» Hej

Tjaa! Teatern gick bra, två repliker sa jag antingen för snabbt eller för "hest" men det känns okej! Alma kollade förresten idag, hon gillade den :D Men jag var inte med sista scenen för jag fick cp-ont i ryggen :( Känns så tråkigt att höra alla köra slutlåten och man själv sitter i ett rum och dampar på sin rygg, hehe!
Imorgon är jag ledig! Ska bli så skönt, fast mormor är i Paris så henne kan jag ju inte vara med :( Fast ärligt talat har jag planerat in lite annat najs så det gör inte så mycket. Ska spela in och skriva manus med Nora kanske (nu blev ni nyfikna va?!) och vakta systra mi. Ska även plugga och förbereda inför en tårta som bebba ska få på sin födelsedag :) Ska nog försöka planera kalas med henne också, hon har nämligen brutit ihop för att hon kanske inte kommer få något kalas i år heller, haha!
Nu ska jag kanske sova, kanske kolla på något program, kan inte välja! Skulle helst vilja slökolla på nån tjejfilm med en b&j hehe men icke! Har varken eller...
Creds för dig som lyckats läsa enda ner hit ;) Kram!


» stelfryst

Tjatja, nu är jag hemma och är helt genomfryst efter att ha blivit dyngsur av regnet. Dagen var jätterolig och chill. Vi fick över en och en halv timmes lunch som vi åt hemma. Najs dag?!
Ska få lite varmchoklad av finaste Nora nu men vi hörs! :)

image description
arkiiiiiiiv! är på noras dator :)


» Nervös

Nu är jag nervös. Jag ska vara lagledare för åttor och nior idag, tillsammans med Nora. Och vi är bara sjuor. Tänk om dom är och försöker döda oss eller något?! Jag frågade Daniel och ett par kompisar som går i nian/åttan om 9d/8d var bra, men dom svarade bara att D är galna typ. Hehe. Inte jättelugnande... Men det får säkert bra! Det ska förstås bli kul också! Ses<3


» Godnatt

Godnatt alla! Hoppas att ni älskar era liv, precis som jag. Random sak att säga men sant. Hejdå.


» Kaffechock

Hej finisar! Kom hem från teatern alldeles nyss. Det gick jättebra idag med! :D I början var jag zombietrött men sen snodde jag mammas kaffe och drack upp det, vips var jag hyper (mamma är ett stackars vittne som blev utsatt efter kaffechocken). En kille svimmade utanför en container och låg där enda tills en snubbe hittade honom. Det var läskigt och jag tyckte ni borde få veta det. Puss och hej puttingpastej<33


» Present

Heej! Är hemma nu efter att ha tagit longboarden till bea och köpt present till syster som fyller år snart. Det blev rätt bra grejer faktiskt!
Har föreställning idag, och om jag ska hinna måste jag börja fixa mig nu, haha! Pussss


» Lunchrast

Lunchrast nu, uppdaterar sen!


» Shoppa

Tjoo! Varit i skolan idag, som vanligt. Inget värt att gå in mer på ;) Men nu ska jag i alla fall åka in till stan med Anna och mest bara kolla, kanske ta en fika! Ska i alla fall bli jättemysigt! Men just nu väntar vi på att hennes pappa ska komma med pengar åt henne så att vi kan åka. Vi är väldigt sociala också. Jag har iPaden och hon heller på med mobilen. Haha ;) Ses!!


» Joggning

SKULLE PUBLICERATS IGÅR!

Tog en lång joggingtur med Nora vid åtta. Superskönt, vi sprang i en halvtimme utan att stanna det minsta. STOLTA, haha :) Körde faktiskt intervaller efteråt på gatan också (superbra att köra efter jogging!!) och styrka. Som pricken över i:et gick jag även ut och spelad fotboll med brorsan. Perfekt kväll enligt mig :D Ska bara duscha och fixa smothie till imorgon också. Sen blir det väl till att hoppa i sängs och läsa Harry Potter. ULTIMATA KVÄLLEN (det enda som sakna är att vara ledig imorgon/ha sovmorgon). Kram alla! <3


» Morsmors

Hej alla! Har varit i skolan som vanligt idag. Hade sovmorgon och den tiden tillbringade jag hur konstigt det än låter hemma hos Nora samtidigt som jag grillade marsmellows över ett ljus. Nästa lektion var engelska, sen so och sist slöjd! Blev klar med mina shorts som jag jobbat på i över en månad :D Weeeehio!
Efter skolan gick i alla fall jag och Nora hem till mig och sedn dess har vi egentligen inte gjort så mycket, typ chillar bara :) Hörs!


» Frukost

Heej! Trodde att jag hade bloggat imorse men icke. Det hade inte publicerats :( Men idag har jag i alla fall varit i Globen med Anna och köpt två linnen och ett par örhängen. Därifrån gick jag direkt till tältet och bytte om + sminkade mig. Föreställningen gick super, dock hade jag rätt ont i ryggen :( Men när jag kom hem så erbjöd jag mig att laga mat och ska precis hugga in i mina chicken warps. Hörs!


» fuck yeah

EEUUUUPPHHHOOOOORRRRIIIIIIAAA! Yeaaaah :D

» Jedward

Jag blev helt galen av jedwards låt i esc! Den var uuuuunderbar, SERIÖST! Älskar den, man kan väl säga att den kommer spelas 24/7 nu, haha! Och dom är bara för gulliga <3 Gör highfive med varann på scen och gör massor och flickisar. Jag vill äta upp dom. Hejdå.


» Spontan promenad

Tjena, chattade med Anna lite förut och vi bestämde oss lite spontant för att ta en promenad. Så vi gick upp till videogloben i våra fin kläder (vilket menas med typ onepiece, mjukisar, foppatofflor osv haha) och köpte godis :) Härligt härligt!
Men sedan jag kom hem har jag typ kollat på esc på tv :) pussi!


» Dampar liteee

Lhuljuoö


» frågoooor

1.Vem kramade du senast? Leon :)
2.När var det? två timmar sedan kanske
3.Var var det? uppe i magganparken
4.Var det en bra kram? ja, hahah
5.Lång/kort? vad räknas som lång? Men det var väl en ganska lång kram ja, haha :P
6.Vill du uppleva en sådan kram igen? ja det vill jag väl hihi
-
1.Vad har du på dig just nu? Shorts, tjocktröja och linne (och underkläder, haha)
2.Var har du köpt dom kläderna? bikbok, ellos, veromoda och lindex
3.Är du nöjd med klädvalet? Typ ja
4.vilket av dom är favoriten? älskar alla! (+alla är väldigt nya och då måste man ju gilla dom?!)
5.känner du dig bekväm i kläderna? jaaapp
-
1.Vilken bok läser du just nu? Harry Potter
2.Är den bra? Ja!!
3.Finns det fler böcker i samma "serie"? jaaoo
4.Isf ska du läsa den/dom? absolut!
-
1.Vad år du senast? gelehallon
2.Var det gott? jaa, rätt så
3.Vill du äta det igen? ja, fast inte just nu hihi
-
1.Vad har du för kamera? någon panasonic
2.Är den bra? japp
-
1.Nämn en person du saknar just nu: Flera men speciellt farfar och morfar ;(
hahahah när jag skule kommentera hofh.se :P

» bandeu

Nu är jag hemma! Känns som hela släkten var och kollade på teatern idag :P Farmor, mormor, styvmorfar, faster, två skusiner och en kusins fickvän. Hela paketet ;) Som tur var gick det super idag också! Hihi :love:
Föresten var jag på stan med Anna idag också! Fick stressa hem men det var det värt. Vart nämligen lite fattigare, och garderoben lite rikare ;) Yeah!
Puss!♥


» TAGGA SKOLAVSLUTNING!


» tralla

Tjuhu! Drömde bästa drömmen inatt så vart jätteledsen när jag vaknade och förstod att det inte var på riktigt :( BUHU! Men så är det och jag ska förhoppningsvis ha en massa grym dag idag! (förhoppningsvis) stan med Anna, föreställning, myskväll med chips och eurovision! Megabraigdag :)
Wellwellwell hejdå! :thumbup:
SVARTVIT BILD! Kläder: Shorts från veromoda // linne från h&m //tjocktröja från ellos

» Sooova

Nu ska jag sova tror jag. Är supertrött faktiskt! Har legat och läst ute precis och allt jag vill just nu är att få ligga i mina tankar och bara ta det lugnt. Älskar det faktiskt! Har dock lite ont i magen efter att ha ätit massor av konstiga godisar, hähä. Typiskt mig ;) Hörs imorgon!


» PAKET!

Har precis varit uppe vid Ica och hängt ut ett paket! :D Supermysigt sätt att tillbringa sin morgon faktiskt. Men ni får se varsin fanns i paketet snart... ;)


» Föreställnih

Teatern gick super, föräldrar mötet gick megabra, hade håltimme på matten, det enda som egentligen har vatit dåligt idag är att jag har typ krossat en nagel (inte så farligt som det låter) och glömt äta middag?! Aja.. Shit happens ;) Puss!


» Morgon

Nu är det morgon. Jag vill sova mera men det får jag inte :( Jag orkar inte gå upp. Ehehe... Fast om jag lyckas hitta en bra och snygg outfit blir jag särkert glad och pepp. :)
Ha en bra dag!


» Fyra föreställningar klara ;(

Har verkligen inte haft tid att blogga idag! :( Var i skolan till tre, gick hem och bytte om, tränade med Anna, kom hem, duschade och rusade på teater. Min dag, haha. Men teatern gick super bra!! Puss o hej!

Jag och heddaa!


» x ks

Har inga kommentarer skitstatestik osv men blogga är kul och det är det viktigaste! BE POSETIV!
Hr i alla fall varit med Anna hela dagen! Solat, bakat och haft allmänt roligt såklart! Vi smexade runt i bikini och kände oss super coola! Haha ;)
Ska känna mig duktig nu och städa rummet och välja ut en grym outfit för morgon, sen ska jag sova! Kram♥

» Knas


» Baka

Hejhej! Är med Anna just nu. Vi ska baka utomhus till föräldramötet. Vi har på oss bikini och shorts och njuter av solen, älska livet! :D Hihi, bättre bilder kommer men just nu får ni bara en från iPaden ;)


» Huvudjävel

Hejhej! Efter skolan följde Alma med mig hem :) Vi fixade nudlar, te, tog varsin bok och satte oss ute. Sedan läste vi osocialt och tyst i kanske en och en halv timme ;) Härligt att man har kompisar som också älskar att läsa!! Det var i alla fall super mysigt men när vi tröttnade på det så gick vi in och kollade på läskiga trailers haha :P Ett litet delat intresse vi har! (weirdooo)
Men jag måste bara tillägga att jag har haft en hejdundrande huvudvärk enda sen skolan slutade idag! Men jag lyckades lyckligtvis bota den :) (hur berättar jag i videon här under, ingen lätt grej haha).
Pusssi<3


» Min huvudvärk försvann

Hur?! Kolla videon :D


» BILDER - del 2


» BILDER FRÅN SENASTE VECKORNA - del 1



» GULLEGULLEGULL

Tjenars! Dagen har varit grym faktsikt! Chill morgon, föreställning (:D), träffa Nora som har klippt sin hunds hår. Han var långhårig innan men nu ser han ut som värsta mini-fåret! <333 Så gullig, fotade och filmade honom massor! Marley♥ Men sen så hade jag massa skoj med pappa och Ebba! A.W.E.S.O.M.E




» Instagram

Snart lunch, efter det föreställning! Taggatagga! :D ska sälja idag så om ni ska kolla på teatern idag, titta lite extra efter mig i pausen ;)
Förresten ska ni börja följa mig på instagram också! ;) @sandburgaren Lägger upp foton varje dag, är en rätt flitig användare av det faktiskt! :D Puss!

Trodde jag var helt ledig kommande veckan...


» Lär er räkna... Hehehe

Man hör inte alltid exakt vad jag säger efter som jag pratar med knäpp röst!


» Säg inte att någon är ful!


» STILLBILDEN :(

och om du ser det här Anna måste du visa vad du har köpt!! :)


» dampar med smileys

Heej! Har varit hos grannarna på middag nu, dom är också med i enskedespelet. :) Teaten gick föresten jättebra, inget pillande med händerna! ;) Fast publken var sämst idag? SKrattade när en tjej "dog" och en tant längst pratade i vanlig samtalston medans vi körde... Fyfan va jobbigt och respektlöst :(
Men nu är jag hemma och redo för en till föreställning morgon! Köpte en tröja idag också! Enskedespelet tröja. Gryyymt! Godnatt!♥
juste chelsea vann! :D WOOP WOOP! :P

» Nyvaken vblogg

Berättar varför jag inte uppdaterade igår!


» Premiär...

Godmorgon! Börjar faktiskt bli rätt nervös nu... Det är ju premiär idag! Fast egentligen är jag bara orolig för en sak. Att jag få den där förlamade känslan i munnen som gör att jag bara sluddrar fram det jag ska säga :S fast det kommer säker gå bra, jag dör inte om jag säger fel. Bara skämmer ut mig totalt... Hehe!
Men nu ska vi tänka positivt! Jagvar i tidningen idag, tredje gången under enskedespelet! Wiiiee!
Nu ska jag fortsätta äta på min ben&jerry, så vi hörs!

 


» Ben o Jerry

HALLOJ! Genrepet idag gick skitbra för mig! :D och imorgon är det premiär, sjukt taggad!
Innan teatern så var Daniel och jag och köpte varsin Ben o Jerry! vi fick dom som belöning för att vi tar hand om Ebba så bra! ;) Naajs! Och så såg jag nyss att jag var med i tidningen + jag är ledig idag. Sjukt najs dag?!?!


» 45

Heej! Har precis kört värsta spinning passet... Till bea, handla, hem från bea - allt på en kvart med cykel! GAAH är helt slut. Men känner att jag har gjort dagens träning i alla fall ;) höhö.
Måste rusa på teater nu, pussi!

» Vilka bloggar följer jag?

 


» Dagensoutfit


» HAHAHHA HASSAN! ni måste se dom! :D

-
-
-

» Morgontok

Godmorgon! Jag vaknade åtta av att nån jäkel ringde :( Tur för den att jag kunde somna om då! Haha. Men jag vaknade halv tio nästa gång och gick upp. När jag väl var uppe gick jag in på toan och helt random så bytte jag den överfulla soppåsen till en tom i papperskorgen. Och så sköljde jag mina handleder i iskallt vatten för att kyla ner mig själv lite (allt blod passerar handlederna och sköljer man vatten på dom blir blodet svalare och kyler ner kroppen lite). Morgonyrsel ni vet... Eller brukar ni också göra sånt på morgonen?! Haha :D
Pussi♥ (konstiga bilder... Men jag bloggar från iPaden så kan inte ta med kameran ;))

 


» hulahu

Skriv 10 saker om dig:
1. Jag slutade leka med petshops när jag gick i sexan
2. jag gillar färgglada lakan
3.jag vill bli journalist
4. När jag var yngre ville jag bli geolog (forskare om stenar, berg etc)
5. jag är väldigt ofta väldigt flummig
6. jag har läsglasögon
7. Jag älskar att spela teater
8. jag läser kp...
9.  Jag skulle aldrig klara mig utan mina fina vänner.
10. Jag älskar  min familj grovt mycket :*

 

Skriv 9 saker du skulle vilja göra i ditt liv:

1. få stor blogg
2. lära mig rita
3. Bli skådespelare
4. äga en grym kamerea
5. åka till new york
6. vinna på lotto
7. lyckas sy ett komplicerat, snyggt plagg
8. äga en iPhone
9. Gifta mig.

Skriv 8 saker du är intresserad av/hobbies:
1. Vänner.
2. Musik.
3. Blogga.
4. teater
5. lakrits
6. Shopping.
7. Killar.
8. fota

Skriv 7 saker du är rädd för:
1. prata engelska inför klassen
2. Att dööö
3. källaren
4. Ensamhet.
5. Mörker.
6. mördare
7. galningar (våldtäcksmän etc)

Skriv 6 saker du drömmer om:

1. att bli journalist

2. att vinna på lotto

3. slå igenm som skådis

4. Hitta någon som älskar mig som jag är.

5. bli en storbloggare

6. lära mig sminka bajssnyggt

 

Skriv 5 saker du gör varje dag:

1. Borstar tänderna

2. säger va?

3. Sover.

4. läser

5. pratar

Skriv 4 minnen du aldrig kommer att glömma:

1. godisklubben <3

2. spydde hos anna

3. när jag berättade för _ att jag gillade honom

4. joggingtjejerna

Skriv 3 saker du stör dig på:

1. folk med dåligt bordsskick

2. Idioter och skitsnackare.

3. Folk som ljuger.

Skriv 2 saker du önskar att du kunde göra:
1. läsa tankar

2. Sjunga fint.

 

En sak du gillar med dig själv:

1. Min mageee


» teater


lånad bild från Tildas facebook (jag är inte med på bilden, utan det är Tilda, Elin och Louise)
Heej! Jag är hemma från teatern nu! Var där från kvart över fem till elva, myys! Älskar att vara där och bara få göra det jag älskar♥ Har hunnit duscha också, skönt! Känns som det var en månad sen sist fast det egentligen var igår... Haha! Har dock inte orkat ta bort sminket än! ;) Puss♥

» Vblogg


» annapyttelitenpanna

Heej!♥
Sedan vi slutade för dagen så har jag ungefär gjort en header åt Anna. Förutom att jag har ätit glass och läst kp, såklart! ;) Sen har vi ju flummat liksa mycket som vi brukar också!
Klockan kvart över fem ska jag vara uppe och bli sminkad på teatern. Vi ska köra utan stopp idag, hihi :D Generalrepition tror jag det kallas ;) Haha! Hade assvårt att stava det (generalrepition) så satt och ljudade för mig själv innan jag kom på det, såg att Anna hade filmat också :P He he he.
puss.



» Flummiga, duktiga elever fina naglar

www.annasotiiz.blogg.se


» hehohi - morgonpigg idag ;)

Godmorgon! Det blir ingen videoblogg nu för om jag börjar snacka kommer alla i huset vakna haha ;) Ville väl egentligen bara säga godmorgon och slänga upp ett par bilder från webkameran! :) (driiiiiv)




» video

OBS. STARTAR IMORGON!


» test

Vilken svordom använder du mest? Jävlar
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? sju
Var köper du dina matvaror ifrån? mamma o pappa handlar på ica
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Öh lika bra båda
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Kamera eller kläder
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? Kmr inte ihåg
När var senast någon stötte på dig? Stötte och stötte... Det närmaste man kan komma var väl på tåget hem från åren
Vad åt du till middag senast? fiskburgare
Kan du vissla? japp
Tittade du på tecknat när du var liten? Ja
Äger du några popband t-shirts? Jepp
När flög du senast? Förra året till barca
Pratar du några andra språk? Engelska?
Har du gråtit offentligt? Jaa
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? nää

Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? har inte börjat i gymnaset ännu
När sov du senast på golvet? kommer inte ihåg. inget jag brukar göra direkt...
Vilken är din favorit drink? jag är ju ett barn och dricker inte alkohol men coola kanske räknas?
Gillar du din boendesituation? jaa
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? olika

Är dina dagar fullbokade och stressiga? japp, iaf under enskedespels-tiden
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? nej
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 14
Tror du på liv på andra planeter? kanske bakterier men inget annat
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? jag brukar inte prata med mig själv
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? njaee
Tycker du om att krama folk? jaaaa!
Äger du en digitalkamera? mhm
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? ingen tror ja ;)
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? lite
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? haha nej
Är du mörkrädd? ja, lite
Tre saker du alltid har med dig? mitt hår, min personlighet och min värdighet


» Jngukkumgk

Hej hopp! Jag vet att jag inte uppdaterar så mycket men att blogga ska ju vara kul, vilket det bara är när man har tid. Och tid har knappt jag just nu, det är ju premiär på fredag. Men ni får stå ut, snart så börjar föreställningarna och då kommer uppdateringen förhoppningsvis bli som vanligt igen! :)

Men nu till min dag! ;) Skola som vanligt, tråkigt som vanligt. Men på svenskan satt jag och skrev ner vad alla gjorde, det blev faktiskt en ganska kul text! Skulle ni vara intresserade av att läsa den? Jag menar om jag ska skriva ner den i ett inlägg? I fall någon kommenterar och säger att den vill det så gör jag det! :D

Fick sluta en lektion tidigare idag. Och när jag kom hem så satte jag mig på trappan och läste, mys! Klockan två åkte jag och pappa till kiropraktorn, för sista gången. Det kändes inte alls bra när jag var där + det är skitdyrt så dit åker vi inte igen.

Ska väl passa på att berätta att jag har teater idag. Från halv sex till halv tio tror jag! YEEY :D Däremot är det inte lika kul att det är bara en av mina allra, allra närmaste kompisar som säker tänker se pjäsen :( Jag som har kämpar liksom...

Men uppdaterar senare med roligare inlägg, puss!


» Nonono

Hej alla! Var som vanligt i skolan idag, fast till skillnad från det normala var so:n jättekul! Jag och Anna skulle jobba tillsammans och skriva fakta om Kina med hjälp av lite kartor, fast vi spårade ur lite, haha :D (inga detaljer ;))
Slöjden var också braig. Jag är snart klar med mina brallor! Dom blir faktiskt rätt fina.

Jag har även fått veta att det inte blir någon intervju idag :( Dom kunde inte komma och jag vet inte när/om den blir heller. Dåligt!!


» låtar

jag börjar alltid gråta när jag ser den musik videon :(

» spelet

Hejhej! Jag har tillbringat mesta delen av min dag uppe i tältet. Rättare sagt från halv tolv till halv sju. Det var egentligen tänkt att vi skulle sluta fem men Johanna (regisören) drog över lite. Haha :)
Sedan kom jag på att jag inte har berättat för er att jag och min familj ska intevjuas av tv4 imorgon! Eller tv4 lokalnyheter, så det kommer bara sändas i stockholm. Vi ska i alla fall prata om Enskedespelet och berätta eftersom att fyra personer från min familj är med! :D Ska bli roligt ju!


» tidsinställt - inspo

Tidsinsälltinlägg ifall jag inte skulle hinna blogga!


bilder - weheartit // collage - jag

» kängru

Ska sova nu, tor jag. Har precis fixat två asnice tidsinställda till er eftersom jag kommer vara borta så mycket imorgon :D Men hörrni, ni kan väl kommentera lite? Snääälla? :)
Jag tänkte i alla fall vara lite snäll och bjuda på en bild från idag när jag var kängru ;)


» lev så länge det varar!

Jag längtar ju, precis som varenda jävel här i Sverige, efter sommarlovet. Fast till skillnad från många andra önskar jag inte att det var lov nu. Då skulle jag ju gå miste om allt skoj som händer innan lovet! Till exempel alla föreställningar, shoppa med mormor, klassgrejer osv. SÅ - istället för att gå dom här sista 32 dagarna och bara längta, gör något kul istället och njut av det! :D

» Bion igår

Hej barn! Igår så var ju jag och såg "älska mig igen" på bio med Anna. Den var super bra och Anna grät en massa! Och på vägen dit var det en super fin gubbe som höll upp tunnelbanedörrarna åt oss så att vi skulle hinna komma på! Tack gubbis :) jag gillar när folk är så snälla!
Sen efter bion blev av nån konstig anledning super flummiga... Vi satt och sjöng på tunnelbanan, I EN ROSA HELIKOPTER SKA JAG FLYGA HEEM TILL DIIIIG och JAG LAGAR DIN MAT... osv osv ;) Sedan hade vi popcorn krig utanför ip! Vi kasta popcorn omkring på varann men efter ett tag gick burken sönder :( Fast det blev ett himla fint popcorn sträck efter oss!!
Vi gick hem till mig och snackade i min hängmatta ända tills jag sa att jag skulle spy (jag skojade och Anna fattade inte mitt roliga skämt) för då sprang Anna iväg. Där slutade vår kväll ihop ;)
Pussi<3 (förlåt om inlägget blev konstigt..)

Ebba ritade mig som jag ser ut i enskedespelet! Det blev faktiskt väldigt likt!!


» Bingovjlvkjgyu

Jag har varit uppe i tältet sen halv tio, därför har jag inte kunnat blogga. Uppdaterar senare, ville bara säga att jag lever ;)


» fifan

Heej alla! Skolan var okej, matte, so (avslutade parprovet) och franska där vi fick ett oförberett prov. Usch för sådana :( Men nu är jag hemma hos mormor och har det skönt. Ska på bio ikväll med Anna. Vi ska se "älska mig igen".

Någon länkade en video på facebook som jag nyss kollade på och fy fan vad hemskt! Att någon ens kan göra nåt sånt!! Kolla hela filmen och sprid </3
http://www.newsrescue.com/2012/05/insane-malaysian-mother-beats-up-8-month-baby-captured-on-video/#axzz1uTnmNxdh


fluffy hair

» oooooooutfitttt

Godmorgon finisar♥ Vaknade halv sju idag, somnade om, vaknade sju, somnade om, vaknade halv åtta, somnade om vaknade åtta, gick upp. Rolig morgon va? Mina syskon gillar att spela piano och satte sig och spelade varje gång jag hade somnat (fast det visste inte dom såklart... tror jag...). Men nu har i alla fall alla i hemmet, utom jag, gått så inget mer piano spelande! weeey! Haha ;)
Tänkte vara snäll och visa en outfit bild också, innan jag går ner och äter cholkadflingor liksom, hihi! Ni vet sådana i mini-paket? Supergoda!

Jeans från gina, linne från bik bok, svart tröja från indiska.

» j


Lizzy som har sprungit över på grannens tomt
Heej!♥ Jag gick på teaternn och det var roligt, såklart! Så taggad, nästa fredag är det ju premiär liksom :D Och imorgon är det fredag - vilket betyder sovmorgon och hem till morgor :)
Godnatt!

» hihih

HALLO!
Alma har gått nu, Lizzy också. Kvar sitter jag och väntar på att tiden ska gå så att jag kan få gå upp till teatern och repa. Om jag nu gör det... Mår inte superbra direkt :(
Idag har jag som sagt varit med Alma och hennes vovve. Vi var ute massa och blåste gräslök på varandra, dansade och släppte ut våra inre fåglar. Det är så härligt att vara med dig Alma :D Man kan göra vadsomhelst!♥

Jag är såå taggad inför sommarn! Har massor av grymma planer, typ föreställningar, kollo med Alma, frankrike med Nora, Öland med Nora, landet osv!

» Yeey

Statistiken var ovanligt bra igår! Puss på alla er som läser min blogg<33 :D
Idag så har dagen varit rätt bra faktiskt! Första lektionen var orientering, gick ovanligt bra. Nästa var matte där jag och en kompis redovisade och vår lärare sa att vi hade gjort det asbra!! Sedan var det no, so och sist musik.

När jag kom hem läste jag lite i Harry Potter och åt fläsk. Sen kom Alma och vi har fotat massor till instagram :) Följ mig där hörrni! @sandburgaren
Puss!


» heeeeeej vänner

Gick in här och kollade bara för att liksom och vilka sööööta kommentarer jag har fått <3 Klart jag ska börja igen ;) Har gått runt och haft massor av ideer i huvet och nu ska dom ut, haha! :P Fast jag måste fixa en ny design.. ;)

Har noobigt nog gjort en liten "lista" över vad jag ungefär kommer blogga om ;D kläder (outfit, shopping), foton, insperation, tips och lite vardag♥

VALBORG♥


» tyh

Åhh, jag vet inte om jag vill blogga eller inte... Men några läsare kollar fortfarande här, gulligt! Men jag tror npg att jag börjar igen! :D Saknar det lite faktiskt... Men jag måste skaffa en ny design, min krånglar :( Godnatt♥