» 10 roliga saker

Många ska åka bort på höstlovet och har en massa skoj inplanerat men för er (typ jag då) som inte har det så har jag några supertips på vad ni kan göra! :)



1. Ring en vän. Det finns förhoppnings vis någon som är hemma mer än du som du kan tänka dig att vara med. Ring honom/henne och fråga om ni ska göra något.

2. Läs. Har du en bra bok så sätt dig och läs den. Har du ingen så kan du pallra dig upp till bibblan och låna någon. Kanske fastnar du för den?

3. Baka. Bläddra i kokboken eller känn efter om du är sugen på något. Om du är det, så baka det! Har du inte alla ingridienserna så kan du cykla och handla dom. Ännu lite tidsfördriv!

4. Städa. Det känns inge kul men det kanske verkligen behövs? Du har ju ändå tråkigt så varför inte utnyttja det? Ta tag i en stökig plats och gör den ren och fin. Du också överraska föräldrarna med att ha städat.

5. Rita. Ta fram penna och papper, sätt dig vis ett fönster och måla av allt du ser. Eller så andvänder du fantasin och ritar det du känner för.

6. Kolla på en film. Ta fram din favorit film eller bara en som du tycker är bar och kolla på det. Sitt gärna och snaska på något gott.

7. Lek med ditt husdjur. Har du ett husdjur? Om du har det så ängna dig bara år det en stund. Lek med det, kela med det och ge det mat som det tycket om. Kanske kan du också lära den några trick?

8. Ta fram dina gamla leksaker. Ta fram dina gamla dockor och gosedjur och lek med dom. Det kansle känns dumt men prova. Det kan nog vara ganska kul att få återuppleva det gamla goda ;)

9. Spela något. Ta fram ett spel som du gillar och spela det! Det spelar ingen roll om det är tv-spel, data-spel eller vanligt spel! :)

10. Skriv en novell.  Skriv en novell som du sedan ritar bilder till. Om du blev nöjd kan du visa den för familjen eller ge bort den.



Michelle
29 Oktober, 2011 - 23:22 / BLOGG: http://ponnybrudarnaa.blogg.se/

härlig blogg<3


Kommentera inlägget här:

Har du ett namn?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (lovar ska inte säga till nån)

Har du en blogg också?

Kommentar:

Trackback