» svartvitt

Godmorgon! 
Gick upp lite tidigare idag för jag ska nämligen lämna Ebba. Men det blev så tidigt att jag hann lite bloggning med. Bra va? ;)
Dagens planer är bara skola och sen vet jag inte. Gör väl något med någon kompis och pluggar lite. 
Kort inlägg, men om jag ska hinna så måste jag äta nu. PUSS

» nackanackanacka

Nu är jag hemma från Nacka! Köpte fyra saker idag :D Ett par brallor, ett par örhängen, en mugg och en sanning/konka kortlek tillsammans med Anna! Bilder kommer sedan, är sjukt trött just nu. PUSS

» nacka

Hola! Idag ska jag och Anna till Nacka Forum och kolla på kläder + plugga på ett fik. Mys! Vi har fått massor av läxor redan... Bajs. Haha, bye!

» jag och min vän tjuren

Heej! Sitter i datasalen just nu! Det är kaos för alla medans jag sitter här och chillbloggar! Hahah ;) Vår NO-lärare är lite tokig (men bra)... Vi ska skriva om immunförsvaret men jag orkar inte och dessutom så jobbar ingen annan så varför skulle jag? :)  Och lite intressant fakta är att en kille som heter Fred står och läser det är just nu. Har inga bilder så ni får en arkiv. PUSS

» snabbis

Hej o godmorgon! Ställde klockan lite tidigare idag för jag har idrott som första lektion. Segt. Haha orkar inte ;) men annars har jag rätt najs lektioner så det går väl bra. Ska fixa mitt skåp också.
Efter skolan har jag inga bestämda planer. Drar väl hem till någon kompis och gör något. Kanske sticker till Farsta idag istället, haha. Nu vet jag iallafall var plånboken är :D
PUSS

» one tree hill

Ska ut med Nora och marley och efter det blir det två avsnitt av One tree hill. Älskar den serien! :D Är bara på första säsongen, typ avsnitt 12 eller något så jag har åtta hela säsonger kvar sen! Kärlek♥

» BLOPPIS?

Hello! Jag funderar på att ha en bloppis här i bloggen men vet inte om någon kommer köpa, haha! Skulle ni tycka att det vore najs med en?! Kommentera! :D

» dagens

Hej! Min dag har varit hyffsat bra. Började skolan klockan halv nio och sen har jag haft lite lektioner som var okej, till klockan 13.55 då jag slutade. Jag hade tänkt att dra till Farsta med Anna och Nora efter skolan men min plånbok var helt försvunnen så det gick inte. Fast som tur var så hittade farmor den i min papperskorg några timmar senare! Hahah tycker fortfarade att det är lika kul :D
 
Förresten tänkte jag vara snäll och lägga upp en outfit bild också! ;)

och vill bara ge er klarhet i att "Hofh" är en bloggare och jag köpte tröjan av henne igår på bloppisen! PUSS

» bilder från google - palla göraaa

- Nelly.com - massor av rea just nu + fri frakt! Har kollat runt och ska beställa när jag kommer hem! Finns massor under 100 kr, typ underkläder för 15 kr! HUR NAJS?!
 
- Nystart i skolan - Nu är det upp till dig om du vill höja betygen och få en omstart, börja om på nytt. Skaffa nya kompisar och vänskapskretsar!
 
- Smilisen C: - Passar kanske inte riktigt in men den är den helt klart finaste smilisen C: (en konkurent är ^_^)
 
- Fotmassage - eheheheh så sköönt! Skulle nog inte skrivit det ifall min styvmorfar inte suttit och gjort det på mig just nu. JAG SVÄR, HAN GÖR BÄSTA MASSAGEN!!
 
- kompisarna - jag har världens bästa vänner! ♥ ANNA - jag älskar dig ♥ ALMA - jag älskar dig ♥ NORA -  jag älskar dig ♥
 
- Slutsålda grejor - Så grymt irriterande när man hittar något man vill ha, väntar en dag och bestämmer sig för att köpa det och så är det slut. Blev galen när jag hittade en grymt mysig kofta från linn-lay.se och sen så är den slutsåld! Prutt!
 
- Facebook smilisen :P - Den är ful. TRÅKIG! Den är inte alls kul och lipig. Den ser ledsen ut!!!
 
- neggon - negativa människor är aldrig kul. dom är altid så himla... negativa!
 
- taskmörtar - folk som är taskiga mot andra. hackar på dom oskyldiga (tänker framför allt på Justins haters, han har inte gjort dem någon)
 
- dyra saker - vem vill köpa en tröja för 2000 kr? inte jag
 
 
 

» Tcfsjlrgw

mornin'
Idag är det fredag. Får mig att tänka på hur mycket jag älskar min bror! Men det är första riktiga skoldagen och vi har sovmorgon till halv tio. Jag tror vi har MT, svenska, matte och franska idag.
Uee... Slutar kvart i tre nu, förra året slutade jag fem i halv två!! Vill ha tillbaka mitt schema, haha. Men efter skolan så ska jag i alla fall gå hem till mormor och Lennart ett tag och på kvällen får vi gäster. Sen imorrn så ska nog Anna och jag sova över. MYYS! Och på söndag så ska jag på bloggträff-bloppis med KBP! Måste gå nu, ha det braaaa!


» flodis och tandis

YO! Har varit med anna idag. Vi stack till flodis och träffade Elias och någon randm kille. Vi var dock inte där så länge eftersom dom inte ratade alls. Vi försökte snacka med dom men dom var typ helt tysta, haha! :)
Innan jag träffade Anna fixade jag i mitt rum som snart är klart! Måste bara måla garderoben och sätta upp hyllor. Jag kanske ska sätta upp en gunga också, men vi åker aldrig till ikea så det kan bli svårt. ;)
 
Om ett tag ska jag dra upp till tandläkaren och laga en grej (ett pyttelitet jack som jag tycker kan vara där men mamma insisterar, blöö) och sedan ska jag nog förska bli klar med rummet. Måste förresten äta lunch också, hehehe... PUSSAR♥

» österlen

Godmorgon finisar! Jag tänkte berätta om hur min dag + resten av lovet kommer se ut lite snabbt!
Först och främst ska jag klä på mig och äta frukost, efter det så ska jag fortsätta fixa i mitt rum, spackla och måla typ. Sen ska jag packa till ikväll när jag sticker till Noras sommarställe med Alma (och Nora..) och klockan sju är det dags att sticka.
Imorgon är jag hos Nora och på söndag åker vi hem. Sedan på måndag fortsätter jag väl med rummet och kanske drar någonstans och badar. På tisdag så borde jag hinna göra det sista och dessutom har jag tandläkar tid (jag ska fixa ett jack i en tand). 
Och slutligen på onsdag börjar skolan. Men jag har rätt mycket att se fram emot den här terminen! Hemligt projekt med Nora, USA med familjen och lite fler småsaker! PUSS 
PS. jag såg en superbra film på youtube igår! Rekomenderas starkt, hihi♥
                                                       ↓

» keep calm

Eyy dudes! Varför är det rätt att säga att man är ful och fel att gilla sitt utseende? Man borde få våga vara stolt över sättet man ser ut utan att folk ska börja tycka att man är ett ego eller kollar snett! Jag är stolt över mitt utseende, jag gillar sättet jag ser ut på. Visst får man ha dåliga dagar och stunder där man tycker att man ser ut som piss, men annars, var stolt över dig själv! 
 
Du ser ut på ett sätt och det finns inget du kan göra åt det (om man bort ser från operationer och sminkbomningar), så VAR STOLT!
 

kort text men ville bara skriva det. blir så störd på det här att om någon till exempel har en väldigt stor näsa så tycket man att den person ser skum ut. Men det är inte hens fel, för hen föddes så♥

» cannes

Hej bajskorvar! Kom hem från landet idag. Jag, Nora, Alma och Anna har varit där, eller Anna och Alma åkte hem tidigare av någon anledning (som har hoppas inte är att dom hade tråkigt, även fast jag tror att det var det) men Nora stannade och vi hade superkul! Vi gjorde massor av roliga saker :D 
 
Imorgon ska jag till ung08 men Alma, Anna, Vega och Nora. Ska bli super, vet inte vad jag ska göra mer (shoppa blire inte efterssom jag ska spara till new york :DDDDD)
 
Waahaawa whatever, ses väl.

» presenter

Hej hopp! Som sagt så börjar jag blogga på riktigt när skolan börjar den 22 augusti, men när jag har tid så kan jag ju slänga in ett blogginlägg.
 
Igår fyllde jag 14 år och jag fick massor av fina presenter.
Bland annat:
 
en mobilväska av mamma, pappa och Daniel.
Myskläder av mormor och Lennart.
500 kronor av farmor som jag fick köpa kläder för och som jag valde att köpa en klänning från hollister för.
Ett halsband av mormor och Lennart.
Boken Eld av mormor och Lennart
Massor av smyckesgrejor
Spotify Premium i 4 månader av min moster, hennes kille och Farmor.
En perfym (Taylor Swift) som luktar sjukt gott av mia kusin och mormror.
Present kort på farsta
en deo
 

» presenter

Hej hopp! Som sagt så börjar jag blogga på riktigt när skolan börjar den 22 augusti, men när jag har tid så kan jag ju slänga in ett blogginlägg.
 
Igår fyllde jag 14 år och jag fick massor av fina presenter.
Bland annat:
 
en mobilväska av mamma, pappa och Daniel.
Myskläder av mormor och Lennart.
500 kronor av farmor som jag fick köpa kläder för och som jag valde att köpa en klänning från hollister för.
Ett halsband av mormor och Lennart.
Boken Eld av mormor och Lennart
Massor av smyckesgrejor
Spotify Premium i 4 månader av min moster, hennes kille och Farmor.
En perfym (Taylor Swift) som luktar sjukt gott av mia kusin och mormror.
Present kort på farsta
en deo
 

» presentation

OM MIG: 

Jag är en glad tonåring från stockholm med massor av intressen och världens bästa humor! Jag föddes 1998 och fick namnet Kajsa! Jag älskar tv-serierna 90210 och One Tree hill, att läsa, träna, fota, bada osv. Jag gillar inte varma äpplen, kaffe, sjukdomar, soltorkade tomater eller att stressa. Listorna kan göras långa men nu vet ni grunderna :)
 
Min familj består av Ebba (lillasyster, Daniel (Storebror), pappa, mamma och Zorro (hamster). 
 
Tacohej♥