


» Tokio Hotel ♥ Veronica Maggio ♥




» there is so many way's to say "im sorry"

Nu är jag  äntligen hemma hos mormor, och äter en macka. Det tar ju ett tag att gå hit så efter är det skönt att vila benen. Ebba har varit på utflykt idag så hon var jättetrött men då tog världensbästakajsa och bar henne! Visst är jag underbar?

                                                                                                                                                                    

Idag hade vi bara tre lektioner varav språk blev inställt. Snacka om kort dag! Två och en halv timmes dag! Sjukt najs :D

Tog tyvärr inga bilder idag :(



» HAHA! SÅ JÄVLA BRA


» 10. Ett minne



HAHA! Min gamla gympa grupp. Det var ÅR sedan xD Jag sitter längst bak :)

» Every day when i wake up, i see you outside the window. It's cold and you whant to come in. No way! I am evil

Morrn morrn!

Nu är jag vaken och påklädd, snart är det dags för breakfast time.

Jag idag

Jepp, there you have a picture


» Photos

Nu har jag skrivit ut fyra bilder som jag ska sätta upp i skåpet imorgon! :D

Dom här bilderna blev det






Japp jag är nöjd! Fast jag vill ha bilder på Fanny och Emma också x)

» 9. En bild från en semester



Stranden i barcelona. Våren 2011

» it is forbidden to copy any of the pictures on the blog without my permission

Mosh!

Förlåt för sen uppdatering. Men jag är en busy girl så det får ni leva med ;)

                                                                                                                                                                       

Idag hade vi lång dag, eller inte så lång men iaf så slutade vi tre. Vi hade Idrott, matte, No, So och musik. Till lunch var det en slibbig ungersk gryta. Inte den bästa maten men ätbar.

Efter skolan var jag med Nora ganska länge. Vi bakade chokladbollar, åkte longboard, hade picknick i trädgården och fotade. Funny! Bilderna kommer lite längre ner :)

Till middag åt jag köttbullar och potatis. Mumsi! Och vi (pappa, Ebba och jag) hade sjukt kul ^_^ Ebba satt och ritade och då höll pappa ketchupflaskan över Ebbas bild och sa och det kom blooood! Men just då råkade korken till ketchupen gå upp och Ebbas fina gubbe blev helt röd! :D Gissa om vi skrattade...

Bilder

My outfit today


Jammie :P















Ja, där har ni några exempel på vad Nora och jag sysslade med idag ;)


                                                                                                                                                                


Imorgon har jag sovmorgon vilket innebär att jag antagligen kommer att blogga.

Jag kommer också gå hem till mormor efter skolan. Det blir blogging där! :)


See ya♥


» My Own Creation


» One direction

Shoo!

Här sitter jag i soffan och lyssnar på musik. Just nu är det 1D som låter i högtalarna :)



» NU...

... Svtplay med popcorn och mys! Man måste ju ladda till skolan imorrn ;)


» Nu har jag läst klart...

...Fånge i hundpalatset som jag fick låna av Alma!

Författare: Martina Haag



Boken är som en dagbok. Allt som står har Martina vartit med om själv.

Den är rolig och rätt så bra. Värd att läsa!





» Your body is like stone but your heart is as hurtful as mine




Tryck på någon av bilderna för att komma till sidan där jag tog dom jätteseriösa bilderna :)


» 8. Något du alltid bär med dig

Mobilen!! :)




Bild från google!!


» Alvins söta katt ♥

Hello!

Idag var det den allra första skoldagen. Vi hade engelska, no, svenska och bild. Andra mentorsgruppen hade
NO(labrationer) också. Haha :) Fast vi kommer ha det nästa vecka istället :(

Jag har också börjat andvända mitt skåp (intresseklubben antecknar -.-) :D

Imorgon har vi idrott som första lektion. Prutt :/ Då måste man antingen gå tidigare till skolan eller gå till skolan
i gympa kläderna. Jag tror nog att jag går redan ombytt.

                                                                                                                                                                     

Efter skolan var jag idag med Nora. Först plockade vi äpplen (jag från marken och Nora från trädet) men sen gick
vi över till Alvin och Leo där vi körde burken. Vi hälsade också på Alvins megasöta kattunge. Dom kallar
henne/honom för Kebab. Haha, stackars katten ;)



Hihi! Vad duktig jag är som kan lägga ut egna videoklipp :)

Vi ses! ♥

» You made my day ♥



Awsome låt? :)


Godnatt :) ♥

» Fint målade naglar

Förut idag var jag ju med Anna hemma hos henne och då passade hon på att måla mina naglar :D

Resultat






Jag tyckte iaf att det blev jättefint! ♥




» 7. En gammal arkiv bild


» My amazing day<3

Mosh mosh!

Nu har jag precis ätit ett god middag som idag var ikeakötbullar med potatis. Gott :)

                                                                                                                                                                     

Idag har jag som sagt varit på utflykt till enskedefältet och spelat brännboll. Inte det roligaste man kan göra men men. Vi slutade iaf två idag igen.

Efter skolan var jag med Anna och några timmar efter kom Felicia också. Vi gjorde inget speciellt förutom att chilla i hängmattan och äta äpplen från träden. Anna och jag var lite i triangelparken och flummade också.

Bilder från dagen

Alma<3




Anna<3












Nora<3 (och den numera döda spindeln Kent)





Hoppas att ni haft en bra dag! ♥










» 6. Något vackert



Min vackra syster passar nog in här <3

» Bilder

Tjenare!

Nu är jag hemma och kan äntligen ta det lungt. Jag har ganska precis varit på bea och handlat med mamma. Jag behövde lite matsäck som jag skrev förut. :)
Just nu chattar jag runt lite på fb. Och jag ska snart fixa min matsäck... Snart... ;)

Bilder


Alma kläd för ett äventyr på den stora okända åkern! :)


3 coola tjejor


Nere i den djupa gången...


Smil! :)

Hår bilder: x)









Godnatt<3


» Hos Anna

Hello!

Första dagen i skolan var rätt så najs. Jag träffade några från gamla gympan och några från badmintonen. Kul! Jag var mest med Anna, Nora, Alma, Vega och en ny tjej som heter Fanny. Kul! :)
Vi fick skåp idag också. På tredje våningen i B-huset. Nummer 701 för er som bryr er ;)
Imorgon blir det utflykt til en hemlig plats. Man ska ha med sig matsäck. Buuhu :( Sån är alltid tråkigt. Men ta dagen med ett leende så blir det säkert bra!
Och nästa tisdag ska vi ta skolfoto. :)

Nu ska Anna hämta sin lillasyster så jag måste sluta men jag bloggar mer sedan.

Ha en bra fortsatt dag♥

» 5. En bild på dig och en vän


» 4. En bild på något riktigt mumsigt


» R.U.B.R.I.K

Hello!

Förlåt för att jag inte uppdaterade igår men vi kom hem tio och sedan fanns det inte så mycket tid till det. Nora och jag kollade på Star Wars ända tills vi däckade ihop med kläderna på i soffan. Japp, så sov vi hela natten. Men nu idag är jag såklart super trött :/

Och imorgon börjar skolan. Spännande att börja sjuan. Men kul också! :) Ska bli roligt att träffa alla nya klasskompisar.
Så i kväll måste jag alltså ducsha, lägga fram kläder, fixa och njuta av det sista av sommarlovet. ;)

Vi ses! (bilder från torpet kommer!)

» 3. En fin bild på en nära kompis


» Åker nu

Hej ska snart åka! Vi ses imorgon :) Måste packa :S
Bye

» Lite Jessie!

Va längesen jag la in musik! :) Här kommer lite Jessie J

» 2. En oseriös bild på en vän


» ont i huvet :(

Home from a hard day.

Idag har jag varit på ung med  Alma♥ Vi var med på lite frågesporter och fick två tatueringar :D Jag fick också en väska och en massa beröm för jag hade så mycket kraft i sparkarna när jag körde thaiboxning, haha (fett skrytig jag är då ;))

Men när jag kom hem väntade inte lika trevliga saker... Migrän... :( Men Nora var min ängel och tog jättebra hand om mig. Hon gick till och med och köpte en glass åt mig ♥ Och nu gör hon fot och hand massage :)

Hej då!


» An interesting conversation

God morgon!

Just nu chillar jag i soffan medans Ebba leker. Jag och Nora ska passa henne till 12. Jag vaknade av att Ebba ropade.

Ebba: Kajsa?
Kajsa: Mm
Ebba: Kajsa?
Kajsa: Ja
Ebba: Kajsa?
Kajsa: JAA!
Ebba: Kan du komma?
Kajsa: Nää, du får komma hit
Ebba: Okii
10 sek senare
Ebba: Kaaaaajsa! *Slänger sig upp i min säng*
Kajsa: Mm, hej på dig.
Ebba: Hihihi *börjar busa och kittlas*

Good luck trying to get back to sleep -.-

Nu ska jag duscha så bloggar mer sedan !


» 1. En oseriös bild på dig själv



Haha cp...

» I'm a bad girl ;)

Heej och förlåt för dålig uppdate :( Men jag har fullt upp hela dagarna.

Idag var det mest chill med Nora här hemma och lite stan. Ingen shopping.

Jag inte så mycket har alltså hänt... Men imorrn drar jag till ung med Alma! ♥ :D

Aja, Natti<3

» Tio bilder

Från och med imorgon kommer jag börja med något som heter 10 bilder. Då kommer jag alltså lägga upp en bild för varje dag, i tio dagar. Varje bild kommer att beskriva en text. Ni fattar säkert när jag har börjat.

XOXO

» Lilla jag

Hemma, ny duschad och trött i benen. Här sitter jag och kollar på Allsång.

Först idag var jag med Anna i globen och jag köpte tre toppar. Två vita en svart. Anna köpte en hemlig påse på glitter och fick lite av varje.
Vi tog också en dricka på donken. Jag tog en liten cola och Anna en mellan kaffe.

Sedan var det badminton med Nora i några timmar. Först skjutsade jag henne dit på min cykel och sedan badminton och sedan skjutsa henne hem. Snacka slut i benen sen haha :)

Sälja tidnigar <-------- Vill men får typ inte *snyft* :(

Bilder från igår















Handväskan från i söndags






» Shoppa

Hello! :D

Idag har jag som sagt shoppat med mormor men efter som internet laggar och det bara funkar på Ebbas och Daniels datorer så kan jag inte lägga in bilderna förs kanske imorrn eller senare :(

Men iaf så köpte jag tre linnen varav två var svarta (Vero Moda, H&M)och ett var röd-vit randigt (H&M), en svart tajt t-shirt (Vero moda), svarta stumpor (Kappahl), en snygg svart tjocktröja (H&M) och en tränings topp (stadium).

Jag har också fått andra småsaker.

Idag träffade jag Anna. Ja ni kan ju läsa vaf som hände på hennes blogg.


Imorgon ska jag vara med Anna och senare spela badminton med Nora och köpa nytt rack :)

Ses


» Shopping i Nacka

Hemma från en lång och rolig shopping dag. Vi åt helt ockej sushi och en väldigt god fika med jucie, kanelbulle och kaffe.

Bilder

Vita jeans - New yorker och svarta strumpor - H&M


Skinnjacka (inte äkta skinn) - New yorker


Halsband - Ur & penn


Skor - Ecco


Svart-vitt linne - New yorker Svart kofta - H&M


Hela köret


Jag köpte en svart jättesnygg handväska också på New yorker men jag glömde fota den. Palla gå ner och göra det, haha ! ;)

Imorgon ska jag iväg och shoppa igen, fast den här gången med mormor. Funny funny :) Vi ska shoppa inne i stan. Får se vad jag hittar.

Ses


» My day

Hello! Idag har jag varit med Nora typ hela dagen. Vi har gjort lite av varje. Åkt longboard till exempel. Jag har också handlat med pappa.

Ikväll ska mamma och pappa springa midnattsloppet. Det är ett lopp som är en mil långt och som går inne i stan. Coolingar dom är ;) Grannarna ska också springa så dom dumpar oss barn här hemma hos oss. Ebba har dock åkt hem till farmor för att sova där.

Imorgon är det shopping med mamma i nacka forum som gäller. Jag kommer såklart fota allt jag köper ! :) Jag ska shoppa för 800 kronor och sedan kanske ett par skor som inte räknas in i dom pengarna. Jag har ett present kort på 400 men det glömde jag på landet så jag får ta det en annan gång. Kanske i höst så man får lite höstmode ;)

Nu ska jag kolla senaste avsnittet av svaleskär på webben.

See ya


» Filmen

Här sitter jag i soffan och myser i min one piece samtidigt som jag bloggar och kollar på filmen 48 timmar. För någon timme sedan var jag ute på en joggingtur. Den här gången joggade jag en halv mil på en halvtimme. I think thats good! :) 

Här kommer en bild på mig :) Fotade bara snabbt på pizap



Nu ska jag kolla klart filmen.


» Bilder av dagen :)

Tjena kom just hem från en skön dag med Alma. Vi åt sushi i stan. Helt sjukt gott :)
När vi sedan var mätta och belåtna fortsatte vi längs götgatan bort till ringen där Alma köpte en present till hennes lillebrorsas kompis och jag köpte en hemlig påse på glitter för 50 kr.


Ett jättefint armband <3



Ett till snyggt armband <3



Tre olika par örhängen. Och jag som inte ens har hål i öronen :)







Två fina halsband :)





Och ett hår band


Det var allt som fans i påsen. Alla saker kostade över 50 kr. Vissa till och med mer en 100 kr.

Sushi bilder





Tunnelbane bilder x)





Ebba tappade en tand i morse :D


Ebba har också fått apa snygga skor. Tre stycken! :O Jag är grööön av avund! :(


Jag funderar på att ta hål i öronen :D :s haha<3






Glöm inte att ta er en till på fina Annas blogg! 



» testar 123

Godmorgon alla söta läsare<3

Ídag har jag en planerad sushi lunch med Alma<3 Vi ska äta på Samba Sushi som ligger vid slussen. Dom har världens godaste sushi där <3

Kram


» Obs viktig info!

Nu har jag lärt mig hur man gör tidsinställda inlägg! Så jag testar att göra ett nu direkt :)

Puss och godnatt


» LÄNKAR

Coverz.se - Sidan som säljer apple tillbehör billigt. Efter som jag känner ägarna så kan jag intyga att det är en säker sida!

Niki<3 

Agnes<3


» lång dag med tunga brudar

Hej:)
Imorse var jag med Alma i ngr timmar, Vi kollade runt lite på datan, läste barn böcker, hoppade stutsmatta (både almiss och jag kan göra cp-snygga volter enligt moi :D) och åt mackor med ost (viktig info).

  

När jag sen kom hem vid två var gästerna inte långt efter. Äppelpaj med vaniljsås och glass samt mammas hemgjorda flädersaft var det vi bjöd på. Gott!

Senare när jag, bebban och effie satt på mitt rum så fixad jag lösnaglar till skolstarten. Jag blev riktigt nöjd!

prylarna är köpta på kicks och tradera.

Efter att dom hade åkt så var jag ute och åkte longboard med nora.


Kram kajsa


» Svar till Niki och Agnes <3

Hahha jag har kollat lite och htc desire är mycke bättre än iphone.
Jag fick en htc desire s i present och e asnöjt.
Såå jag tror nog att jag häldre vill ha en desire

Mohhahah



puss på er <3

» Hej hej hemmar för ett tag

Heej nu är jag hemma för ett tag. Kom tillbaka för en timme sedan och nu har jag kollat fb lite. Om lite drygt e vecka börjar skolan. Man undrar ju hur sjuan kommer bli... Bara man inte får skåp högst upp :s

Min födelsedag var såklart najsinajsi :D

Jag fick:
En ny moooooobil :D En htc desire s !! Den är bättre än iphone mohaha ;D
See full size image
















Helt sjukt bra mobil!

Två stooora handdukar
Nagelklistermärken
Läppsyl som luktar cola, fanta och sprite
en linjal
mascara
800 kr att shoppa i nacka forum för
presentkort på nacka forum 400:-
spotify prenium i 3 mån
ett badmintonrack
glasögon
kläder

Kmr inte ihåg om jag fick nåt mer


puss och hej


» Pasta pasta pasta

Hej det här får bli ett snabb inlägg för vi ska snart dra till landet och jag har inte packat :s Vi åt nyss en tidig lunch, pasta med köttfärssås.

Imorgon fyller jag tonåring! Hela släkten på pappas sida kommer och Nora! Ska bli väldigt ruuligt :D 

Hinner inte lägga upp bild men här är en länk till kusinens blogg

Lisa

Puss


» Småååååland

Tja tja!
Hemma från tre tunga dar i småland :)
Första dag stannade vi på vägen och gick på boda borg i oxelösund. Askul ;D Sedan fortsatte vi och kom fram på kvällen.
Sen chill i ngr dar och idag hem ;)

Daniel har 3 kompisar här som ska sova över inatt. Man vågar ju knappt gå runt i huset haha ;)

På löördag fyller jag år :D

Min önskelista:
Mobil (Htc desire)
Dator
Spotify prenium
Picnik prenium
Shopping tui nacka forum
Presentkort
SMycken
SMink

Kmr inte på nåt mer just nu x)

Puss