» den lilla svarta

Allt kommer ifrån nelly.com ♥

» frozen

Disney har gjort det igen. 
Såg Frozen här om dagen och oh my vad den va bra. Skrattade mig i princip genom hela filmen och nu kan jag inte sluta sjunga på låtarna. Det var en typisk feel good rulle som man kan se två kvällar i rad utan att tröttna så om ni inte har sett den, GÖR DET!
 
 
 
#disneyforeverinmyheart 

» avsöljanden

♥ // jag blir sjukt paranoid när jag är ensam // ♥
 
♥ // jag hatar deep-talks i filmer // ♥
 
♥ // jag är verkligen en sån som gör allt i sista minuten // ♥
 
♥ // jag känner mig tryggare om jag har färglada lakan // ♥
 
♥ // jag har sjukt många väskor men hatar alla förutom typ tre // ♥
 
♥ // jag blir alltid super nervös när jag pratar med folk jag inte känner // ♥
 
♥ // jag överdriver jätteofta när jag berättar saker // ♥
  
♥ // mitt drömresemål just nu är Bahamas // ♥
 
♥ // jag älskar listor och missbrukar användningen av dem brutalt // ♥
 
♥ // jag har nästan sett alla avsnitt av Glee och spolat förbi 90% av låtarna // ♥

» framme

Hej bloggen!
 
Nu är jag alltså uppe i Vemdalen och det är så mysigt! Vi bor i en liten mysig stuga precis i backen och enda nackdelen är väl att vi har kabelinternet som bara funkar till Daniels dator (passar på att ta den när han är borta hehe). Vi kom i alla fall fram vid femtiden igår efter några stopp för att äta och kolla på matchen. Vi hyrde skidor direkt och tog oss sen till stugan. Idag var vi ute i backen en halvtimmme efter att liftarna öppnat men det första halvan av dagen gick helt åt till att ta sig bort till andra sidan vemdalen och byta mina pjäxor. Andra delen av dagen åkte jag, pappa och Daniel tillsammans och det flöt på bra tills de fick för sig att åka en svart ravin i skogen. Jag ramlade och sjönk ner i snön hela tiden så det är verkligen inget jag tänker göra igen (hehe). Daniels skida gick faktsikt sönder också när han skulle dra upp mig ur snön. Just our luck typ.
 
PUSS
Mobilbild - utsikt från stugan

» mina ansiktsprodukter

1. Ansiktskräm från garnier (länk) // 2. Ansiktsvatten från L300 (länk) // 3. Ögonkräm från L300 (länk) // 4. Eye make-up remover för vattenfast mascara från Nivea (länk) // 5. Cleansing milk från nivea (länk) // 6. Eye make-up remover från nivea (länk)
 

Skönhetstips: Jag kan inte mycket om sådant här, men en sak vet jag och det är att hyn mår så mycket bättre om man tar bort allt smink. Det är jätteviktigt att vara noga med det och inte slarva. Själv så tar jag alltid bort mitt smink direkt när jag kommer hem från skolan om jag vet att jag inte ska ut igen. På så sett får huden andas och det mår den väldigt bra av.
 
PUSS

» ready for tomorrow

Nu har jag (äntligen) packat klart och fixat allt inför imorgon. Är så taggad!!! Vi ska gå upp ungefär halv åtta imorgon så förhoppningsvis är vi on the road vid sådär halv nio. iiiiih! Jag hatar egentligen att åka bil men vi har preppat med godis och en grym spellista så det ska nog gå. PUSS

» atm

Hej bloggen!
 
Idag vaknade jag vid nio tiden av en gassande sol och ett grymt väder! Helt sjukt va vädret ändrar sig, snö en dag och nästa morgon +10 grader. Dagen har i alla fall varit väldigt full och stressig eftersom jag åker imorgon så det har blivit mycket packa, tvätta städa osv. Hann faktsikt med en sväng till stan också vid två tiden och köpte lite saker av en tjej, kan visa sen! 
 
Igår fick jag i alla fall lov och det är verkligen så skönt! Dock var inte sista skoldagen lika skön. Hade ett franska prov + uppsats men som tur var kändes det riktigt bra! Efter skolan träffade jag m&m en stund innan jag åkte in till stan för att kolla på impro/stand-up teater. Mamma och pappa kände de som spelade och det var verkligen sjukt roligt! 
 
Bloggar sen, puss!♥
 atm

» Apptips


Apptips:
plants vs zombies // geometry dash

Dessa är utan tvekan de två spel som jag spelar allra mest. Båda är superroliga och finns att ladda ner helt gratis på appstore

» silhouettes

Om man bortser från snööverraskingen så har jag faktsikt haft en relativt bra morgon. Lång sovmorgon, ingen stress och en stor kopp varm choklad -  p e r f e c t. Till råga på allt fick jag nyss också reda på att dagens sista lektion är inställd = ännu mer perfection. 

Har massor av bloggidéer så efter skolan ska jag sätta mig och göra massor av tidsinställda till nästa vecka när jag är i vemdalen. Har inte säker på att jag har internet så lika bra att göra några så att bloggen inte behöver stå tom. Ska också plugga maaassor av franska då jag har både ett prov och en uppsatts imorgon. Ugh..

» shawn

 
 
 
 

» dinner

Hela familjen är borta på äventyr så ikväll blev det middag ensam. Åt sparrissoppa och ett fat med gurka, morötter, bacon, avocado och ägg, riktigt gott faktiskt! Till det drack jag ett glas limevatten (ny favvo!) och på toppen av det hela hade jag en film rullandes i bakgrunden. Såg faktsikt klart One day som jag började på här om dagen, men kan dock inte rekomendera den då den var riktigt långtråkig, haha. Mysig kväll i alla fall och snart väntas en dejt med franska boken. ♥
PUSS

» + / -

+ jag har lätt att förstå och lära mig saker
+ jag vågar ta risker
+ jag är inte blyg när jag träffar nya männsikor
+ jag är envis
 
- jag blir lätt provocerad
- jag blir världens bitch när jag är hungrig
- jag är klumpig
- jag är envis

» new in

Showergel ca 25 kronor // läppbalsam ca 30 kronor
 
Har precis varit i mataffären med pappa och detta fick jag med mig hem. Har hört mycket bra om Carmex lipbalm så det ska bli riktigt kul att testa!
Idag hade jag förövrigt mitt första nationella prov! Svenska muntligt var det som gällde och jag tror faktsikt att det gick helt okej, var väldigt nervös innan men det släppte rätt fort när man väl börjat prata. Var i en supergrupp så det var bara som att sitta och snacka med sina kompisar. 
 
PUSS

» det perfekta mellanmålet

Dagens mellanmål: Skivad kiwi och apelsin med granatäppelkärnor + varmchoklad med grädde ♥

» one day

 
Har precis kollat ett par (läs: fyra) avsnitt av Revenge och jag dör, det är så spännande!! Behöver dock en paus från mord och hämnd så toppar kvällen med lite kärleksdrama. Perfekt!

» killerheels

 Nu har jag äntligen vart och hämtat ut mina skor, som jag har längtat! Fick dock en liten överraskning när jag öppnade paket, haha. Där i låg inte mina älskade boots utan ett par 13 cm klackar med massa nitar.. Hmm?
Coola med det blir nog retur där alltså! Med dem på blir jag 1,88 cm lång vilket känns lite mycket för mig som redan är sådär tio centlimeter längre än alla mina kompisar.. Roligt att testa dock!
Kolla vilka heels! Skulle bokstavligen kunna döda någon med dem hahah 

» To do

To do:
- Hämta ut mina skor
- Träna 
- Leta fram skidkläder
- Plugga
-Duscha och tvätta håret
~bildbrist~

» NEW IN

Det var då det här jag fick med från stan idag och jag är så nöjd! Älskar ringar som sitter högre upp på fingrarna så när jag hittade dessa på H&M för 49:90 tvekade jag inte på att köpa dem. 
Örhängena hittade jag på Ur&Penn för endast 25 kronor. KAP! Tycker det ser sjukt balt ut med stora örhängen så kände att det var dags att slå till på ett par.

» Min helg

Har varit rätt dåligt bloggning de senaste dagarna så jag tänkte bara snabbt berätta lite om vad jag har gjort! 

Fredag - Min alla hjärtansdag spenderades tillsammans med Nora i stan. Vi gick omkring lite och åt sushi middag, riktigt mysigt faktiskt! En kille kom fram till oss också och sa att vi fick varsin ros om han fick en puss, så det var kul! 

Lördag - Igår var jag på bio med familjen och såg återträffen. Jag tyckte ärligt talat att den var väldigt tråkig men vet att mamma och pappa i alla fall gillade den. Efter filmen promenerade vi till en vegetarisk resturang som låg några gator bort, men tyvärr var inte det heller någon höjdare. Jag är inget fan av varma grönsaker och det var i princip det enda dom hade, haha. 
Lite senare på kvällen kom Nora över och sov här också. Vi såg filmen "blind dating" och firade att vi avslutat vårt godislöfte (62 dagar för tidig..)

Idag, söndag - Den här dagen spenderades faktiskt också med Nora. Hon åkte hem och fixade sig & vid halv två möttes vi upp igen för att åka till stan. Jag fick faktiskt med mig lite fina smycken, kan visa sen! Nu ska jag göra lite te och starta ett avsnitt av revenge (standard hehe).

puss

//snapshots från helgen//

» balklänningar

Åhh, jag är så taggad på balen vi kommer ha nu i nian. Har kollat runt på lite olika klänningar och det finns verkligen så många fina! Dessa tre är från nelly.com och kostar lite över 500-lappen
Puss

» happy Valentines day


Idag har verkligen varit en superbra "alla hjärtans dag" men jag är helt slut så får berätta mer imorgon, puss

» atm

Just nu: Te + choklad + popcorn + tända ljus + film♥

» drömresemål


» taconight

Varje onsdagkväll är jag, Daniel och Ebba ensamma hemma och då är det även vi som står för maten. Ikväll blev det en riktigt god tacos med lite smått och gott som vi hade hemma, mumma! Förutom det har jag också fullställt min gymnasieansökan, tidsinställt några inlägg och gjort klart det sista på mitt motionsprogram. Var faktiskt till och med i skolan idag efter fyra dagar i sängen, duktigt!
 
Nu: Pretty Little Liars + te

» inte ett öga torrt

Snubblade in i Daniel Adams-Rays album som släpptes i november och det är såå bra. Älskar alla låtarna men min favorit är helt klart Redo att dö. Stort tips, ni kan lyssna på det HÄR

» NLY på members

Just nu har members.com en sjuk skorea med hundratals skor för runt 100-lappen och dessa är mina favoriter. Tror den dyraste av dom kostade 199,- och den billigaste 74,- så det är riktigt grymma priser! Det är upp till 90% rea och den är bara öppen i 4 dagar så passa på att fynda!
 
Bli medlem HÄR

» pressen

Läste nyss Andrea Hedenstedts inlägg (ni hittar det här) om skolan, betyg, press etc och tyckte att den här bilden stämde så bra in på det. Jag längtar, längtar, längtar till gymnasiumet men samtidigt är jag sjukt rädd för det. Så mycket hänger på hur man presterar i skolan, men är det värt att ge upp hela sin lediga tid för att bygga en möjlighet till att kunna få ett bra liv? Tycker verkligen ni ska läsa inlägget för det var extremt bra skrivet och en riktig tankeställare. Själv tycker jag att utbildning och skola är jätteviktigt, men tonåren kommer bara en gång och jag tänker i alla fall uppleva och utnyttja dem till 100%. 
 
#deepthought

» mitt rum

För ganska länge sedan blev jag frågad om jag kunde visa mitt rum och här kommer videon! Puss

» designändring

 
Så fort det blir ljust ute ska jag ta tag i designen och fota helt nya bilder osv, men så länge blir det bara en liten ändring i menyn. Bytte ut bilden mot en nyare som togs tidigare idag då den förra passerat sitt utgångsdatum för länge sedan.

Förresten så beställde jag faktiskt bootsen som jag visade igår. Det är fri retur så om jag skulle ångra mig går det, men jag föll så hårt för skorna att jag kände att jag i alla fall behöde prova dem. Väntar nu alltså spänt på att de ska komma, iiih!

» uppdate

Hej peepz! Tack för att ni fortfarande kikar in här trots den hemska uppdateringen. Har varit sjuk sedan i fredags och har inte haft ork för varken uppdatering eller övrig ansträning. Igår stannade jag hemma från skolan och idag gav jag det ett försök, men gav upp och gick hem igen. Dock drog jag mig tillbaka för att vara med på sista lektionen då vi hade prov och jag orkar inte krångla med att göra provet efter skoltid. I skrivade stund är jag dock tilllbaka i sängen - mitt nya hem. Vila är det som gäller, är riktigt trött på att vara sjuk. 
 När man har spenderat några dygn i sängen känner man sig rätt ofräsch så igår fixade jag ett litet hemmaspa. Tappade upp ett varmt bad, satte på en ansiktsmask, bodyscrubbade hela kroppen, smörjde in mig osv. Så skönt! En annan sak jag gjorde var att lägga i en hårinpackning som fick verka varmt i ca 15 minuter och titta hur fint mitt hår ser ut idag! Det luktar supergott och har världens glans, så nöjd! Lockarna är dock inte naturliga utan de gjorde jag tidigare idag medans jag pluggade. 
 
Jag använder denna inpackning och den finns att köpa på kicks och nästan alla mataffärer. Priser ligger på ungefär 75 kronor, värt!

» boots

Jag är verkligen ingen boots människa, men när jag såg dessa på nelly.com dog jag skodöden. Perfektion i skoform, såå snygga! Funderar faktsikt på att klicka hem dom, men tvekar lite på att jag då kommer bli yttligare 8 cm längre än mina kompisar.. Hmm. Vi får se om jag vågar helt enkelt. Värda priset är de i alla fall♥
 
D i r e k t l ä n k
 

» back on track

Hej bloggen!
Har verkligen inte haft någon tid att blogga - därav den dåliga uppdateringen. Vår nya tekniklärare gav oss en fet läxa som jag har suttit med i minst fyra timmar, men nu är den äntligen inskickad. Så skönt, hoppas bara jag får bra betyg på den efter allt arbete. Det var också vår enda läxa till imorgon, så ikväll ska jag bara mysa och ta det lugnt. Taggar finalveckan i paradise hotel och några avsnitt av revenge tillsammans med massa te och kanske lite popcorn? Perfeeeect
 
Har förresten varit på Värmdö gymnasium och kollat idag. Är intresserad av ekonomi - marknadsföring, och den linjen verkade helt perfekt! Bra schema, roliga lektioner och väldigt blandade människor. Ett stort plus är att den ligger väldigt nära också, tar bara 15 minuter att cykla. Enda nackdelen är väl att det är en sjukt populär skola och risken att hamna med någon man känner är ganska stor. Hindrar inte mig från att söka dock, nu ska man bara komma in..

PUSS
 
Snapshots från helgen
Supergod baconsallad framför ett avsnitt av revenge // Släkten // ego // var på vasamuséet igår // fika // fika // fika
 
 
 

» fika da'

Har haft en rätt bra dag faktiskt. Var så himla fika sugen tidigare idag så vid två tiden drog jag med mig Nora ut och in till stan. Vi orkade inte leta efter något mysigt och fancy cafe, så det blev skrapans Götgatan stories. Gott var det i alla fall även fast det inte är världens mysigaste.
M&m äter förresten middag hemma hos oss ikväll så vi får se hur det blir med bloggningen. Skriver när jag kan, puss

» smoothie

 
Måste säga att jag överträffat mig själv den här gången. Mixade denna smoothie igår kväll för att kunna avnjuta idag till frukost och den blev otroligt god! Har aldrig provat att ha i havregryn och lime förut men det visade sig bli riktigt gott. Stort tips!!

Recept:
 
- 250 g hallon
- 2,5 dl vaniljyougurt
- 1/2 lime
- 1/2 banan
- Två nävar havregryn
- 1 tsk vaniljsocker
 
+ Mixa ihop alla ingridienser
+ Häll upp i glas (receptet är för 2 pers)
+ Toppa med tinade/färska hallon