» Nyårsoutfit


» Kock

I förrigår så erbjöd jag mig att laga en trerätters till familjen. Det blev jättegott så jag ger mig på varmrätten igen. En himla god soppa! Hoppas vara att resultatet blir lika awesome idag igen ;)


» MIN DAG

 Godmorgon! Just nu kanske jag ligger och sover, eller så är jag vaken. Ingen vet. Jag tidsinställde i alla fall detta inlägg så att bloggen inte ska stå så himla tom hela tiden!
 

Idag är det nyårsafton. Sista dagen under 2012, lite sorgligt. </3 Jag hade i alla fall tänkt att berätta för er hur min dag kommer att se ut. Det blir hemma firande för min del. Inget stort partaj, bara familjen och en jädra massa fyverkerier.
 
11.00/12.00
snabbis upp till globen för att köpa en grej, visar vad senare.
13.30
Iväg med familjen till högdalensbad för att ha det massa skoj!
ca 16.30
hemma igen. Femkamp med familjen (jag kommer vinna, mohahah). Sätta på sig finkläder och bli jättesnygg (snyggare än innan helst om det går).
18.30 
Avfärd mot boulevardteatern för att se "Shakespeares alla verk på 97 minuter". Och det är ju som det låter. DOm har satt ihop alla shakespeares pjäser till en enda pjäs och detta ska ta 97 minuter. Fattar inte hur dom har tänkt att det ska gå, haha.
ca 20.40 
Avfärd hemmåt för att sedan äta en redan förberedd superfin middag och ha massa mys och kul. Prata och umgås fram till klockan kanske 20 i 12.
23.20
Förbereda alla raketer...
00.00
SKJUTA RAKETERNA OCH DRICKA SKUMPA (eller pommac om man är lika liten som jag heheh)
HAHA bild från förra nyårsafton. DÅ VAR DET PARTAJ

» HAHAHAHAHAHAH

Jag vet inte om ni vet vem Johanna Simfors (hofh.se) är men hon lade i alla fall ut en sjukt rolig video på sin blogg där hon berättar om en galen grej som hände henne. Asså jag kan seriöst inte sluta garva! VÄRT ATT SE! 
 

» ta dig i baken och känn smaken. mm marabou

tog just en promenad med bror till konsum för att inköpa det bästa som någonsin skapats på jorden (Obs. på andraplats efter lakrits förstås!!), MARABOU. Åhhh så gott. Heheh... Ska göra några tidsinställda också för just nu sprudlar jag av ideer. najsbajs!
älska iMac och dess webcam

» Outfit


» biodag

instagram bild från igår
 
Har sett på bio idag, sune i grekland. Den var faktiskt riktigt rolig! Efter filmen promenerade vi bort till en resturang och åt en god lunch där. Efter det gick vi till hötorgshallen och handlade kött till imorgon. Hade dock lite svårt att titta på allt, kalvtunga, fårtestickel, lammryggrad... Usch, jag och Ebba valde att hänga vid fruktdisken istället. Min lilla plutt började ju gråt när hon såg allt kött :( pussspåerarumpor♥

» Nytt

Rosa tjocktröja - fick av mamma (Cubus)
Grå kofta - fick av mamma (Åhléns)
Brun stickad tröja - hm
Blå tröja - BikBok
+svarta overknee socks från lindex


» Film

Nu ska jag se på film med mamma, pappa och Ebba. Det blev "i rymden finns i ha känslor". Har redan sett den men ska bli mys ändå! Har ju nödvändig proviant med mig så går väl bra ändå ;)


» Promenad med storebror nu!

Obs oseriös bild


» Fräck frulle

Unnade mig en awesome frukost idag! Jummie! Dagens planer är att åka in till stan med Daniel. Han ska byta ett par handskar och jag tänkte väl passa på att kolla om jag hittar något på rean. Vill ha en snygg fest topp så får se om jag hittar det. Tänkte berätta om mina nyårplaner sen när jag kommer hem! Ska inte iväg utan ska bara ha värsta bästa dagen med min familj.
Vi hörs senare, PUSS!!


» Åh

Hatat att vakna sent (ja, elva är sent för mig)! Hela dagen försvinner känns det som. Det var hur skönt som helst att dra iväg åtta igår och komma hem vid två. För er som inte visste så hade jag min hemliga dag igår, dvs jag bestämmer vad hela familjen ska göra. Och då valde jag en visning på stadshuset. Det kanske låter tråkigt men var väldigt mycket roligt att se! En hel sal gjort av guld osv. Efter det åkte vi i alla fall till ringen och åt en sushi lunch. Passade på att shoppa lite på rean sen också! Visar sen vad det blev.

Kolla i bakgrunden på golvet på den bilden där mamma är med! HAHAH SÅ SÖT<3


» APPEN SPELADE MIG ETT SPRATT

HEJ FINA NI! förlåt för att jag har varit världenssämsta på att blogga, men jag måste bara få skylle ifrån mig lite. Jag skulle blogga och kolla statestiken på blogg.se's app igår, men då visade statestiken 1 BESÖKARE. Så jag blev lite halvdeppig haha och pallade inte blogga. Men nu när jag gick in på datorn idag så visade det sig att mobilen bara hade fuckat upp sig och statestiken var helt normal, ingen oväntad sänkning i besökare alltså. Men ja, därför bloggade jag inte. Hoppas ni fattar, puss! 

» Allt jag fick i julklapp


» Filmmys


» Steker pannkakor!

Jag bestämde mig för att steka lite pankisar till mig och syskonen. Underbaraste syrran man är! Hehe...


» Frukost

Nu ska jag gå ner och äta frukost. Hade tänkt att göra något gott och fint (tex smoothie) men vi får se hur det blir med det. Dagens planer är väl i alla fall att åka in till stan med Anna och kolla om vi hittar något på mellandagsrean. Antagligen är det väl massor av människor med vi får väl trängas antar jag ;)

Byxor - carlings, Tjocktröja - USA, Linne - monki


» God morgon!

When i'm bored, i send a text to a random number saying "i hid the body.. Now what?!?!"


» Imorrn

Har varit dålig uppdatering på bloggen senaste två dagarna, jag vet. Men det blir ändring på det imorgon! Då ska jag bland annat visa alla mina julklappar, berätta om allt skoj jag gjort idag och fota massa! Håll utkik ;)


» Livet

Varm choklad, one piece, duntofflor, brasa. <3


» Fick kläder av min kusin igår

Ett par jeans, ett par jeans, en tjocktröja, grå vanlig tröja, vitt spetslinne, orange magtröja, blått linne i världens skönaste material, grått linne, grönaktigt maglinne, ett par ur snygga jeans shorts + En magtröja som jag ansåg var liiite för kort för att lägga upp på bloggen och en bustier som jag heller inte vill lägga upp bild på.


» julisar

GOD JUL! Jag har haft en jättebra dag hitils. Först när jag gick upp vid nio så var det en stor frukost framdukad med bacon, ägg, smothie osv som det bara var att hugga in i. När alla ätit så dukade vi av tillsammans och satte oss för att köra "Julklappsleken". Det var första gången vi körde den och jättekul! Jag vann en pringels haha!
var tvungen att fota heheh
 

När vi var klara med den leken så var det dags för julklapps utdelning. Vi tog ett paket var i tur och ordning. Jag fick massor av fina saker! Jag har inte fotat allt, tex presenterna från kompisar och från igår men dom kommer senare! Så länge:

 

» yeyey

Förlåååt x1000000! Hade en väldigt stressig dag så hann inte blogga :( Efter att jag hade duschat så behövde jag äta frulle, hämta Zorro, ät lunch osv. Hann inte blogga, hoppas ni förstår! Imorgon (eller klockan är över tolv så idag, haha) är det julafton! Så taggad! Jag tror att jag kommer uppdatera som vanligt med vi får se! Godnatt♥
 
firade mini-jul hemma hos mormor idag. Fick en camo-jacka. dör. SÅ FIN!

» Hej.

Tänkte hoppa in i duschen nu, uppdaterar sen. Så länge får ni en knasig konversation!


» HUMOR


» äntligen ett ordentligt inlägg

 
Hejjj! Trivs faktiskt galet bra i mina nya naglar! Har börjat vänja mig lite men är fortfarande halvt handikappad. Värt ändå. Snyggast i världen. Förresten, jag hann inte allt på min "to do list" från igår så fortsatte på den idag. 
# Till globen med Nora - Check√
# Skriva dom sista julklappsrimmenCheck√
#Julbaka - Check√
# Se på julkalendern - Check√
# Fixa med designen - ej klart
#Fota - Check√

Det är alltså bara en punkt kvar, och den ska fixas nu! Ska ändra lite typsnitt och lägga till något. Det kan också hända att jag gör en helt ny design som jag lägger in i januari. Vi får se vilket det blir!
Och med tanke på sista punkten, fota, så har jag faktiskt tagit ett par fina julbilder. Men alla kommer inte nu utan dom blir väl flitigt uppdelade till olika inlägg. 
 
Nu ska jag fixa designen och planera några najs inlägg! Har fått massor av ideer :D Berättar om dagen sen, btw.
 
 
tagen av min storebror Daniel<3
 
av mig
 
av mig
 
Alla bilder är tagna med familjens Nikon D7000 (Världens bästa kamera, tyvärr ganska dyr. Tror den kostar 15 000 med det objektiv vi har)


» Vår julgran


» Ommmggg

Tja, sitter i soffan och har jäkligt svårt att skriva heheh. Dom blev mycket längre än vad jag tänkt mig. Kan inte göra något alls typ.. Men jag vänjer mig nog :) puss


» Nya

Ska snart dra. Mina fula naglar ska bli snygga. Jippie! Wish me luck


» Ser på film! Myspys!


» Just nu, right now, maintenant

Haha klyftig rubrik. Försökte komma på något roligare än bara "just nu" så jag skrev det på tre språk istället. Fatta va smart jag är! Hehe

Men just nu sitter jag framför brasan i min alldeles egna nya fotölj! Har en mumsig macka i handen också! nom nom nomnom


» Omg hype

Ska fixa mina naglar imorgon! Glad typ :D

Mina nuvarande naglar:


» Sänka skepp

Spelar sänka skepp lillasyster!


» Outfit

Kofta - usa
Jeans - lindex
Sockor - julmarknaden
Skal - usa


» träning

Jag satt och googlade lite för tips på hur man får motivation till träning osv. Och så hittade jag ett super bra inlägg där det står massor av bra saker som kan vara bra och kul att veta när man vill komma igång med träningen. Texten är kopierad från http://www.idrottsdoktorn.se/artiklar/att-borja-trana-hur-gor-man.

Motivation är viktigast av allt när du ska förändra något. Livet är så fullt av "måste". Att avge nya "måsten" i nyårslöfte blir ingen glad utav. "Måste" är så negativt. Byt ut det mot "vill". Om din nya friska vanor innebär någon form av träning, så är den bästa träningen den som blir av. Ett aldrig så professionellt upplagt tränings program som aldrig blir genomfört är lika med ingen träning alls. Alltså måste "måste" bytas ut mot vill.
Nästa punkt blir då att komma på vad man vill. Att bestämma sig att börja träna för satt någon moraliserande besserwisser säger att det är så nyttigt blir sällan lyckat. Mera lyckat är att fokusera på varför man ska träna. Vill du går ner i vikt, bli piggare, starkare, vackrare, snabbare eller komma ut och träffa folk? Skapa dig en bild av hur du vill se dig själv i vår. Här behöver du inte och ska helst inte begränsa dig. Låt fantasin skena iväg. Dina drömmar och visioner kan vara hur tokiga och utopiska som helst, eller alldeles vanliga. Ser du dig själv på stranden, i full fart på träningspasset, eller kanske rosenkindad, pigg och full av energi efter att ha promenerat till jobbet? Är det detta du önskar? Är detta du som du vill vara? Då får detta bli din målsättning. Din träning blir ett verktyg för att uppnå det du önskar och det är i förhållande till detta du nu börjar att träna.
Tid verkar vara en bristvara för de flesta. Du måste skapa tid till träning. Det är du som bestämmer hur mycket tid du vill investera i din träning. Se på den tid du sätter av till träning som tid till dig själv för att du ska göra något som är viktigt för dig. Det inte för någon annan än dig själv som du ska göra detta. Hur ofta och hur länge du tränar beror på hur mycket tid du kan och vill investera och på vilken aktivitet du väljer. Tänk på att det att det kan ta tid också att ta sig till och från träning.
Lust till träning är viktig. Tänk på din målsättning och vad det är du vill. Välj en träningsform som passar dig. Tänk åter igen på att den bästa träningen är den som blir av. Välj något som du tycker är roligt och som är möjligt att genomföra innanför de tidsramar som du satt. Om du upptäcker att du valt fel kan du alltid välja om. Det är dock inte alltid träningslusten infinner sig. Det är så mycket lättare att bara försvinna ner i soffan. Detta är det svåraste momentet. Här är det bara att bestämma sig. Tänk på din målsättning. Varje pass räknas. Tänk på att för varje pass som blir genomfört har du kommit ett steg närmare ditt mål. Det säga att det svåraste med träning är att få på sig skorna. När du väl kommit igång går det genast lättare. Efter träningen lovat jag att du inte ångrar att du satt på dig skorna, och för varje gång du har genomfört ett pass så blir det lättare. Det gäller att etablera vanor.
Hur vill du träna? Att träna ensam, tillsammans med någon eller i grupp beror dels på vilken aktivitet du valt. Tänk efter vad som passar dig. Tycker du om att lufsa ensam i skogen eller springa med en god vän, eller tycker du om att synas bland folk? Att träna ensam ställer större krav till självdisciplin, men man behöver inte inrätta sig efter andra. Å andra sidan, om man är två eller flera så kan man alltid dra varandra både till och i träning.
Att träna ute i friska luften är alltid bra då de flesta av oss tillbringar allt för mycket tid inne. Rask promenad, löpning eller cykla kan man göra hela året. Man kan välja om man vill hålla sig till vägarna eller bege sig ut i terrängen. Dessa aktiviteter stimulerar konditionen och muskler i ben och rygg, men gör mindre för muskler i armar, axlar bröst och de ytliga ryggmusklerna som styr armarnas rörelser. Att åka skidor stimulerar konditionen och kroppens alla muskler, men förutsätter snö. Rullskidor och inlines med stavar kan vara ett alternativ, men kräver mod och skicklighet. Att gå med stavar är det många som gör, men intensiteten blir förhållandevis låg. För inomhusträning gäller hemma eller träningsstudio. Enklare styrketräning kan man själv bedriva hemma. Olika typer av träningsstudios ger otaliga möjligheter. Dans, aerobics, tai chi, gym, spinning, simning etc. Bra om man vill kombinera träning och socialt umgänge. Frisk luft får du inte här. Ett bra alternativ är dock att ta en rask promenad eller cykeltur till träningen så får du uppvärmningen före träningspasset på köpet.
Utrustning och kläder har det gått mode i. Men du upptäcker snart att många som tränar gör det i T-shirt och gamla svettisar. Träna i de kläder du trivs i. Att träna i kläder som känns fel gör ofta att träningen inte känns bra. Skor ska du välja i förhållande till aktivitet, underlag och dina fötter. Stabilitet, svikt och sula är olika på olika skor. Att välja de skor som passar di och dina behov bäst kan du få hjälp med i en sportbutik. Tala om vad du ska ha skorna till och du får hjälp med att prova ut ett par som passar just dig. Och kom ihåg att de dyraste skorna inte nödvändigtvis är de bästa.
Kostvanor spelar roll för hur du mår och hur du lyckas med din träning. Du behöver bra mat baserad på enkla baslivsmedel. Håll in på salt, fett och socker. Ersätt helst inte vanlig mat med olika sportdrycker och pulver. Var inte rädd för mat, men minska på kaffebröd, godis och snacks. Träna aldrig direkt efter en måltid. Har du ätit ordentligt bör du vänta ett par timmar. Träning på full mage kan ge kramp eller illamående. I värsta fall får du inte behålla maten.
Vätska är viktig under, men speciellt efter träning. Tränar man hårt är det svårt att sätta i sig stora mängder vätska under träningen. Att dricka en mun full lite då och då fungerar ofta bäst. Ta med en vattenflaska till träning. Vill man ha vatten under joggingpasset finns det vätskebälte att köpa. När du dricker efter träning är det bättre att dricka sakta, lite åt gången under längre tid än att hälla i sig en massa vatten på en gång. Ljummen dryck tas upp bättre av kroppen än iskall.



» DAGENS PLANER

# Till Globen med Nora
# Skriva dom sista julklappsrimmen
# Julbaka
# Se på julkalendern
# Fixa med designen
# Fota


» Sova ut

Det var så skönt att få sova ut idag! Hade däremot kunnat sova ännu om inte min lillasyster hade börjat skrika vid kvart i tio. Tänkte köra dagens planer i ett annat inlägg så håll ut! Uppdaterar strax igen.


» ÅH VA SKÖNT MED JULLOV


» Livet

Nu: Greys Anatomy och ben&jerry<3


» Skolavslutning

Nu har första delen av avslutningen varit. Nör vi kom så vörjade vi typ direkt med att dansa juldanser i gumpasalen med alla fyra klasserna i åttan. Det var kanske inte så kul att dansa med det var extremt roande att kolla på alla som försökte se coola ut när dom dansade.

OBS skulle publicerats kl. 15.00


» MIN TYPISKA JULAFTON

En kompis frågade om jag kunde berätta om hur min julafton brukar se ut så tänkte berätta nu!

Först och främst kan jag ju börja att berätta att jag aldrig kan somna innan jul. Pirret i magen gör att jag inte kan sova, hihi! Men när jag väl gör det så vaknar jag vid ungefär halv nio. Då hår jag ner och äter en stor frukost med alla i familjen (utom mon brorsa för han sover i ungefär 3 år). När alla har vaknat så sätter vi oss i vardagsrummet med lite fika och turas om att öppna våra paket. Julmusik och mysstämmnimg.
När vi är klara med det så äter vi lunch och myser tillsammans till ungefär fem då vi byter om och går till mormor/farmor (vartannat år) och firats jul med släkten där. Ännu mer paket :D Så då äter vi julbord och kollar på Karl-Bertil Jonssons jul tills det börjar bli sent och då går vi hem!

Det var en typisk jul för mig!


» Lycklig nästan

Sitter med Frida-tidningen framför brasan och ska precis fixa varmchoklad med grädde...<3 Har upptäckt att mitt hår visst ser väldigt rött ut och har ett stort leende på läpparna. Imorgon är det jullov och inga lektioner. Jag kommer få mina betyg och hoppas på det bästa. Allt är awesome utom en liten grej, men den ska vi inte ta upp för få förstörs hela det här positiva inlägget! Pusssss


» Redhead


» Vinröd

Har vinrött hår nu! Najs fast jg vet inte om det syns :( Jaja!


» förändring!

Idag ska någon hända med mitt hår! Någon som kan gissa vad hihi? Kommer förhoppningsvis bli snyggt men är lite osäker. YOLO

» Sorry for no bloggning

Men snart kommer några najs inlägg upp så keep calm and wait for them.


» Stolt!

Nu har jag städat klart! Dammsugit, torkar golvet, plockat upp allt från golvet, rensat skrivbordet. Hade aldrig klarat det utan min awesome spellista på spotify! <3


» TVätta

Ska plocka ur tvätten och hänga upp. Har tvättat hela min tvättkorg nu och snart kommer garderoben fyllas av "nya" kläder :) niiiiice


» Time for: cleaning


» Godnatt!


» FRÅÅÅÅÅGA PÅ

förlåt för långt vitt mellanrum i bilden! Råkade bli så :(

» Grey's anatomy

Hey! Har just kollat på Grey's anatomy och ätit "mintkyssar". Det är en ganska bra serie faktikst :D Den handlar om några nya på ett sjukhus som får ta hand om massor av konstiga och knasiga osv. Den handlar såklart inte bara om det men för det mesta. Ni kan se serien (och massor av andra filmer och serier) HÄÄÄÄÄR!
 

» Bakar...

Har just bakat minkyssar.. Dom blev röda, fattar inte hur hahahaha! Men dom blev goda i alla fall :) <3


» konversation

"Jag: Hej pappa har vi ättiksprit och pepparmintsolja?
Pappa: Ättiksprit har vi i kylen men pepparmintsolja vet jag fan.
Jag: Okej... Men har vi vatten då? Vi har ju haft lite dåligt med det på sistonde.
Pappa: Nej det är slut, du får ta snö.
Jag: Åh orkar inte gå ut. kan jag inte ta toa vatten istället? Spolningsknappen är trasig så det ligger lite saker där i med det gör väl inget.
Pappa: Nä, det är bara att sila. Hejdå
Jag: Hejdå."
 
Så lät det i mitt och pappas senaste telefon samtal. Vi håller ALLTID på att driver när vi snackar med varandra och så låter vi mind fucking serious också. Hahah... Vår humor...

» Skola

Sitter i skolan nu. Vi har chilllektion och läraren är inte här så varför inte blogga? :) Tänkte lägga upp lite bilder från igår! Har seriöst sötaste sysslingarna i världen! <3

 


» Glad!

Har tränat och ska strax in i duschen! Är himla glad idag! Ska på glöggfest oxå!


» Dagens outfit o dagens planer

Tröja - från märket L.O.G.G
Byxor - omfärgade från salt
_________________________
DAGENS PLANER:
-plugga
-baka
-slå in julklappar


» Jullovets planer


» God morgon!

Nu har jag precis vaknat och tänkte berätta lite om gårdagen! Jag och Anna gjorde ju sushi och det var nog det mest misslyckade jag någonsin gjort, haha! Det smakade bajs och blev skitfult.. Hehe men det viktiga var ju att vi hade kul, vilket vi hade! Vi flummade och kollade lite på en film som heter Piranah och det var verkligen så sjukt läskig! Hahaha vi typ skrek hela tiden, creepy! Men i alla fall, medans vi gjorde sushi så gick vi upp till Ica och hämtade ut ett paket till Anna. Det var lite smink och en locktång tror jag. Vi lockade hennes hår och jag var seriöst awesome på det hihi!
Klockan tio ungefär så skulle vi gå upp till dalen och se om det fanns något öppet där vi kunde köpa ÄTBAR mat haha men det gjorde det inte så jag fick lite damp och sprang hem. Bra kompis man e! Tänkte inte på att jag lämnade Anna hemma med disken hehe! Sorry för det! Men när jag kom hem så åt jag lite ostbollar och spelade schack med pappa så kvällen blev mysig ändå!


» Fucked up

har skrivit av mig i dagboken. så jävla mycket känslor i min lilla kropp. ni fattar inte. i tonåren händer allt på en gång. pallar inte, vill krypa ner under täcket och stanna där. typ föralltid


» Förlååååt

Förlåt pluttisar! Glömde blogga :( Men idag har jag i alla fall haft en hemma dag! Myst i min älskade Victoria secret brallor och så! Sen har jag typ bakat knäck och chokladkola och gjort lite müsli som jag ska ge bort i julklapp till mormor och Lennart. Jag har faktiskt tränar också! Tog en rask promenad och gymmade lite i källaren :)
Nu är jag hos Anna och myser. Vi ska göra sushi! Uppdaterad senare puss!


» stan

jag och min sexiga bästisfestis på svenskan!
 
YO!!♥ In till stan för att träffa Karin nudå! Vi ska ta en fika och bara hänga :) Ska bli myspys.
Har haft en rätt kaos dag hehe! Berättar om det senare, kan bara säga att det hade med att jag glömde hämta syrran från fritis...
 

» Hålls

Vi har håltimme! Ingen matte woopwoop. Jag och Anna gick hem till henne och vi he haft massa kul! Vi har skrikit åt rökare och krälat runt på golvet. Inget ovanligt.


» bättre Bilder på mina nya finisar

Mina nya fina skor från hm! Det var dom som låg i paketet :D Älskar dom. Lite udda och hippie typ men dom är verkligen galet sköna så whatever! Snygga också

» Alla mina skor

Mina nya skor! Bättre bilder kommer
chillsommarskor
finsommarskor
klackskor (kilklackar)
 
convers och uggs (äkta från usa!)
Kängor
Idrottsskor
 
+ Stövlar

» Glad lucia


» Outfit

Dagens klädsel:
Skjorta - mormor
Stickad tröja - h&m
Jeans - Gina
Ringar - julklapp
Halsband - julklapp
Örhängen - Cannes (Frankrike)


» Outfit

Tröja - carlings, mobilgrej runt halsen - JC, sockor - ?


» Ensam

Sitter helt forever alone i biblioteket och fixar min inloggning. Det tar sjukt lång tid fast bättre än att ha matte hihi! Ciao<3

Min kladdkaka från igår


» 12/12-12 kl 12.12

Nu dör vi


» Hur jag gör min kladdkaka - kortfilm

Ursäkta för musiken heheh!


» 👌

Nu är jag hemma från skolan, har varit en chilldag! Vi hade vikarie på två lektioner. Han var typ lite inne i sin egna värld, ritade och gick runt och kollade på klassrummet även fast hela klassen kaosade! ;) men nu är i alla fall hemma och jag tänkte typ baka något och starta en film. Ska bort ikväll oxå! Tjejmiddag med ett gäng typ! Vi ska till Kinamuren, rekommenderas starkt, tror den ligger inne vid odenplan (?). Dom har bästa maten :D


» bra bättre bäst

Såg att min statestik hade skjutit som skjutton och märkte nu att jag har blivit veckans blogg på hannalovisasol.seDenna dag blir bara bättre och bättre haha! Tänkte ta och fixa lite varm choklad, poppa lite popcorn och starta en film. JULMYS HERE I COME!
 

» Yey

Hej barn. Har haft en väldigt bra dag faktiskt! I skolan fick jag tillbaka mitt no-prov, jag fick C. Är jättenöjd! Har faktiskt fått väldigt bra resultat på mina prov! I matte har jag fått E och C, i franskan har jag fått A, i engelskan har jag fått E och C, i idrott har jag fått C och slutligen i no:n har jag fått C, B och B.
Men vi skulle inte prata om det nu haha! Efter skolan stack jag till sandsborgsbadet och hade skoj med Anna. Vi flummade så jädra mycket asså! Kan verkligen vara mig själv med den bruden asså :* kärlek till dig!

När jag kom hem så hämtade jag Zorro hos Nora och nu här jag tränat lite styrka och pluggar. Bara chillplugg som tur är! Hihi!
Puss


» keela.se

HEJ! Jag är med och tävlar om en asfet väska hos keela.se! Jag vill verkligen vinna för väskan är så jädra snygg och jag skulle använda den hela tiden ifall jag fick den. Dock är det just nu ca 1 av 71 procents chans att just jag vinner för det är så många som har kommenterat just nu hehe. Men jag hoppas och försöker vinna i alla fall! Kram!
gjorde ett videoinlägg för att visa hur mycket jag älskar kella, hennes blogg och väskan! EHEH
 

» ser du inte den nya designen? uppdatera sidan

NY DESIGN! Hade haf min gamla alldeles för länge så kände att jag var tvungen att byta. Dessutom är jag väldigt nöjd med den jag har gjort nu oxå! Vad tycker ni? :D Den är absolut inte klar men jag känner att det är dags att sova, klockan är ju ändå strax över elva! 
PUSSSSSSSS!!
FÖRRA (OBS mina förra inlägg kan se lite knasiga ut för jag har ändrat bredden på inläggen)

» Mission impossible

önska mig lycka till! kan behövas hehe. har inte städat på ett tag..

» Jjb

hej alla! vet att jag inte har bloggat på ett tag men det är för att min blogg.se app har fuckat upp. så jag provar att blogga från blogg.ses hemsida. går väl ok ;) men ska sova nu, försöker uppdatera imorrn!

» Tjoho

Har sovmorgon idag. Vaknade lagom till greveholm och efter det var det vara att chilla. Tänkte göra min goda varma choklad också! Puss


» ----> instagram<----

När jg inte bloggar hittar ni mig alltid på instagram. Nya bilder varje dag! :D
@kajsa_sandberg


» Outfit

Tänkte att jag kunde fota dagens outfit innan den åker av och myskläder på heh! Berättar om dagen sen, puss!

Jeans (omfärgade) - salt | tröja - hm


» Mm

Varmchoklad med chokladsås.. NOMNOM


» Film på min brorsa... Eller mer hans muskler


» Trött

Ska nog gå och lägga nig väldigt snart.Det är ju galet hur trött jag är så jag ska gå och lägga mig tidigt i dag så att jag hinner kolla på ett avsnitt av Gossip först. Men innan det ska jag ta en varm lång dusch! Puss


» Business time ;)


» Julbak!


» Min dag igår!

Igår var en väldigt najs o chill dag faktiskt! Först åkte jag och Anna till Farsta och jag fick med mig tre fina och söta trosor + massa gooodis!! Anna köpte bara en coola, även fast bara just igår hade hon läskförbud HAHA. Sen när vi skulle åka hem så var vi jäääkligt lata och sket i att gå av när vi skulle, heh! Nej men vi tänkte åka till Skarpnäck och träffa några men blabla så blev det inte så.. Ja så vi åker typ tillbaka till vår station och flummar massa innan vi skiljdes åt osv! Najs ;)
Sen efter det var det i alla fall dags att fixa sig för att gå över till grannarna på middag! Vi hade glöggprovning, åt massa god mat och hade bara allmänt jätteskoj! XXXX skrev tillexempel ett kärleksbrev till sin kärlek! Så gulligt!

Knas inlägg hehe! Men förresten, GLAD FÖRSTA ADVENT PÅ ER!

 


» önskelista

1# Camoflagejacka
2# Dr. Martens
3# Jeffry Campellskor (fejk eller äkta)
4# iPhone skal
5# Presentkort (Bio, JC, Gina, Bikbok osv)