» effi

Effis videofyme: Effi!
Effis blogg: effiz.blogg.se

» spotify

 
 

» höstlovet

 

» superliars


Just nu består mitt liv av cirka serier och skolan så blir halvt übertråkigt att blogga om det varje dag. Har lite brist på liv och idéer så i guess ni får leva med überenformiga inlägg på vardagarna och så ultrabloggar jag på helgerna. Deal? Men på lördag kommer uppdateringen vara überdålig för då ska jag spendera dagen med en überfin person. ♥ Au revoir fina übervänner

» Team Dean forever

Ursäkten till min extrema frånvaro stavas: Supernatural.
Det är en serie som jag har börjat följa och den är så bra! Man blir helt fast direkt, brukar egentligen inte gilla övernaturliga saker men den här är ett undantag. Me gusta


ps. om ni vill skylla att jag inte har bloggat på någon så är Alma den ni letar efter. Hon visade serien för mig, big mistake<33333


» mellanmål

Dagens mellanmål♥ Var superhungrig efter en lång dag i skolan så gjorde ett stort mellanmål direkt när jag kom hem. Det fick bli en skål havregrynsgröt, en knäckemacka med skagenröra, ett ägg och ett glas mjölk. Supernyttigt, innehåller vitaminer, proteiner, kolhydrater och bra fett.
 
 Recept på gröten: 
Blanda 1 dl havregrynd, 1 krm salt och 2 dl vatten i en skål och värm sedan i mikron i ca 3 min.
Servera med sylt eller bär.
Klart!♥
 
 

» dude you're so deep i can't even see you

Weheartits bilder prickar exakt mina feelings just nu, men jag sov 5 timmar inatt så don't blame me. Jag blir såhär djup och jobbig när jag är trött för då känns allt det bra så overkligt. 
 
Bloggar mer imorgon för nu ska jag krypa ner i sängen, se en film och längta en massa till på lördag. Puss♥

» lika låtar

Blurred lines och Hot dog


Skyscraper och Broken Strings 
 

Då står på pojkarna på rad och Alla flickor utom jag
 

» Quote


» best movie ever

 
 
 
Bästa filmen♥ Finns massor av varianter till omslaget men tyckte dom här var finast. Den är så underbar att om du dör utan att ha sett den så har du inte levt. Se den. Punkt.
 
PS 1: nej munnarna längst upp har inget med saken att göra men jag gillar munnar. dom är fina
PS 2: se warm bodies.
 

» fuck school

Känns som jag har gjort allt jag kan för att liva upp skoltiden nu. Köpt fina pennor, sudd, penvässare och ett pennskrin, massor av tuggumin att ha i skåpet, fixat i ordning här hemma så att jag ska kunna hitta mina böcker och papper lättare osvosv och till råga på allt försökte jag söka upp lite positiv skolpepp på weheartit. Försökte. Gick sådär. Dom flesta bilder ser nämligen ut såhär:
Lagom peppande. Dock fruktansvärt sanna.
 

» lyckan

Tack alla ni som gjorde mitt sommarlov till det bästa♥ Tack Anna, Nora, Alma, Marcus, killarna på ung, alla som har snackat med oss, familjen, snubben på bussen, gröna lund och alla ni andra som har gjort mig så jävla lycklig. Älskar er.♥

» äckeläckel

Så freaking deprimerande. Har inte saknat trapporna, fönstrerna eller klassrummen. Har inte saknat lärarna eller eleverna. Blir inte glad av att se alla ansikten igen. Har inte saknat maten eller lukten av äckelskola. Har inte saknat ett piss och ändå kommer jag vara tvungen att spendera ca 35 timmar i veckan i det där fula huset. Dom tar mitt liv ifrån mig. Fuckkkkkkkk off
Fick i present av finaste att ta bild i en sånd där automat. Sjukt kul! Bara någon vecka sen, saknar redan
 

» Aug. 19, 2013

Sista dagen på sommarlovet. Så freaking deppigt, på riktigt. Bloggningen kommer igång när skolan börjar, för idag vill jag bara njuta och leva innan nians alla läxor och prov tar över. Puss


» skräckisar

 

» Aug. 16, 2013

Mobilinlägg. Godmorgon people! Sovit gott? Ja, det gjorde jag också tills jag vaknade av världens hemskaste/underbaraste träningsvärk i låren och rumpan. Kunde knappt ligga ner alltså haha. Men jag lyckades ta mig upp från sängen och nu sitter jag och äter en god (dock inte lika nyttig som igår ehehe) frukost.
Dagens planer är i alla fall att städa rummet. Tror det är dags nu, vet inte hur jag har kunnat leva i det här i flera veckor? Kläder överallt, gamla plastpåsar, skålar, glas osvosv. Det börjar nästan bli lika brutalt som min storebrors rum (ingen vacker syn kan jag lova). Uhuhu kan inte ens tänka på det.
Men nu måste jag gå tillbaka till att äta min pannkaka i peace och ro så vi hörs senare om jag överlever städningen! Puss


» läs bara hela om du är cool

Alltså åh. Vissa dagar är bara perfekta och det här blev en av dom. Inledde (som sagt) med bästa frukosten, bloggade lite och stack sedan ut med Nora på en cykletur. Vi bara åkte omkring och pratade i säkert en halvtimme innan vi tog oss till en affär och köpte varsin Kaffe Cooler som vi drack i en liten park någonstans i närheten.
När jag kom hem satte jag på mig träningskläderna och började köra lite rumpövningar men hann inte köra länge innan mitt träningsfreak till bror kom sa att jag inte få några muskler om jag om jag fortsätter köra sådär. Så jag fick ett litet personligt träningspass och ajajajajja vad min rumpa gjorde ont efter det.
Sedan fick jag för mig att gå ut och springa så det blev ett runda på drygt 5 kilometer och tror fan inte att jag har pressat mig så hårt i hela mitt liv. Var heeelt död och det tog minst en och en halv timme för mitt ansikte att sluta vara tomat-rött (no kiddig). Efter en välförtjänt stress-dusch bar det i alla fall av till mormor där vi skulle äta middag och h e r r e g u d va gott det var! En kantarellmacka till förrätt och till middag, lax med potatis. 
Vid sjutiden åkte jag från mormor och mötte uppp Nora och så gick vi på bio. Vi såg Now you see me och den var helt grym! Rekomenderar verkligen!! Och som prick över i:et slutade våra tunnelbanor gå så det blev en lång mysig promenad hem = massa tjejsnack. 
Och sist men inte minst avslutar jag dagen med lite kvällsmat och min favorit barnfilm - järnjätten
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Creds och inlagdgurka till dig som orkade läsa hela. Verkligen, jag beundrar dig.

» gratis header

Jag tycker att det är jätteroligt att sitta och fixa med bloggkoder osv men jag kan inte jättemycket om det. Däremot så vet jag hur man gör headers och skulle lätt kunna sitta och fixa flera olika i timmar, det är bara det att jag inte har några idéer så jag tänkte börja göra gratis headers till er som vill! Ifall du är intresserad mejla [email protected]kommentera detta inlägg eller kika sandburgaren med beskrivning på hur du vill att din header ska se ut. Det kan hände att jag inte vet exakt hur man gör allt i din beskrivning men jag lovar att göra mitt bästa! 
 
 

» frukost

På riktigt, finns det nåt bättre än att inleda dagen med världens största frukost? Knappt alltså! Vaknade runt halv elva, kom upp rätt snabbt och började direkt med en brakfrukost. Bananplättar och smothie♥ Så sjukt gott!
Jag har aldrig varit något fan av banan men dom här plättarna tillsammans med lite upptinade och mosade hallon blev gudomligt! Till det drack jag en stor egenimproviserad hallon smothie och ett glas kallt citronvatten (det är sjukt bra att dricka mycket vatten, speciellt på morgon eftersom man blir piggare direkt av det! Om ni vill läsa mer om det kan ni göra det här ♥).
 
Recept på plättarna (hittade det här):
- 1 matsked rågmjöl
- 1 banan
- 2 ägg
 
Gör såhär: Mixa ihop allt i en bunke och stek sedan plättarna i lite smör på medelhögvärme. Du behöver inget plättjärn utan det går alldeles utmärkt att bara steka i en vanlig stekpanna då smeten inte hinner åka ut innan det börjat stekas. Servera med lite mosade, upptinade hallon.
 
 
Recept på hallonsmothien (improviserat):
- ett halvt paket hallon (ca 125 gram)
- 1 banan
- ca 1 dl apelsinjucie
- ca 1/2 dl vaniljyougurt
- en nypa vaniljsocker
 
Gör såhär: Mixa ihop alla ingredienser i en mixer och häll upp i ett stort glas. Sedan är det bara dricka och njuta, svårare än så är det inte! 

» designändring

Slarvade ihop en design på några timmar för att jag blev galen på den förra. Är inte jättenöjd direkt men den får duga till jag orkar fixa nåt bättre haha. Vad tycker ni? 
 
quote from weheartit♥
 

» jamen äntligen bloggar jag

tjatja
Ska snart skriva vad jag har gjort under lovet och varför jag inte ha bloggat and so on, men det kommer bli ett så fruktansvärt stelt och tråkigt del av inlägget så jag lägger till lite glada fina bilder innan för att liva upp stämningen lite. Capish?
Så. Nu till saken. Jag har haft ett grymt lov. Greklad med familjen, Göteborg med Anna, landet massor, kompisar, konserter, nya människor, sleepovers osvosv. Allt har varit bäst. Har åkt fram och tillbaka mellan landet och stan i princip hela sommaren för att hinna med både kompisar och bada. Sen har jag ju fyllt år också. 15 barre. Träffat släkten och hängt på grönan har jag också gjort. Pratat med random personer och blivit pratad med. Ja, mycket har jag hunnit med och tänk vad lång tid det skulle ta att berätta om allt.
Sammanfattat: Sommaren 2013 var den bästa sommaren hittils.
 

» Having the time of my life

hahah dör vilken bitch jag ser ut som på bilden.

 


» presenter

Hade en toppensupermegabra födelsedag igår! Träffade släkten, badade, åt tårta och öppnade presenter. Fick massa fint o bra så är supernöjd, tack alla!
 
Vad jag fick:
Finaste rosa klockan av Daniel och en victoria secret body mist av Alma!
 
Ett par urbanears i bästa färgen av farmor och två böcker av mamma och pappa!
 
En ansiktskräm och bakformar i silikon av mamma och pappa!
 
Två chokladkakor av farfars bror och hans fru och limousine bilar av mina söta sysslingar!
 
200 kronor av min morbror, 200 kr i presentkort på kicks av mina syssslingar och deras familj och spotify premium av mormors brorsa!
 
En mascara av farmor och en av mormor! (hihi dom råkade köpa samma fast olika)
 
ett BOY linne från ohio av mammi och pappi
 
två svincoola leggings av mamma och pappa! (fick fyra egentligen men två passade inte så ska byta)
 
FINASTE träningskläderna från mormor och lennart! Kär!
 
+ en stoor mysig badrock av mamma o pappa, lakrits av mamma o pappa och lite grejer man kan göra isglass med av fina Ebba!
 
 
Taaaack alla för presenterna, puss!
 

» outfit

 
 Hoodieväst - h&m
klocka - present
tröja - present
leggings - present

» götgatsbacken

Dagens shoppng:
Mössa - Monki 80:-
Chokladpraliner - Lekia (hehe) 49:-
hoodie väst - H&M 149:-
 
Har haft bästa dagen! Vaknad tidigt och inledde dagen med tre ägg och fyra avsnitt av Hannah Montana. Vid tolvtiden träffade jag Alma och Nora så åkte vi in till slussen och promenerade på Götgatan. Först gick vi bara läng götgatsbacken och kikade lite på kläder och provade hattar men efter ett tag kunde vi knappast överleva värmen mycket längre så vi tog oss ner till medis för en glass. På vägen dit så träffade vi Clara, en tjej som gick i min klass för flera år sen som jag knappt har träffat alls så vi pratade en stund med henne innan vi köpte vår väl behövde glass. Killen i glasskiosen var dessutom supersnäll för när han hörde att jag velade mellan två smaker så slängde han på en extra kula gratis så att jag skulle få båda. Kärlek till dig glasskioskkillen!♥

Hände massa mer kul (sprutande läskar, fullgubbar, sushi osvosv) men jag hinner inte berätta om allt för har en buss att hinna med! Åker tillbaka till landet idag så att jag kan vakna upp där imorgon på min födelsedag! Taggaaaaa 15 år! puss

» maynard

Låt mig presentera: Conor Maynardmin nya alldeles-för-ung-artist-crush. Han, till skillnad från dom tidigare (Lewis Watson mm), är både snygg OCH sjunger bra, kan det bli bättre? Nej. 
ja jag vet att jag skrev fel på hans efternamn på bilden men orkarorkarorkar inte ändra.