» Best night ever

Har seriöst aldrig haft så kul som igår kväll. Utan att överdriva.

Vi är här med tre andra familjer, alla med barn. Tre i min ålder (Alice, Mathilda och Lukas), tre äldre (Daniel, 16, Linn, 17, Matias, 18) och tre yngre (Nora, Ebba, Markus).

Igår var vi på cocktail party hos en familj. Massor av roliga bartender prylar och dricka. Dom vuxna drack sprit och vi andra drack läsk. Men så någon gång på kvällen så började jag och Alice blanda drinkar (äckliga och goda, alkoholfria) och ge till Daniel och Mathias som dom fick shota. Efter en stund gick vi över till riktiga drinkar (bara goda, med hjälp av Alice proffs föräldrar, alkohol fria) som dom fick dricka. Vi fick skaka dom osv, SÅ RULIGT!
Och efter yttligare en stund kom vi på att Mathias var över 18 och började blanda riktiga drinkar med sprit i. Vi fick massor av bra hjälp av Alice föräldrar och Mathias älskade dom (dom var faktiskt riktigt goda... Heheh ja klart jag smakade).
Efter ett tag switchade vi till shots igen (goda. icke alkoholfria) som han glatt svepte i sig. HAHAH det var verkligen brutalt roligt och vi har dessutom fått frågan om vi vill vara bartenders på två 50 årsfester! HAHAHA!
Det är svårt och beskriva men det var verkligen riktigt kul. Det var smickrande att alla gillade dom också.
HIGH-FIVE TILL MIG OCH ALICE FÖR ATT VI ÄR SÅ GRYMMA!


» Vet inte varför ville bara skriva

Hello everybody! I've had a great time here so far. unfortunately the snow melts and when i go off-pist i'm always close to fall because of the roots is sticking up on the ground. :( And the pist is very icy wich makes it hard for me to ski there.
Well, i have to go know beacuse i'm actually are going out for dinner tonight.
Sorry if i've spelled something wrong Byyyyeeee


» Livet är bra


» Haft det bra

Jag har det bra! Segt internet så det blir låg uppdatering hela veckan :(


» here

Framme! (tidsinställt)

» konversation med mig själv

Bara lite pakning kvar! Fylla på neccesären med mer (o)nödvändigheter och vantar o sånt. Ska nog gå fort (om jag inte fastnar framför en barnserie som jag gillar. Vilket jag planerar att göra. Kommer bli klar i sistaminuten) hoppas jag.
Om min neccesär är från victorias secret? Ja det är den hehe (eheheheeh dyr eheheeehhe)
den är fin. Åh tack va rörd jag blir :')
Visste du att victorias secret kommer till sverige snart? Ja det visste jag! Najs ju
Fast den kommer ligga på arlanda. Jag vet, synd! Och det kommer inte vara lika speciellt att ha något därifrån sen.
Värsta I-landsproblemet. Jag vet. Nästan mer som ett U-landsproblem.
Nej. Nej.

» theee plans

Snaaart! Snart sticker jag!Har knappt berättat något om vad jag ska göra så kan passa på nu. :) Ikväll tar jag nattåget upp till åre. kommer fram vid 7 imorgon bitti. Direkt när vi kommer fram ska vi äta på favorit cafet åre-bageri. Dom har stora frukost buffeer där ska bli häääärligt! När i ätit oss tunga och mätta tar vi en stor taxi (stor familj =stor taxi) till tegefjäll där vi har hyrt en stuga! När vi lagt bort våra grejer så ska vi hyra skidor och ge oss ut i backen. Vid tre ungefär får vi väl tillgång till huset och då antar jag att vi åker tillbaka och packar in grejern. Efter det stannar vi nog inne och hänger lite med dom vi åker med. Awesome. Jag kommer åka hem nästa fredag med nattåget ovh komma fram till stockholm tidigt på morgonen. Pussssssssssssssss
Jag och sötis. Saknar din min fina paj<33

» En timme

Om en timme slutar jag. Lov. Godis. Godis. Lov. Är nervös. Har ju saknat godis. Tänk om det är äckligt? Gaah haha puss

På hemkunskapen


» Chillpill

Har haft en ok dag today. Beeptest på idrotten (9.5, bra men inte helt nöjd (sån e jag japp) hehe). På SO:n kollade vi på film med en vikarie, Da Vinci Koden. Bara jag som tycker den är läskig?! :O
När jag kom hem hade jag tråkig i tio år innan jag gick och handlade med Nora (massa godis, imorgon är jag fri ju). Sen gick jag på teater. Hade kul. Gick hem.
Min dag. Tråkigt inlägg i know, blir bättre snart! Pussohej


» Fjärilshuset jao

Idag var jag i fjärilshuset. Det var fjärliar där. (no kidding). Det fanns en sköldpadda också, SÅ SÖÖÖT MAJ GAD. Och en fisk (okej massoooor av blubbare) som vi kallade Mr Big Brain. Han såg smart ut. Precis som jag, he he he.
På vägen hem sa lärarna att vi skulle ta en liiiiten omväg för att kolla på slottet. En timme senare var vi framme vid bussen. Man ba liten omväg mhm..
By the way så har jag och Anna fått prao! På Jack and Jones! Hon som stod i kassan kunde inte motstå våra puppy eyes ;) SÅ GLAD!


» umma

Bild bombar bloggen med ännu mer nybakta godsaker bara för att sukta er (och mig själv då...). Förhoppningsvis lyckas jag i alla fall spara lite tills på fredag då jag är fri igen. 
 
 

» dagensoutfit jadå


» ev

Idag är det elevensval. Zoologi. Fjärilar. Krokidiler. Sånt kul. Matsäck o hela alltet. Ha de gött

» jaja

Idag efter skolan åkte jag, Anna och Nora in till farsta. Det vart en mycket bra tripp det. När vi kom hem hade alla fixat prao och jag var 60 kronor rikare. Klura på den ni.
Jag följde med Anna hem där vi bakade tuppkaka (varför heter den det? ser inte ens ut som en tupp jue). Den blev säkert god. Säkert. Vad vet jag? Jag har godis förbud = ingen tuppaka för Kajsa inte.
 
 
 
 

» Masterpiece

Dagen fråga: VARFÖR HAR JAG GODISFÖRBUD? VARFÖR?
rätt svar vinner en miljon


» #tufftotagga

Hej! Det här får bli en snabbsnabb blogg för just nu har vi tillgång till datorer och vi ska strax börja lektionen men jag är så sneaky så jag hinner blogga, #pussokramhejdåallabarn

» state of drama

 

» videoblogg

Jag lovar er att det är den mest normala av alla jag spelade in. Mobba så mycket ni vill. Nej skoja. Bara positiv feedback, kommer gå under annars..


» juljul

Godnatt! Bara en skolvecka kvar till sportlovet! OMG SÅ GLAD JAG VILL ÅKA TILL ÅRE NUNUNU
Gammal bild från julafton. Hittade den nu. Jag, faster och kusin i semifinal på kortspelet "Skeden". Jag kom tvåa. NAJS

» fuck godisförbud


» #snyggastivärlden

Godermorgon/godeftermiddg/goddag

Har spenderat min dag på ett museeum ute i ingenstanslandet och lagt ner all min energi på att hålla Ebbas humör uppe. Jag lyckades. Åt en go lunch. Soppa, jag älskar soppa. När jag kom hem satte jag mig här och började leka med wecamen. Webcam bilder är tyvärr ofta extremt tråkiga så kända för att redigera bilden jättemycke (bara ljus och kontrast osv) för att det skulle bli lite skojigare. Försökte ta en bild på min outfit men bilderna blir i sån himla dålig kvalite så får plocka fram systemkameran istället. Eller bara berätta vad jag har på mig. Bra ide.
Dagens outfit:
Ett rött linne som farmors gamla med massor av små gulliga filurer på, ett par jeans från gina tricot som är blåa, lite små och snygga och så bär jag ett par randiga strumpor till det. Classy
 

Nä, nu ska jag baka.

» tips på kvällskvisten


» Low

Dålig uppdatering idag i know, men jag har haft fullt schema och varit upptagen. Jag tränade i morse, en timmespass klockan 11 (stark starkare Kajsa).

Direkt när jag kom hem och hade ätit gick jag iväg svettig som en apa och träffade Anna och så gick vi runt och sökte prao men ingen ville ha oss (okej, vi sökte på två ställen.. Men ändå.. Heheh...). Efter det satte jag direkt igång med tapeten. Timmar av arbete och en ond rygg ligger bakom det ultimata resultaten. Nu är det bara draperi och städning kvar.

Sneakpeak på tapeten:


» instagram

Kom precis hem från en tur till affären med Nora. Jag köpte en god Froosh och tänkte sätta mig att planera upp träningen innan lovet. Vi har ju varit så crazy dåliga på att ta oss iväg till gymmet men den här veckan tänkte vi komma ikapp. Är ni taggade gurlz?♥
 

Ni följer väl mig på instagram?
@ sandburgaren
// Bild 1 - lurvig hund // Bild 2 - Outfit // Bild 3 - egoego // Bild 4 - ännu mer ego // Bild 5 - Anna // Bild 6 - Styvmorfar i gbgtidningen // Bild 7 - Arg egobild // Bild 8 - Glad egobild //

» 5nätter.5dagar. 6timmar

Det är så lång tid av mitt liv som jag har spenerat genom att se på one tree hill. 9 säsonger, 189 avsnitt. Och nu är det slut. Inga fler avsnitt. Inget mer one tree hill. Någonsin. Hur ska jag klara mig?!
 
Mitt. Liv. Är. Över. Välkommen. Till. Verkligheten. Kajsa.

» play a game


» planer


» ett stycke värsting

Aloha! Är hemma nu. Gick till skolan i alla fall för Annas skull (och kanske liiiite för att jag ville åka skridskor). Hade förberett mig på iskallt väder och storm typ. Fyra sockor, lång kalsonger, mjukisbyxor och överdrags byxor. Pappas tjocka jacka. Min varmaste tjocktröja. Vantar. Mössa. Kängor. Mat som räckte till tre år. Det var inte ens kallt ute. Plusgrader o allt. Man ba jaha. 
 
Väl där hade väl lagom kul. Åkte lite skridskor men inte länge alls för att min fot höll på att dö. Har så ont. Tycker synd om mig själv. Blev bättre när vi kollade på "Stockholmsnatt" på youtube. Knas...
 

» glad och ledsen

  • Fikade med farmor och lillasyster efter skolan
  • Vi har haft tre prov sen skolan började. På dom har jag fått B, B och A. WOOPWOOP!
  • Ska på teater idag
  • Det är alla hjärtans dag
  • Jag har godis förbud = inget gott på alla hjärtans dag :'(
  • Vår vikare på idrotten var osnäll och tvingade oss att spela innebandy
  • Det är kallt ute
  • Min fot gör ont. Den blev mosad av klassens största kille. Aj.

» skryt inlägg

Vet ni hur svårt det var att ta den bilden? Kameran stod på en toalettpapperrulle i fönstret med självutlösare och blixt medans jag frös och var livrädd för att kameran skulle ramla ut. HAHA!

» dagenskläder

Idag har jag på mig: Högmidjade svartajeans från Gina tricot, en mysig tjocktröja från hm, ett spets linne från hm och ett lila linne från bikbok. 

» gagnam style

God morgon frieds. Sitter och lyssnar på en cover av gagnamstyle, veryverygoodi. Har sovmorgon så passar på att ta det riktigt lugnt. Ska snart gå ner och göra en kopp te och mysa i soffan (jag får det att låta som en perfekt morgon, ni vet sådana på film. I promise, it's nothing like that). Kanske sista minuten plugga lite (ni ser, ingen perfekt morgon här inte). 
 
 
 

» space

Min säng har skrikit jättejättelänge på mig att jag ska sova och det börjar bli lite jobbigt så jag tror att jag ska gå och lägga mig snart faktiskt. Få min så kallde beutysleep inför alla♥dag. Taggatagga (skoja. ska inte göra något speciellt imorgon. <--forever alone. Eller jo, fika med farmor. winning!)

» vblogg

 

» bilder

Hemma. Äntligen.Överlevde dom där 1h och 30minuterna. Puh. Kom hem. Gick ut. Fotade. Gick in. Bytte om. Hamnade framför datorn. Såklart. 
 

» Positiva tankar jaja

Positivt: Jag hade två håltimme idag, yeye!
Negativt: Jag har en 1h och 30min lektion. fml

Hej då kompisar^^

100 poäng till den som ser vad det är..


» svartvitbild omgomg

Idag hade jag planerat att lägga mig tidigt. Man ba visst. Gick inte så bra. Har ju massor kvar jag vill göra. 
Bland annat: Rädda världen, äta, stoppa djurförsöken, äta, åka till rymden, äta. 
Kanske kolla ett avsnitt av One Tree Hill också och gråta lite för jag tror (okej vet..) att något sorligt kommer hända. Men Nathan. Hur visste jag? (erkännande: varje gång det händer något läskigt hoppar jag fram några avsnitt för att se att alla kommer överleva. oups säg inget) 
 
För er som undrade: nej pussen är inte till er. skoja de e den

» wopi

Nu blir det dags att kolla kollo och läsa Frida. Awesomeness♥
(gjorde den nyss för att jag inte orkade fota... HAHA)

» Vovvemisshandel?

Nu är hemma hos Nora och äter mellis. Nora är ju laktosintolerant så hon har bara laktosfria saker hemma och det är så sjukt mycket godare än vanlig mat! NOMNOM! Vi har förresten lekt med Marley sen vi kom hem och har typ sett ut såhär (obs inga hundar blev skadade under fotograferingen. tror jag)


» anna min fina

Du började i min klass i tvåan. Först var vi inte så jättebra kompisar utan du lekte mest med Matilda som du kände innan, men ju äldre vi blev desto tajtare blev vi. 
Jag har så grymt många minnen av dig och mig tillsammans. Första bh:n, Richard (minns du den kvällen?! När vi kollade på film med Richard och vi båda var så jäkla obekväma med situationen men vi höll ut och typ så fort han gått spydde jag i din säng HAHAHAH), Gröna Lund, allt som hände med "D", Amanda Wiksell (say no more) när vi kröp inne i globen, alla kvällar vi bara gick omkring och snackade, när du "ramlade" ner från min hängstång i köket osvosv. Jag skulle kunna göra listan lååång men poängen med detta inlägg var bara att du skulle fatta hur mycket du betyder för mig!<3 Jag kan berätta allt för dig och förlåt för alla gånger jag varit en bitch, vi har alla sådana stunder. Men gumman, jag älskar dig så freaking mycket! Det betyder allt att du alltid finns där för mig! Lova att aldrig lämna mig Anna!
 
I love you. Je t'aime. Ich liebe dich. Te amo. Jag älskar dig. 

» nyy

Riktigt nöjd faktiskt! Observera att de förra inläggen kommer se tok ut då jag ändrat storlek på bloggen. ;)

» fail

BRA DAG! Tycker att jag gjorde ett väldigt bra jobb med listan. Gjorde allt och lite till. Eller första punkten (Köpa världens snyggaste tröja omgomg) gick halv bra. Jag åkte till farsta för att köpa tröjan, hon som sålde den försov sig. Halv bra. Designen är klar när som helst och jag är väldigt nöjd! Tapeten är vald och beställd. Vem är bäst?! (dum fråga alla vet att det är jag..)

» lördag

 
Idag är sån här dag där jag kommer hålla gång hela dagen. Göra massor av underverk och hemskheter. Ska bland annat:
  • KÖPA VÄRLDENS FINASTE TRÖJA OMGOMGOMG
  • Kolla på tapeter och (förhoppningsvis) välja en hehe. Har vart i den där affären typ 3821937 gången och fortfarande inte bestämt mig. uh i'm bad
  • kolla på melodifestivalen. Missade förra avsnittet och vart sur hela veckan (lögn).
  • Försöka komma på en design. Som är snygg. Kommer inte gå. Alls.
Förresten, snart slutar mitt godislöfte. Har abstinens efter lakrits. Gråter varje kväll för att jag saknar lakrits (lögn igen). Save the earth, it's the only planet with licorice.

» Min rackare

Min lilla gnagare kommer ju hit imorgon och jag ska så snällt då välkomna honom med en nystädad bur! Jag och Nora har som sagt delad vårdnad av Zorro (lite som skilda föräldrar fast utan att vara skilda och utan att vara gifta. Just friends, promise) och den här veckan är det jag som får ha vår lilla filur :)


» SÅ MIG

 
 

» good morning

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
jag fick inget godmorgon sms. doh. och till alla er som inte heller fick det:
god morgon<3

» näthat

Jag vet att det är sent och så, men såg det här klippet nyss och kände att jag var tvungen att lägga ut det. Så jädrans hemskt.
 

» outfit

Hej! Har egentligen grymt bråttom för ska på teater men fint folk kommer alltid sent och fintfint folk kommer jättesent. Jag är klassar i kategorin fintfint folk. Men nog om min samhällsstatus, här är i alla fall en bild på vad jag har på mig.

» Nora och Marley


Godmorgon! Misstog mig och ba "Jag har sovmorgon idag yeyey" men kom snabbt på att det är nästa vecka. I alla fall lyckade jag ta mig upp i så pass bra tid att jag kan blogga även om jag har lite stressigt, hehe. Men inviger i alla fall morgonen med min absoluta favorit bild på min fina Nora och hennes vovve Marley♥

» godnatt

Nu säger jag och engelskan god natt till er och stannar uppe och myser lite till. Ha det bra♥

» fgr

Hej fina ni! Just nu sitter jag i skoan och har tråkigt, såklart. Vi har bild och får använda datorer så jag var busig och bloggade ;) Idag ska jag i alla fall träna med Nora och imorgon ska jag in till stan med Anna, najsbajs.
By the way, jag vet att jag sagt detta flera gången men den här gången ska jag försöka hålla det. Jag ska börja fota massor med systemkameran och börja göra riktiga inlägg på datorn. Jag ska även börja blogga om mer varierade och roliga saker för att göra bloggen roligare att läsa. Själv tycler jag nämligen att bloggar som bara skriver om vardag är rätt trista!
NYA TAG, NU KÖR VI!
 

» Bästaste

Var med du med! (Eller nej skoja för då kanske du vinner) ehehehhe. Epicfaiil.se


» Puss Alma

Miss Lizzy: Du ser ut som Keela!!! OMG!!
Svar: hahah tack antar jag! :D kraaaaaam alma<33333


» Hej barn :D

OBS tandborste i munnen


» Skype


» Bajsskola

Idag har jag No-prov. Baaajs


» Restaurang nu


» Alone in the sunny winter


» Feb. 03, 2013

Godmorgon! Vaknade ganska så tidigt idag :) Jag gick upp direkt och började fixa i mitt rum. Det börjar likna något nu. Allt som är kvar är välja och sätta upp tapet, måla lite fler lister, be en elektriker att komma hit och fixa en till taklampa och ta in alla mina saker hit. :) kram


» iväg

Dagensplaner:

äta frukost sen sticka iväg på en kort promenad,
åka till stan med Nora och köpa ettt par jeans,
se på bio med anna och oscar.
 

» morgonens outfit

dagens outfit nu på morgonen: tröja - hollister // strumpor - lundex

» skypeeee

Hej..! Just nu sitter jag och skypar med Annabebis och Oscar. Haha, vi ska se på bio imorgon så lika bra att lära känna varann typ? Hahah jaja puss!

» IKEA


» Mums mat

Vi fick massor av problem med sushin men i slutändan så blev den jättebra! Perfekta små rullar :D Dessutom fick vi smaka på allt annat gott som resten av klassen gjort. Fish and Chips, multikräm (hjortronkräm, NOMNOM), Lefse (ett slags bröd) och scottskapannkakor. :D


» HK

Hejheej!! Nu sitter vi på hemkunskapen och passar vårt ultimata sushirs. Vi ska typ göra sushi så att hela gruppen får smaka så hoppas att det blir bra? ;) PUSS


» Redovisning

Idag ska jag ha redovisning så håll tummarna för mig. Jag gör med Anna så det blir inte så creepy men ja, wish me luck!