» May. 31, 2013

Hej barn och vuxna och gamla. Och bebisar.

Idag var det fredag = hem kunskap. Det var tårtduell så jag trotsade min sjuka sida och gick dit för att kunna baka tårta med mina friendos. And you know what, DET BLEV GANSKA BRA. Insidan blev kaos men vi vann faktiskt utseende-tävlingen. Alltså mhm. Jag och tjejerna. Vilket team.

Kort inlägg men nu ska jag fortsätta att vara sjuk. Jag vet, kul liv


» Sicko

Har varit sjuk I tre dagar nu men kämpat mig till skolan ändå. Idag var det dock dags att erkänna till sig själv att det nog är bäst att stanna hemma. Så here i am, snorig och hostig i solen uppe i trädkojan. Funkar ju lika bra att bara sjuk och halvdöd i ett träd som i soffan. Yolo liksom.

(oooobbbbbsssss får det att låta som att jag är hur frisk som helst och ba chillar i solen men neej. Har snytit mig 727829229 gånger och ni skulle bara veta hur pinsamt det är när man sitter i ett träd och alla hör och ser en. Inte kul alls och till råga på allt ligger det en ung kille i trädgården bredvid och solar och man bara "kan nån snälla uppfinna ett sexigt sätt att snyta sig på?")


» Bal

Snart ska jag och några andra servera på balen så vi har varit där och fixat. Snart är det vår tur♡


» polyvore

Untitled #4
 
tryck på bilderna nere om ni vill köpa eller spana in plaggen yeey


» rumpa

 
Alltså ibland undrar man ju hur lärare tänker. Dom sätter alla prov i slutet av terminen när livet är som bäst och tvingar oss att sitta inne och plugga istället för att vara i parken och leka (läs: röka och supa) som andra barn. Bara för att vara elaka säkert. Sen sätter dom en idrottsdag på en onsdag fast jag har jättejätteont i halsen på tisdagen bara för att dom vet att jag måste gå dit för annars blir min babe Alma ensam. Likom hur taskigt? Tvinga mig tilll skolan fast jag är halvsjuk. 

kiss my ass madafacker lärare. 
 

» min senaste shopping

+ en skolavslutningsklänning som är extremt ytterst hemlig fram till den 12/6. Det kommer vara en bra dag

» biologipluggich

nån mer än jag som känner att den här bilden skriker i princip HEJ JAG ÄR EN WANNABEMODELL?

Tog en liten paus i mitt pluggande. Man mår ju lagom bra av att trycka in 1000 olika könssjukdomar i huvudet och läsa om pedofiler. Förresten varför ha man ens prov på sånt här? Jag menar kan dom inte tvinga oss att googla eller nåt istället? Och varför ska jag veta exakt alla delar i killens (eller tjejens..) kön? Jag gissar att jag inte kommer ha använding av det såvida jag inte börjar jobba som gynekolog eller ska skriva en biologi bok. Mmmmm. Nja. Nej. Tänker inte bli lärare heller så VARFÖÖÖR måste jag veta vad en postatakörtel är och var den sitter. WHY

» eminem

But no more worries, rest your head and go to sleep
Maybe one day we'll wake up and this will all just be a dream

 
I wish: Nu ska jag baka och kolla på gossip girl.
Real life: Nu ska jag plugga till mitt sexiga prov (alltså boktstavligen. sexuelkunskap. ha ha ha. #ingenhumor) och spela gitarr för jag har uppspel imorgon. (joshua fought the battle of jericho, jericho, jericho DEN DÄR LÅTEN HAR SATT SIG PÅ MIN HJÄRNA NU OCH JAG VILL BARA HÄLLA SALT OCH SLÄNGA SNIGLAR PÅ DEN). Sen ska jag antagligen dö lite och efter det sova.
 
jag har ett hårt liv. typ lite som Obama. eller Kurt (vet inte vem kurt är sådär specifikt men det måste ju finnas nån kurt i världen som går egenom nåt jobbigt. #prayforkurt
 
 

» Bilder snälla mobba inte

Alltså nej. nejnejnej. varföööör
 

» May. 27, 2013

Tjobro. Det var ju år sen jag la upp en outfit bild senast så here you go bara för att påminna er om att jag faktiskt har kläder på mig.

Linne - Bikbok
Jeans - Gina
Skärp - hm


» bilder


» detaljer

hallåå. Har haft några riktigt amazing dagar. Så bra att jag bara måste trötta ut er med alla detaljer. ♥
 
I fredags så blev det pretty much som jag förutspådde. Jag åkte till farsta efter skolan och köpte korv med Anna och Nora (jaaa vi åkte bara dit för att köpa korv) (nej skoja Anna skulle lämna tillbaka en tröja också) (hehe). Sen mötte vi upp Alma och så åkte vi in till tanto för att ha grill-mys. Och det blev verkligen a.w.e.s.o.m.e. Vi grillade korv, snackade, åt annat mums och körde "jag har inte.." och "truth or dare". En riktig tjejkväll♥♥♥

När vi kom hem sov alla utom Alma över också och vi kollade lite på film och sådär. Jag och Anna somnade vid halv tre så det blev mycket prat hehe♥ Nästa dag vaknade vi halv elva oc vid elva kanske så gick vi till affären och köpte plättar, mjölk, vindruvor och socker som vi sen åt i en mysig park. Senare på dagen tränade jag med Anna och igår kväll åkte jag, Alma och Nora till hellasgården och fotade.
 
pusssssselipuss
bild från igår

» HAHAH söt bebi


» Sommarlov


» Planer

Jaaa min dag gissar jag


» May. 24, 2013

Hade bästa dagen igår. Började med en lång sovmorgon och en ytterst god och speciell frukost (...nudlar). Klockan halv ett träffade jag Anna så åkte vi tillsammans in till Nacka Forum för en shopping dag. Jag hade inte shoppat ordentligt på väldigt länge så kände att det var dags (faktiskt, har inte shoppat något på typ 1 månad och sen jag shoppade ordentligt var det flera månader sen). Fick dock bara med mig 4 saker, en skolavslutningsklänning, två toppar och en tjocktröja. Finfint.

Nu väntar en ny dag och ett franskaprov så wish me good luck. Adjöken.


» May. 23, 2013

Nu åker jag och Anna till Nacka Forum för att hitta skolavslutningskläder. Adios


» May. 22, 2013

Hej kamrater. Bloggen har stått lite tom några dagar nu men that is about to change! Ni har dock (hahahah råkade skriva Dick tre gånger innan det blev rätt) inte missat så mycket. Imorse gick jag upp vid...wait for it...SJU även fast jag är ledig idag. Gick ut och joggade (läs: promenerade ytterst långsamt) med Nora just über tidigt och nu känner jag mig i högsta grad som en hurtig person. Efter det drog mamma med mig upp till skolan för ett utvecklingssamtal som gav mig: ingenting. Känner mig inte ett dugg smartare eller mer utvecklad. What's the point liksom? I alla fall så genomled jag samtalet, men inte fick jag gå hem efter det inte. Då skulle jag redovisa min svenska inför läraren och två kompisar = stanna 40 till i skolan. Anyway så överlevde jag det också och fick äntligen gå hem.
Vid lunch tid så cyklade jag och mamma iväg och ät lunch på en mysig restaurang (jag tog fisk OMGOMG).
Efter det hände massa saker men nu orkar jag inte skriva mer för har kramp i tummarna.

Mobilnummer från dagen


» May. 22, 2013

So aloneeeeeee


» Buffra

Har gosat ner mig i sängen med Gossip Girl och allt är perfekt. Förutom MADAFUCKING BUFFRINGARNA. Hatar dom mer än räkgryta. Blir galen.


» plugga med potatisknugen

jaaaaa eller ni ser väl vem som pluggar. Och vem som hånglar med en elefant som heter Sigmark. mehe.

» outttttfffiiiiittt

Linne från Vero Moda 
Shortsen är från en second hand butik i Berlin
Knäsrumporna från lindex
Och shortan från Jack and jones

Alla mina friendos påstår att man inte alls ska ha läst ut boken till imorgon. WHAT? Varför läste jag då 103 sidor nyss?? Och vart försvann min dag? Om man däremot ska se det lite positivt så behöver jag i alla fall inte genomlida detta nästa söndag och så hade jag ganska mysigt. Åt glass och hade det bra på verandan undet infravärmen medan regnet smattrade på taket. Bra dag ändå.

Har joggat idag också. Eller det blev den kända jogg-powerwalken. Joggade när jag mötte någon så att alla trodde jag var bäst och gick när dom gått förbi. Bästa juu. (tyvärr fick jag springa en jävla massa, alla hade visst bestämt sig för att gå ut idag). Spurtade ett varv runt kvarteret också för att sänka kilometertiden lite. Kom ner på 07:52 från 08:39 HAHA. yeee.
 (guys, bli inte lessna om ni inte förstår träningssnacket. För det gör knappt jag heller. Vill bara känna mig cool. tragiskt indeed.)

» esc

Detta är då vad jag tycker och please observera att jag bara såg bidrag 1 - 17 innan jag tröttnade och gick upp. Hann se sverige i alla fall. Heja Robert! (skoja, vet att han heter Robin. Tycker dock att boxer-Robert borde representerat Sverige men det var jag tydligen den enda som tyckte).

 
 
(Bara jag som tycker att det ser ut som kondomer i bakgrunden? mvh snuskhummern)

» snart åker jaaaaaag


» om bloggen står tom hittar ni mig här


» gif och bok

Kom nyss på att jag ska ha läst ut min engelska bok till imorgon. Liksom, jag har läst 109 sidor av 268. Lycka till Kajsa. (nu vet ni vad jag ska göra resten av dagen. yey. not.)
Jag har förresten gjort några tidsinställda inlägg, just because. Vill ju inte att ni ska vara ensama hela dagen ju <3<3<3
 Your image is loading...
blev en liten gif. Stolt att jag gjorde den anyway
 
 

» smothie

Recept:
1 paket fryst mango
2-3 dl apelsinjuice
1/2 banan
Lite honung
Flor-/vaniljsocker som topping

God morgon! Startade dagen med en god mangosmothie (↑↑↑) gjord på eget recept (stoooolt). Har inte hunnit göra så mycket än förutom att rensa min dator på bilder för att sedan direkt lägga in nya. Man får inte snåla med datorminnet guys, heheeeeeeee. 

» the hot chick

VARFÖR gråter jag till den här filmen?! Liksom, det är en komedi. En tjej förvandlas till kille och lalala, inge sorgligt med det ju. Kanske är blir så ledsen över att jag inte är kille när jag ser filmen? Liksom lyckos henne som får va de. Hmmmmmmmm. Ja du, det var en kluring.
 

» skulle ta dagens outfit. resultat:


» May. 18, 2013

Hej godmorgon goddag hejsan hola bonjour salut tja tjena halloj. (Tänkte slå världsrekord i flest olika sätt att säga hej på men gav upp när jag insåg att det finns ganska många och när en ande kom till mig och sa "du har varken berättat om Berlin, modellgrejen eller ansiktet. Eller om dina dagar för dem delen." Hehe)
Såååååååå.
Då borde jag väl börja.
Okej.
Berlin: det var jättevarmt och skönt och vi bodde i en stor lägenheten på mysigaste stället i Berlin. Vi åt middag ute varje kväll och för det mesta var det gott (inte när vi åt på en restaurang där dom hade mat från Venedig hehe). En kväll när vi satt och åt så var det faktiskt en som jobbade där som fick ett epilepsi anfall! Så läskigt och synd om honom! :(
På dagarna gick vi mest omkring och kollade på saker som berlinmuren, check point Charlie osv men vi shoppade även en del. Bilder där nere.
Den mysigaste dagen var i alla fall söndagen för då hade dom en STOR marknad och massa uppträdande. Så myyyyyyysigt!

Modellgrejen: Det gick bra, bättre än förväntat faktiskt. Kan inte säga så mycket tyvärr för har inte fått bilderna, dom kanske blev skitdåliga liksom.

Ansiktet: Det var gryymt! Alla stig och hoppa och sjöng med, dessutom hade vi bästa platserna. Framför oss stod ett killgäng som gjorde allt liiiite munde BR haha för dom viftade på armarna och råkade knuffa till oss hela tiden haha. Men riktigt kul var det!

Dagarna: jag gissar att ni inte bryr er ett shit så skippar det hehe


» May. 17, 2013

Ansiktet var sjukt bra igår! Ska berätta i mer detalj hemma men så länge bjussar jag på en bild.


» May. 16, 2013

Älskar dom men lite för mycket slitningar hehe. Fast det är bra ändå, ser ut som att jag är gangster och lever farligt.


» May. 16, 2013

Gissa vilka Anna och jag ska se idag på grönan?


» May. 15, 2013

Hade konstigaste och roligaste och läskigaste och skönaste och chilligaste och bästa vikarien på matten idag (vadå kommatecken?). Alla skrek och sprang runt och i början försökte han lugna alla men sen gav han väl upp haha. I alla fall blev han överlycklig när någon räckte upp handen så när jag gjorde det så slängde han sig i princip över mig och bara "OMG YEY ÄNTLIGEN VILL NÅGON HA MIN HJÄLP OCH JAG FÅR VISA MIG SMART INFÖR DOM SMÅ BARNEN OMG YEY JAG ÄR SÅ COOL". Ja. Typ så. Ville bara säga det. *awkward stämning*


Creds till Anna hon tog bilden. Mästerfotografen mhm


» Bakat med Nora

Bakade just en impulsiv och spontan kaka med Nora. Massor av gott i ett, nomnomnom. Vill ni ha receptet?


» elyar fox

OMG MIN NYA CRUSH JAG ÄR KÄR HAN ÄR SÅ SNYGG OCH SJUNGER BRA OCH ÄR SNYGG (sa jag det?) OCH JAG BARA ÄLSKAR HAN VI SKA GIFTA OSS
 

» repost:tipstips

1. Over her dead body
2. LOL
3. So undercover
4. Mean girls
5. Mean Girls 2
6. Just my luck
7. She's the man
8. My sisters keeper
9. Charlie St. Cloud
10. 50 first dates
11. You again
12. It's a boy girl thing
13. What a girl wants
14. Sydney White
15. Wild child
16. 27 dresses
17. Smekmånaden
18. Tonårs liv
19. Bratz
20. 500 days of summer
21. A cinderella story
22. Another cinderella story
23. Confessions of a shopaholic
24. The perfect man
25. 13 going 30
26. John tucker must die
27. How to lose a guy in 10 days
28. That's my boy
29. Never been kissed
30. Raise your voice
31. Freaky friday
32. En galen dag i New York
33. Picture it
34. Legally blonde
35. The holiday
36. Romeo och Julia
37. Starstruck
38. The vow
39. Cyote ugly
40. Dear John
41. 18 year old virgin
42. Ego
43. Beauty Shop
44. Systar i jeans
45. Djävulen bär prada
46. bröllopsduellen
47. Easy A
48. Brides maids
49. Miss conception
50. Friends with benefits
51. The ugly truth
52. Sleepover
 
Jag har sett ALLA så jag är ett levande bevis på att dom äger. Vissa är till och med brutalt jättebra så nu måste ni beta av listan så att ni inte missar något. Jag har sett fler men kommer inte på alla bara sådär. Och hörrni, tipsa gärna om ni märker att jag missat någon jättebra!

» Så sant


» Like u care

Går alltid o lägger mig så himla sent så tänkte testa detta med att inte ha på datorn precis innan man ska sova och röra på sig så att man somnar bättre. Undra hur det går.
Har misstankar: inte så bra


» Vårkänslan<3


» Svåraste melliset

Unnade mig själv god-mellis idag. Nyttigt blandat med onyttigt (bästa kombinationen om man tänker bort onyttigt med onyttigt. Det slår allt). Bli inte ledsna om ni inte klarar att göra melliset, alla kan inte vara lika fab som jag.


» Sämst

Jag är på världshistoriens sämsta humör så för allas säkerhet så ska kag nog inte blogga.


» Bilder från torpet

Nora och jag gjorde massor av grejer på hennes landställe. Eller, mest var vi på studsmattan och solade/pratade/hoppade men vi hade också vattenkrig, gick halvt vilse i skogen (gick omkring i en timme haha), åt massooooor av godis, blåste såpbubblor och grillade marshmellows över ett stearinljus. Det var jättemysigt i alla fall och här får ni en bildbomb!


» Morrn' morrn'


» HAHAHAHA

jg har gjort bilden själv *proud*


» Åker till Noras landställe nu


» designändring

Jaaaaaa, som ni (förhoppningsvis) ser så har jag ändrat bakgrund på bloggen. Blev galen på att allt blev fel när man kollade på bloggen genom mobilen hehe. Det är bättre nu men allt är mycket mer awesome på en dator. 
Puss

» skolavslutingsklänningar

 
du hittar alla fina klänningar HÄR

» poäng till mig

Har haft en pretty much amazing dag faktiskt. Tre lektioner på hela dagen, håltimmar och lunch mellan 10.25 och 14.00. Jag och Alma var mest hemma hos mig och hade det roligt. Lyssnade på massa bra musik och åt kladdiga apelsiner/nektariner/mandariner/clementiner (vad är skillnaden egentligen?). 
När jag kom hem från skolan så bytte jag först om till klänning (ca fjärde klädombytet för dagen) och gick sen ut och fotade i trädgården. Sommarpoäng till Kajsa. Efter det fick jag i alla fall reda på att vi ska få gäster ikväll så då hoppade jag in i duschen och sedan dess har jag städat mitt rum, fotat, bytt om lite mer och upptäckt en gammal mugg med numera fast varmchoklad i. Fastform alltså, den rann inte (in case you är osmart). Städ- och vuxen poäng till Kajsa. 
 

Nejmennuorkarjaginteskrivamersåvihörssenaretjoho
bär lillasyster. Stark poäng till Kajsa

» bags

Jag har en stor kärlek till väskor så jag har en del. Bilderna gör dom INTE rättvisa (dom är snygga irl) men här har ni: Alla mina väskor. Eller i princip alla.
restrunk som jag har vunnit
Min favoritväska som jag köpte i Berlin. Från Who killed bambi
ryggsäck som bara används när vi ska åka iväg med skolan
liten, söt standväska som jag fått av Nora
väska som köptes begagnad. det blir sjukt snygg o pösig när man använder den
Väska från New York. Köptes i ett stort varuhus som jag inte kommer ihåg namnet på hehe
Väska från new yorker
väska från new york
väska som köptes begagnad
 

Jag har andra men vet inte om dom räknas som väskor! Mer åt tygkasse hållet. Och som sagt, väskorna är snyggare på riktigt! ;)

» School

Hääääääj. Jag har håltimme så kilade hem istället för att döda 120 minuter i skolan. Så nu är jag hemma och äter chokladbollar samtidigt som jag kollar på Gossip Girl. Eller nej, jag menar äter morötter och pluggar matte. Ok?
I alla fall så har jag en bra nyhet som jag lovar att ni inte visste om: vi är lediga imorgon och på fredag! (Jag vet att du inte visste)
Men med en bra nyhet kommer alltid en dålig: jag misstänker att mina föräldrar kommer tvinga med mig ut på landet.
En riktig winlose situation asså.

Ja men ha det bra då. Eller dåligt. Valet är 99% fritt.


» Berlin muren

Kom hem igår kväll och somnade typ direkt. Ska berätta om allt idag men nu måste jag göra mig i ordning. Bjuder på en bild från berlinmuren i värmen så länge. <3


» BERLIN

Vi har det göööööött och övervarmt


» May. 03, 2013

Tjoho. Vi fick sluta über tidigt idag så just nu är vi på väg hem. Jag skulle egentligen åkt direkt till centralen efter praoen men nu så hinner jag hem i mellan. Det jobbiga är att jag släpade med min resväska hela vägen förgäves. Om ni visste vilket slit jag haft... Fan osmidigaste väskan någonsin skapad.


» berlin

Vad jag vill göra ikväll:
- se på gossip girl √CHECK
- dricka varm choklad √CHECK
- läsa √CHECK
 
Vad jag borde göra ikväll:
- packa √CHECK
- fixa pappas present √CHECK
- göra cpdumma ergonomiläxan √CHECK
- städa √CHECK
 
man är ju kung. #swag
där är jag imorgon. AAAAAAAWWWWWEEEEESSSSOOOOMMEEEE

» fucks you up

Tumblr_mixkbdvrdd1s0r0reo1_500_large
jobbig bild men passar till första två meningarna i inlägget. värt

What doesn't kill you makes you stronger. No, exercise makes you stronger stupid. 
Och det är vad Anna och jag har gjort dom senaste tre dagarna. Träna stenhårt (roligt uttryck höhö) på gymmet och lidit av den svåra muskelsjukdomen träningsverk. Mina lår, min mage och mina armar = AJAJAJAJAJ. Imorgon måste vi dock skippa träningen för då ÅKER JAG OMG. Berlin here i come. wooopiwooopi
 
 

» i kväll

Vad jag vill göra ikväll:
- se på gossip girl
- dricka varm choklad
- läsa
 
Vad jag borde göra ikväll:
- packa
- fixa pappas present
- göra cpdumma ergonomiläxan
- städa
 
Vad jag kommer göra ikväll:
Försöka göra allt. Jag är MASTER
 
 
TÄNK BORT MITT CP GARV I SLUTET HAHAHHAHA

» Hej

Vet ni vad? (nej det vet ni inte). Det var en dam *host* tant på perrongen när vi väntade på tunnelbanan med en PAPPEGOJA. Hon pratade med den och vi höll på att dö. HAHHA så söt


Fin utsikt från tuben. Ehm. Nej.


» valborg

på väg till brasan med Anna. soooooolnedgång  ↑
framma vid brasan 
mucho folk  
fina Anna  
eeeld (och ja, gubben står i brasan. inte brevid 
 
 

» May. 01, 2013

Nu ska jag träna! Lovar att blogga om dagen senare. Pusselipuss