» canvasbutik.se

Som många andra längtar jag väldigt mycket efter att flytta hemifrån och det är framför allt att få inreda lägenheten själv som lockar. Tänk att kunna få designa sin egen bostad helt själv, precis som du vill ha den? Jag har redan börjat fundera över vilka färger väggarna ska målas i och vilka möbler jag ska inreda med och drömmen är att hela lägenheten ska gå i vitt, svart, grått och beige – förutom tavlorna. Jag vill pryda väggarna med stora färgglada tavlor och jag har hittat en hemsida med massor av fina tavlor som skulle passa perfekt in. Hemsidan heter canvasbutik.se och de säljer flera vackra tavlor som skulle passa så bra in i det jag anser vara den perfekta lägenheten. De säljer både oljemålningar och canvastavlor, men även fototapeter och alla är lika snygga! Jag har plockat fram mina tre favoriter:


En oljemålning som heter ”Lila natt”. Älskar färgerna på den här tavlan och den skulle passa så fint ihop med till exempel en vit soffa och några beiga kuddar!
 
Det här en canvastavla som jag verkligen fastande för. Tycker att motivet är otroligt vackert och jag skulle mer än gärna pryda mitt vardagsrum med denna.
 Jag har alltid tyckt att det är så fint att tapetsera en av fyra väggar i ett rum som en tegelvägg. När jag var i New York så hade vår lägenhet det och det gav verkligen en stilren men hemtrevlig känsla.

Dessa var mina favoriter på hemsidan och ni hittar alla tavlor och tapeter på canvasbutik.se


» tillbaka

Hej fina ni! Efter några månader av uppehåll så känner jag att det är dags att väcka liv i bloggen igen - dels för att jag fick ett intressant mejl och dels eftersom jag måste erkänna att jag saknar det lite. 
 
De senaste månaderna har bestått av två härliga lov, många roliga fester och väldigt mycket skola. Vi är mitt inne i en period med massor av nationella prov så tyvärr tar skolan för tillfället större delen av min tid. Dock vägs det upp ganska bra av att det äntligen börjar bli varmt och att det endast är 42 dagar kvar till sommarlovet! Har massor av roliga planer inför sommaren, kan berätta mer om det i ett annat inlägg!
 
Så, vad har hänt annars? I början av året så sökte jag massor av jobb och tro det eller ej så fick jag alla. Blev erbjuden jobb på McDonalds och Charlie's Änglar samt sommarjobb på ICA och av kommunen. Självklart kan jag inte ta alla jobb så för tillfället är jag anställd på McDonalds, vilket för övrigt är väldigt roligt, Ung Omsorg precis som förut, timanställning på Karolinska Institutet (genom mamma) och så ska jag sommarjobba tre veckor i juli genom kommunen.
 
Hoppas ni är lika glada som jag över att vara tillbaka, puss!