» Best night


» wiz khalifa

smart jävel


NEWSFLASH: imorgon är det valborg. Det skafiras med goda vänner och god mat och sen ska vi leva lyckliga i alla våra dagar, om vi inte brinner upp i brasan förstås.
 
Och nu kommer stunden ni har väntat på daam daaam dam daaam: Vad jag har gjort idag. Dagen började mikket spännande med en försovning, som ledde till försening och som i sin tur ledde till ultimat stress och trötthet (varför blir man jättetrött av att försova sig? svara på det så vinner du en foliebit doppad i asolsprit). Som ni vet så gick jag sedan hem och degade på soffan resten av dagen. Eller ja, het ärligt spelade jag in 5 sjuka filmer också och lagade lite spontan soppa men that is pretty much it. (Tog en promenad innan middagen med nora och grävde ner en loka flaska på ett hemligt ställe. hittar du den vinner du ett plåster). Under min deg tid i soffan lyckades jag kolla på massor av avsnitt på Gossip Girl, så många att datorn började skrika och bli skitvarm. Tror den gick på något men är inte säker på vad. Kan dock nästan garantera att det är olagligt i minst 12 länder.
 
Ha det gött o ät kött (obs om du är vegetarian är det nog ingen bra idé)

» Yäää, i'm holding up pretty good


» Stress och allt

sova dåligt + jättemycket stress + äta dåligt = inte alls må bra = jag just nu.
Är på väg hem från praoen och kan knappt bärga mig till jag får krypa ner i soffan och sova. Äta lite glass, dricka mjölk och få slappna av. För tillfället känns det som ett paradis.


» fin video

en liten tankeställare. Sjukt coolt ändå men dåligt att man tänker på sig själv så.

För er som inte fattade ska jag ge en liten sammanfattning här: Det handlar om en konstnär som målar av folk genom beskrivningar. Först får personerna själva beskriva sig själva och sen får någon annan beskriva dom. När man ser på resultaten så ser man att alla beskriver sig själva som mycket fulare än dom som kollar på dig. 
 
You are more beautiful than you think.♥

» Liten hälsning osv

Häj friendz. Har haft en lugn dag i hängmattan men min vän Nora. Bråkat lite, spelat lite spel, slagits lite, lekt hundar (no joke. men som Snoop Dogg brukar säga: Young, wild and free) och allt som hör vänner till. Vid närmare eftertanke tror jag nog att vi låg i hängmattan i minst 6 timmar. Inräknat kiss- och matpauser, ofc. Tänk vad mycket jag hade hunnit på den tiden. Åka till Småland, tvätta en bil, plocka en jädra massa blommor, ätit minst 30 cheesburgare etc. Ja, livet är fullt av hårda val. Ska sova nu men så länge får ni två valmöjligheter som ni kan klura på vilket ni helst skulle välja:
1. Få ett år på dig att lösa Olof Palme mysteriet annars dör du.
2. Få värsta hemskaste migrän huvudvärken ända tills Palme mysteriet är löst.

Hoppas ni inte ligger sömnlösa fulla av funderingar nu. HAHA

ps. liten hälsning: hej Alma jag saknar dig du är bäst hejdå


» Bror från en annan mor

Hänger på ip men nya bästisar jaaaaoo


» ssa

Kära vänner,
Började 12 men trots det var jag uppe tidigt för jag tog mig nämligen ut på en joggingtur i morse innan praoen. Oh yaaaa man är ju bra indeed. Och sen på "jobbet" fixade jag och Anna ungefär hela Vero Modas lager, vek och dona. Det tog ett bra tag men slutresultatet blev totally amazig och sen fick vi sluta tidigt. Eller i wish. Näär vi förtjänade att få gå hem belönades vi istället med en ny leverans som skulle larmas och hängas upp. Lagom kul. Men tillslut slog klockan fyra och vi fick gå hem. Eller jaaa, jag blev skjutas hem av min finis stymorfis (styvmorfar allså. Så att ni inte trodde att det var styvmor fis liksom). 
 
Jag är so lazy så jag orkar inte komma på något klyftigt slut. Som man brukar säga: en bild säger mer än ord så vi låter Chuck avsluta detta inlägg
 

» Apr. 25, 2013

Go on. Skäll på mig för att jag är dålig på att blogga and so on. Men hur otroligt det än låter: Jag har ett liv utanför bloggen (även om det just nu mest innebär att äta överkokta ägg framför Gossip Girl). Jag är trött efter praoen och mina fötter gör ont och jag njuter verkligen av min lugna och lediga tid efter "jobbet". Meeeeeeen nu när jag ändå skriver kan jag ju berätta vad vi har gjort idag (beacause i'm so fab). Dagen började med att skrapa bort tuggummin från golvet inne i affären (drömjobbet, mhm) och sortera manliga underkläder (några feminina kalsonger förekom ju såklart också). Efter det spenderade vi snudd på hela resten av dagen inne i kåmpiz-affären Vero Moda. Där vi vi först ånga kläder men någon fuckad maskin och det var inte ett dugg kul för surtanten som tydligen var anställd där bara klagade. Man bara VA GLAD ATT JAG GÖR DITT JOBB LILLA TANTEN. Sedan fick vi uppdraget att larma av, vika och lägga undan massor av kläder. Tror dock att dom ångrar det för när vi skulle lägga in sakerna på lagret kastade vi typ upp kläderna på hyllorna (=mer kaos än innan).

Och sist men inte minst: förlåt för att jag skriver sjukt osammanhängande och slarvigt men jag är trött. Hehe.

Och allra sist och absolut minst: jag tycker att alla ska komma till affären och fråga efter en viss Josef som råkar vara världens snällaste och som ungefär gav oss sovmorgon till 12 imorgon. U ARE SO FAB JOSEF


» skilzz

hej 
jag har skiiiillllllzzzz

» random

 
Jag fick min gröna luddiga matta 2011 i julklapp (ja, det var den faktan det) (nej skoja ba det kommer mer) av mormor och Lennart. Påvägen hem när jag gick med min matta på axeln så kom jag på att den behövde ha ett namn. Så jag döpte min matta till Mr. Schöldberg. 
 
It's funny beacuse it's true

» prao

Hajars. Inleder smidigt med en bortförklaring till gårdagens/morgonens dåliga/helt försvunnna updatering: Jag är trött. Mina fötter gör ont. Gossipgirl är bra. Blev visst tre anledningar men i guess ingen bryr sig. Vill även passa på att varna läsare för ett kallt, mörkt och glädjelöst inlägg (jag tappa min humor på spåret när tunnelbanan kom och sen kissade en gubbe på den så vill inte ha den längre).
 
Idag på praoen var det mycket lugnare än igår. Men ni vet inte hur det var igår eftersom jag inte uppdaterade (blev just ledsen när jag insåg att jag har skit mycket att skriva). Dom höll på att att bort rean och byta ut alla kläder till sommargrejer och dessutom hade nån kille precis slutat och på sin sista dag hade han tydligen tänkt "YEAAAH MOTHER FUCKERS JAG ÄR FRI FRÅN DET HÄR STÄLLET. BITCHEEES" och lämnat allt i kaos. Så man kan sammanfatta dagen som: stressig, ont i ryggen, städa massor, hänga upp dömånga shorts på cp-galgar, släpa lådor genom hemliga gångar bakom butikerna och snudd på inga pauser.

Idag var som sagt mycket lugnare. #hänga upp kalsonger #klä om skyltdockor #öppna påsar #larma shorts #skratta #inte ha något att göra får bli dagens hashtags (ooooohhh jefflar va swag jag har) (nej skoja vet att jag är tråkig) (varför läser ni ens min blogg)
 
eeyyyy då (mycke coolare än hej då) 
 
 
 

» ansiktsmask, torr hy

steg 1
Detta gör du för att öppna upp dina porer så att ansiktsmasken som du snart ska applicera ska få bättre effekt.
*Koka upp vatten och häll över det i en skål.
*Sätt dig och håll huvudet över ångbadet. För maxat resultat, lägg en handuk över huvudet så att ångan stannar där.
*Sitt i minst 10 min
 
Steg 2
Denna peeling gör du för att skrubba bort alla döda hud celler osv.
*Blanda lite socker med olivoja
*Gnugga geggan i ansiktet och skrubba ordentligt.
*Skölj bort med ljummet vatten.
 
Steg 3
Ansiktsmasken är för er med torr hy. Jag har själv det och shieet.. Min hy har helt ärligt blivit mycket mjukare och "fuktigare"! Awesome!
*Blanda 1 äggula, 1 avokado och 2 msk olivolja. Ta gärna i lite honug också!
*Mosa ihop allt till en jämn "smet"
*Lägg på ansiktet och låt den sitta i 10-15 min.
*Skölj av med ljummet vatten.
*När allt är borta är ett tips att lägga på en återfuktande kräm som pricken över i:et.
 
Voila, klart! (Tänk på att precis efter att du tagit bort masken så kan din hud se röd ut etc. Få inte panik! Bäst resultat syns först dagen efter!)
detta inlägg har jag skrivit helt själv så en fet copyright på det. ©
 

» fina lillasyster

Häj. Idag har varit en incredible dag. Vaknade ganska tidigt och satte direkt igång med hemmagjord ansiktismask och peeling osv (recept kommer). När jag var klar efter cirka en timme var det lunch och direkt efter det så gick jag och mötte upp Anna. Vi skulle till Farsta för att kolla att allt var bra med prao-platsen och sånt. När jag kom hem så var jag riktigt duktig och tog mig iväg på en joggingtur. Den blev dock inte så lång eftersom jag fick håll (eller heter det holl? mindfuck). När jag kom hem styrketränade jag lite extra innan jag tog en dusch. Eftersom att jag kände mi så über duktig så satte jag mig framför ett avsnitt (eller var det två? hehe) av Gossip Girl men hann inte sitta länge innan jag behövde gå och möta upp en tjej som skulle köpa ett par jeans och kom hem 70 kr rikare. Inte nog med det, för runt sju messade Anna och fråga om jag ville gå på promenad. Så vi gick till IP och flamsade och när vi var påväg att gå hem började några killar snacka med oss så vi stanna lite längre ;)   
 
Det var min dag. (i'm so very sorry för en helt ologisk, lång och osammanhängade text men orkade inte engagera mig. ehheheheh. lat)
 

» jogga

 

» tips på de bästa serierna

Du kan se:

Pretty little liars HÄÄÄÄÄR
New Girl HÄÄÄÄÄR
Gossip Girl HÄÄÄÄÄR
One tree hill HÄÄÄÄR

» y.o.l.o

Hejhejhej. Vaknade helt konstigt upp på landet idag. Inte så att jag åkte ut igår kväll, nejnej absolut inte. I alla fall så himlen blåa så i don´t mind beeing here. Ganska lövly faktsikt. Varmt, ingen snö, studsmatta and so on. Men nu tänker ni, hur sjutton kan Kajsa ha interne därute? 
Ledtråd: iPhone + Macdator = Internet. Mhm där fick ni er en kluring.
Men nej, ska inte sitta inne längre. Plikten kallar och studsmattan kallar. Ha det bra (en order) och kom ihåg: you only live once

» Friday

Nu har vi klarat av vår muntliga franska. Gick galant (om man bortser från att jag 1. höll på att bajsa på mig för att jag var så nervös och 2. stakade och stammade av ren rädsla) (ja, så läskig är vår lärare).
Om fem minuter slutar vi i alla fall och då väntar helg och snart prao. Och mormor (of course). Verkligheten kallar, hejdå


» p.l.u.g.g.a

Imorgon har jag franska muntlig läxa. Har övat i 69283723441u47 år och spelat in för att höra hur det låter (15 videos). Jag vet vad jag ska säga men det är lätt hemma när man bara kan göra om. I skolan under press kommer jag sitta där som en stum ekorre och darra typ. (så skönt det känns att skriva på svenska förresten. Haaatar franska just nu).
 
En positiv sak som har hänt idag är i alla fall att jag tog mig ut på en joggingtur. Tänkte att det skulle bli kanske 2,5 km men det blev drygt en halv mil faktiskt. Svettig stolt var jag sen.
 
Hejdå fina korvar. Hoppas ni haft en bättre kväll än jag.

» sossssosos

Imorgon är det frdag vilket betyder massor av bra grejor.

1. Träffa mormor♥
2. Får heeeeeelg
3. Sista skoldagen innan prao
4. GODIS
 
Men även dåliga saker.

1. muntlig franska. please kill me
2. skola
3. att mamma och pappa inte kommer tillåta mig att äta godis
 
Och förresten.

Idag hade vi en.... väldigt.... ovanlig idrottslektion. Vi fick bland annat göra pärlplattor, knyta knutar och bädda sängar. Och bli uppburna på en bänk. Typ. Funderar fortfarnade på om vår idrottslärare verkligen mår bra. Tveksamt.
 
Tumblr_lnnfwstasv1qacf3wo1_500_large
... tomorrow
 
 
 

» macbook

Kom precis hem från en helt okej men regning dag i skolan. Ligger nerkrupen i sängen och bloggar på pappas dator. Ska snart baka tror jag men först ska jag fixa i ordning en stooor kopp varm choklad. Livet är bra.

» HAHAHAHAAHHAHAHHAHAHAAHHAAAHHAHAH

Ni måste lyssna HAHAHHAHAAHAHHAHAH.

» photoshoot

Extremt upptagen. Det är vad jag har varit idag. 
Direkt efter skolan gick jag och Anna upp till globen och klippte oss. Jag är nöjd, rekomenderar det stället. Castillus eller nåt annat krångligt hette salongen i alla fall. Efter det var det raka vägen hem där farmor väntade med mat, sen upp till Ebbas teater och hämta henne där och resten av kvällen vakta henne. Vi spelade bland annat fotboll på gatan och fotade massor. Ebba tog bilderna så några blev lite suddiga, haha. (jag och Ebba vann mot Daniel på fotboll. Tror inte alls att han gav sig, nejej)
Nu: plugga

» djaopä

Satt egentligen och pluggade men blev lite distraherad när jag upptäckte att pappa köpt en Mac Book Air. Fin, platt, underbar. Ska helt klart kidnappa den. Jag har ju redan en iMac men bortskämd som man är vill jag ju såklart ha en bärbar också (obs ta det med en nypa salt. Jag klarar mig gott och väl med bbara en superbra dator). 
 
Och nu när jag änså är igång kan jag ju passa på att beskriva dagn också. Halv bra. Satt i drygt en timme på nåt sugigt föräldra möte i hopp om att få kompensations (=få skippa en annan lektion) men lärarna verkar inte tycka som jag. Om alla tyckte som jag skulle livet vara enkelt. Skrota bilarna, skapa fred och ge mig gratis lakrits varje dag. Halleluja
 
fin webcam bild. eller inte

» Labb

Skrattade på bilden, därför ser jag ut som ett freak. // kemisten


» Studiebesök

Hej frendos. Just nu är vi på KTH och labbar. Studiebesök u know. Vi har fått lukta på massa random flaskor med bland annat bajs i. Livet är häääärligt o.O
verkligheten kallar, hörs


» tränings inpo


» del 7

 

» godnatt

Just nu är jag way to tierd för att göra en videoblogg så den får komma imorgon. Sorry guys. Och om elva timmar är det skola. Tur är i alla fall att jag bara behöver genomlida en vecka i skolan innan det är prao. Kommer verkligen bli sjukt awesome. Jag och Anna kommer ba rocka hela Jack and Jones. #lekerswag
lägger in en ytterst opassande bild från skåne när jag var magsjuk. fråga inte varför (för jag vet inte svaret på det)

» outfits

 
 
 
 

» så stolt att jag var tvungen att göra töntigaste bilden

 

» mhm

  1. vaknat
  2. ätit macka (couldn't care less)
  3. solat på balkongen
  4. ätit glass
  5. lekt med iMovie
  6. blivit rik
kände att jag ville berätta det. vet att ni bryr er. nej men jag har haft en bra dag. gjort allt jag inte behöver och skitit i läxorna. bra dag. nöjd.
sexig pose 

» inspo

klänning 1 / klänning 2 / klänning 3 / klänning 4

» del 6

 

» glass<3

Tog plånboken och lillasystern med mig till konsum och handlade glass. Jag älskar glass. Det är verkligen sjukt gott (obviously) och man känner sig nyttig(are) när man äter det, som att bara dricka saft liksom. best feeling<333333 

» spotify


» drömoutfit


» crazy idé...


» del 5

 

» del 4

HAHAHHAHHH glömde tre stycken! Dom jag hade på mig, ett par vita och ett par virkade.
 

» Sweeeeeedish


» knas

Kikade just in på min mejl och gissa vad jag hittade? 

» fuck skolan

Hallo.
Gick hem på lunchrasten. Behövde hämta några grejer och så orkar jag inte med skolan. Eller människorna där... Jag satte på mig shorts, tights och overknee strumpor. Såklart gick tightsen sönder och folk stirrar på mig som om jag är en slampa. Ja, seriöst. "Du ser ut som en used hooker" fick jag bland annat höra. Visserligen på skämt, men jag antar att det var så alla såg mig idag. Klädd som en använd hora bara för att tightsen gick sönder. Vad är fel på folk?

(ja, nu tänker ni att jag överdriver men om ni hade sett hur ALLA sneglade och stirrade på mina kläder hade ni fattat)


» fincheyyyy

Guys, visst har jag bättrat mig lite? Flera uppdates varje dag och inspon på topp. Dessutom har jag ju faktsikt kommit ihåg att lägga upp videor varje dag. Bäst, bättre, Kajsa. Erkänn att ni älskar mig.
Förresten, min blogg ser fel ut i mobilen så jag tycker ni ska ta er en till på en dator så ni får se hur den verkligen ska se ut. Bland annat fuckar bakgrunden sig på mobilen. Den upprepar sig fast den egentligen inte ska det. Pas bon.
 
adios amigos.
fett cool man är som blandar både spanska, franska OCH sommar i ett inlägg. creds

» del 3

 
 

» Apr. 10, 2013

Hej vänner. Just nu är jag i skolan (omg you don't say) och jag glömde blogga imorse så här får ni några bilder. Yay


» del2


» DREGEL

Jag skulle kunna hoppa på cody här och nu. Ärligt, HUR SNYGG KAN MAN VARA??!??!?!?!?!

» Pinsamt

Tyra är Ebbas kompis
 

» hola

 
Nu har jag pluggat järnet ända sen jag kom hem från min joggingtur och förtjänar ett avsnitt av pll och en kopp te. Förresten, jag har ont i ryggen. Kan man få ont i ryggen av pluggning och överbelastad hjärna? Shit, jag är helt enkelt för smart. Finns det mediciner mot sånt?!?!?!??!!?!? //mvh orolig trebarnsmamma
två konstiga sommarbilder från skåne (tänk er det med skånskdialekt). döda mig va brun jag var

» del 1

Sorry, det får bli webcam filmer då jag fortfarande inte köpt nytt minneskort till kameran....... hehe

» HAHAHAHHAHAHAH


» lovet

Jag vet. Jag säger gång på gång "Nu ska jag börja blogga yey" men så blir det inte så. Nu tycker jag att jag har varit ganska bra på att uppdatera med kvaliten på inläggen är ju sämre än sämst. Skärpning.
Klara. Färdiga. Ordentlig bloggning är igång.
 

Heyyy! Söndag igen, vilket innebär att lovet är slut. Men jag måste i alla fall säga att jag hann med rätt mycket på bara en vecka. Refresh:

Fredag, lördag, söndag - Påsk på landet
 
Måndag - bada med pappi och Ebbi
Tisdag - Äta bamse pizza på tomatis, åka buss och sleepover. Allt med Anna<3
Onsdag, Torsdag, Fredag - Landet med mina babes
Lördag - Gäster
 
idag:
När jag vaknade så åkte jag direkt in till stan för att gå på bio med mamma och ebba. Dom gick dit, men liksom, jag hade precis vaknat what did u expect? i'm no superman (just kidding ofc i am).
I alla fall så hade jag hemskaste bio upplevelsen. </3 Det satt en kille bakom mig (vuxen och ensam) och R A P A  D E. Så äckligt..!! Dessutom hostade han massor och när han gjorde det kände jag hur mitt bebishår i nacken blåste till. UEEEEEEE
 
See you later aligator, after a while crocodile.

» Dagen

Berättar om dagen sen.
Nu: plugga


» Godmorgon

Wish i was a redhead


» Gäster

Har gäster nu! Puss

Jeans - köpta av en tjej
Linne - köpt av en bloggare
Kofta - Cubus
Skal - fått i present


» New in

<3


» Apr. 06, 2013

alhohahabaha!
Imorse vaknade jag vid elva-tiden efter en jobbig natt. Vaknade fyra efter en mardröm och vart asrädd så somnade inte förs halv sex igen. :( När jag vaknade åkte jag i alla fall direkt till Farsta med familjen för att köpa skor. Hittade ett par assnygga som jag kam fota sen! Efter det köpte vi med oss sushi hem (mmmmmmm.... nomnom) och nu är jag mätt, mättare, mättast.
- peace out


» Love

Några av bilderna är från Annas blogg


» Apr. 05, 2013

Hemma från landet, saknar mina änglar<3


» Blögg

Är helt pepp på att blogga nu efter en nästan helt bloggfri mys"helg" så ska försöka uppdatera mer! :')

I alla fall så är jag och mina finisar ute på mitt landställe helt själva och så! Vi skulle egentligen åkt hem idag (torsdag) men vi har så mysigt att vi stannade en natt till. Maten var ju slut så vi agerade vuxna och promenerade 3km till bussen och tog den till närmaste mataffär (10 min med bil) och köpte godis, middag och frukost. Det jobbiga var att bära hem maten från busstationen alla kilometer, haha.
I övrigt har vi bara berättat hemlisar, gjort top-secret-bästis-stuff och lekt vuxna typ. Lagat mat o sånt allvarligt.
- simma säkert o ha det bäst


» Äventyr

Sämst uppdatering. Följ min insta: kajsa_sandberg


» Vår

Drar och badar nu! Förlåt för att jag är dålig på att blogga. Really. Jaja, våren är i alla fall här så kör på converse och camo-jackan. <3
Linnet är från bikbok, jeansen från Gina Tricot och koftan från hm.
See you later alligator

https://cdn1.cdnme.se/2855846/6-3/pic_515ab93ae087c31da6ba88e2.jpg" class="image">