» Mår bättre

Nora och jag ska ta en promenad till bea för jag behöver en almanacka. Hon var oxå hemma idag men hon är ju då himla fin och följer med iaf <3 fast jag tror vi båda behöver komma ut lite...

När jag kommer hem ska jag ta itu med 5 härliga läxor. Najs hu? Haha men jag har iaf städat rummet så det är mysigt att sitta där och plugga :)

Har bakat bröd idag också :) och fått reda på att jag kommer få barnbidraget framöver :D yeey!

Facelook


» bloggar

Bloggar jag följer ♥

http://annasotiiz.blogg.se
http://artlove.blogg.se
http://keela.se
http://penguiin.blogg.se
http://nikihennings.blogg.se
http://fannnzy.blogg.se
http://emmaweliin.blogg.se
Http://epicfaiil.se
http://vadfanskajagehta.se

» hemma med förkylning, huvudvärk och en TRÖG hjärna

Jag gick hem efter första lektionen idag. Mår inte så bra... Jag är förkyld och min röst sviker mig :P Ni skulle hört mig när jag läste för Ebba igår. HAHAHAH! :D DeeeTTT VAAr EEn GÅååÅnG... Hahah :) Och idag när jag fick ordet på engelskan så var det ett under att läraren höde vad jag sa, för det blev ett väldigt kort och hest svar. He he he.

Ny design på G. Som ni ser har jag redan börjat och strax är jag klar, men nu ska jag vila lite.


» peppisar

Har bakat peppisar hos Nora idag. Najs, hu? Dom blev supergoda men väldigt mättande så för tillfället orkar jag inte fler och så vill jag inte äta fler efter som jag ska vara nyttig pga hälsa, hål i tänder och allt annat som alla vet ;) Fast tur är det att jag inte behöver tänka på vikten eftersom jag av någon knäp andledning inte går upp alls. Det fick jag ju svar på under höstterminen i 6:an... Gud vad jag tryckte i mig mycket socker! Blää :(


Kör en snabb skoluppdate också. Det var coopertest idag! Alla trodde att det var på torsdag så ingen var förberedd men alla sprang typ i alla fall. Men inte jag. Förkylningen har blivit värre och jag blir hesare och hesare :( Doh...


» Mys!!

Nu är jag hemma från gymmet. Sjukt skönt! Jag körde först 15 min springband, sedan 5 min spinning, efter det lite styrka av olika slag, springband 15 min igen, mer styrka och avsluta med 10 min spinning. Och allt detta på en och en halv timme ;) hårdkörning!

Nu ska jag käka lite, ta en dusch och sen gå och lägga mig så jag får min skönhetssömn, haha :)

Jag börjar bli väldigt förkyld :S kanske inte kan springa cooper på torsdag :O egentligen borde jag inte köra så hårt på gymmet... Blir ju bara värre :( aja, får se hur det blir.

Puss :love:

Träningsoutfit + naglar från i fredags


» mitt öra dör

Shoo bree mannen peace yeah Kajsa in the house jaoo hallå pink bitches.

Hemma hos Anna nu jaoo. Hemkunskap sista lektionen. Tigerkaka blev det och nu är jag hos Anna. Träning vid sju med Anna och hennes mamma. Blir nog mest kondition idag, är ju coopertest på torsdag, och då måste man ju prestera ;)

Än så länge har jag och Anna bara tagit en jäkla massa bilder som kommer upp typ nu :)



Bara så alla har klar för sig så drev vi, hahaha :D

» Första advent!

Här hemma har mamma och pappa börjat sätta upp adventsljusstakar, stjärnor och mamma tänker baka lussebullar. Jag har tillbringat morgonen till att städa toaletter och kollat bloggar, haha. Avundsjuka?

Vid tre tiden idag ska jag och mamma ta våran gyminstruktion, men innan det så ska jag köpa en ryggsäck till mig. Sedan sjuan började har jag andvänt en axelbandsväska och fått ondare och ondare i ryggen. Jag kanske hittar någon liten julklapp också? ;)



















Sista bilden är ju sötast <3 Hela gänget ;)


» Ville bara säga...

...FETT BESÖKS REKORD!!! :D OCH DAGEN ÄR JU INTE SLUT ÄNNU!! :D

Det firar vi med ett par awsome låtar!!



Ta låten åvan med en nypa salt!

» provotestbloggen.blogg.se (alla som heter Anna besöker)

Hello!

Nu är jag hemma från allt. Dopet var mysigt. Det är ju underbart att träffa alla småsyssligar och stora kusiner och få umgås lite! :) Så mysigt att leka och kittla sin lilla sysling Gustav som skrattar AWSOME! <3333 Men en av dom hade dragit på sig en magsjuka så henne fick jag inte träffa :( Hennes föräldrar sa att hon verkligen velat träffa mig, men att dom inte ville att jag skulle bli smittad. Hur sött?!! :Love:
Medan lilla Calle döptes så stod ju han storasyster Greta där framme och fattade inte vad som hände utan sprang omkring och klappade sig på magen. Och näst minsta sysslingen Nora visade sig vara en liten väsk tjuv, haha :D Hon sprang iväg med sin mammas väska och sprang försökte rymma från sin mammas knä under dopet ;) Hon lyckades rymma en gång, haha! Ni skulle bara se hur söt och vild hon är :love:

Dessvärre har mamma kameran med sig nu när hon träffar sina kompisar, så bilder får komma sedan :)

btw. vad tycker ni om den nya designen? :)


» AWSOME BLOGG: EPICFAIIL.SE







» Tävlar<333

Jag är med och tävlar om en Iphone 4s hos http://Tinanj.se! Tänk er att vinna den! :O FATTA NAAAAJS :D :love: Nu får man väl bara hoppas och hoppas!

Tack Tina för en super tävling! <33



» En bild



Orkar faktiskt bara lägga upp en av bilderna nu... trött...



» mina planer

Anna blev fri från födelsedags firande så vi stack till kvällis trots allt. Precis innan vi stack så uppgraderade jag mitt medlemskap på www.picnik.com till prenium, så nu kan jag göra massor av coola och fina bilder.

Gjorde nyss en bild där ni får veta helgens planer :)


Jag har också laddat över massor av fina bilder som jag strax ska redigera så dom kommer i ett inlägg snart!


» nyhet

How cuite dog? Den här hundens ägare levde ensam i hela sitt liv med hunden som enda sällskap. Efter att ägaren avlidigt så har hunden vägrat att lämna graven. Hur sött är det inte att hunden vakar över sin ägares grav?! :love:


» shoo bree mannen hallå

Godmorgon!

Nu är Anna här och vi drar snart till skolan. Matte första lektionen och sen är de So och franska. Efter skolan drar jag till mormor och chillar som vanligt ;)

Har inte så mycket att berätta direkt...

PUSS♥

» bad stuff


» svårt att motstå

Hemma från teatern! Lika kul som vanligt när man har kompisar som Johan och Vera :) Vi gjorde lite olka saker men jag berättade precis för mamma så pallar inte igen, haha ;)

om jag fick en hund skulle det vara en yorkshire terrier


Nu blir det Värsta pojkväns akademin (jag sa förut att det var snuskigt men det var bara första avsnittet, typ).

» Ny design klar!

Jag blev väldigt nöjd och hoppas på att ni också ska gilla den! Jag har ändrat i sido-grejsen också som ni kanske redan upptäckt...? Hahah ;)

Ha det bra♥

BILDBRIST!! FRAM MED KAMERAN


» Svar på kommentar

Från: www.modegrabben.webblogg.se
Kommentar: Du har en trevlig blogg du :P

Svar: Haha, tack :P

» hej

Right now i'm in school and waiting for the music to start.

Det var typ super länge sedan jag inte var med någon efter skolan så idag ska jag ha en eftermiddag för mig själv. Jag kommer fixa med designen, kolla på http://svtplay.se och http://tv3play.se nice?? ;)


» Nu: promenix med Nora!


» You could at least have a good excuse

Jag tänker göra några ändringar här i bloggen. Både i designen och i innerhållet. Vad tycker du om att läsa om?

För ett tag sedan så hämtade jag Ebba och nu är vi hos Nora. Nothing special, just the same old story ;)



Från i somras.


» så jävla hemskt att folk vill såra

Den här dagen har verkligen gått åt helvete. Först var **** en riktig idiot, sedan så stannar mamma och pappa på teatern och snackar extra länge och Ebba vill inte sova förns dom kommer hem, så jag ligger där bredvid henne i en halvtimme innan dom kommer. När dom väl kommer så är jag skitarg, så arg att jag tappar datorn i golvet. Nu har datorn alltså en jättefin böjd kant och pappa är lite små sur. Men dator funkar iaf...

Allt det kanske lät rät så roligt, men det är inte ett dugg jävla kul.

(sorry, kanske inte så roligt att läsa om bara dåliga saker men jag behövde skriva av mig och bloggen var närmast xd ^_^)

» TV3

Har nyss kollat på Elsas värld på TV3 play och nu kollar jag på värsta pojkväns akademin. Det är snuskigt så det räcker och blir över... xd



» 22/11/11

Idag är det den 22 november. Varje månad den 22 är Anna och jag med varann och gör kul grejs. Idag har vi bakat Snoddas och flamsat. Bilder kommer antagligen senare.

Skolan var okej men inget kul för er att läsa ;)


» Skola nu

Hade det inte så stressigt idag :)


» Besök!!

Super cool tjej med URSNYGGA outfits och en jättefin design på sin blogg. Skriver om självförtroende, musik, kläder och ibland dyker en och annan tävling upp. Besök den här coola bloggen, som drivs av Vira, genom att trycka på bilden eller söka på http://kandylandy.se


» hipp hipp

HAHAHAHAH kolla på klippen hipp hipp kuratorn på youtube. Det finns 6 avsnitt! Tryck HÄR och kom direkt dit.

Ett klipp

» Your shit is over

Oups! Lite sen update va? Men till mitt försvar har jag faktiskt ett liv utanför datorn ;)

Stressig morgon som vanligt, massor av lektioner, avslutar med hemkunskap där jag, Anna och Nora var i grupp och lagade Indiska köttfärsspett med ris. Det blev gott :)
Efter skolan gick jag hem till Nora och vi snackade i mängder. Sådär som nära vänner gör ibland ;) Vid fyra hemtade jag Ebba som tog med sig en kompis hem. Vad Nora och jag gjorde minns jag knappt. Spelade in lite filmer typ.

Innan Nora gick så tog vi en halvtimmes promenad ungefär. Skönt att få röra på sig! Haha, skriver jag typ inte det i varenda inlägg?? :)

Och vet ni vad jag gjorde nyss? Jag tog mig tid att bestämma vad jag ska ge familj och vänner för julklappar. Jag kom fram till att det ungefär skulle kosta 400:- Tycker ni attt det är mycke eller lite?

På hemkunskapen fotade jag en del...eller massor...he he he :)













Där fick ni några.

Efter skolan:



( typ spänner knytnäven...? )


» Hiss/diss ang. KLÄDER/ACCESSOARER/PERCING



- tung-percing

- lager på lager av kläder ( tex först ett linne med en pösig tröja där ärmarna åker ner från axeln över och en skjorta på det )

- massor av ringar

- flera hål i öronen

- tights under skjortsen

- färglada accessoarer till en svart-vit outfit

- midjeskärp

- magpercing

- stora myggögon solglas ögon




- näspercing

- tights och linne, utan skjorts eller kjol och där linnet heller inte går ner över rumpan

- percing på ögonbrynen

- ring på tummen

- halsband som sitter stramt runt halsen

- vida byxor

- uggs

- kuvertväskor

- långa kjolar


» Slutkörd

Jag joggade till träningen idag. Skönt. Egentligen var jag inte alls taggad på att gå på badminton men jag typ tvingade mig själv dit. O jag är glad att gjorde det för nu känner jag mig skönt slutkörd.

Innan träningen så var jag med Nora. Vi skrev lite på några grejer som jag inte pallar berätta om.

Orkar inte fota nåt.


» Brunch

Familjen åt brunch i morse. Gott!! Ägg, bacon, pannkakor, mackor, smothie osv.
När vi va klara så satte vi oss och kollade på resor till London! Det lutar åt att vi åker dit den 28 och kommer hem på nyår! Yeey!

Men nu ska jag till Nora. See ya<33


» Så jäkla grymma, haha


» ladda ner musik från youtube till din mobil

1. Gå in på youtube och sök på den låten du vill ladda ner

2. tryck på det klippet du vill ha och kopiera sedan HTLM-koden


3. Gå in på hemsidan http://video2mp3.net


4. Klista in koden i rutan (se bild) och tryck sedan på convert


5. Vänta...


6. Tryck på Click here to... osv.


7. Tryck sedan på Download MP3

8. Tryck på Spara och spara den där du vill ha den. Och efter det är det bara att ladda över till mobilen :)


Säg gärna till om det är nogåt som inte funkar för er!


» ÅRE

Vid två tiden idag så kom Anna oxå över till mig. Vi satt bara vid datorn typ :) Men vid tre så gick Alma ;( Fast Anna stannade :) Jag fixade till hennes blogg så den blev riktigt snygg ;) Varför inte gå in och kolla? :D <--- Tryck där för att komma direkt till hennes fina blogg!!

Vid halv fem så gick jag och Anna ut på en promenad, och klockan fem gick hon hem. Och för ett tag sedan så bokade vi i familjen en tur till Åre på sportlovet :D YEEY!

Bilder från senast vi var där

Pappa♥


Mamma♥


Jag, haha♥



Hoppas ni får en mysig lördag kväll♥♥♥


» Alma - gästbloggning

Hejsan Kajsas bästa blogg!!! Nu är jag hemma hos Kajsa och knasar! Min hund Lizzy är här här och vi har modell fotat henne lite. Vi har också sökt in till en film som vi hoppas kommer med i :) Inte för att jag har någon skådespelar talang men Kajsa har det iallafall för hon går ju på teater! :D Hoppas alla ni har det bäst och läs min blogg!! Tryck här!!


» Bonjour

Gomorron!

Vaknade halv åtta idag men somnade om och vaknade och somnade om och vaknade. Klockan halv tio gick jag upp och nu sitter jag i min one piece och myser.

Jag och mamma har tänkt att köpa kort på f&s idag!! Äntligen asså :) ni vet ju hur mkt jag har skrivit om det... ;)
Sen så vill jag åka till rusta (hehe). Det är en grej jag vill köpa där + att det är super billigt så det finns ju massor av saker man ge i julklapp! :)
Jag vill göra om i bloggen oxå. Jag börjar idag tror jag... Jag vill ja det i lite ljus blått och rosa.



» DREGGEL

Vill ha!!<33 varför är allt så jävla dyrt?


» Kul app

Pappa har en app som heter Dictation som skriver ner allt man säger, men den är asflummig! Jag sa: one, two, three, four, five, six, seven, eight, nine, ten. Men den skrev upp: barn crew det vi svarar för sex södern ej nine hem


» Hahaha

Hahah jag är sjukt trött så jag är lite vimsig


» Bilder

Kikar igenom luggen xD


» Still happy

Bion var helt jäkla AWSOME!! Vill att nästa del ska komma nu :( !
Och så många snyggisar som var med!! Heheh. Men jag rekomenderar den absolut! I början, slutet och mitten så grät alla. Och lite ibland så asgarvade man. Vill se mer! Lööwe it<3


» true<3

Find the gay person:
유 유 유 유 유 유 유 유 유 유 유 유 유 유 유 유 유 유 유 유 유 유 유 유 유 유 유 유 유 유 유 유 유 유 유 유 유 유 유 유 유 유 유 유 유 유 유 유 유 유 유 유 유 유 유 유 유 유 유 유 유 유 유 유 유 유 유 유 유 유 유 유 유 유 유 유 유 유 유 유 유 유 유 유 유 유 유 유 유 유 유 유 유 유
Can't do it? That's because they're humans too and we're all the same. Copy and paste this as your status if you support gays, bisexuals, and lesbians. Everyone deserves to love and be loved

» :love: :D

Nu är jag hos mormor och har det sjukt najs! Chips, cola, chokladpudding, frystmango, winerbröd och oboy. Hahaha jäkla fetto ;) Nä, jag är inte fet men onyttig. Fast jag tycker att man får vara det ibland! Jag tränar ju ganska mycket oxå...
Men iaf. Jag har varit sjukt glad hela dagen idag!
1. Jag fick skitbra resultat på matteprovet!
2. Jag har värlens bästa kompisar!
3. Jag får vara med fina mormor och Lennart!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Puss, bloggar mer sen :love:

» till mina vänner - NI ÄR DET FINASTE SOM FINNS!!

Godmorgon!

Åt "nyss" frukost. En bacon macka. Gott och mättande! Jag har också kollat på en massa bloggar, svartat på lite komentarer och lite wordfeud. Adda mig gärna :) Kaaajsaaa heter jag.

Idag drar jag till mormor som vanligt, men jag är där lite kortre för jag och Anna ska ju se Breaking Dawn idag! YEEY! :D Är super taggat men dessvärre har den inte fått super bra kritik... :( FAST DET SKA BLI SJUKT KUL IAF!

Så här är jag klädd idag:

Tjocktröja stadium
Linne Fått i present så vet inte :/ Men märket är Worp.
Jeans H&M


» slukade just en billys pizza... :D

Hemma från teatern och ny duschad :) Lika kul som vanligt (asså teatern)! :D Love my friends<33

Bilder :)




HAHAH vi hade sjuuuuukt kul och det där var bara en liiten liten del av alla bidler vi tog! ;)

» en heeeelt normal dag

FIGHT


» Godmorgon!

Mot skolan :)


» LÄSKIGA SAKER SOM HÄNT MIG :O

- Jag och Nora var på långpromenad vid halv nio på kvällen. Vi had gått förbi svedmyras tunelbana, när en vit bil kom åkande med två rätt så unga männ i. Mannen i fönstet kollade på mig. Eller nej, han stirrade. Kanske två minuter senare kom samma bil åkande igen, fast åt andra hållet. Nu slängde dom bara en blick åt vårt håll. Yttligare två minuter senare kom samma bil igen fast den här gången sträckte den upp handen som i en vinkning. 100 meter efter det stannade bilen. Då var jag och Nora skiträdda och sprang som galningar. Undra vad dom ville..?

- Jag hade varit på toa och höll på att tvätta händerna när jag kollade mig i spegeln. Mitt ansikte så jätteknäppt och läskigt ut. Eller det där läskiga ansiktet liksom bara flimrade förbi över mitt normala. LÄSKIGT!! Jag sprang ut från badrummet direkt.

- Jag och Alma var ensamma hemma hos henne. Vi var på övervåningen och helt plötsligt hörde vi en skåpdörr slås igen. SKITLÄSKIG! Ingen annan än vi var hemma... Vi vågade inte gå ner.

- Jag var ensam med Ebba i mitt hus på landet. Vi satt i mammas och pappas säng när vi hörde något, som lät som en kastrull, ramla ner i golvet. Vi rusade ut, men sen när vi kollade så såg vi inget som hade ramlat eller något.


Google bild ;)


» fem ord som förändrade allt :'(♥

Vi tog en promenix istället.


» Jogga.. Kanske?

Idag har jag varit med några och ja,?pallar inte berätta, kanske sen. När alla gott utom Nora så hade vi jättekul och spelade in en film.
Nora gick precis hem men vi ska ses snart igen för att jogga... Fast jag tror egentligen inte att det är så smart för jag har ganska ont i halsen. Eller väldigt..

Puss


» Hej då hemma

Nu har jag och några till varit hemma och haft kul. Hehe hej då!

 


» BIO MED ANNA PÅ FREDAG! BREAKING DAWN<333


» test © COPYRIGHT - fråga innan ni kopierar något


... snattat?
nepp
... varit ihop med någon? Ja
... sårat någon? antagligen :/
... fler än 40 kontakter på mobilen? Yexbox
... syskon? ja
... testat på fler än 10 olika aktiviteter? ja
... köpt en julklapp för över 300 kr? haha, tror nt det
... kysst/pussat någon (på munnen!)? mm
... varit kär på riktigt? Jaa
... någon vän som du VERKLIGEN kan lita på? JA!
... fler än 10 tröjor? Såklart
... varit allvarligt sjuk? nä, tror nt det
... en toutch mobil? Japp
... börjat fundera på vad du vill ha i julklapp?
... månadspeng? Ja 
... läst fler än 50 böcker? Självklart


» Nya naglar

MINA LÖSNAGLAR HAR KOMMIT! WIIE!


Alma och Anna har varit här ett tag. Vi gjorde typ inget.
Ingen blogglust så pallar inte berätta mer.


» Pop cakes












Godnatt♥


» Foton-

Tog pappas kamera (en Lumix Panasonic DMC-TZ7) och gick runt och fotade lite inomhus.

Resultat-

ej redigerad


redigerad


redigerad


ej redigerad


ej redigerad


redigerad

Lämna gärna en kommentar om vad ni tycker om bilderna! :) Fler kanske kommer senare.

» happy girl

Kollade nyss statestiken :) Hade besöksrekord igår! Jag kämpar för att få en stor blogg, fast har man verklgen lycats om man är uppe i 34 läsare på en dag som rekord? Hum... Nä, antagligen inte ;) Men jag forsätter väl kämpa!

Vet inte riktigt vad jag ska skriva så lägger upp några bilder istället :)




» Shopping åter igen

För kanske 20 minuter sedan kom jag hem efter att ha varit i Farsta med Anna. Jag köpte tre grejer och är riktigt nöjd :) jag köpte nagelolja, en bh och ett par örhängen i silver. Eller grejen man stoppar in i örat är av silver, resten är trä. Jag kan ju inte ha nickel så hon i affären fick byta till silver :)

Bloggar mer snart<3


» Love to you

Nu har jag precis slutfört ett köp på nätet med mitt fina, vackra kontokort :D Jag köpte något för 79 kr från www.uffessakerochting.se. Kan ni gissa vad? JO, ETT PAR ANGRY BIRDS LÖSNAGLAR :D Kunde inte hålla mig. Dom var ju så fantastiskt snygga och roliga :)



Det finns 24 stycken lösnaglar i så man kan andvända dom 2 gånger :D


» SMART SÄTT ATT FÅ FLER LÄSARE

Bli medlem på bloggtrafik.nu och få massor av läsare! Desto fler du besöker, ju fler besöker dig.
När du blivit medlem måste du gå in på din mejl och klicka på en länk. Det kan hända att ditt mejl hamnar i skräpposten så kolla där om du inte hittar ditt mejl. 

Fråga gärna om det är något som ni inte förstår :)

Klicka på bilden för att komma till hemsidan


Det står Sponsor: Kajsa, ha kvar det är ni snälla! :) Ni som väljer att ha kvar det länkar jag i ett inlägg, men då får ni inte glömma att skriva i en kommentar att ni gjort det! ;)


PUSS♥

» ny duschad tjej och ny städat rum

Gud vad skönt det var att träna! Jag har ju inte varit ute på ett tag så det var ju lagom att starta med 2 km x 2 (alltså att jag först springer 2 km och sedan pausar jag och sen kör jag 2 km till) :) Jag joggade bredvid Alma, som cyklade, till badmintonen. Och när vi kom fram så bytte Alma om och sedan gick vi ner och träningen och körde hårt.Fatta vad skönt!! :D

När jag kom hem gick jag direkt ner och duschade. Också skönt!! ;) Och efter det så motstod jag lusten att blogga och städade mitt rum istället. Jag dammsög till och med ;) Och sedan var det mat och nu sitter jag här. Jag måste snart fixa lite till i morgon, typ leta upp en ryggsäck, packa ryggsäcken och lägga fram kläder. Jag ska nämligen försöka att göra så att mina mornar blir mindre stressiga.




» Resten av bilderna från igår

Idag vaknade jag och Anna klockan halv elva. Skönt att få sova länge :) Fast vi somna ju ett så det blev nio och en halv timmes sömn. Yeey! Då kanske jag orkar både jogging och badmintonträning... ;) Och snart ska jag börja gymma! YIPPIE :D På vintern springer jag absolut hellre inomhus än utomhus! Då är det ju awsome att det finns springband :)


Resten av bilderna










Det var alla bilder! Puss<3


» Bilder från kvällen







lägger upp fler sen

» hyrd film - baby on board

För ett tag sedan så kom jag och Anna hem efter att ha hyrt film på videogloben. Vi hyrde Baby on board. Det står på baksidan att den ska vara väldigt rolig och det är ju bra.
Ossy kom inte för han skulle typ fira sin kusin. Kanske lika bra? Han hade väl varit livrädd för att behöva träffa ett par stora, snygga brudar som t.o.m är äldre än honom... ;)

Trailer på filmen vi ska se


» Nytt från Nacka

Nu är jag hemma! Det blev ganska mycker saker :) Men vissa saker hann vi inte köpa. Och några saker hittade vi inte ens.


Massor av underkläder
Kappahl, H&M


Glasögon+fodral
Apoteket


Fler glasögon
Clas ohlsson, Apoteket


Jeans
H&M


Mössa (absolut snyggare i verkligheten)
Stadium


Såhär ser jag ut i mössan :)


Skärp
H&M


Inne-gympa-skor
Inter sport


Yepp, thats it! Vad tycker ni? :)

Nu ska jag duscha och sedan ska jag ringa Anna.


» Nu drar vi

I torstags så var ju jag och Nora i fasta och jag köpte ett örhänge och en julklapp till Ebba. Men örhänget jag köpte kan jag inte andvända för jag blev helt röd och kokhet på örat. Knäppt... :) Men Anna fick det iaf för hon är en sån himla söt och fin kompis.

Här kommer bilder från i veckan



Hihi kolla ica påsen bredvid mig x)



 


» Nacka och träffa kompisar

Idag ska ju som sagt jag och mamma shoppa i Nacka. Jag behöver faktiskt ganska mycket grejor :)

Saker jag hoppas på att få hem:
- Varma, sköna och snygga höst/vinter skor
- En snygg mössa
- Ett par snygga vantar
- Jeans
- Långa jogging/tränings byxor
- Ett par örhängen

Fast man vet ju aldrig vad mamma anser att jag behöver för just det här är det hon som betalar ;)

Jág kanske redan har sagt det, men ikväll ska jag och Anna träffa en kille från hennes kollo, och igår fick jag reda på att han är 99:a. Hahah, han kommer nog skryta sen!! ;) Men vi ska iaf se på film hemma hos mig och sedan vet jag inte vad vi gör. Han kanske drar hem :) Men Anna stannar kvar hos mig och sover över. MYS!!<33

Men nu ska jag äta frukost. Om jag hinner lägger jag upp några bilder från skolveckan innan vi sticker!

Puss♥


» Såhär ser mina nymålade naglar ut:


» Hemma

Halv elva var jag hemma från kvällis. Anna och jag hade ganska kul där, vi snackar om allt möjligt När vi är tsm! Man kan verkligen lita på dig Anna!!<3 älskarej syster :)<3

Nu kommer lite random bilder på bland annat mitt apa stökiga rum.. Hahaha ;)


» kvällis

Hey cutie!

Nu är jag på kvällis med Anna och Nora. Jag har fått mina naglar målade. Kanske kommer bild sen..?
Vi har inte gjort så mycket men klockan är bara nio. Eller tio i. Oj shit! Vi har varit här i över en timme, haha xD

Puss o hej♥

» Tjenare!

Jag vet att jag uppdaterar lite sent efter skolan men jag har inte kunnat logga in på blogg.se tidigare...?? Undra varför?? Men vem bryr sig? Jag är inne nu och alla är lyckliga och glada.

Skolan var väl bra förutom att vi hade franska och att jag hade ont i huvudet. Jag kan faktiskt inte bestämma mig för vilket som är värst... B-språk eller NO? Vilket tycker ni är värst?
Jag fick fortsätta lite med mitt matteprov idag och på So:n så fortsätter vi att jobba med brott och påföljder. Igår så kollade vi faktiskt på en "rolig" hemsida om brott. Vi gjorde ett test tillsammans. Hihi, tror jag ska göra det igen snart. www.brottsrummet.se Man kan se brottsstatestiken för olika brott där oxå.

Hej då<3


» AVSLUTAD TÄVLING

Godmorgon!

Förlåt att jag uppdaterar så DÅLIGT dom senase dagarna men jag har faktiskt inte haft någon blogglust. Men nu blire andra bullar!

Idag ska jag till mormor och jag bloggar väl där om inte deras andra dator också gått sönder nu?! Hahaha xD

Jag är oxå lite sen med att lägga upp vem som vann... Me här kommer det!

____________________________________________

VINNAREN AV MIN TÄVLING ÄR:



EBBA!!

Min lillasyrra ville gärna vara med även fast hon inte har hål i öronen?? Aja, det blev hon som vann i alla fall! Hon kommer nog bli väldigt gladglad :)

PUSS<33

» Mot Farsta

Just nu sitter jag och Nora på perongen och väntar på tuben för att åka till Farsta. Men tunnelbanan kommer inte :( buhu Puss o hej


» på bibblan

Hej hej :)

Nu sitter jag i bibblotekt i skolan och väntar på att musiken ska börja. En som jobbar här håller på att fixa ett bilbblotekskort till mig. YEEY! :) Då kan jag låna böcker här istället för i dalen och lämna igen dom på rasterna. Thats nice!

Men nu ska jag logga ut och så kanske Alma hinner blogga.

» BAK OCH KAKA

Hej. Jag har ingen blogglust alls men jag känner att jag måste uppdatera. Jag har varit med Nora och Anna nu efter skolan och vi har bakat bröd. Trevligt...

Anna har precis gått men Nora och jag är kvar och flummar :)

Bild från idag.




» smart sätt att ladda ner youtube musik

Nu har jag precis fixat en massa bra låtar till min mobil. Jag ska ladda ner fler sen men nu ska natta lillsyrran så hinner inga mer nu.
Jag ska visa hur man gör med bilder sedan, fast som sagt hinner jag inte nu.


» Footloose

Nu har Anna gått. Eller hon gjorde det för ett tag sedan men jag ville se klart filmen vi började se innan jag bloggade. Men iaf så bakade vi sockerkaka och den blev rätt så god. Pappa gillade den väldigt mycket iaf. Ebba också.
Filmen vi såg hette Footloose fast det var den gamla verisionen upptäckte vi. Den nyare är antagligen mycket bättre... ;)

Den gamla verisionens trailer kunde man inte kopiera bädda-in-koden på, men här kommer iaf den nya verisionens trailer :)


» Vive Lámour - Leve kärleken

Idag var det en tråkig dag men najs att vi slutade tidigare. På mentorstiden så fick vi hjälpa till att bära upp gottgott till lärarna och som tack fick vi sluta tidigare. Wiie! :) Fast jag pallar inte berätta om resten av dagen...

Nu är Anna här och vi ska väl snart äta mellis och baka kanske? GOTT!! :D Nu ska Anna och jag gästblogga på varandras bloggar så see ya!♥

Bildbrist


» Morrn

Godmorgon! en liten snabb uppdate från pappas mobil.
Tänkte lägga in outfiten bara :)


» en spännande intervju med Nora

haha, en flummig video xD


» TJATJA

Hejsan hoppsan :)

Idag är jag glad. Det kan bro på att vi gjorde pannkakor på hemkunskapen och att jag tog lite socker. Haha ;) Men vet ni en fett wierd sak som hände idag? På matten var jag typ fett taggad på att jobba?? Hur kan det vara möjligt... Och på engelskan var jag seröst den enda som jobbade och inte störde. Eller inte den enda som jobbade men den enda som var tyst och koncentrerade sig. Alla snälla lungna typer blev jättestöriga bara för att vi hade vikarie... Jobbigt :( Nu känner jag mig typ jättenördig för att jag skrev det...

Men nu är jag iaf hemma hos Nora. Wiie :D *glad för att hon är tbx* Vi har planer på att åka till farsta och shoppa lite julklappar :) Najs! Man vill ju inte vara i typ sista minuten?
Men nu ska vi slappa lite och ja, så får vi se om vi drar ut :)

Glöm inte att anmäla er till tävlingen!


» TÄVLING



För att vara med i tävlingen måste du göra detta:
- Skriva i en kommentar att du är med :)

För större chans att vinna:
- Skriv om tävlingen och länka hit på din blogg. Skicka en direkt länk i din kommentar

Glöm inte att skriva din mejl!!

LYCKA TILL OCH KOM IHÅG ATT TÄVLINGEN AVSLUTAS ONSDAGEN DEN 10/11


» Tips på e-butiker :)

ÅH VAD JAG ÄLSKAR NYA KLÄDER!! Jag kan inte sluta att kolla på alla superduper fina kläder på nätet!
Mina tre favorit butiker på nätet just nu:


www.monki.com


www.carlings.com


www.jc.se

LITE ANNAT-



Funderar seriöst på att köpa!! 79 kr för 24 st angry bird lösnaglar. FATTA NAJS?! Från www.uffessakerochting.se/ YEAH! Hoppas bara att jag kan köpa från mitt kontokort på nätet.. :S


» mår jag bra? NÄ INTE RIKTIGT

Hejsan :) Nu är jag hos mormor och jag har varit det ett tag. Jag har ätit massa glass och kollat på roliga pogram på svtplay :) YEEY!

Vet ni vad? Ibland kan småsyskon vara så ***** jobbiga så man vill bara slå ner dom. Fast egentligen så vill man ju inte det... Fast jo, lite kanske :)

CRAZY inlägg :D Jag är lite flum efter ett par glassar x)

CIAO BITCHESSS

» eXtra sjysst idag ;)

Sorry I did not update yesterday :( Det gick inte ens att logga in på blogg.se appen så alltså kunde jag inte blogga. Jäkla internet :( Men nästa gång jag åker bort ska jag göra massor av tidsinställda, om samma sak skulle hända.

Men nu är jag tillbaka och vi har precis lämnat av Marley hos Nora. Han var super gullig och blev jätteglad när han fick se dom. Fast han blev antagligen lite förvirrad också. Vi har ju liksom haft honom i två veckor och sedan kommer han plötsligt tillbaka till sin vanilga familj :O Hur gick det till??

Det var faktiskt väldigt kul på landet förutom att jag glömde min mobil hemma :( HEMSKT! Och jag förlorade ALLA mina matcher på wordfeud för att jag var borta så länge. Tiden gick ut ;(

Alla bilder från landet är på pappas mobil eftersom jag glömde min hemma men jag tog nyss en outfit bild som jag kan ladda över :)


Jag tänkte vara lite snäll och skriva var jag köpt alla kläderna också :)

Tjocktröja - H&M
Tights - H&M
Sockor - H&M
Kortbyxor - Barcelona

Yesbox, now you know :)


» En liten inflammation

Det är ju kul att när man väl är på landet så sätter man sig istället och kollar på tv. Haha, jag och Ebba kollade typ på tv i en timme nyss.
Men innan det så jobbade jag faktiskt i typ 40 min så lite träning blev det ju.

Jag skrev ju förut en lista på allt jag kände behov av att göra, nu är två problem lösta ;)
Träna - jag har tränat lite här och så ska mamma och jag köpa någon form av träningskort på f&s. Yeey! :)
Shoppa - jag och mamma har bestämt att vi nästa helg ska ta en tur till nacka forum och köpa lite saker som jag behöver. Kulkul :)

För några dagar sedan upptäckte jag någon liten grej på halsen som gör väldigt ont. Mamma tror att det kan vara en brosk inflammation. Och förut idag så busade jag och Ebba lite och då råkade hon slå till mig på den så nu har jag ännu ondare. :(


» Oups

Upptäckte nyss att jag visst publicerat en bild igår hihi ^_^ Jag skrev ju att det inte gick... Så jag tänkte försöka igen.



(ursäkta om det blir lite konstiga inlägg ibland men jag vet liksom inte vad som publiceras och inte. Det är lite spooky internet här)


» Trögt internet

Nu är vi på landet. Eller vi har varit det väldigt länge nu.
Vi har ätit lunch, gått på lååång promenad, fikat och snart är det middag. Najsig dag :)
Hum... Jag har inte så mycket mer att berätta. Hoppas bara att det går att ladda upp bilder :)

Prutt. Det gick inte :(


» Snyggt från h&m


» Dagens låt! :)



                             

» omfg..

Asså shit! Stackars människa! Han har ju liksom förstört sitt liv! Tänk att liksom tatuera HELA jäkla kroppen... Han kommer ju få leva med dom där tatueringarna i hela livet! Tänk när han blir gammal och ser ut sådär :( Tycker synd om honom fast han har ju ändå gjort sitt val.

» Saker jag känner behov av att göra


» -

Unikabesökare rekord idag :) Nice! Fast jag fuskr ju lite... heheh ;) www.bloggtrafik.nu <--- klicka och bli medlem så kan vi fuska tillsammans! :D

Nu till annat.
Mamma och jag tog en långpomenad med Marley och passade på att titta förbi hos mormor och Lennart. Yeey! :) Det var ju ett tag sedan jag träffade dom det var ju trevligt! Haha, fast Marley var lite galen. Han typ tryckte sig in i deras hus och ville nosa på allt ;) G U L L U N G E !  ! !

I alla fall. När vi kom hem hade pappa fixat spy kids 2 så vi satte oss och såg på den. Det var faktiskt ganska kul :D Och när den var slut passade jag såklart på att ta datorn. MOHAHAH :D

Nu ska jag göra en lista på, eller vänta det kan jag ju inte säga :O Ni får väl titta tillbaka och se ;)


» videoblogg

Kan ni inte se videon? Klicka här :)

haha Anna, jag tror jag behåller dom hör örhängena ;)


» Slapp jag ee

Förlåt för så sen uppdatering. Men jag kanske gottgör er med ett video inlägg snart..?

Idag har jag gjort massor känns det som. När jag vaknade så åt jag frukost (såklart) och sedan gick jag in på datorn. Fast jag hann knappt göra något innan jag blev tillfrågad att gå på bio med farmor och Ebba. Yes box. Vi stack in till stan och ställde oss i kö för att köpa biljetter till spy kids 2 som Ebba super gärna ville se (fast hon redan sett den en gång...). MEN det fanns bara fem biljetter och var utspridda. Jahapp, så var det med den idèen. Ebba bröt såklart ihop och det behövdes att farmor lovade att vi skulle hyra en film och köpa lite gott för att hon skulle bli nöjd (bortskämd som hon är). När det var löst gick vi till donken och åt lunch. Jammie :)
När vi var mätta och belåtna så vandrade vi vidare till kulturhuset där vi kollade på en stor modell av stockholm och checkade in lite affärer och i en av dom affärerna så såg jag ett par supersnygga örhängen för 95 kr. Önskar mig!! Hahah :)
Sedan bar det hemmåt med en glass i handen. Haha, farmor du är för snäll! :) :love: Mot ica, köper chips och marsmellows, till videogloben, hyr en film, kramar farmor som ska till sjukgymnasten och tackar för allt, går hem, tar ut Marley, sätter på Eclips som jag hyrde medans Ebba ser på Spooky buddies, äter lite lite chips och lite lite marsmellows (sparar resten till lördag) och ja, går upp och sätter på datorn. KUL! :D

Hahah förlåt för en lite slapp beskrivning av min dag men ingen bryr sig väl i alla fall? Haha. MEN jag har FLER roligheter på G att berätta. Ja, eller två roligheter iaf.

1. Jag har fått igång mitt bloggtrafik.nu konto :) Yeey! Fast ärligt talat fattar jag inte hur det funkar... Nån som vet och som är sugen på att förklara?! Hahaha ;)

2. Eftersom det var fem veckor sedan jag tog hål i öronen nu så får jag byta örhängen :D Jag gjorde det nyss och det var lite läskigt... Först fick jag inte av dom gamla så mamma fick hjälpa mig x) Och sedan var det läskigt att trycka in dom :S Ni som har haft hål länge tycker säkert att jag är jättetöntig men ni tyckte säkert att det var jättespännande själva då!

datorn smmarbetar inte så tyvärr inga bilder. Dom får komma senare.

» Annorlunda dagens låt idag.

Det får bli ett annorlunda dagens låt inlägg idag. Jag är på pappas mobil och orkar inte gå in på datorn bara för att göra det så.. Hoppas ni förstår :)

Dagens låt blir:

David Guetta - whitout you

Ni får söka på youtube för att lyssna eller något :)

Godnatt!


» yepp. tävlar hos keela.se


» testa själv!


Tippar/lösnaglar? lösnaglar
Rött nagellack/svart nagellack? rött
Ojämna naglar/korta naglar? vet inte

Stationär/bärbar? bärbar
HTC/sony ericsson? HTC
TV/dator? Dator

Facebook/twitter? facebook
Pizap/picnik? picnik
Gmail/hotmail? gmail

Bil/buss? bil
Flyg/tåg? flyg
Cykel/sparkcykel? Cykel

Glass/godis? godis
Fanta/cola? cola
Choklad/Lakrits? kan inte välja :/

H&M/Lindex? H&M
Bik bok/gina tricot? Bik bok
Stadium/intersport? Stadium


» Kajsas små fundering över julklappar



1. Det är två saker som jag önskar mig väldigt mycket. En awsome dator och en grym systemkamera. Fast om jag måste välja en så blir det systemkameran. Jag älskar att fotografera men har aldrig haft en bra kamera, vilket gör allt mycket tråkigare.

2. Då kommer alltså en dator här. Det spelar ingen roll om det är en stationär dator eller en bärbar, bara den är bra. I vårt hus finns 6 datorer (räknar inte med mammas och pappas jobbdatorer som dom ibland tar hem). 5 st fungerar och av dom är 1 halv död, 1 med tangenter som knappt funkar, 2 sega och en riktigt bra . Den riktigt bra datorn är Daniels :( Då kanske ni förstår mitt behov av en bra dator (eller inte...).

3. En resa men några jag tycker om. Visst vore det härligt att få en julklapp där man får ta med sig tex. tre pers + en vuxen till något varmt land i kanske tre dagar? :D

4. Massor av presentkort på alla möjliga sortes affärer. Det är kanske inte så konstigt eftersom jag älskar att shoppa!

5. Ett spa-och-fix-kit. Då tänker jag mig ett litet kit med saker som lösnaglar, krämer, ansiktsmasker, hår produkter och smink i. Shiiit vad najs att hitta det i en julklapp :D 



» Fin frissa

Well, well. Vad tyckte ni om våran fina modevisning? Haha, vi lekte lite TV där va? Men visst fixade vi Bebbs riktigt snyggt? Alma sminkande ju henne super fint! Och jag blev rätt nöjd med mina frisyrer jag med. Speciellt den till dom lila kläderna :)


This one is the best, i think :)




(ett video inlägg kommer imorgon där jag visar när jag släpper ut mina flätor som Alma gjort på mig. Det kommer bli super lockigt)

» Modevisning

Lite driiiiv


» första videoinlägg

kort första inlägg


» Modell Ebba

Alma, jag och Ebba har precis kommit hem efter att ha hämtat Lizzy på hunddagiset. Nu sitter vi i Ebbas rum och Ebba tjatar på att hon vill ha sin dator men jag vill blogga. Och nu säger hon till pappa... Barnunge. Gaah :( Hihi, fast jag hör att pappa är på min sida mohahah :D

Sa jag att vi modellfotade Ebba förut? Det gick iaf bra. Vi fick faktiskt några riktigt snygga bilder på Bebbs <3 Och jag har registrerat mig på http://videofy.me så kanske jag kommer vidoblogga någon gång snart? Jag har oxå gjort så att jag kan göra det direkt från mobilen :) Smart!









Ett litet smakprov. Mera kommer sedan och kansle en film? Får se! :)




» ALMAAA

Godmorgon!

Idag vaknade jag av pappa som pratade superhögt i telefon ovh länge snackade han också. Prutt... Jag som behövde sova. Nu är jag trött men om 20 min så kommer Alma och då måste jag ha ätit frukost och klätt på mig. Hehe, lite tajt i tid? Aja vafan det klarar jag. SUPER KAJSA, HERE I COME!!!! Haha :)

Pappa och Ebba kom precis hem. Pappa var och hämtade henne i skolan för hon hade magknip. Hoppas hon inte stör mig och Alma bara!

Oups, nu måste jag nog upp ur sängen, heheh!! ;)