» kärlek.


bloggen profiteras inte just nu tyvärr men stay tuned tills dess att jag är tillbaka!


» på önskelistan i år

I år är det detta som står på ösnkelistan inför jul! Lite träningstillbehör, ett enkelt silver halsband, chai te från espresso house, en kappa från mango, två böcker från divergent serien, spotifypremium och även pengar. Älskar julen!

» Svacka

Hej sötisar! Jag har varit sjuk den senaste veckan och i och med det har det blivit en svacka i både träning och uppdatering. Lite synd med tanke på att jag har haft massa träningsmotivation under den senaste tiden men jag satsar hellre på bli frisk snabbt. Trots min förkylning har jag varit i skolan nästan alla dagar och idag stod jag på gymnasiemässan och svarade på frågor om vgy. Det var verkligen jätteroligt, älskar att prata med nya människor!
Efter skolan åkte jag in till gamla stan och fikade på espresso house med Sara, Norea och Tahsin. Det är verkligen så fint där när det är mörkt och alla ljus är tända - helt klart en av Stockholms mysigaste platser! Vi planerade sommaren lite eftersom vi har bestämt att vi ska resa tillsammans då. Just nu lutar det åt Malaga eftersom Sara har ett hus där men vi får se hur vi gör, någonstans ska vi i alla fall. 

Sov så gott!



» hårrutin

Mamma köpte ett nytt schampoo och balsam häromdagen som jag testade igår och jag är verkligen hur nöjd som helst så tänkte tipsa om det och passa på att berätta om min hårrutin. Både schampoot och balsamet är från Syoss och har extra mycket keratin i vilket stärker håret. De finns att köpa i vanliga mataffärer för en billig peng!
I alla fall - efter att jag har tvättat håret med schampoo och balsam sätter jag upp det i en handduksturban och låter det torka lite. Efter det har jag i ett spraybalsam från Schwarzkopf i hela håret. Sedan tar jag "en pump" moroccanoil och fördelar i topparna. Tror de flesta har hört talas om denna olja och den är verkligen helt otrolig! Jag klippte mig för snart tre månader sedan och mina toppar har ännu inte blivit kluvna och känns fortfarande sådär mjuka som de gör när man är nyklippt. Rekomenderas starkt!
Om jag ska föna håret har jag även i en Blow Dry Styling Cream från Björn Axén. Den fungerar som värmeskydd och även för att håret ska få lite mer liv, ett stort plus är den luktar hur gott som helst!
 
PUSS

» afire love

Hej finisar! Har haft en väligt lugn dag än så länge - startade morgonen med en lång sovmorgon, sedan en lektion i skolan och därmed sluta 12:15. Hade redovisning i ett juridik och ekonomi projekt som vi har jobbat med den senaste veckan, hade inte övat speciellt mycket men det gick väligt bra i alla fall vilket var skönt! Åkte även till gymmet när jag slutade men jag har träningsvärk i hela kroppen och dessutom ingen energi så jag åkte hem efter  ungefär 40 min. 
 
Resten av dagen ska jag först och främst plugga men när jag är klar med det ska jag bara krypa ner i sängen och kolla på någon serie. Kan knappt hålla ögonen uppe för tillfället så känns behövligt!
 
Stor favorit i hörlurarna just nu, tycker att texten är såå fin!
 
"Put your open lips on mine and slowly let them shut
For they're designed to be together
With your body next to mine our hearts will beat as one
And we're set alight, we're afire love"

» farsdag

Idag är det farsdag, älskar dig fina pappa ♥
 
Helgen har verkligen varit super, i fredags gymmade jag som sagt med Carro och Sara efter skolan och på kvällen drog jag på en väldigt lyckad fest i Skarpnäck! Jag och Anna mötte upp Tobias lite innan nio och så åkte vi tillsammans till Skarpnäck där vi träffade Jeanna, Agnes och lite killar och sen gick vi tillsammans dit.
 
I lördags blev det en lat deluxe dag där större delen av dagen spenderades i sängen förutom när jag cyklade till Mormor för en fika. Hann även med att städa rummet och kvällen ägnade jag åt en kopp te och min bok. Idag fick jag besök av Alma vid tolvtiden men vid två var jag tvungen att gå upp och jobba. När jag kom hem bytte jag snabbt om till träningskläder för att sedan åka med mamma till Farsta och träna. Blev ett rygg- och konditionspass, så härligt! 
 
PUSS

» vinterskor

Här ovan ser ni mina nya vinterskor! Köpte de och ett par andra i veckan när jag var i stan med Sara och är så nöjd! Tror att de kommer kunna hålla värmen ganska bra nu i vinter eftersom de har fårull inuti och dessutom är de lite för stora så jag får plats med en extra strumpa. 499:- är orginalpriset men om man köpte minst två par skor fick man 20% rabatt.
 
Direktlänk till dessa skor - HÄR
Direktlänk till de andra skorna jag köpte - HÄR

» äntligen fredag

Hann inte uppdatera igår eftersom jag åkte till stan med Sara igår för att kolla på skor och när jag kom hem var jag tvungen att plugga. Stan var i alla fall jättemysigt - fick med mig två par skor hem och vi hann även med att äta lite glass tillsammans med välbehövligt tjejsnack! Vi är så lika på massa sätt - så skönt att jag har henne ♥
 
Just nu är jag i skolan och har föreläsning om källkritik. Det här hur långtråkigt som helst men snart får vi äntligen helg! Efter skolan väntar ett pass på gymmet med Sara och Carro och ikväll utgång med lite brudar - är såå taggad! Vi hörs ikväll om jag hinner, annars imorgon, PUSS!
En frukost för någon vecka sen 

» ny klocka

Igår vaknade jag upp med en lång och stressfri sovmorgon framför mig, hur skönt? Det är verkligen värdefullt att ha tillräckligt med tid på morgonen! I alla fall inleddes dagen med en två timmars lektion i ekonomi som faktiskt var förvånansvärt kul. Efter det skulle vi jobba med ett projekt hela eftermiddagen så jag och min grupp pt först en snabb sallad innan vi åkte in till Slussen och började intervjua människor etc! Det gick ganska fort så jag var hemma redan innan halv tre. Väl hemma möttes jag av ett strömavbrott så jag satt framför brasan i två timmar innan jag åkte tillbaka in till stan och träffade Antoine, kanske berättar mer om det sen! 

PUSS
Fick hem min klocka igår, NÖJD!

» New in

Idag kom pappa och Daniel hem från New York och de hade lite saker med hem till mig - en ralph lauren parfym, en Victorias secret parfym och ett par Nike free runs bland annat! Hade egentligen velat ha en annan färg på skorna men är jättenöjd ändå! 

PUSS

» halloween middag

Igår var det halloween och det firades tillsammans med massa kompisar över på middag hemma hos mig! Vi hjälptes åt med maten och det blev en jättemysig kväll! Vi drog ut tillsammans efteråt men festen/kröket var verkligen supertråkigt så jag var hemma redan innan klockan tolv.
Idag har jag tagit det väldigt lugnt - var på IKEA med mamma och Ebba på förmiddagen och åt lunch men förutom det har jag bara tagit ett bad och suttit framför bransan. 
 
PUSS