» Just my luck

Idag har jag varit med Nora i princip hela dagen och vi har haft en ganska normal eftermiddag - ätit lite för mycket, skrattat en massa och tagit fula snapchats på varandra, standard hehe ♥ Förut det har jag även bakat två gånger (en gång till imorgon och en gång pga utpressning av min storebror, haha) och så har min otur fortsatt. Vet inte om jag sa det men här om dagen brände jag mig i alla fall på plattången och fick två äckliga brännsår på ena kinden som vägrar försvinna. Idag forsatte alltså min "tur" och jag råkade därmed skära upp min tummnagel på osthyveln. Klumpig värre..
 
en bild från nyår, har galet många bilder från den kvällen och alla är lika konstiga och flummiga. Söta brudar dock

» close enough to hurt me

Nu har jag precis kommit hem från passet och det var faktiskt riktigt roligt, dock tycker jag att det var en smula för slappt. Hade velat ha lite mindre prat och lite mer tid till att faktiskt köra. Menmen, jobbigt var det i alla fall!
 
Nu ska jag ta en dusch och starta senaste avsnittet av Top Model Sverige, puss♥
 Bilder från i lördags när jag och Nora körde en heldag i solen. Den smoothien hade inte suttit fel just nu..

» boxningspass

Idag har det varit riktigt, riktigt varmt. Solen har inte legat på men luften har ändå varit fylld med värme, så efter skolan passade jag på att äta mellis ute med lilla Ebba och efter det spelade vi en fotbollsmatch på ungefär 40 min. Vi körde först till fem mål och det slutade 5-4 till henne, en riktig liten naturbegåvning!
Om ungefär 20 minuter ska jag även träffa Nora och sen åker vi på boxnigspass på friskis. Riktigt bra träning och superkul, perfekt kombo! 
 tagga tagga tagga

» Me myself and I

»Beskriv dig själv med fem ord
» klumpig, paranoid, rolig, omtänksam, envis
 
» Vilka fyra saker skulle du aldrig kunna leva utan?
» Inspiration, frihet, kärlek och lycka

» Tre saker som du är stolt över med dig själv
» Mina betyg, min kropp och min kondition

»Två saker som du skulle vilja ändra med dig själv?
» Starkare armar, mindre fötter

» En sak som du älskar
»
 Min fina Nora
Kappa - Berlin // klänning - H&M

» bonfire heart

Fotade med min nikon D7000

Måndag igen. Ny vecka och en dag närmare sommarlovet. Jag känner inte längre ångesten över att helgen är slut - de värsta nationella är över och snart har vi även gjort de sista proven. Det är 44 dagar kvar till lovet och man kan känna att det börjar närma sig. För någon månad sedan skulle jag ha suckat över en ny vecka men nu har jag massa energi och inspiration, jag är glad!

» you light the spark in my bonfire heart

Jag älskar, älskar, älskar den här låten. Dock hade jag inte sett musikvideon förens idag och nu när jag har gjort det älskar jag den bara, om möjligt, ännu mer. Den är speciell på något sätt och man blir så jäkla glad av att lysnna på den.
 KÄRLEK♥

» spotify

 
 
Jag har massor av spellistor på spotify, men det är den här som är mest jag och därför tänkte jag dela med mig av den! 

» OOTD

Boyfriendjeans från Lindex // stickad tröja från Göteborg
 
Vilket väder det var varit idag alltså! Har varit inne i stan med Nora men jag kunde knappt vara i solen. Slet i princip av mig alla kläderna och drack lika mycket vatten som jag svettades ut, riktig sommarvärme! 

» NIGHTS

Bra dag - mindre lyckad kväll. Vaknade vid halv tio ungefär och mornade mig ganska länge, älskar att bara ligga kvar i sängen! När jag väl kom upp åt jag i alla fall först en snabb frukost innan jag gick ut i solen och där spenderade jag i princip resten av dagen. Nora kom även efter ett tag och så solade vi lite tillsammans, riktigt mysigt! Kvällen blev dock som sagt lite mindre lyckad men alla kvällar kan inte va dom bästa så jag är glad ändå, godnatt!

otagg på att sova så inatt blir det tänkar natt med sällskap av boken

» Stadshäng


Åh idag har varit en så bra dag. Vet inte ens vart jag ska börja, kanske med att jag har haft fetaste besöksrekordet idag? Blogg.se länkade mitt förra inlägg (om kiwiglassarna) så både kommentarer och besökare har bara öst in. Blev riktigt glad över att dom inte bara uppmärksamar storbloggarna! Förutom det har jag verkligen haft bästa kvällen också. Anna föreslog att vi skulle dra ut så det fick bli lite stadshäng tillsammans med mina favorit tjejer! Vi hade så kul men jag orkar inte berätta om allt så ni får helt enkelt bara kolla på bilderna. -puss

» nyttiga snacks

Dessa bilder beskriver min eftermiddag ganska bra faktiskt. När jag kom hem lästa jag först i ett par timmar och sedan träffade jag Anna för att gå och handla. Jag köpte lite frukt, glasspinnar och mörk choklad för att kunna göra goda och nyttiga små snacks. Jordgubbarna är ju en riktig klassiker men jag måste säga att även kiwiglassarna blev väldigt lyckade! Och enkelt är det dessutom. Skiva bara upp kiwin, tryck på pinnar och ställ sedan in i frysen ett tag. Smält sedan chokladen och bre på den på kiwin. Frys sedan in igen och voila - nyttiga små kiwiglassar och ett perfekt snack att stilla sötsuget med!
 
Nu väntas ett avsnitt av Topmodel och imorgon är det äntligen fredag, puss♥

» let it go

 
Ingen lär väl ha missar Let it go från filmen Frozen och det här är då en ihop klippning av 25 språk som den sjungs på. Riktigt bra!

» Thursday

Godmorgon! Vaknade vid sju idag trots at jag har sovmorgon men låg ändå kvar och läste i en timme. Vädret är superfint idag och jag har inga speciella planer så vi får se vad jag hittar på efter skolan. Ha en bra dag, puss♥

» New in - böcker

Igår fick jag hem dessa tre böcker från bokus.se. Den första heter Insurgent och är andra delen i Divergent-trilogin. Jag råkade beställa den på engelska men det ska säkert gå bra i alla fall! Första delen var jättebra så jag är supertaggad på börja läsa den andra. → direktlänk

Den andra boken heter Skynda att älska av Alex Schulman. Jag har nyligen börjat lyssna på hans och Sigges podcast och jag är helt fast så nu hoppas jag på att boken ska vara lika bra. Det är i princip en självbiografi, men den är skriven som en roman vilket jag tycker är kul. → direktlänk
 
 
Den sista boken är skriven av Sarah Dessen och heter Du glömde säga hej då. Jag har läst två av Sarah Dessens tidigare böcker och älskat båda så jag håller tummarna för att denna ska vara lika bra. → direktlänk
 

» dagen

// efter träningen idag // Nora och jag bokade biljetter till divergent //
 
Efter skolan idag åkte jag och Nora till gymmet och tränade lite. Vi satsade mest på lår och rumpa men vi hann även med lite kondis och triceps, skönt! I alla fall fick gymmet bli liten som en belöning eftersom jag behövde gå upp extra tidigt imorse. Hade nämligen nationella i muntlig engelska under min sovmorgon vilket var lite segt, men jag var väldigt nervös innan så det var bara skönt att få det gjort. 
 
Hoppas ni har haft en bra dag, puss!♥

» One picture




» Granola

Dagens frukost: Minikeso med hemmagjord granola + ett glas apelsin jucie = heaven on earth! (recept på granolan kommer)

Idag var det då första skoldagen efter lovet och jag måste säga att jag har varit ovanligt glad! Har gått och nynnat på den här låten hela dagen och bara njutit av solen. Efter skolan följde jag med Nora till affären för att köpa lite mer keso och sedan jag kom hem har jag bara suttit på verandan och spelat yatzy med Ebba. En bättre dag helt enkelt!

» weheartit

Bilder från weheartit, aka mitt andra hem. Ledsen, glad, motiverad, omotiverad - en hemsida som alltid passar helt enkelt. Jag kan verkligen sitta i timmar och bläddra omkring bland alla bilder.
 
Ni kan följa mig →här← om ni vill

» spanight

Jag fick lite presenter nu i påsk och det här är några av dem. Spahanddukarna fick jag av farmor och doftljuset av mamma. Ansiktsmasken använde vi alla i lördags och jag tyckte att den var jättebra så idag när jag kom hem stod den i hallen med en liten lapp från farmor. Så gulligt av henne!♥ I alla fall är det det här jag kommer ägna mig åt ikväll - nu är det bara att starta ett avsnitt av Alex & Sigges podd och sen har jag en komplett spakväll.
 
Ha en bra kväll och passa på att njuta av de sista lovtimmarna!♥

» grillat

Årets första grillning, foodgasm!

Idag har det faktiskt varit en riktigt bra dag. Vaknade vid tiotiden och mornade mig ett tag tillsammans med ett avsnitt av Alex & Sigge. Runt elva gick jag upp, smorde in mig och efter det blev det en timmes lång och härlig bikinisolning i trädgården. Åt även en god pasta lunch ute solen men efter det bestämde jag mig för att ta en joggingtur. Jag vet inte riktigt hur länge jag var ute men det blev i alla fall en lång jogg/powewalk/tänkarrunda. Klättrade bland annat upp för ett högt berg och bara satt med lite musik och tittade på utsikten ett tag. Riktigt mysigt!

» Veggies

Jag kunde inte låta bli att tycka att dom här bilderna var lite roliga när jag såg dem på tumblr. Väldigt smarta, lärorika och samtidigt komiska!

» PEPP

Idag är det sista dagen på lovet och det känns väl sådär. Dock har vi bara några nationella kvar så det är bara att hålla ut. I alla fall så tänkte jag göra ett inlägg med två tips, för både min och er skull, hur man kan peppa sig själv till att kämpa sista biten av terminen. 
Det finns en app som heter big day där man kan ha massor av olika nedräkningar och det tycker jag är ett superbra sätt att peppa sig själv. Appen kostar 7kr men det finns även gratisverison som man kan ladda ner.
 
Världens bästa album att lyssna på när man är ledsen eller behöver pepp. Direkt länk: HÄR

» two songs

Som jag berättade i måndags tipsade Anton mig om den här låten och jag älskar den verkligen! Tycker den är väldigt inspirerande och dessutom har hon en väldigt fin röst♥
 
Har redan lagt upp den här en gång men den är så bra! Det är förvisso bara en cover men jag lyssnade på orginalet och den här är tusen gånger bättre! 

» one day left

Idag vaknade jag i tron om att det här är vår sista lovdag, så gissa hur glad jag blev när jag fick berättat för mig att vi är lediga imorgon också. Vet inte riktigt hur jag hade kunnat missa det men när Nora berättade det för mig tidigare idag var det eufori på hög nivå, haha. 
I alla fall så kom jag nyligen hem från landet och jag måste säga att det ska bli så skönt att sova i sin egna säng inatt. Ikväll ska vi även bort på middag till m&m så det ska bli riktigt mysigt, dock anar jag att vi kommer få ännu mer godis då och efter den här helgen vill jag lova att jag har fått mer än nog.
 
Förhoppningsvis uppdaterar jag mer ikväll, puss♥

» Three films

  • remember me - jag tror aldrig att jag har gråtit till en film så mycket som jag gjorde till den här. SÅ BRA
  • when a stranger calls - även denna grät jag till, dock av en annan anledning. Det är exakt min typ av skräckfilm och jag tyckte att den så sjukt läskig
  • Now you see me - Riktigt bra mindfuck film som förvirrar en rejält! Utan tvekan sevärd

» inside man

Igår kväll såg jag den här filmen och den var faktiskt riktigt bra! Jag älskar mindfuck filmer med komplicerade bankrån som man inte fattar någonting av förens i slutet när dom avslöjar allt, och det här var en typisk sådan film. Stort tips! Ni kan se den →här

» Four books

Sarah Dessen - Mitt perfekta liv // Sarah Dessen - Mycket mer än så // Divergent - Veronica Roth // Lauren Oliver - Resten får du ta reda på själv
 
Kärlek till dessa böcker. Har ni inte läst dem, gör det!♥

» GLAD PÅSK!

Jag tycker att påsken är en riktigt mysig och rolig högtid, och hittills har dagen faktiskt varit riktig bra. Vi har bland annat sprungit och letat efter våra påskägg och ätit en stor, god påsklunch. Att vädret är superfint gör bara saken ännu bättre och jag tänkte snart gå ut och sola lite. Senare ikväll har farmor även planerat att hela släkten ska ha hemmaspa med anskitsmasker så det blir förhoppningsvis också väldigt kul. Lovar att försöka fota så mycket som möjligt!
 
Hoppas att ni har det lika bra som jag och passa på att njuta av det fina vädret! puss

» Inspo




» NLY SALE

Hitta plaggen här: 1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6

» Five foods

1. Frukost:
 » Mango och kokos smoothie, recept HÄR
 
2. Lunch
» Pannkakor
 
3. Middag
» Hemmagjord pizza
 
4. Mellanmål
 » Ägg och avokadomacka (♥♥♥)
 
5. Bakverk
» Brownies, recept HÄR 

» Långfredag

Idag är det långfredag och det känns nästan. Vädret är grått och tråkigt, och min mobil är helt död. Smart som man är glömde jag laddaren hemma i Stockholm så jag vet inte riktigt när jag kommer kunna använda den igen.
I alla fall kom vi precis tillbaka från en skogspromenad och det var faktiskt förvånansvärt skönt. Vi skulle runda sjön men råkade ta en väldigt stenig och brant väg så det blev lite jobbigt, speciellt för farmor haha. Inte helt lätt för en 79åring att klättra upp och ner för berg men jag tycker ändå att hon klarade det galant!
 
Resten av dagen planerar jag att spendera inne med lite te och en bok och peppa inför imorgon. Då är det äntligen påskafton (=godis) och det ska dessutom bli soligt så jag ser riktigt mycket fram emot det. puss

» skärgården

Egentligen mår jag väldigt dåligt just nu med yrsel och illamående, men jag hoppar ändå in i bilen och åker med till landet. Förhoppningsvis gör lite skärgårdsluft mig gott och bilresan dit får jag överleva med åksjuketuggumin och musik i öronen. 
 
Ha en bra dag, puss♥

» new in

Ni hittar den HÄR
 
I VeckoRevyn fick man med ett litet prov på den här krämen och jag tycker att den var superbra så igår bestämde jag mig för att köpa den. På niveas hemsida beskriver de krämen så här:

"NIVEA Daily Essentials Sensitive Day Cream reducerar effektivt de tre viktigaste tecknen på känslig hud: 1. Rodnad. 2. Torrhet. 3. Stramhet.

Den vårdande formulan berikad med lakritsextrakt – känt för sina anti-inflammatoriska egenskaper – och värdefull druvkärneolja:

  • lugnar hudirritation och reducerar synlig rodnad
  • lindrar omedelbart huden från en obehaglig känsla av stramhet
  • återfuktar intensivt
  • formulan med SPF 15 skyddar mot för tidigt åldrande orsakat av solen samt stärker hudens naturliga motståndskraft
  • den särskilt milda och snabbt absorberande formulan är PH-neutral och fri från parfym, färgämnen och parabener"

Jag som har lätt får väldigt torr hy är riktigt taggad på att testa om den här produkten verkligen fungerar. Om man inte är nöjd efter 28-dagar får man även pengarna tillbaka vilket är grymt. Om ni vill kan jag skriva en recencion om några veckor efter att ha använt krämen och berätta vad jag tycker. puss

» six places

» Sex platser jag vill besöka innan jag dör «
 
1. Lofoten - Norge 
Säkert ganska kallt och inte speciellt händelserikt, men gud så vackert det är. Kanske bara stanna över en natt, men innan jag dör ska jag ha upplevt det landskapet.
 
 2. New York - USA
Jag har för visso redan varit där, men jag ska tillbaka! Empire state building, all shopping, människorna - drömmarnas stad helt enkelt. 
 
3. Maldiverna
Vita stränder och klarblått vatten. Ett klart drömresemål
 
4. Island
En before-i-die grej är definitivt att besöka Islands varma källor. Hur coolt?
 
 5. Australien
Häftiga djur, varmt vatten och snygga killar - i Australien fins det mycket som lockar. Min mamma har även bott här vilket gör det extra kul att besöka!
 
6. Amalfikusten - Italien
Italien är utan tvekan mitt favorit land och jag skulle inte banga på att åka dit igen. Amalfikusten ligger i långt söder i landet och det verkar vara världens mysigaste plats. Massor av gulliga hus och klarblått vatten - hit ska jag åka någon gång!

» gymnasiet

I höst är det dags för oss nior att börja gymnasiet och jag är så taggad. Jag har som sagt sökt linjen Ekonomi - Marknadsföring på Värmdö Gymnasium, även fast jag inte riktigt vet varför. Egentligen vill jag inte bli något som man får ut av linjen men det är mycket matte och dessutom en hel del roliga kursen så jag tänkte mest why not? Anledningen till att jag inte sökte natur är eftersom det är väldigt mycket plugg och jag har inget behov av all NO man läser. I alla fall - som ni kanske kommer ihåg fick jag nyligen en fråga om jag kunde göra ett inlägg om alla för och nackdelar jag ser med att börja gymnasiet och det är precis det jag tänkte göra. 
  • Alla nya männsikor man träffar och lär känna
  • Man får plugga på något man tycker är roligt
  • Man får en nystart det är ett bra tillfälle attförbättra saker med sig själv
  • Ett år närmare studenten
  • Mycket mer läxor och prov 
  • Man måste verkligen satsa för att kunna komma in på det universitet osv som man vill
 
Egentligen vore det kanske bättre att skriva det här inlägget i höst när jag faktiskt har börjat gymnasiet och vet hur det är, men jag vill ändå ge två tips till er som ska söka i år eller nästa år. Det första är att söka till den linje och det gymnasium ni vill även fast ni tror att ni inte kommer in. Intagningspoängen kan ändras jättemycket från år till år och dessutom kommer det inte förstöra dina andrahandsval bara för att du söker till något som du kanske inte kommer in på. Det andra tipset är att tänka på att det faktiskt är jättelätt att byta efter att man har börjat. De första veckorna byter väldigt många så få inte panik över att ni kanske inte kommer trivas i er klass/linje. 
 
Hoppas det här inlägger hjälpte dig och att du fick svar på din fråga! Och lycka till nästa år när det är din tur att söka♥

» kungsträdgården

Dagen blev som förväntat riktigt bra. Vi åkte in till stan halv två och köpte en sushi som vi delade på i kungsträdgården. Det var väldigt mycket folk där men det är ju förståligt med tanke på hur fint det är när träden blommar nu på våren. I alla fall satt vi där ett bra tag och njöt av värmen innan vi gick bort mot gallerian för att kolla lite. Jag passade på att köpa en kräm jag har kollat in ett tag, kan visa och berätta mer sedan, men vi var inte där speciellt länge utan gick snabbt tillbaka till kungsan och solen. Efter ett tag träffade vi även Knut och hänge lite med honom. Vi testade bland annat Max och McDonalds socker och åkte lite longboard nere vid NK, myspys!
 
Nu ska jag äta men uppdaterar mer ikväll, puss
 

» seven wants

  • Ett långt och framgångsrikt liv
  • Vara riktigt vig
  • Ta körkort, hehe
  • "The perfect bag"
  • Resa med kompisar
  • En grym kondition
  • Den perfekta pojkvännen

» multitasking

Godmorgon! Just nu sitter jag i solen på balkongen, äter frukost, bloggar och lyssnar på musik. Dagens planer är att åka in till stan för att äta sushi och kolla lite på de fina träden i kungsträdgården som äntligen blommar tillsammans med Anna. Hoppas verkligen att vädret håller i sig för herrgud vad skönt det är! Drygt 20 grader i solen och för tillfället blåser det knappt någon heller. Perfekt dag!

» Back in stockholm

Idag klockan åtta kom jag och Nora hem och vi har verkligen haft det så bra! Igår gick vi hemifrån klockan tolv ungefär, handlade och åkte sedan in mot slussen. Dock krashade vår tidsplanering lite så tunnelbanan var framme samtidigt som bussen skulle gå, haha. Vi sprang allt vad vi hade och hör och häpna - vi hann. Chaffisen hade precis stängt dörrarna när vi kom rusande men snäll som hon var öppnade hon i alla fall åt oss igen.
När vi hoppade av bussen en timme senare väntade en 30 minuters promenad, och vi var framme vid mitt hus ungefär halv tre. Då gjorde vi först i ordning lite innan vi kröp ner i sängen och kollade på en riktigt rolig B-film. Senare på kvällen lagade vi även en god baconsallad och kollade på ännu en film. 
Idag vaknade vi vid 10 ungefär, åt lite frukost, chillade och vid lunch-tiden bestämde vi oss för att åka och handla. Dock läste jag fel i tidtabellen så vi missade bussen precis, och eftersom jag bor 30 min från stationen kändes det lite jobbigt att gå tillbaka igen. Så vi gick hela vägen till affären (8 km), handlade och tog sedan bussen tillbaka. Gissa om vi var trötta sen efter att ha gått drygt en mil, haha. 
Resten av dagen spelade vi lite kort och UNO, och vid sex bestämde vi oss för att åka hem. Den här gången hann vi som tur var med bussen och hemma var vi lite efter åtta. 
 
Hoppas ni också har haft grymma lovdagar hittills, puss♥

» VeckoRevyn

När jag kom hem idag låg den här tidningen och väntade. Det är månadens nummer av VeckoRevyn och med fick man att Bronzing powder i ett fint litet guldigt paket. Att börja prenumerara på VeckoRevyn är nog abslout det mest prisvärda jag någonsin köpt. 6 nummer + ett paket och en gåva i varje nummer för 199:-. Så värt! Om ni också vill börja prenumerera kan ni göra det HÄR och där kan man även se vilka "deals" det finns just nu! PUSS

» eight fears

  • Aldrig hitta "the one"
  • Förlora någon jag älskar
  • Dö på något obetydligt sätt
  • Få en svår sjukdom
  • Aldrig mer få äta lakrits (♥♥♥)
  • Dö utan att vara nöjd med det jag har åstakommit i mitt liv
  • Bli döv eller blind
  • Att misslyckas med något jag verkligen vill
håret i ansiktet och ett leende fast inlägget handlar om fearsså det ska va

» Q/A

Q: Älskar din blogg; tror du att du skulle kunna lägga ut lite fler inlägg? :) kanske där du berättar mer om dina kompisar och saker du ser fram emot + fördelar och nackdelar med att börja gymnasiet XD ska nämligen välja nästa år C•_C•
 
A: Hej och tack så mycket! Jag försöker lägga ut inlägg så ofta jag kan men det blir ändå så att uppdateringen kan gå ner lite i perioder beroende på om det är mycket i skolan etc. Jag kan abslout skriva ett inlägg om mina närmsta kompisar och ett om gymnasiet, tack för tipsen! Det är verkligen superbra att få förslag till blogginlägg så kommer ni på något mer är det bara att kommentera! Kram
random bild.. vad hände där liksom?

» nine loves

 
Den här frågan går väl att tolka på olika sätt men här är i alla fall nio saker jag älskar, och sorry för det slarviga och röriga collaget.
    • Marabou. Min kärlek till choklad är infinity, kommer alltid älska det
    • Carmex lip balm. Räddaren i nöden och kan läka vilka torra läppar som helst!
    • Låten Home av Gabrielle Aplin. Anton tipsade mig om den här låten igår och jag älskar den! Sjukt bra
    • Sommaren. Ganska obvious men i alla fall. Värmen, en snygg solbränna, ljusa kvällar - behöver jag säga mer?
    • Weheartit. Massor av relatable quotes och oavsett humör är det en perfekt sida
    • Min mobil. As dorky as it sounds så älskar jag min mobil. Men really, vem gör inte?
    • Mango. Torkad, fryst, färsk.. I love it
    • Mina träningsshorts från H&M. Färgen är mycket snyggare i verkligheten och de får benen att se tusen gånger brunare ut. Skönta är de dessutom och jag fick dem för bara 99:-. Bästa köpet på länge!
    • Min familj och mina vänner. Också ganska obvious punkt jag älskar er i alla fall no matter what♥

» 14/4-14

Första morgonen på riktiga lovveckan - och jag blir väckt klockan sju av att mina hantverkare börjar arbeta. Kul liv ineed men det var nog lika bra att jag kom upp eftersom idag åker jag till landet med Nora! Vi åker dit själva, sover över och så åker vi hem någon gång i morgon. Vi gjorde samma sak förra påsklovet och det vart verkligen jättemysigt så jag är riktigt taggad. Laga en stor middag tillsammans, tända ljus, massa tjejsnack.. Kommer bli så kul!
 
Just nu sitter jag i alla fall i köket medan solen strålar in och äter en stor god frukost. Det fick bli min signaturfrulle - en avokadomacka med ett glas mangosmothie, heaven on a plate!
Recept: frystmango, apelsinjuice, yoghurt och banan

» ten secrets

  • jag har bara varit kär en gång
  • jag knäcker mina fingarar och min nacke konstant 
  • jag krockar med minst en person varje dag
  • enda anledningen till att jag åkte eclips i sommras var för att killen jag gillade lovade att ge mig puss då, haha
  • jag älskar att åka buss själv sent på kvällen, det är så mysigt!
  • jag påverkas extremt mycket av andra 
  • mitt lägsta terminsbetyg är C
  • tack vare mina gener kan jag äta hur mycket skit som helst utan att gå upp i vikt
  • jag ljög aldrig för mina föräldrar när jag var yngre, sa alltid sanningen till 100%
  • jag har skrivit en egen (driv)låt och jag spelar den tillsammans med pappa nästan varje kväll
 

» Matcha boyfriend jeansen

boyfriend match
 
Allt på bilden förutom skorna är från H&M / klicka i collaget för länkar

» 10 days

Jag vet inte hur mycket tid jag kommer ha för bloggen nu under lovet, så när jag hittade den här challengen på Hannas blogg tänkte jag att det var en perfekt grej att göra. Tidsinställa inlägg till några dagar framåt och slippa behöva tänka så mycket på bloggen! Jag startar med den idag, stay tuned!

» HM BAGS

Just nu är jag på jakt efter en ny, snygg väska och jag tycker faktiskt att h&m har ett ritigt bra utbud. Ett stortplus är att det är riktiga budgetpriser och jag tror att den dyraste av dessa godingar kostade 399:- Hur bra? 
 
Alla väskorna finns på H&Ms hemsida och just nu får man även fri frakt på ett helt köp med rabattkoden 1561
 

» fem snabba

Hittade en kort lista på någon blogg och jag har verkligen inget bättre för mig så why not?
 
 
Vad var det senaste du köpte?
- Världens mysigaste mjukisbyxor från cubus
 
Vad är det finaste en kille någonsin gjort för dig? 
- Låtsats stuka sin fot för att slippa spela en fotbollsmatch och sedan åkt till stockholm för att träffa mig, hihi
 
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? 
Nej, jag tror att personligheten spelar större roll än utseendet så jag tror att man måste lära känna personen innan man kan bli kär på riktigt
 
När grät du senast?
Idag, vi kollade klart på filmen The help i skolan och den var så fin i slutet!
 
Beskriv dig själv med fem ord
Känslig, konstig, långsam, kreativ, amitiös

» Sofia Karlberg

 
 
 

» påsklov

Nu, som jag har väntat, är det äntligen lov. En hel veckas ledighet och oj vad skönt det ska bli. Dagen idag har varit ganska lugn faktiskt så det blev ett skönt avslut på veckan. En håltimme, en filmlektion och dessutom fick jag sluta en timme tidigare än 80% av klassen då jag ligger före i matten. Skönt värre! 
För tillfället sitter jag hemma hos mormor med fotbad och tänkte passa på att uppdatera lite. Jag har inget bätre för så jag tänkte även ta tillfället i akt och förbereda lite andra inlägg som får komma upp någon gång i veckan. Har en hel del planer för lovet och vill inte behöva tänka på bloggen hela tiden. puss

» en dag kvar till lov

random quote
 
Har knappt haft en sekund över idag och därav den sena uppdateringen. Dagen började med ett NÄP i no labb och det gick faktiskt förvånansvärt bra, är riktigt nöjd! Efter det rullade skoldagen på och vi sluade som vanligt vid tre. När jag kom hem bondade jag lite med farmor över en skål chokladpudding, som jag av någon anledning fått hemskickad till mig, och sedan kom Anna över för att låna min kamera till en fotouppgift. När hon var klar med den satte vi oss och redigerade ett tag innan vi bestämde oss för att cykla till närmaste McDonalds och äta spontan middag. Vi satt där i flera timmar och stoppade i oss en hel del skit, kärlek till donken alltså♥ Vid sjutiden trampade vi i alla fall hem och sedan dess har jag bland annat duschat och invigit mitt nya schampoo och balsam från Gliss. Är riktigt nöjd faktsikt, tänkte göra et inlägg om det senare.
 
Vi hörst imorgon, puss
 
Idag fyller även min fina darling Alma 16 år så grattis till dig!
 

» THE MAN

Hej bloggen! Jag vet att uppdateringen har varit lite halvdålig senaste dagarna men nu är jag back. Har precis varit på gymmet och där körde jag först 20 min kondis och efter det ett rumppass med Anna och Nora där jag fick agera pt. Skönt!
 
I helgen gjorde jag inte mycket, bara gymmade med Daniel och bowlade med familjen i princip. I måndags var det tänkt att jag skulle plugga NO med Anna också, men det slutade att vi gjorde mycket roligare saker istället.. Till exempel kollade vi på fråga olle dokumentären, lekte fruitninja (= stå med varsin kniv och kasta frukter mot varandra) och åt cheeseballs. Betydligt roligare än att plugga!
Igår åkte jag in till stan med Nora direkt efter skolan och kollade lite affärer på götgatan. Jag gjorde även en provspelning till en serie, men det kan jag berätta mer om ifall jag får rollen. Efter det när jag kom hem gjorde jag inte mycket vill jag lova.. Kollade på Titanic, nattade min lillasyster och tittade på ännu mer Titanic. Var på riktigt dåligt humör igår så min tröst blev en superrulle. Älskar den filmen alltså. Gråter varje gång.
 
en favorit just nu↑

» -

Jag hatar det nya betygssystemet av hela mitt härta. Jag hatar att alla lärare följer det nya betygssystemet och jag hatar Jan Björklund för att han kom på skiten. Tack för mig

» cravings

♥ 1. nelly.com // 2. fitnessguru.se // 3. H&M ♥

» 5 SERIE TIPS

♦ One Tree Hill. Det här kommer alltid vara min favoritserie. I 9 säsonger var jag en trogen tittare och jag älskade den! Jag gillar att den är inte speciellt förutsägbar och dessutom är det grymma skådespelare + karaktärer. Genren är drama men i de senare säsongena börjar den bli mycket mera spännande och händelserik. KÄRLEK till den här serien!
 
♦ Awkward. Som ni säkert vet tittade jag på den här serien väldigt nyligen och jag såg faktiskt klart alla 3 säsongerna på en vecka, hehe. Väldigt beroende framkallande. Vad jag gillar mest med serien är att den innehåller både komedi och tonårsdraman, perfekt kombo!

♦ Gossip Girl. Ja, den här serien lär väl ingen ha missat men jag tipar om den i alla fall. Kärlek, mode och New York, behöver jag säga mer? Älskar allt med serien förutom att den kan vara lite förvirrande. Alla blir ihop och gör slut konstant, så missar man ett avsnitt kan det bli rätt svår att hänga med.
 
♦ The O.C. Lite likt one tree hill fast snäppet äldre. Mycket drama, kärlek men även en hel del spänning. Det finns 4 säsonger och det enda negativa är egentligen att den är lite äldre - lite sämre kvalite och väldigt fula kläder/frisyrer, haha.
 
♦ Pretty little liars. Den här serien lär nog heller ingen ha missat men för er som inte har sett den; gör det! Äckligt spännande och när man väl har börjat kolla är man fast. Personligen tog det att par avsnitt innan jag kom in i den så ge det en chans och sluta inte kolla direkt. Säsong fyra avslutades nyligen och jag kan knappt hålla mig tills femman släpps i juni!

» NEW IN

Träningsshorts från H&M, 99:-
 
Bomullspads, 20:- Eyemakeup remover, 30:- Hårsnoddar, 20:-
 
+ 3-pack trosor från H&M, 80:-

» proud

Motionsprogramet som vi höll inför klassen idag gick faktiskt väldigt bra som tur var. Precis innan lektionen blev jag ganska nervös och jag måste säga att det krävs en hel del mod för att våga ställa sig där, men jag gjorde det i alla fall och det är jag riktigt stolt över!
Vi övade nästan varje rast idag innan idrotten och i och med det har det blivit en hel del träning idag. När jag kom hem körde jag dessutom ett mag- och rumppass, så effektiv har jag abslout varit. Som belöning till mig själv åt jag ovanligt nog inte upp en hel kladdkaka, utan istället fortsatte jag på samma "häslosamma spår" och åt en sallad (ruccula, falukorv, ägg och gurka) + ett litet glas hemmapressad jucie. Godnatt!♥

» tobi.com

HÄR / HÄR

» Torsdag


// två mobilsefies //

» lillördag

Idag är det lillördag och dagen invegs med ett nationellt prov i engelska. Det kändes bra i början men jag hann knappt skriva klart uppstasen på den korta tid vi hade vilket känns lite surt eftersom jag tror att jag hade kunnat göra bättre ifrån mig. Håller tummarna för ett C i alla fall..

Imorgon ska jag, Anna och Nora hålla ett motionsprogram inför hela klassen på idrotten så eftermiddagen gick åt till att träna på det. Jag kan mina delar så det känns faktsikt helt lugnt, är ovanligt nog inte alls nervös. Tror det komme gå jättebra och ifall det inte gör det har jag ändå bara några månader kvar med den här klassen. Om något är det väl nu man ska passa på att skämma ut sig..
 
Eftersom jag inte har några läxor eller inlämningar till imorgon kommer kvällen antagligen spenderas med en kopp te och ett avsnitt av Teen Wolf. Klagar inte.. Uppdaterar kanske mer ikväll, puss

» balklänningar

Den 4 juni har min skola bal för oss 9:or och jag gissar att jag inte är ensam om att ha börjat smygkika lite på balklänningar. Dessa här över är alla från nelly.com och ligger ungefär mellan 300kr och 1000kr.
 
♥Ni hittar dem HÄR och HÄR

» new in

Jag vet att bh:n stör lite men här är i alla fall klänningen som jag fick hem idag. Jag gillar att den passar till lite finare tillfällen men man också kan klä ner den med tillexempel en skinnjacka och ett par sneakers.
Jag fick klänningen på rea bara för 100kr (KAP!) och den finns på nelly.com ♥ puss

» 1 april 2014

Idag är det 1 april och det lär väl ingen ha missat. Min dag startade med att vår lärare gav oss ett oförberett prov på massa svåra grejer och herregud vad vi blev rädda innan vi fattade att han skämtade haha. Förutom det har det inte hänt så mycket idag, jag hade muntliga nationella i matte och det gick faktsikt oväntat bra. Var så himla nervös innan!
Efter skolan gick jag och Anna för att hämta ut ett paket från nelly.com men vad som låg i visar jag senare. Är väldigt nöjd faktsikst! Nu ska jag koka en kopp te och titta klart på ett avsnitt av Teen Wolf innan jag tar mig ut på en joggingrunda. Jag var ju hos en naprapat förra veckan för att fixa min axel och nu efter att gjort alla övningar håller jag spänt tummarna för att det ska ha gått över.
PUSS