» Halloween tips!




1. Fixa läskigt godis.
Det ska helst vara svart, rött eller orange. Non stop, lakrits, remmar (röda och svarta) och gelehallon är bra tips.

2. Klä ut dig. Vampyr, häxa, spöke eller demon. Det spelar ingen roll för det viktiga är att du ser läskig ut. Kom ihåg att smikningen är viktig. Vitt i ansiktet, svart runt ögonen och röda läppar är bra. Eller blodigt. Det bror på vad du har hemma och vad du kan köpa!

3. Gör något läskigt. Varför inte gå en spökrunda, berätta spökhistorier eller spela ande i glaset? Det är ert val men glöm inte att det ska vara riktigt läskigt!

4. Gör omgivningen läskig. Ställ fram en pumpa, ta fram lite levande ljus och släck allt annat och häng upp lakan och dukar. Att omgivningen är spöklik är viktigt. Hela kvällen blir mer spännande då.

5. Ha läskiga special effekter. Sminka en docka lite creepy och ställ fram. Om ni inte vill ha helt släckt är en bra ide att ha färgat, tunt papper över lamporna så att det blir läskigt ljus. Måla med någon färg som går bort på speglarna (läppstift tex) eller skriv något riktigt läskigt.

6. Gör bus eller godis. Gå ut och knacka dörr och fråga "bus eller godis". Samla ihop mycket så ni har hela kvällen och glöm inte att göra bus hos dom som inte ger er godis. Några tips är: sprid toapapper i trädgården, häll ketschup på fönstret och häll grus i brev lådan.




Kommentera inlägget här:

Har du ett namn?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (lovar ska inte säga till nån)

Har du en blogg också?

Kommentar:

Trackback