» Ångest

hatar skolan. har suttit i tusen år och försökt förstå en jävla ekvation men det är inte så enkelt. hatar skola så jäkla mycket ibland. var är sommarlovet och min frihet?! (blev inget one tree hill mys i soffan. matten kidnappade mig :C


» Tränat

Efter skolan idag så stack Anna och jag och tränade. Det var skönt men väldigt fullt på gymmet så man fick köa en hel del :( Men körde mycket rumpa så hoppas på träningsvärk imorgon ;)
Nu ska jag i alla fall hoppa in i duschen sen ska jag krypa ner i soffan med varm choklad, mackor och fryst mango. Ska sätta på ett avsnitt av One Tree Hill också! Har btw pluggat massor så är jättestolt ;)

 


» Tips

Hejhej! Jag har franska med den där skumma vikarien och vi ser på en fransk film så jag tänkte passa på att ge er lite tips! :)

APELSINSMOTHIE - den här smothien är extra bra på vintern eftersom vi behöver mycket C-vitaminer för att hålla oss friska. Så unna dig själv en riktigt energikick och minska samtidigt risken att bli sjuk.

RECEPT:
5 st apelsiner, pressad saft från
1 dl mild yoghurt
1 st banan

GÖR SÅHÄR:
1. Pressa apelsinerna.
2. Skala och skär bananen i bitar.
3. Blanda apelsinsaften, yoghurt och bananbitarna i en mixer eller matberedare.
4. Kör till till en jämn blandning.

---------------

ANSIKTSMASK - bra ansiktsmask som är enkel och framför allt billig att göra :)

RECEPT:
1 äggula
1 mosad avokado
2 msk olivolja

GÖR SÅHÄR:
1. Blanda ihop alla ingredienser noggrant och stryk sedan på i ansiktet. Undvik partiet kring ögonen.
2. Låt verka i ca 10-15 min och skölj sedan av med ljummet vatten.
3. Toppa gärna ansiktsmasken med gurkskivor på ögonen när du har på ansiktsmasken. Det friskar upp, får dig att se piggare ut och är välgörande för huden kring ögonpartiet.

---------------------

Tappa upp ett varmt bad, dra ner lyset och tänt några ljus. Gör smothien ovan och även ansiktsmasken. Perfekt spa-tips!



» I skolan

Just nu sitter jag på engelskan och har världens roligaste vikarie! Han är fransman men har bott i Amerika så han typ bryter på engelska OCH franska hahah. Dessutom så är han typ rolig creepy, säger att vi skriva upp oss på klasslistan med blod... Jaja, önska mig lycka till och hoppas att jag kommer levande ut.. ;)


» Bästa systern

Har vaktat Ebba nu ikväll. Från sju till halv nu (typ halv elva). Gett henne mat, underhållit henne och nattat henne. Det har faktiskt varit ganska mysigt :) Hon kan faktiskt vara riktigt söt<3 puss

Bild på den ultimata kvällsmaten jag gjorde till min ängel.


» Studiedag

Har vart en okej studiedag! Tränat, kollat lite i affärer och städat :) Frida har kommit också så ska sätta nig och läsa. Puss


» Städar

Jag vet att jag är något av en asdålig bloggare men jag har inte haft tid. En ny säsong av One Tree Hill, fixa med rummet, läxor och träna. Mycket i livet just nu men jag ska göra mitt bästa, lovar! Ska också börja ta fler bilder. Mycket roligare att läsa bloggar när det är mycket bilder i!

Just nu städar jag i alla fall mitt rum. Rensar garderoben och plockar upp saker från golvet ungefär ;) Uppdaterar sen när jag har roligare saker på gång!


» In school

En lektion avklarad - fyra kvar. Men stay strong, imorgon är det studiedag!


» Hehe

_
/ 7
/ _ (
| _ |
| _ |
| _ |
| _ | / \
/ \ | = | / /
\ | _ | /
) _ \
/ | _ | \
/ - = - o /
\ / ~ \ _ /
\ /


» Hej alla

Jag har haft en grym helg och dag, alltså har jag inte hunnit blogga. Men nu ska jag berätta!
Lördag: Städade och blabla först. Vid fyra tiden kom Nora och Anna hit så promenerade vi bort till Konsum och köpte allt vi skulle ha. När vi kom hem så behövde vi stocka direkt för att hinna till bion. Vi hann och den var jättebra! Vi såg "ego" och ni som inte har sett den borde verkligen pallra er iväg och göra det! Anna grät som en bebis och jag typ av han som spelar huvud rollens ultimata snygghet hehe.
När vi kom hem så satte vi på en thriller film som var lite seg men ganska bra ändå! Efter det tänkte vi se en till film men igen av dom vi startade fastnade vi för. Den första var en svensk skräckis och sådana ska man akta sig för! Dom är sjukt läskiga..! Sen satte vi på Saw fast den var så brutalt läskig att jag inte vågade se mer och sist satte vi på en komedi som hette Zoolander men den var askonstig så vi stängde av. I stället började vi skypa med några killar och typ vara asflummiga. Det tog ett tag innan vi somnade heheh. Klockan halv fem blev det faktiskt! Tre hype tjejer kan hålla igång ganska bra faktiskt ;)

Söndag: på söndagen vaknade vi klockan halv elva så det blev inte jättelång sömn. Då gick vi upp och åt frulle, städade och stack till gymmet. Duktiga tjejer?!
När jag kom hem så chillade jag bara och gjorde lite efterrätt till familjen osv. Kollade på "kontoret" också.

Idag: var i skolan och hade jättetråkigt. Någon snodde Noras lås (???) från hennes skåp, haha? Hur lyckas man ta ett låst lås..? ;)
Efter skolan gick jag hem, packade och drog iväg till Anna. Där mötte jag Anna och Nora och så stack vi mot gymmet. Där körde vi ett spinningpass som vår gamla lärare ledde (PINSAMT HAHAH) och sådär! Efter kollade vi lite i Farsta innan vi drog hem.

PUSS! (Vissa bilder är tagna av Anna och Nora)


» Här ska det göras fruktkickar!


» Skräckis

Hej alla! Idag kommer bli en grym dag! Jag ska köpa friskiskort, träna och tillbringa hela kvällen med dom bästa brudarna. Vi ska se på bio pch sen ha mysigaste sleepovern hemma hos mig. Awesomeness!! :D

Btw så såg jag läskigaste skräckisen igår! Jag googlade på Tjejfilmer och så kom filmen "prom night" upp. Så jag satte glatt på den utan att ens märka att det var i kategorin "Skräck" på swefilmer.com. Jag höll på att dö!! Den var så jäkla läskig hahah!


» Kvällsfika


» New in

Knästrumpor - fick av farmor igår
H-tröja - köpt begagnad
Magtröja - köpt begagnad
Väska - köpt begagnad
Bikini - köpt begagnad


» Gullmarsplans ungdomsmottagning

Nu är vi i gullmarsplan med klassen för att typ lyssna på några som pratar och svarar på frågor. Lite creepy men bättre än vanliga lektioner. ;)


» Hmm vad tycker ni?

Vad tycker ni om att jag ska börja lägga upp träningstips osv? Kanske vore en kul grej att pröva.. :)


» Coyote ugly

Nu ska jag snart gå upp och fota allt nytt jag köpt/fått på senaste tiden! Förhoppningsvis kommer det inlägget upp idag! :D
Btw så heter filmen som jag ser just nu Coyote ugly och väldigt bra faktiskt! Ni kan se den på swefilmer.com


» Mysfaktor: 100

Hade sjukt tråkigt och frös så kag unnade mig detta! Fotbad, te, popcorn, rostade nötter och film! Awesome :)


» Hemma

hej! nu är jag hemma efter en faktiskt ganska bra dag i skolan :) Vi hade vikarie på engelskan och franskan och vi åkte skridskor på idrotten! Det var faktiskt väldigt kul (ända tills tårna blev iskalla) och jag är förvånad att jag ens kunde åka med tanke på att det var ungefär två år sedan jag åkte senast! Uppdaterar snart, puss!


» In school

Sitter på engelskan just nu. Vi har precis haft läxförhör och det gick väl bra antar jag, hörs!


» Igår

Har glömt att berätta om dagen igår ju!
Efter skolan gick jag och Nora hem till mig ett tag innan vi åkte till gullmarsplan för att möta en tjej som jag skulle köpa en grej av. Hon var däremot supersen och sa hela tiden att hon snart skulle komma. Efter 30/40 minuter orkade vi inte vänta längre utan sa att om hon ville sälja till mig så fick hon komma till Globen, dit vi skulle efter. Så kom hon dit i alla fall och jag köpte det jag skulle.
Efter det gick vi in i Globen och värmde våra händer runt varsin varm pommesfrites. Vi mötte upp Anna där också.
När alla var mätta och belåtna så flummade vi och var helt galna! Vi mediterade på golvet mitt i Globen i en ring (HAHA) kröp genom gångarna och flörtade med gamlingar. En till sjukt rolig sak vi också gjorde var att vi gick in på hm och så valde vi ut en outfit till en annan. Jag valde kläder åt Nora, Anna åt mig osv. DET VAR GALET KUL OCH JAG ÄLSKAR ER MEST I VÄRLDEN TJEJER! <3


» Tränat

Nu har jag precis kommit hem från friskis med Alma! Vi ville testa något nytt så vi valde afrodans! Det var faktiskt väldigt roligt, värt att testa tycker jag! :) Man känner sig så himla duktig när man har tränat, skön känsla. :) puss

Inomhus skridskoråkning


» I skolan

Nu har vi precis haft lunch och sitter i fönstret och väntar på att matten ska börja. Vi har två lektioner kvar att uthärda. Matte och en 1,5 timmes slöjd. Fmlfml :C I alla fall så har typ alla kompisarna gått hem, bara Alma och jag kvar som är friska.. snart börjar vi så hej då! :)


» Jummie

Gjorde nyttigaste frullen! God, snygg, 100% nyttig!


» Träna

Nu ska jag träna och bli starkast och snyggast i världen! Ciaaao


» Världens mys<3

Har grävt ner mig bland kuddar och filtar i soffan och kollar nu på bröllopsduellen. Har sett den förut men den är bra så whatever :)


» Hinder

Nu är jag hemma efter en otroligt lång och tråkig dag i skolan. Kände att jag förtjänade det, så sitter nu uppflugen på bänken i köket med en kopp te, nudlar och 90210 :) Bloggar mer sedan, puss!


» Vad jag har på mig idag

Jeansen / Kappahl (märke Detroit)
Stickad tröja / H&M
Tröja / USA
Skor / DrMartens
Väska / USA
Ring / Glitter


» Jummie

Har just fixat en god hallon-mörkchoklad skål och taggar inför kontoret ;)


» Is

Hej! Kom nyss hem från en promenad med mamma, pappa och Ebba. Vi tog en tur ut på isen och hade mysigt! När vi kom hem fick vi en supergod lunch av farmor också. Kommer i alla fall hem idag vid tretiden. Vi ska bara packa ihop sen kan vi sticka. Det tar ca 50 minuter att åka till mitt landställe, vilket är grymt skönt eftersom då kan vi göra sådana här dags turer :) puss


» Outfit

Linne / monki - Byxor / Victorias secret - Tjocktröja / USA


» Framme

Nu är vi framme i det fina vädret på landet. Jag sitter dock kvar i bilen för vår dörr har frusit igen så stannar nog här till den går att öppna. Har ingen lust att frysa ;) Puss


» Be jealous


» Tatoo

Hur skulle jag se ut i tatuering? ;) Laddade just ner en app där man kan sätta tatueringar på en bild av sig själv. Hade varit kul om det såg lite mer äkta ut haha.. Whatever, appen heter "Tatoo You". Gratis på AppStore :)

Btw så ska jag snart göra varm choklad, kolla på ett avsnitt av 90219 och efter det fota och packa. Hörs sen!


» Jag vill bort

Jag vill göra något. Jag vill ut. Jag vill träna. Jag vill se 90210. Jag vill göra klart bloggdesignen. Jag vill läsa. Jag vill ta en dusch. Jag vill baka. Jag vill skriva. Jag vill sova. Jag vill göra varmchoklad. Jag vill jag vill rensa mina saker. Jag vill byta om till one piece. Jag vill internet shoppa. Jag vill göra klart mitt rum. Jag vill måla. Jag vill vara kreaktiv. Jag vill ha SOMMAR.
Allt är möjligt förutom det jag vill mest. Jävla sommar kom någon gång.


» hej

Just nu är jag hemma hos mormor och har varit det sedan halv tre ungefär. Har fötterna i ett varmt fotbad, tillgång till överfödiga mängder (haha) glass och en brinnande brasa bredvid mig. kan inte bli mycket bättre ;) Dessutom har jag underbaraste sällskapet bestående av världens bästa momor och den mest awesome styvmorfar man kan ha! <3
annas katt

» Outfit

Från imorse:
- tröja / hm
- jeans / Kappahl
- hörlurar / new york


» Hemma

Gick hem från skolan idag. Fick värsta attacken på svenskan, skitont i magen och värsta illamåendet. Trodde att jag råkat äta något dåligt på hemkunskapen men i alla fall så har det börjat gå över nu. Mår bara lite illa det är allt.
Ligger i alla fall i soffan och kollar på 90210. Mormor kommer sen och hämtar mig så att jag kan vara hos henne :) Världens bästa<3


» Sova

Godmorgon! Idag är det fredag!! :D Ska hem till mormor idag och sen packa eftersom jag och familjen far till landstället i morgon bitti. Det ska bli sjukt snöigt o mys faktiskt. Vi får ladda upp med godsaker och filmer ;) Puss


» Min pluggmusik


» ny snart

snart ny desig! tagga

» jdsoai

tja! just nu sitter jag på andra lektionen, bild. Vi ska göra bilder i datorns så jag kommer ha tillgång till att blogga varje onsdag i skolan! Najs?! I alla fall så måste jag berätta en skitrolig grej som hände på svenskan. Vi har en fransk 15 åring som är i våran klass osv (pallar inte berätta) som inte kan svenska. Så han var på vår första lektion i morse och när jag berättade det för läraren gick han fram till fransken och ba "Är det du som inte kan svenska?" på svenska!! HAHAHAH

» Da fuq?

Kommer ner och hittar pappa kokandes en innebandyklubba..?


» planer för imorgon


» webcamfreak

Hej! Direkt efter skolan så gick jag hem, chillade lite och drog iväg mot farsta. Jag skulle ju som sagt byta en grej med en tjej där men hon dök aldrog upp. Tråkigt! :( Jaja! Jag får bara sälja till någon annan istället..
 
När jag kom hem så kollade jag lite på 90210 och tog det lugnt bara! Åt god midag och skojade med pappa (vi hoppade runt i huset som apor/gorillor samtidigt som vi gjorde konstiga läten i ca 5 min HAHA löv ju papi)
 
PUSS (längesen jag lekte med webcamen ju!)

» I skolan

Förlåt för himla långt uppehåll från bloggen men har bestämt mig för att börja nu igen! Minst tre inlägg varje dag! :)
Måste sluta blogga för nu ska jag ha teknik..! Puss

Jag och min bästaste noris!


» In till stan


» Friskis

Nu är jag hemma, svettig och go'. Körde pass på friskis&svettis med Alma, riktigt skönt! Vi har planer på att börja träna lite tillsammans nu, tex spela badminton nu på lördag! :D härligt att vara igång ;)


» Konst i engelska boken @ skolan


» Skola

Näst längsta dagen idag... Suck... Men vi kör på en dagens outfit!
Tjocktröja från new york, byxor från JC


» Tränat + smoothie


» Pluggt

Tog itu med läxorna på Enskedebageri tillsammans med en dyr kopp varmchoklad och min babe. Duktigare får man leta efter. Najs att ha det gjort anyway!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2855846/images/2013/pic_50eddccfddf2b365a1b5c8b2.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2855846/images/2013/pic_50eddcd1ddf2b3659cb7402e.jpg" class="image">


» YO

Hemma från andra dagen i skolan! Skönt!


» surviving

1. Morgonstämning
De flesta av oss är INTE redo att stiga upp när väckarklockan vill tvinga oss ur sängen. Men om du planerar din morgon lite bättre, med extra tid för en låååång frukost och kanske en liten titt i senaste Julia-tidningen, kommer du få en skön start på dagen i stället för att vara sur och stressad, och dina dagar kommer bli mycket bättre.

2. Planera mera
Vad ska du göra under helgen? När skolan börjar är det lätt att gå vilse bland alla läxor, lektioner och envisa lärare, och svårt att hitta saker som muntrar upp. Kanske kan du planera in något tillsammans med en vänninna inför den kommande lördagen? Gör planer tidigt, så har du något att se fram emot när skoldagarna känns som tyngst, och något som muntrar upp de gråa skoldagarna!

3. Sprid glädje
Berätta en rolig historia högt i klassen, eller skicka ett sms till några vänner som förtjänar ett gott skratt! Kanske får du något lika roligt tillbaka, och många goda skratt på köpet!

4. Skapa en tradition
Många sysslar med en hobby på några fasta dagar i veckan. Men kanske är det en bra idé att skapa flera liknande traditioner? Till exempel kan du bestämma dig för att se en film eller spela ett spel med familjen en särskild dag varje vecka! Genom att skapa en rolig tradition har du något att se fram emot över vardagarna!

5. Kom igång
Kom igång med dina läxor och skoluppgifter så fort du bara kan! Skjut inte upp uppsatsen eller att städa ditt rum, då hänger det bara över dig och ger dig dåligt samvete. Få det gjort, och få desto mer tid till att göra sånt du verkligen vill göra!


» 90210

Läste på Annas blogg att hon börjat kolla på serien 90210 och tänkte att jag skulle kolla vad det var. Så nu har jag sett första avsnittet och är helt fast! Det är verklien svinbra :D Ni kan se första avsnittet HÄR! :)

» shoppat

Hey! Tänkte visa shoppingen från idag. Det blev tre saker, två örhängen och ett par jeans. Jeansen var förresten riktiga kap, fick dom för 199:- fast ursprungspriset var 699:- på JC. Örhängena är från H&M. Anna och jag köpte dom ihop (det var två av varje från början men vi valde att ta ett var istället) för ett prima pris :)

» Bästa appen

Paperless lite!


» Promenad

Har just kommit hem från en låång promenad. Jag, mamma och pappa åkte in med bilen till Årstaviken och tog en 6,5 km tur runt vattnet. Härligt!
Snart ska jag träffa Anna och vi ska gå upp till Globen och kolla lite :D Puss


» Kp

Kebabpizza<3 NOMNOMNOM


» Tar en joggningtur

Nu ska jag ut och jogga! Fett taggad faktiskt! Ska simma med min finaste Anna sen också! Så himla duktiga vi är, tränaträna! 💪


» mål/nyårslöften

- godisförbud fram till till sportlovet
 
- komma igång och börja träna två gånger i veckan regelbundet
 
- höja statestiken
 
- höja betygen
 
- lära känna många nya människor
 
- göra något riktigt vågat med mitt hår
 
- bli helt klar med mitt rum

» hiss/diss

Myskvällar - Nu när det är kallt är det hur mysigt som helst att krypa in under täcket, se en film och äta massor av godis! Smita undan från kylan helt enkelt.
 
Göra om mitt rum - Åh är så pepp för idag ska pappa och jag börja. Vi har slagit våra kloka huvuden ihop och kommit på så jäkla bra ideer! awesomeness
 
Icas fejk ben&jerry - Ica har fått in en glass som är nästan exakt som bj. Visst, alla smaker kanske inte finns men det är ändå hyffsat lik glass till ett billigare pris!
 
Att min statestik har börjar stiga - :D
Kylan - Jag har börjat tröttna riktigt rejält på den här kylan nu. Visst, det hade varir lite lättare om det faktiskt var snö ute med all den här slasken finns det inget posetivt med! DISS
 
kom inte på något mer! livet leker
 
 

» tävla nununu

Tävlar hos www.epicfaiil.se om en goodiebag! Åh vill verkligen vinna♥ Var med i tävlingen du med och få en kram eller puss (valfritt)

» andy

Hey dudes! Just nu sitter jag på Andys lekland haha. Jag följde med mamma och Ebba hit. Detbär faktiskt ganska roligt att åka ner för branta ruchkanor och springa upp igen ;) Man får ju bra motion på köpet!
Anledningen till att jag sitter och bloggar nu är att mamma tog med sin dator och det är fritt internet här så jag tog datorn lite och tvingade mamma att åka kana! pussar

» Dag fem, USA

Onsdagen var nog min favorit dag. Vi åkte till pappas, Daves och Brians gamla skola. Dom gick på University of South Carolina, en ett enormt collage. Rundturen började med att vi gick in i cafeterian och affären. Där fick vi välja ut ett varsitt plagg att köpa. Jag valde en hoodie med texten ”Carolina”.

Efter det promenerade vi iväg till platsen där dom bodde. En typisk amerikansk lägenhetsbyggnad. Dom hade ju alla tre fått stipendium i tennis och fick därmed bo i dom fräschaste husen (dom såg dock inte så annorlunda ut på utsidan mot de vanliga husen). När vi hade kollat och fotat klart promenerade vi bort mot tennisbanorna. På vägen fick vi se enorma spelplaner för olika sorts sporter. Vi fick också se stora hus där pappa, Dave och Brian en gång gått och fått lektioner. Det var faktiskt väldigt häftigt.

När vi slutligen kom fram till tennisbanorna så hade jag fått värme och hungerslag. Jag var så sjukt varm och hungrig! Men som tur lyckades jag hålla ut så att jag i alla fall skulle hinna kolla på den plats där min pappa typ levt på för ungefär 30 år sedan.

När vi kollat klart där så började vi bege oss tillbaka. Vi köpte en dricka på cafeterian och sedan var det dags att säga hej då till Brian och äta lunch.

 

På väg hemåt stannade vi i ett köpcentrum för att inhandla våra halloween dräkter. Jag blev en häxa, Daniel en blandning mellan jokern och Mitt Romney, mamma en dam med blått hår, Ebba valde också häxa och pappa typ inget. Lite spindelnät och sånt bara, haha. Så vi åkte hem, lagade och åt mat och begav oss sedan ut på ”bus eller godis”. Och det var den bästa ”Bus eller godis jag någonsin varit på! Alla hus var fixade till hundra. Kistor var nergrävda, fejkade (eller riktiga, hehe) lik hände på verandorna, danser spelades upp och alla var utklädda. 

» hemlis

Jag håller på att göra om mitt rum HELT OCH HÅLLET. Det kommer bli värsta förändringen! Men jg är så himla fiffig att jag ska försöka att hålla mina kompisar borta från det till allt är klart så att dom inte fattar hur det kommer bli! Därför kommer jag heller inte lägga upp några bilder på det förs det är klart. Hihi♥ Kommer bli så galet awesome!
 

» tjejfilmerna du måste se!

Jag har sett galet mycket filmer på senaste tiden, mest typiska tjejfilmer. Så nu ska jag tipsa om dom bästa!
ALLA FINNS ATT SE PÅ SWEFILMER.COM (OBS inte the hot chic)
 
 

» SVAR PÅ FRÅGESTUND

Förlåt, glömde bort frågestunden haha!

När började du och Nora känna varandra egentligen? 
när vi var pyttesmå

Har du och Nora någonsin haft ett kompishalsband? ja typ tusen

Har du varit kär i någon? ja haha

Är du en bloggnörd? hummm
 
Vilken linje vill du gå på gymnasiet? vet inte än. funderar på samhälle media

I vilket pogramm redigerar du dina bilder? gimp

Har du syskon? ja två

Vilket språk pluggar du? franska

Kan du säga något på det språket? oui
 
Chips elr godis? bådaa
 
Mobil elr dator? bådaa

Kan du visa ditt rum i en video? nej inte just nu. Gör om, men sen!

Baka elr laga mat? Bakaaa

Godis elr glass? Bådaa

Vilka aktiviteter går du på? Teater
 
Vad heter du? ingen aning
 

» BÄSTA TRÄNINGS TIPSET

Om du är som jag, och aldrig orkar ta dig ut för att jogga så har jag bästa tipset! 
Börja med att sätta på dig joggingkläderna. Tänker du ge dig ut på en springtur tidigt så kan det vara bra att klä på dig joggingkläderna direkt när du går upp. 
När dom är på så ställer du in dig på att ta en promenad. Ta på dig skorna och gå ut. Det jobbigaste är avklarat. 
När du väl är ute så kan du börja jogga lite försigtigt. Gå så fort du vill. Känn att det är okej. 
Med det här sättet kommer du förhoppningsvis känna att det är kul att gå ut och jogga och att det faktiskt är okej att gå :) 

» Hey

Sorry guys! Sämsta bloggaren :( Jag har så mycket kul så att bloggen har fått vänta! Igår så var jag världens duktigaste och inledde året med en 4 km joggningtur. Avslutade med styrketräning. Lite senare på dagen tog jag även en timmes promenad i mörkret. Hurtig jäkel.
Förutom det var jag även rätt igång hemma och pappa hjälpte mig att rivs omkring alla möbler och möblera om. Så just nu ser mitt rum kaos ut hehe. Jag kan säga att tex mitt skrivbord står upp mitt i rummet...
Såg två filmer mot kvällen oxå. Beauty shop och Sex and the city 2. Bra filmer det där. Puss


» Godmorgon 2013

Hej hörrni! Hade det underbart igår, men berättar senare när jag bloggar från en dator. Jag tog ca 400 bilder på själva fyrverkerierna men dom är på systemkameran så jag kan inte lägga upp dom nu. Hehe vet egentligen inte varför jag bloggar.. Ville väl egentligen bara säga gott nytt år och godmorgon ;)

Gammal bild