» jg

Jag har varit väldigt pysslig edan jag kom hem. Jag har gjort tre pärlplattehalsband och designat min mobil med massor av klistermärken! :D

» yeey

 
Nu ska jag packa och sedan blir det tunnelbanan in till slussen och därifrån bussen till värmdö och därmöts vi av farmor. (Jag kommer åka med syskonen). Hon skjutsar oss sedan hem (eller ja, till mitt landställe) och där stannar jag till på torsdag för då jag åker hem för att nästa dag gå upp ca halv sju, möta upp Nora och hennes mamma och ta flyget till frankrike (cannes). Jag kommer åka med Ebba, Mamma, Nora och Noras mamma och vi kommer ha så mysigt!
 
Angående kollot så vill jag bara säga att så fort en facebooksda görs och bilder läggs upp så kommer jag kopiera dom och lägga ut här, jag tog nämligen inga egna bilder :(
 
Outfit:
"Baseballtröja" - från pappas garderob
Hängselbrallor - köpta från enskedespelet
Halsband - hemmagjort
armband - hemmagjort

» Utkast: Jun. 24, 2012

jag lever. jag är hemma. jag behöver vila. jag har haft det så jävla bra. Jag älskar alla nya kompisar. pussokärlek

» id

Bree! Idag åker jag till kollo. När jag skriver det här (onsdag) så är jag inte nervös alls men jag tror nog att jag kommer vara det när det här publiceras. Alla andra kom ju till kollot igår, tänk om dom liksom har lärt känna varandra jättebra och så kommer jag där senare och är helt forever-alone. Inte för att jag tror det, haha men i alla fall... :P Fett skönt med sommarlov btw...
Tumblr_m0t9okxwel1qemtuko1_500_large
 

» knas

Hello! Jag ska sluta att skriva om det nya systemet hela tiden - men man blir så pepp på att blogga och det är awesome. Nu ska jag inte skriva något mer om det, hihi! 
Idag är i alla fall första sommarlovsdagen och jag är trött och seg pga SÄMST VÄDER! Hatar stockholmsvädret! Usch... :P Haha..
Idag ska jag
i alla fall ha föreställning och innan vet jag inte riktigt vad jag ska göra, vara med Anna kanske. Vi får väl se, det här får bli en spontan-dag ;) 
TODELI♥

» varje gång jag lägger på luren säger jag "Todeli"

Hey broo! Är hemma från teatern nu, hihi! Det gick superbra men var lite extra nervös idag. Vet inte varför, kände ingen speciell liksom. 
Filmen har föresten kommit nu! Har köpt den och ska strax sätta på. Ska bli askul att se ju, vet inte ens vad som händer i alla scener, haha ;) Den är nog rätt lång men vem bryr sig? Jag har sommarlov nu!! Fucking happy. Och bara för att göra er som bloggar avundsjuka: Det nya blogg.se systemet äger! WOOP WOOP! :D

Kolla vilken supersöt present jag fick av farmor idag! Den är småsmå dockor som ska hjälpa en att komma över sin oro typ! Först berättar man för dockan vad man är orolig för, sedan lägger man den under kunnden och så gör den allt jobb


» resturang

Bree! Sitter på en fin resturang i Hammarby Sjöstad och har precis njutit av min mat. Jummie! Ska väl snart dra hem i regnet och ikväll blir det teater och ätt vara med Anna. Det är så jävla skönt att sommaren är igång och vi är lediga :D

» SOMMARLOV!

S.O.M.M.A.R.L.O.V! Har knappt fattat det än. Allt gick så fort och vips ska man vara ledig i två månader. Hihi älskar det! Dagen såg i alla fall ut som följande: Först fikade vi och lyssnade på småprat från läraren. EFter det gick vi ut och sjöng "Den blomstertid nu kommer" och lyssnade på andra som sjöng. Filmade nästan alla "bidrag".  Sedan så sa dom som ledde det hela Tack för den här tiden, ha ett bar sommarlov typ och ja då var man fri. ♥ Men jag och Anna hade u lagt upp en status för 100 år sedan där det stod at vi skulle knäcka två ägg i huvudet på skolavslutningen och det löftet höll vi fast vid. FY FAN VA ÄCKLIGT DET VAR! Har precis duschat bort allt det hemska och hittade massor av skal i håret. USCH, haha! Men har det bra lingonplockare!♥
Två söta bilder på två av mina söta sysslingar! :D

» fuckin nAJS

Hej! Förlåt att jag inte har uppdaterat men skitsammma för jag är så jävla glad just nu! Blogg.se har haft en tävling med flera tusen medverkande. Tävlingen handlar om att få vara dom första att få logga in på det NYA blogg.se systemet och berätta vad man tycker osv. Man har alltså en chans att påverka hur det ska se ut/vara! Jag vann och är nu inne på det nya systemet och det är fett med bra! WOOOOP! 
puss!♥

» planer


» edisdsfdfdvvfv

Har jätteont i huvudet och är trött. Hade nämligen två föreställningar idag. Kul men utröttande. Skriver mer imorgon. Pussar och kramar!

» SOMMARPLANER (y)

Tjoo, ville bara dra sommarplanerna lite snabbt :)
Firar midsommar hos en komisfamilj på Ekerö. Vi firade där senast också och det var super mysigt, dock lite dramatiskt men nothing for you to care about... ;)
Jag ska på kollo mellan den 12/7 och 24/7 tror jag. Granvik film med Alma!
Öland med Nora någon gång på under nån av turistveckorna. Senast jag var där med henne så hade turisterna inte komit ännu och inget var typ öppet, haha! Vi åkte longboard all day och det ver ett par superguliga killar med supergullig dialek som sa "Wow, tjejerna åker longboard" haha!
Jag ska även till frankrike med Mamma, Ebba, Nora och Noras mamma! Vi ska till Canne i ett par dagar och ha supermysigt, hihi!
Sedan ska jag tillbringa massor av tid ute på landet och bjuda ut massor av kompisar! Landstället blir liksom mitt hem på sommrarna! :D Love it!♥
I slutet av sommaren ska jag antagligen ut till kanten av uppsala och enjoya det årliga torpetpartyt som jag, Alma och Nora är med på! Vi har alltid superkul och gör massor av saker som att ligga på ängen vid tolv på natten och kolla på stjärnor eller varför inte ha Jurassic Park- marathon?!
Och någonstans mitt i den här fyllda sommaren ska jag hinna vara med Anna lite! Men det löser sig! Hon får väl komma ut till mitt landställe och tälta kanske?! Eller vad vet jag, hon kanske inte ens vill komma ut dit på grund av att det då och då simmar snokar i vattnet? ;)
Det var mina planer, vad är dina? :)



» Fiiiika

Två glas saft, en burk chips, lite dipp och ett par godisar. Toppas med en film. Hare bra!


» åhh så kan jag vissla som en liten fem åring...

Hej! Teatern idag gick super! Dock hade jag ätit för lite så jag mådde rätt illa... Men efter att ha tryckt i mig en korv känndes allt mycket bättre, hehe! ;) Nu är jag hemma och måste säda mitt rum + göra klart tidningen som skulle kommit imorse. Sedan ska jag fixa någon film och bara mysa! CHILLCHILLCHILL! Puss♥

» Hp

Hallo! Vaknade runt halv tio, sedan läste jag till tolv. Efter det så åt jag frukost och sprang omkring som en galning i trädgården. Sen så åt lunch och nu sitter jag placerad i trädgården och skriver. Trolo!
Idag ska jag skriva, rita och spela teater. Sen får man ju inte glömma att äta godis och se på film också (y) Pussiii!!


» vill du ha den bra eller dåliga nyheten först?

Halloj, nu ska jag berätta om min tok morgon! Som alltid, har jag sovmorgon varje fredag men den här gången hade jag glömt att ställa klockan. Jag sov så djupt att jag inte vakande när familjen gick runt i huset och fixade sig i ordning. Daniel som brukar gå sist, låste inte dörren så när Alma kom hem till mig så ringde hon på och när ingen öppnade så kikade hon in och ropade. Inte heller vakande jag av det inte. Så Alma började ringa och när Nora kom så kom dom att tänka på att jag har/hade lätt för att svimma. Dom började alltså misstänka att jag låg avsvimmad någonstans i mitt hus! Så Nora smyger in och kolla runt i huset och när hon kommer in i mitt rum och ser att jag ligger där i min säng så går hon fram till mig och kollar min puls (nivet, man måste alltid vara på den säkra sidan och kolla så att personen inte är död, hahah). Det var alltså så jag vakande i morse. Tio minuter före det att skolan började så känner jag en kall hand på min hals och vaknar med ett ryck. Snacka om att bli chockad!!! HAHAHAH♥

Men ändå, fett, sjukt galet fina kompisar man har som inte bara sticker när jag inte svarar och som blir oroliga. Älskar er sjukt mycket! CREDS FOR YOU!!!

Nu till mindre roliga saker. Det blev något kaos så med kollogrejset så det står att jag har tackat nej till min plats! DAFUQ?! Det har jag inte och nu är det fullt så jag kommer inte kunna gå den perioden på det kollot :( Nu är det bara frågan om Alma kan gå den tredje perioden istället eller om vi måste välja ett annat kollo. THIS SUCKS.

» tttttooooookkkkk

Har haft en galet chill dag och en heltokig morgon!! Eller det blev inte så mycket morgon för min del... :P Berättar mer sen och lägger upp outfit, puss!


» When I smile, I do it for you

Insta pic. Och nej, jag är inte kär.


» color


Jag är fett grym. Provet kommer gå jättebra, känner det på mig!
Pluggade i ett par timmar och känner mig så jävla stolt nu, hihi! Egentligen borde jag gå och lägga mig nu men det är så ljust ute så det känns inte som att det är sent... Måste sova för att var pigg imorgon och göra bra ifrån mig på provet. Random inlägg :P

» Fuccccckkk

Har glömt att plugga till provet som är imorgon! :( Bli inte ledsna om ni inte får höra av mig mer idag... F*N...


» tre saker som jag tror att inte så många visste! ...


» TIPS - TRÅKIGT I SOMMAR

Heej! Här kommer fem tips på saker du kan göra i sommar!
1. Grilla marsmellows över ett ljus
2. Ta en tärning och bestämma typ att 1 o 2 är vänster, 3 o 4 är rakt fram, 5 o 6 är höger. Ta sedan en promenad baserat på vad tärningen visar vid varje ställe som vägen delar sig!
3. FOTA!
4. Skapa en blogg! Har du redan en så fixa massor av grymma inlägg!
5. Läs! Ett par tips är Katarina von bredows böcker, Harry Potter, Twilight och böcker av Lisa Bjärbo!


» hehehe lite kär i LEEEEEOOONNNNAAARRRRDDOOO

Leonardo Dicaprio är såå fin i Romeo och Julia! Jag tycker att han är underbart vacker där, hehe! Dampade lite på lektionen! Satt nämligen o grät som en bebis när dom dog och så! Första gången jag sett den!
Konversation från alldeles nyss:


» nails

HEEJ! Har inte bloggat idag för jag har varit fett med upptagen! Först skola, sedan bio med Felicia L, Vega och Nora (vi såg The dictator, den var aaaaaasgryyyyym!!), när jag kom hem kollade jag lite bloggar, åt middag, målade naglarna och nu kommer inlägget :P Naglarna blev väldigt fina, höhö! Nejmen jag blev faktiskt rätt nöjd!!



» sugar nails

Har fixat andra handen nu också! SUGAR NAILS ;)

» dunderklumpen

HAHAH SE HELA! SÅ JÄVLA BRA! Väcker sååå många minnen! Kolla på typ 3.05 när han fnittnar som en femåring och visslar som en treåring, HAHAH!

» plugga

Laddat upp med god juicie, nybakt macka och yougurt. Jag är fit for fight. Redo att plugga.


» SOMMARLOV

Jag längtar efter sommarlovet. Jättemycket. Det här kommer antagligen bli en ganska kall sommar men det spelar ingen roll. Kan man bada gör jag det. Men bara att få vara ledig och gå upp när man vill, gå och lägga sig när man vill. Åka på spontan resor eller bara vara hemma. Träffa vänner och äta glass. Sommarlovet är underbart.
Och som avslutning på detta somriga inlägg kan jag stolt visa er mina ny målade naglar (inspererad av Anna) och mina klara shorts! ♥

» Bröd

Jag började bakade bröd förut och nu är dom klara! Det blev super gott faktiskt :D Strax ska jag promenera upp till Ica och hämta ut ett paket som jag beställde för jättelänge sedan! :D


» Hemma

SHO! Är hemma nu efter en fett chill dag i skolan. På matten gjorde vi bara några tråkiga multiplikationstest, på engelskan såg vi på film och hade en snäll tjej från enskedespelet som vikarie (!), på so:n kollade vi på film och på slöjden så satt jag mest och gjorde armband! Najs dag??!!
Men nu är jag hemma och MÅSTE plugga. Ska baka innan och sedan sätta mig och göra läxor. Det börjar förresten bli varmt ute så kanske sätter mig på trappen? :D
Puss!


» mornin'


» testat ritplattan

Testade ritplatt, haha! Blev väl ändå en helt ok första bild?! :)

» random inlägg, random bild

Tjeena! Är hemma nu, har varit och spelat teater som vilken annan dag som helst, höhö! Föreställningen blev dock lite annorlunda idag. För mig blev det lite kaos... Mina kängruöron (sitter på diadem) ramlade av när jag hoppade och när jag snabbt som tusan förökte få på dom blev jag lite sen med min replik, haha! Det har gått bättre om man säger så. ;) Men sen i slutscenen sjunger en kille solo, fast just då började det ösregna och man skule inte hört ett smack i fall vi andra inte varit där och helt spontant börjat sjunga med! Vi var helt lyckliga sen.
Random inlägg, pussi!
DALEN DOOOOEZ!

» troloLOLOOOO

Godmorgon! Har haft en grymt kul, hypad sleepover! Först såg vi på film (the breakup), filmen var rätt dålig då allt dom gjorde var att bråka. Sedan flummade vi och höll på med facebook, instagram, kik och skype. Stackars dom som var inne just då! Heheh. :) Men vi somnade rätt tidigt faktiskt. Klockan ett.
Men nu ska Anna blogga så tjadå! :)




» VVN

Tänkte bara berätta att jag har en tidning som bara kompisra och familjen får läsa! Den heter VVN, dock vet jag inte vad det står för, tyckte att det lät bra bara ;) Den är sex sidor lång och kommer ut varje lördag. Det är faktiskt jätteroligt! Ni borde pröva, höhö. ♥ Har dock bara gett ut fyra stycken :)

» outfitkladval

Hello! Blev tvingad till att skura hela nedrevåningens golv också, vilket gjorde att mina inlägg dröjde :P Men här kommer dagens outfit + detaljer.
TRÖJA - VERO MODA   SHORTS - VERO  MODA  HALSBAND - JULKLAPP  RING - KIMSTORE

» kärlek <3

Förlåt på förhand för det kommer nog bli en jäkla massa bilder på godsaker under dagen, haha! Jag och farmor har nämligen precis dekorerat Ebbas tårta. Den blev faktsist jättesnygg :D Farmor och jag är sjukt grymma på det där med att baka och fixa tillsammans! ;)
Jag måste städa toan nu men efter det kommer det upp inlägg om dagens outfit + detaljer och lite om min tidning! Puss!

» design

YO! Blev klar med celias design igår! Blev rätt nöjd ändå, hihi♥ Tog ett tag att göra men vad gör man inte för sina fina vänner?! :) www.celiz.blogg.se

» tårtaan

Godmorgon! Morgonen blev precis som jag förutsett, nästan. En eeevighets presentöppnande och massa ÅHHH och kramar efter varje paket hon öppnat... Suck. Tårtan hade hon knappt tid, höhö. Fast nu när alla har ätit frukost så är tårtan borta. Ebba fick bara en bit, hahah! Har för övrigt annars bara duschat och fotat. PUSS!

» Har sett film nu!

Har precis sett filmen Hipp Hipp Hora på youtube. Den var rätt bra men jag grät som ett litet barn större delen av filmen! ;) Fast jag tycker att alla ungdomsfilmer handlar om sprit och mobbning fast så är det ju inte egentligen. Inte i min värld i alla fall, haha. Nej men det är väl inte jättevanligt att tolvåringar drar på fest och super sig fulla? Hoppas inte det i alla fall...
-
-
-
-
-
Lyckas inte lägga upp fler men ni kan ju se dom på youtube!♥

» planer


Har precis slagit in massor av paket till min fina syster som fyller imorgon! Fast det var inte vad jag skulle berätta haha ;) Utan jag tänkte dra morgondagens planer :D
Dagen kommer nog börja med att tvingas upp innan åtta och fixa en tårta som Ebba ska få när hon vaknar. Sedan blir det väl presentöppnande i en evig het samtidigt som alla moffar tårta. Klockan två får vi gäster (SLÄKTPAAAARTYY) och det bli ännu mer presentöppning och tårta. Ska bli jättemysigt att träffa alla! :)
Halv sex ska jag upp till tältet för att sjunga med ett par kompisar (det är stödgala...). När jag sedan kommer hem ska jag ha grymmaste kvällen med sötaste bff:en och kolla tjejfilm, äta b&j och snacka grymt mycket! LÄNGTTAAR, haha :D Kommer bli grymt i alla fall!!
See ya♥

» Checkat vädret

Tjoo bree peace yeah! Har precis varit ute och joggat i regnet! Var superhärligt faktiskt, dock låg det massor av sniglar på marken. Haha... ;) Men att jogga blir man alltid glad av så nu är jag fett pepp! Sk ta en dusch och sen planera massor av grymma inlägg till er! Inspiration, kläder och sommarplaner typ ;) Kommer bli najs. :D
Måste förresten fixa en ny, simmigare design till sommarlovet också. Ska försöka få pappa att hjälpa mig bara, hihi!


» Otagg

Har spelat in film med Nora hela dagen. Den blir väldigt rolig faktiskt :) Jag har förresten också stresscyklat upp till ebbas fritis i shorts för att hämta henne. Mina ben var lila när jag kom hem, jag driver inte! Usch, haha.
Är helt opepp på allt typ just nu. Med det här vädret känns det som allt suger ju! Tänk om det är såhär på skolavslutningen och hela sommarn! BUHU!
Pusso!


» Ävzöksz

Är med Nora uppdaterar sen!