» #white

 
#white

» Se fram emot

Här ser ni tre saker som jag har att se fram emot. Vemdalen under sportlovet, Malta med mina grymma kompisar i sommar och nedräkningen tills mitt godislöfte är slut. TAGGA

» Positiv

Dagens mål: inte bära ett enda svart plagg och vara super positiv till allt.

Är trött på att vara tråkig och deppig, istället ska jag göra den här vintern till något bra och fylla den med roliga grejer. God knows hur länge det håller men tycker ändå att det är värt ett försök. Ska också försöka bära ljusare och färggladare kläder då jag har en tendens att klä mig som jag känner mig, vilket på vintern betyder svart, svart och mera svart. 
Är ni med mig? Nu gör vi den här dagen sjukt bra.



» replay

 
 

» tråkig

Idag har varit en riktigt tråkig dag. Tråkig morgon, tråkig skola, tråkig eftermiddag. Hade till och med tråkiga kläder på mig. Jag är så rastlös, det händer aldrig något. 
Det värsta är att alla dagar under vintern känns precis såhär. Samma runtiner, samma outfits och samma tankar. Min kropp är i sverige men fantasin ligger på en strand och solar i Bahamas. Badar lite i det klarblå havet. Dricker en svalkande läsk. Ni fattar. Kommer dö av lycka när den sista snön har smält och träden faktiskt är gröna som de ska vara. När man inte behöver minst tre lager jackor på sig för att gå ut och när man räknar dagarna till sommarlovet.
DÖ VINTER DÖ

» Alla ♥ dag

klänning 1 // klänning 2 // klänning 3
 
 
Taggar inför alla hjärtans dag, som förmodligen kommer spenderas tillsammans med kompisarna, genom att sitta och bläddra bland fina klänningar. Alla kostar under 400 kronor och finns att köpa på nelly.com

» i won't give up on us

Nu är klockan halv nio och jag har verkligen inte fått nått gjort. Börjat fila lite på tekniken men det andra har jag knappt ens tittat på. Istället har jag latat mig framför brasan & hängt med Nora och Anna i ett försök till att få klart motionsprogramet till idrotten. Gick sådär alltså, hehe.
Förutom det har jag också varit på födelsedags firande hemma hos m&m och catchat up lite med släkten. Vi träffas ju inte så ofta (eller okej, några gånger per år i alla fall) så det var mysigt att få träffa alla. Äta lite scones och dricka te, toppat med ett gäng gymnasiefrågor. 

Nu blir det senaste avsnittet av pretty little liars tillsammans med ännu mer te och en bit kladdkaka.
Skriver sen,
PUSS
 Är så sugen på att göra om mitt rum. Byta ut den gröna mattan mot en vit och måla det lila vitt. ♥

» All of me

Godmorgon ♥

Är ledig idag igen men tyvärr måste jag verkligen ta tag i pluggandet. Har en fet teknikläxa, en svenska text att skriva, engelskauppgifter & franska glosor. Har ingen aning om hur jag ska hinna med allt utan att gå under men jag antar att det bara är att kämpa. Får fixa i ordning en stor chailatte och tända en brasa så kanske det går lättare. Jag skriver när jag kan, xo 
På repeat i mina hörlurar

» vem behöver waynes

 
Två matbildsinlägg i rad på en dag - det här är illa. Men ni måste erkänna att det ser gott ut? Rött te, lite socker, vispad lattemjölk. Simple as that. För extra njutning lite kanel på toppen också. 
You're welcome
 
Nu: senaste avsnittet av paradise hotel

» falukorvssallad

Eftersom jag är ledig idag passade jag på att fixa en supergod lunch. Det kanske inte ser sådär supergott ut men jag kan lova att det var femton minuter av ren njutning.♥
 
Recept:
 
- 1 morot
- 1 ägg
- Lite ruccola
- tre skivor falukorv
 
Gör såhär:

- Skala och hacka moroten
- Koka ägget och skär upp i bitar
- stek faukorven och skär till små tärningar
- blanda ihop allt tillsammans med ruccolan
 
xo

» revenge

 
I helgen kollade jag klart på serien Life unexpected (som förövrigt var superbra) så igår letade jag runt lite efter en ny att följa och hittade denna. Revenge heter den och jag är uppriktigt sagt förvånad över hur bra den är. Enda minuset är väl att den inte finns på netflix vilket betyder att jag måste kolla på swefilmer = kass kvalitet. Jaja.. Tips till er som också behöver en ny serie att kika på!
 
"Revenge handlar om en tjej som heter Amanda Clarke som flyttar tillbaka till The Hamptons under falskt namn, Emily Thorne, för att få sin hämnd. Hennes pappa blev oskyldigt dömd för terrorism och nu ska hon göra allt för att hämnas på dem som satte honom där och samtidigt förstörde hennes barndom."
 
d i r e k t l ä n k 

» pankisar

Dagens mellis. Pannkakor med hallon och varm choklad - foooodorgasm♥♥

Idag har det inte hänt speciellt mycket, skolan startade vid åtta och jag var verkligen inte in the mood för att gå upp. Fixade mig på 10 min och tog en macka på vägen, haha. Efter skolan har det inte direkt heller varit så mycket action här hemma. Några avsnitt av revenge och en stor pankis mellis. Stabilt! Dock tänkte jag faktsikt ta en powerwalk eller en sväng till gymmet. Blir såå rastlös av att bara vara hemma, haha.
blog ya later

» shoppingen

Shoppingen från idag och igår: 
Ett par uuunderbara jeans från Lager 157. 300:- // Hårinpackning från kicks. 79:- // sminkborttagning från H&M. 49:- // tuggumin

Alltså jeansen är verkligen  p e r f e c t i o n. De sitter hur bra som helst, är rätt rörliga, supersnygga och kostade bara 300 spänn. KAP!!

» FILMTIPS

SORGLIGA FILMER
Cyberbully // Love in manhattan // Remember me
Dessa är de tre filmer som jag gråtit mest till. Till remember me grät jag i säkert tio minuter efter att filmen slutat, haha. Såå fin och sorglig!
 
TJEJFILMER
 She's the man // wild child // Sydney white
Har sett oräkneligt många tjejfilmer. Alltså seriöst, googlar man på tjejfilmer har jag sett alla de tipsar om haha. Dessa tre är i alla fall riktigt bra och rekomenderas verkligen! Andra grymma chickflicks är 50 first dates, The first time, what a girl wants, love wrecked osv
 
SKRÄCKFILMER
 Prom night // When a stranger calls // the grudge
Jag är mest för skräckisar där det inte är massa övernaturliga grejer i och vill ni ha såna filmer är de två första veerkligen ett tips. Allså, When a stranger calls är nog något av det läskigaste jag sett. Grät och skrek typ haha..
 
ACTION
 Red dawn // eagle eye
Jag är verkligen helt fel person att tipsa om action filmer med jag kommer ihåg att jag tyckte dessa var helt okej. La bara upp två då jag inte kommer ihåg att jag sett några fler hehe
 
KOMEDI
 Ted // The dictator // we're the millers
Tjejfilmer och komedier är väl typ nästan samma sak eller? Dessa var i alla fall de jag kom på som jag inte skulle klassa som chickflicks
 
PUSS
 
 

» 24: Five words/phrases that make you laugh

Det är ju väldigt svårt att bara säga sådär så jag lägger in 5 roliga quotes som man kan relatera till istället.♥

» nightyy

Har haft en helt okej dag faktiskt. Lite för mycket fram och tillbaka kanske men jag har i alla fall köpt de grejerna jag behövde, kan visa bild imorgon. Kommer även publicera några grymma filmtips då så håll utkik!♥
Nu ska fortsätta min myskväll och se klart hela Life Unexpected serien tillsammans med lite yougurtnötter och bubbelvatten. 
PUSS

» 23: something that you miss

Grekland i sommaras
 
SOMMAREN. Jag är verkligen en sommarmänniska, värmen, shorts bruna ben. Åhh.♥ Fine, det kanske är lite mysigt att åka skidor eller att ha en vit jul - men fem/sex månader konstant kyla och snö är waaay to much. Ett perfekt år skulle vara en månad snö och resten bara värme och ljusa kvällar. Vill ha sommar nu nu nu.

» 22: Your academics

Jag går som ni säkert vet i 9:an, alltså sista året i grundskolan. I höst kommer jag börja gymasiumet och jag har verkligen varit splittad till vad jag ska välja. Först tänkte jag gå sam-media men det finns inte på någon skola jag känner att jag vill gå på och dessutom är det väldigt svårt att få jobb med den linjen. Nu har jag tänkt om är mer inställd på ekonomi-marknadsföring. Det är verkligen inte samma sak och förmodligen kommer jag inte ens jobba med det senare i livet, men det är mer matte och mindre språk (stort plus!) och dessutom verkar nästan alla kurser väldigt roliga & intressanta. Jag tror att det kommer bli super, men känner jag att det inte passar mig är det ju skönt att man kan byta. Sen är det bra att veta att gymnasievalet inte är så viktigt som alla säger. Ändrar du dig går det att läsa till kurser när du gått ut och efter vad jag hört skulle jag nog hellre vilja säga att högskolevalet är såå mycket viktigare. 

» veckan + dagen

 
Godmorgon!
Just nu sitter jag här vid datorn med en stor kopp te och bara njuter av att det är lördag. Veckan har varit rätt tuff med flera läxor och ett prov (som förövrigt gick helt okej) och jag har inte hunnit göra så mycket annat än att plugga och träna. Dock fick jag ett superbra avslut på skolveckan igår - vi fick nämligen tillbaka ett kemi prov som jag fått A på. Är såå glad! 

Dagens planer är i alla fall att möta upp Nora runt ett och så åker vi först till Haninge och kollar in Lager 157 som nyligen öppnat, och efter det stannar vi i farsta för att köpa lite nödvändigheter som jeans, hårinpacknning, sminkborttagningsmedel osv. Mys! 
 
Uppdaterar strax, har en del att blogga ikapp om!

» dreamoutfit

För några dagar sen vid lunchen pratade vi (eller det blev kanske mer en monolog) om den perfekta outfiten och jag skulle lugnt kunna klassa denna som en drömoutfit. Ett par tighta jeans med lite slitningar, skinnjacka och en vit tisha med något bra citat på. Till det rosa/vita Nike skor, raybans (snyggaste solisarna ever made!!) och en ljus väska. 
Såå snyggt!the perfect outfit

» Matte

Ugh, har haft en så jobbig eftermiddag. Har bokstavligen pluggat matte sen jag kom hem från skolan för att vara säkert på att allt sitter inför provet imorgon. Kommer bli så besviken om jag failar, haha..
Dock började dagen i alla fall bra. Åt frukost på bageriet med mamma och Ebba och så klarade jag av ett engelska läxförhör. Whoop!
Ska starta senaste avsnittet av pll nu, hörs imorgon PUSS



» 21: How you hope your future will be like

Jag vet inte vad jag vill jobba med i framtiden men jag har ändå en rätt klar bild av vad jag vill hinna med.
Först och främst vill jag gå i gymnasiumet och vara ung så länge det går, men efter det vill jag ta ett sabbatsår och åka iväg på minst en lång resa. Kanske åka till ett annat land och jobba där? Eller ta med mig kameran och bara tågluffa omring i europa? Jag vet inte exakt men iväg ska jag. Efter det blir det kanske högskolan men längre än så har jag inte tänkt. Vill ta det som det kommer och göra vad jag känner för. Dock tänker jag aldrig bli en typisk svenne som sitter fast på ett kontor någonstans i kalla sverige. Jag vill göra mycket med mitt liv och upptäcka allt.
 

» 20: Your fears

Jag är egentligen inte rädd för så mycket om man tänker bort basic sakerna, men det finns en grej som jag verkligen hatar. Insekter innomhus. Okej, det kanske inte precis är någon rädsla men tycker det är så vidrigt. Speciellt såna där små larver som äter kläder och kackelackor. Minns att det kom fram massa kackelackor på nätterna i USA och att det varje morgon låg tre/fyra stycken döda längs väggarna. Ughh. Tvingade alltid mamma och pappa att ta bort dem innan jag kom ner från min säkra våningsäng där de inte kunde nå mig, haha. Nojjig värre men tyckte verkligen att det var så äckligt.

» 19: Five items you lust after


En ny snygg skinnjacka, gärna med skärp // En odd molly blus, tycker de är såå fina // ett par airmax i rosavitt, helt sjukt vad jag vill ha de // ett par svarta jeans då mina drDenim har tappat färgen // snygga nagellack

» 18: A problem that you have had

Såklart har jag haft problem precis som alla andra men just nu står det still i huvudet. Jag kommer inte på någonting så pass stort att det är värt att skriva om, så jag bestämde mig för att ta ett problem jag har nu istället. Gymnasievalet. Alltså mina tankar går i bergodalbanor. Jag tror jag vet vad jag ska välja men sen kommer jag på tusen orsaker till att inte göra det och börjar om från noll igen. Just nu står det mellan Ekonomi - marknadsföring och sam - kultur. Helt olika linjer men båda är lika lockande. Hade först tänkt att ta sam - media men det finns såklart inte på någon skola jag vill gå i. Ugh, är så rädd att välja fel. Orkar inte med att behöva byta och hålla på. 
Håller tummarna för att det löser sig snart!

» study

Hej och förlåt för att jag uppdaterat så dåligt, back on track nu though.

Haft en relativt bra dag faktiskt. En sovmorgon toppat med en håltimme - där jag förövrigt blev våldgästad av mina galna kompisar - och ett skönt träningspass direkt efter skolan. Nu är jag helt slut och skulle helst bara lägga mig med en film, men har ett fett matteprov på torsdag och måste verkligenplugga ikapp lite. 
 
De senaste dagarna har inget speciellt hänt direkt, har tränat och sen var det ju 50års festen i lördags. I söndags tog jag det bara väldigt lugnt och följde även med hem till farmor och fikade lite. Nu måste jag dock plugga, slänger upp alla missade challenge-inlägg ikväll. PUSS

» Press play

När jag får frågan vilken som är min favorit låt är svaret alltid lätt.
Dear Darlin' med Olly Murs
Jag vet inte riktigt varför, men det är något med den låten som verkligen berör mig, rätt in hjärtat. Det är liksom inte bara en låt för mig, mer som ett minne av hela sommaren. Jag älskar att bara blunda och lyssna på orden samtidigt som tusen minnen kommer och påminner mig om allt som betydde något. Alltså verkligen, det kanske låter cheesy och klyschigt, men den här låten får mig att gråta - varje gång. Det är som om jag återupplever alla sena kvällar, alla skratt och alla leenden. När jag höll hans hand. När vi ristade in våra namn i bryggan. Allt. Men det är skönt att veta ändå, att alla fina minnen finns där precis när man behöver dem. 



» 50 års fest

Förlåt för låg uppdatering idag men haft haft fullt upp. När jag vaknade hann jag precis fixa mig innan jag, Anna och Nora skulle mötas för att åka till Nacka gymnasium och kolla. Helt ärligt blev jag lite besviken när vi kom dit, skolan var mycket större än jag väntat mig och det var sjukt svårt att hitta allt. Sen tror jag inte heller att jag skulle palla att behöva åka 45 minuter till skolan varje dag.. Usch.
Sen jag kom hem har jag i alla fall ätit lite, städat och fixat i ordning mig för ikväll. Jag och min familj ska nämligen åka till uppsla för att gå på en 50 års fest. Tror inte riktigt jag känner någon där så vi får väl se hur kul det blir hehe. 
Skriver sen, puss
Selfieeees


» Facts

Jag vet sjukt mycket konstiga faktan om djur som lever i havet efter alla dokumentärer jag sett
Jag älskar frysta köttbullar
Jag är extremt dålig på namn på skådespelare
Jag har inte ens 20 kronor på mitt kort just nu
Ibland ser jag människor som jag tycker är så sjukt lika mig. Inte på utseendet utan hur de beter sig.
Jag trivs tusen gånger bättre i shorts än i jeans
Enligt mig är Hamngatan vid vattnet en av de bästa ställerna i Stockholm på sommaren
Jag älskar att läsa men gör det nästan aldrig eftersom det är mycket enklare att bara sätta på en film eller ett avsnitt av någon serie
Jag hatar att vara själv förutom när promenerar eller åker buss, då är ensam bäst 
Jag fascineras av undervattens djur och har sett oräkneliga filmer om dem

» Godisförbud

Ett av årets nyårslöften blev 100 dagars godislöfte. Jag började den 8 januari och är free to eat den 16 april. Visste inte riktigt vilka regler jag skulle ha men nu är de bestämda så tänkte dela med mig av dem ifall ni vill kör med mig!
 
Detta får jag inte äta:
• Ingen skräpmat
• Inget godis
• Ingen läsk
•  Inga chips 
• Ingen mjukglass
• Inga bakverk
 
 
Detta får jag äta med måtta
• Isglass
• Varm choklad
 
Detta får jag äta:
• Popcorn
•  Mörk choklad över 70%
 
NU KÖR VI!
Inspiration. Tänk va mycket gott det finns utan att behöva vara onyttig.

» 17: Something that you're proud of

Måste nog säga mina betyg här faktiskt. Jag har inte A i alla ämnen men är ändå väldigt stolt över att jag satsat så passa mycket på skolan och jobbat upp alla mina betyg till i alla fall C-A. Att plugga är inte roligt någonstans men det är kul att se när jobbet lönar sig.
Jag är också stolt över att jag blivit modigare i skolan. För ett år sedan fast det inte på kartan att jag skulle ställa mig inför halva (eller hela) klassen och köra en redovisning men vips, nu i höstas gjorde jag en på engelska inför tjejerna och en på svenska inför hela klassen. Blev nästan förvånad över mig själv när det var klart. 
 

» Spiderman gästade gymmet

Nästan 7,5 km på bandet, stolt! // Svettig ego efter träningen // lagar mat  och dricker protein mjölk // dagens middag, hehe 

Åkte till gymmet en sväng runt sju idag, och jag tror faktiskt att det var mitt bästa pass hittills! Drygt 50 minuters effektiv träning på löpbandet + lite styrka. Var såå trött i bilen på vägen hem.
I alla fall så hände det en rätt rolig grej där. När jag hade sprungit ungefär 20 minuter på bandet och var lite trött & vimsig så ser jag en tjej med blåa tights och röd tröjas spegelbild genom ett fönster. Det var bara det att min försa tanke var inte "åh kolla en tjej" utan "OMG DET ÄR SPIDERMAN! ALMA KOMMER ALDRIG TRO MIG!!". (Som sagt; vimsig och trött.) Hahah helt sjukt. Kopplade ihop rött och blått med Spiderman liiite för snabbt där, hehe..
Puss

» 16: Something you always think "what if..." about

What if... jag hade tagit mycket mer risker och chanser. 
What if... jag aldrig börjat på den skolan jag går i.
What if... jag aldrig lärt känna Nora och Anna.
What if... jag aldrig hade flyttat hit.
What if... jag hade blivit kompis med helt andra människor.
Skulle kunna göra listan lång men det är viktigt att blicka framåt och inte leva i det förflutna. Puss

» Serietips

Har börjat följa den här serien, Life Unexpected. Råkade av en händelse sätta på första avsnittet och efter det har jag bara fortsatt kolla. Serien är bara två säsonger lång och faktiskt sjukt bra. Lite ovanlig med annorlunda story men den har också kärlek, humor osv. 
Så om ni behöver en ny serie att följa är den här verkligen ett tips. Finns på netflix bland annat.

» Pretty little liars


Hade missat att pretty little liars börjat igen så nu sitter jag och kollar ikapp med en stor kopp chailatte. Såå spännande! Ska fortsätta kolla nu men jag skriver senare, puss

» 15: Your zodiac/horoscope and if you think it fits your personality

Lejonet 23/7 - 23/8

Du verkar inte kunna uträtta någonting idag. Låt inte detta göra dig allt för nedslagen. Om du fortsätter jobba på kommer du lyckas på nytt. Ditt privatliv präglas av en liknande situation, både med din partner och med dina vänner. Försök att lösa motförsättningar och missförstånd genom att kommunicera mer målmedvetet. Stress utgör en fara för ditt välbefinnande. Hitta att ett mellanläge mellan avkoppling och aktiviteter.

Detta var då mitt horoskop för idag, och helt ärligt stämmer bara en sak in - att jag inte lyckas uträtta något idag. Skippade träningen och är bara allmänt lat, hehe. Dock har jag aldrig trott på sånt här, bara skitsnack enligt mig och det är omöjligt att kunna förutse framtiden i stjärnorna (eller vad det nu går ut på). Men det var kul att läsa en gång även fast jag inte kommer fortsätta. Puss



» photobooth

Godmorgon!
Har sovmorgon idag men vaknade ändå vid halv sju. Gick dock inte upp då utan kollade på lite olika covers på youtube istället, man får passa på medans man kan liksom! Runt sju gick jag i alla fall upp och nu sitter jag här med datorn och lite frukost framför brasan. Så skönt! Älskar verkligen mornar där jag inte måste måste stressa. PUSS

» Skogskyrkogården

Från i lördags
Nu: PW

» 14: what you wore today

En mörkblå stickad tröja från Stockholm LM
Svara DrDenim jeans 
+ lite smycken från ur&penn

» 13: Your opinion about your body and how comfortable you feel in it

Jag trivs faktiskt rätt bra i min kropp. Såklart har jag småkomplex och grejer med den som jag gillar mer eller mindre, men i det stora hela liksom - då är jag nöjd. 
En sak som jag är extremt glad och tacksam över är mina smalgener. Jag har aldrig behövt oroa mig för vad jag stoppar i mig eller om jag har för mycket fett här och där. Jag fick det på köpet när jag föddes helt enkelt. Att jag har växt upp i en hälsosam familj har självklart också bidragit mycket, så jag ska inte ge all cred till generna.
 Dock måste jag bara tillägga också att det inte spelar någon roll - tjock som smal, lång som kort osv. Trivs du i din kropp spelar inget annat roll. Försökte verkligen skriva utan att få det att låta negativt mot någon.

» trött tröttare tröttast

Idag har det varit en sådan där riktigt trött-dag. Ingen ork till att göra något men ändå lyckades jag bocka av ett kemiprov och en sväng till gymmet. Nu är jag dock hemma och redo för att göra precis ingenting. Har ansträngt mig nog, haha.
 
Kofta - Bershka // Jeans - DrDenim // Linne - Bikbok
 

» Inspiration





» 12: Five guys whom you find attractive







» fullunch

Dagens frukost/lunch. En äggmacka och en avokadomacka, så gott!

Har haft en relativt bra dag faktsikt. Vaknade runt åtta, tog en långdusch och värmde mig i minst en timme framför brasan. Så bra start på dagen. Sen åt jag en god frullunch innan jag och familjen gick till farmor för lite fika. Var ingen lätt match att ta sig dit med tanke på all snö som kom i natt, det tog säkert drygt en timme att komma fram istället för de vanliga 35 minutrarna. Ugh. Nu är jag dock hemma och ska snart möta upp Nora för att handla inför en mysig filmkväll. Skriver sen, puss!

» 11. Your family

Min familj. Mamma, pappa, syster och bror. Alla har sin egen personlighet - på gott och ont - men jag älskar de här människorna. Vi har den bästa och sjukaste humorn och driver alltid med varandra, dock på en bra nivå. Såklart har alla sina flaws och jag kan störa mig på dem till månen och tillbaka - men det är precis så det ska vara. 
Ebba, min lillasyster, är världens gosigaste tjej som är hur fantastisk som helst. Dock har hon ett temperament som man ska akta sig för, hon kan gå från noll till hundra på en sekund, haha. Love her still though!♥
Sen har vi ju Daniel, min 17åriga storebror som spenderar största delen av sitt liv åt gymmet och skolan. Han är världensbästa brorsa men unfortunately utnyttjar han sin styrka och älskar att bära iväg mig bara för att han vet att jag är hjälplös. suck..
Sist har vi mamma och pappa. Mamma jobbar som forskare är almost alltid superglad. Hon tränar mycket och både hon o pappa är superduktiga på att laga mat. Pappa är den person i familjen som jag är mest lik tror jag. Vi delar samma humor och samma förkärlek till lakrits. En annan sak som pappa älskar är hans gitarr, jag kan nästan svära på att spenderar minst tre timmar varje dag vid den. Haha. 
 
Det var min familj, puss 
 
 

» Butt workout

» tips «

» summerfeeling

Är redan trött på skolan efter bara 3 dagar, bra jobbat! Kommer inte direkt bli en lugn termin heller - massor av nationellaprov och inlämningar. Vill bara ha sommar och lov. Varma kvällar, bara ben, flipflops. Det är som att man lever för loven. Så är i alla fall jag, stänger av i skolan och sen går jag bara och väntar på helg och lov. Man skulle säkert kunna göra något bra av det men när det är kallt ute har jag verkligen noll inspiration. Skolan, äta, träna, sova. Skolan, äta, träna, sova. And so on. Perfekt att det ska bli -5 i helgen också...
 
 

» 10. Put your music player on shuffle and write the ten first songs that play

1. Erik Rapp - Wild
2. Belong - Kevin Walker
3. Daniel Isaksson (cover) - Silhouettes
4. Gavin DeGraw - I don't want to be
5. Mika - Happy ending
6. Bastille - Laura Palmer
7. Zedd, Foxes! - Claity
8. Norlie & kkv - När jag går ner
9. Veronica Maggio - Sergels torg
10. Simon Wiedersjö, Ludvig Sundell - Sexleksak
 

» Chapter

Startade dagen med en lång sovmorgon + lite serier och en god frukost på det. Skolan sög dock om möjligt mer än vanligt men det räddades av en skön eftermiddag tillsammans med mina fina vänner. Först ett ärende i stan med Nora och efter det hem och vila innan vi åkte till gymmet. Sen dess har jag bara myst i soffan och nu ska jag ta någonting att äta innan jag går och lägger mig tillsammans med lite te och en bra bok. Perfekt! 
 
Godnatt!

 Har ingen insperation så det får bli ett bra quote istället

» 9: How important you think education is

Tänker inte skriva någon lång text om detta - bara säga snabbt vad jag tycker.

Jag anser såklart att det är viktigt med en bra utbildning så att man senare i livet kan få sitt drömjobb och ett arbete man älskar. Självklart borde alla kämpa för att få de betygen de vill ha, kanske är det jobbigt nu, men vi gör oss själva en stor tjänst genom att börja nu.
Puss


» home

Första dagen i skolan - √
Nu ska jag tappa upp ett bad och sätta på ett avsnitt av en ny serie jag följer, upptäckte nämligen nyss att vårt NO-prov är på måndag istället för nu på fredag så jag slipper plugga! Så skönt. Puss
 Selfie från photobooth i brist på annat

» 8: What you ate today

- FrukostEn knäckemacka och ett glas juice
- Mellanmål: En mandarin
- Middag: Lammfärsbiffar med potatis

Middagen i måndags. Sallad, ungsbakad potatis och min speciale kyckling. 
 

» school

Imorgon börjar skolan igen. Är såå inte taggad men har verkligen inte gjort något på hela lovet så det är väl kanske lika bra hehe. Något som jag däremot är grymt taggad på är godislöftet som startar imorgon. Inget ontyttigt (skräpmat, godis, glass, läsk osv) i minst 100 dagar och regelbunden träning på det. Kommer bli superskönt att få slippa all skitmat (hur gott det än är så mår min kropp inte 100% av det) och att komma igång med träningen. Satsar på tre pass i veckan + lite powerwalks. Har faktiskt tränat en del på lovet också, kan knappt sitta på rumpan efter mitt och Noras ben-och-rump-pass! Puss♥
Oldie

» Nyårsbilder

Har såå galet många bilder från nyår, säkert drygt 100 haha. Men hade sjukt mysigt med mina tjejer även fast vi saknade Anna♥ 
hola on Make A Gif
Gif med fem bilder från kvällen. Ser ni att vi lutar oss typ fram och tillbaka hahah

» 7: Five pet peeves

(Aka fem saker man stör sig på)

1: Folk som äter och pratar samtidigt. Inte när de pratar med mat i mun utan när de mitt i en mening stannar för att ta en tugga. Så. Störande.

2: Folk som är dryga på kik/sms. Är andra dryga blir jag också det, men tycker det är så jobbigt haha.

3: Folk som ljuger om sin ålder. Ett år hit och dit spelar väl kanske ingen roll men när det är fett obvious att de ljuger blir jag sjukt irriterad haha.

4: Småtjer som leker tio år äldre än de egentligen är. Ugh, no words

5: När man hittar den perfekta tröjan men den är slut i ens storlek. Händer alltid..


» Malta 2014

Nu har vi äntligen bokat!
Den 20 juli åker jag, Anna och Nora till Malta på språkresa i tre veckor. Vi kommer bo på Ramla Bay resort som är omringat av pooler och stränder. Kommer bli såå skönt! Slippa familjen och Sverige i nästan 1 månad - drömmen. Enda nackdelen är väl att måste gå i skolan 40min x 3 varje vardag hehe.
Vi har i alla fall köpt till Explorer Pass vilket betyder att vi kommer göra massa  roliga extra aktiviteter. Till exempel kommer vi få en hel shoppingdag i valletta och massa beachpartyn etc. Kommer bli såå grymt! Längtar redan. PUSS

» 6: Your view on mainstream music

Den bästa! Den musik jag lyssnar på kommer oftast direkt från spotify topplistan - alltså älskar jag den. Jag har absolut inget emot folk med en annan musiksmak, men just jag gillar väl i princip samma musik som resten av Sverige. Mainstream-låtarna blir ju mainstream av en anledning - för att de är grymma och för att folk lyssnar på dem.
Go mainstream!
 
 Högst upp på topplistan just nu

» Sommarplaner

Just nu har jag ett fett I-landspromblem. Jag har för mycket planer för i sommar. Lovet är tio veckor varav jag kommer spendera fem, möjligen sex utomlands. Sen ska jag även hinna med Öland en vecka och mitt landställe minst en vecka. På det vill jag också vara hemma i stockholm och hänga med kompisarna och för att få råd med språkresan måste jag sommarjobba. Ehm? Det blir way more than 10 veckor. Har ingen aning om hur jag ska klara av det här, haha. Funderar på att kanske skaffa ett jobb nu innan på vintern/våren och kämpa ihop 7000 kr så att jag slipper sommarjobba. Lätt som en plätt! Eller? Då måste jag lyckas skrapa ihop drygt 1000/månad.
Oh god..
 
 

» Resten får du ta reda på själv

Läste ut denna boken igår och den var så bra. Det var första gången, någonsin, som jag grät till en bok. Slutet var så fint och sorgligt samtidigt som man bara abslolut behövde läsa mer. Titeln Resten får du ta reda på själv passade också verkligen bra eftersom det slutar så tvärt, helt oväntat, och man får den känslan av att man bara måste läsa mer. 
Boken är skriven av Lauren Oliver och ni kan köpa den på Bokus.se för ynka 45:-. Kan nästan garantera att ni kommer älska den. ♥ Återigen, SÅ BRA BOK!
 
(direktlänk)
 

» 5: Thing you want to say to an ex

Jag har aldrig varit i en relation. Har aldrig haft någon 100% som bara är min. Är jag ledsen för det? Nej. Såklart önskar man ju ibland att det fanns en "han", en speciell, men saken är den att jag har bara varit kär en gång. Tycker det är så tråkigt med folk som dömmer och direkt stämplar en som oälskad och shit. Jag har varit med killar, jag är inte okysst, and so on, men jag vill vara med någon som jag älskar, och inte vem som helst liksom. Vill inte bara ta första bästa. Tycker det är viktigt att gilla den man är med och inte bara ha en relation för att ha en relation. 
 
Så - jag har inga ex och alltså inget att säga, men passade på att skriva den här texten just för att jag vet att många dömer. Puss 
 

» 4: Bullet your day

- vaknade halv elva
- tog ut mina flätor så jag fick supercurly hår
- läste lite i min super grymma bok
- fick ett mission att städa toaletterna. Lagom glad
- Åt lunch bestående av ägg, soppa och potatis
- skulle träffa Nora men hon var sen så fick vänta i 1000 år

- Tränade med Nora
- Mötte upp Anna och år supernyttig donken middag
- Sprang runt helt ensamma i Farsta
- Åkte tunnelbana hem i mörkret
- Sorterade Jelly Beans men Anna i väntan på Nora
- Hade mini-jul med Anna och Nora
 
 

» julisar

Fick en fråga om jag kunde visa alla mina julklappar så tog mig tid nyss och fotade alla, puss!
Av farmor och min faster: Ett massageljus, boken "om att älska" av Michaela Forni (önskade mig den såå mycket), en självutlösare till kameran, 3 månaders spotify premium och 500 kr
Av Anna: Necessär, nattlinne och bodylotion från Victorias secret och lite godis
Av min kusin och Daniel: Ett armband (Daniel) och massa fint smink (kusin)
Av mamma och pappa: En fin tröja från Stockholm LM, en pulsklocka, olika fotopapper och 2000 kr
Av m&m och mina föräldrarna: Två böcker (mamma och pappa), en halsduk och två par vantar (mormor och morfar). Fick även en tröja som tyvärr inte passade och 500 kr av m&m
Av Nora: En ram med våra fina bilder, två örngott och massor av toffsar
 
+ Av min lillasyster fick jag min favorit lakrits och ett paket oboypulver
 
Tack så jättemycket för alla presenter♥

» Dream

Min dröm. Bara tänk er, en vit perfekt lägenhet mitt i New York. Stora fönster och vita golv. Tavlor med citat på väggarna. Vakna varje morgon, äta en god frukost och spana ut över gatorna innan man springer iväg till jobbet. Tillbringa dagarna med att skriva och fota till en artikel för någon stor modetidning. Spendera varje eftermiddag med mina vänner, shoppa på 5th avenue och promenera i central park. Leva min dröm, för jag vägrar sluta upp som någon vanlig svenne, jag är envis, jag vill ha 100%. 
Ingenting är omöjligt.
 

» 2: Something you feel strongly about

   Så svårt att välja men måste nog ta allt det här om djurplågeri. Pratade ganska nyligen om det med Lennart, min styvmorfar, som har jobbat med djur i fleera år och han berättade om hemska saker han fått se och uppleva. Jag är absolut emot det, 100%, och det är faktiskt värre än vi tror.
    Pälsen på minkarna tas av när de fortfarande lever och sen slängs resterna, deras kroppar, i kontainers där de sedan lider och dör. Kycklingarna blir nerslängda i lådor där de knappt kan andas och transporteras sen till slakteriet där de blir dödade. I länder som Holland och Belgien låtar man nyfödda kalvar endast matas med sin mammas mjölk så att de tillslut får brist på rödablodkroppar och inte kan andas längre. And so on
    Det finns såå många exempel på olika sortes djurplågeri, alla lika hemska, så snälla dubbelkolla att djuren behandlats bra innan ni köper olika pälsar, eller mat för den delen. Puss♥
Oldie men så passande

» 1: Five ways to win my heart

1: Var romantisk. Tycker det är såå gulligt och fint med killar som är romantiska och visar att de bryr sig.
2. Ha humor. Så tråkigt med super allvarliga killar! 
3: Våga! Jag föredrar att killen "tar första steget" så han får inte vara allt för blyg.
4: Starka åskter. Vill absolut inte ha en kille som bara nickar och håller med utan en kille med egna åsikter är allra bäst!
5: Inte för kontrollerande. Skulle aldrig klara av en kille som lekte "pappa" och försökte bestämma eller bossa över mig.
Eller så kan man bara vara Leonardo. Snacka om perfektion i människoform♥♥♥
 
 

» 30 day challenge

 
Vi kör på denna lista nu i januari! Ligger ju lite efter då det är reda är 3/1 men får väl ta två idag och två imorgon. Puss

Listan är tagen från hannalovisasol.se 


» NLY SALE - reafavoriter

   Ni hittar jeansen HÄR och HÄR, så snygga!     
 
 
     Här och här
 
                Smycken här och här. Älskar halsbandet!
 
    
Jeansjacka HÄR och Skinnjackan HÄR
 
eller kolla in hela rean på nelly.com

» 2014 löften

Nyårslöften för 2014:

*Klara att gå ner i split eller spagat

 *Fortsätta med träningen

*Godisförbud minst 100 dagar

Det här är mina nyårs löften för 2014. Ska verkligen satsa på hälsan i år, äta bra och träna rätt. Vill också bli smidigare och vigare, ingen speciell orsak egentligen utan vill bara ha något att satsa på, sen är det ju såklart en bonus att bli lite rörligare. 
Förutom dessa löften så har jag såklart flera andra, dock lite mer personliga som jag helst håller för mig själv;)

Puss
Inspo för träningsåret 2014




» Quote


~inget nyår utan ett typical nyårscitat~

» Karate kid l / ll / lll

I söndags såg jag Karate Kid (den gamla) och den var verkligen sjukt bra så idag bestämde jag mig för att se tvåan också. Lika bra den såklart och tänkte faktiskt starta trean, den allra sista, nu direkt. Om ni inte har sett dem än så gör det! Och se den gamla varianten, har ju inte sett den nya men kan inte tänka mig att den kan slå orginalet. Helt fantastiska, har klart tagit sig till topp 10 listan på bästa filmerna någonsin! Galet. puss
Lyx! Lite chips, cola i vinglas och vindruvor på det♥

» 1 januari 2014

Gott nytt år! Jag hade en superbra nyårsafton, både hos grannarna och med kompisarna. Först åt jag ju som sagt middag med två andra familjer och det var supermysigt! Vi körde lite lekar och åt massor av god mat osv. Sen runt tio tiden träffade jag mina kompisar och så hade vi jätteroligt hemma hos mig, dansade, pratade and so on ända tills vi låg däckade i soffan haha. Filmade rätt mycket under kvällen så slängde ihop det till en video imorse, enjoy! Puss