» teenwolf

Både Anna och Nora har börjat kolla på den här serien så jag kände att det var dags att ge den en chans. Jag har bara sett tre avsnitt och hitills är den helt okej faktiskt. Lite lame i vissa scener men jag gillar skådisarna så det funkar ändå. Dock ska jag ta det lite lugnt och inte kolla hela tiden eftersom jag kollade klart på alla awkwars säsonger på 1 vecka (=22,5 timmar = inte okej). Överdos av serietittande på hög nivå.. hehe

» pizza

Ikväll stod jag för middagen. Det blev hemmagjord pizza och kag måste säga att jag är riktigt stolt över mig själv, tycker de blev supergoda!♥

Jag vet att uppdateringen de senaste dagarna har varit lite knakig och opersonlig, men jag har haft mycket tankar i huvudet så det blev bara så helt enkelt. I alla fall var helgen helt okej, gjorde inte speciellt mycket men i lördagskväll sov jag över med Nora och vi hade något av en sentimental nostalgi-kväll. Spelade gamla spel och åt sådan där tre färgad glass som alla älskade när vi var små. Riktigt mysig kväll och riktigt mysigt sällskap helt enkelt!
 Dagen idag har varit helt okej men den startade i kaos, haha. Satte på mig mina DrDenim jeans på morgononen och när jag kommer till skolan ser Anna att jag har en stor reva på rumpan. Paniken som uppstår.. Fick i alla fall låna Annas långa väska att hänga över så att det inte syntes, life saver!
Efter skolan cyklade jag direkt och köpte en kanelbulle till Nora (dels för att hon är sjuk och dels för att jag var skyldig henne en hehe) och när jag kom hem tog jag en snabbdusch och efter det pluggade jag faktsikt. Så skönt att ha det gjort så slipper jag göra det nu ikväll. 
 
Nu ska jag ta en promenad med min fina Nora men förhoppningsvis uppdaterar jag senare! Puss

» ceannis

Anna har en jättesnygg väska från Ceannis (som jag förövrigt fick låna idag hihi) så jag blev fett glad när jag såg att members hade rea på just det märket. Om jag inte behövde spara pengar skulle jag absolut investera i en av väskorna här över!
 

→ m e m b e r s . s e ←

» excited

Imorgon är det måndag vilket betyder en helt ny vecka och jag är faktiskt ovanligt taggad! Dels för att vår engelska och franska lärare är borta (=vikarie och inga läxor), och dels för att det är en vecka närmare påsklovet. Är så taggad på lov!
 
Den här veckan har jag också ett löfte till mig själv - att gå och lägga mig tidigare. Inte bara för att jag känner att jag behöver den extra sömnen, utan även för att jag då kan ställa mitt alarm tidigare och slippa stressmornar. Nu för tiden hinner jag aldrig äta frukost innan skolan och att duscha är inte ens på kartan, så mitt mål den här veckan är komma bort från det och att stressa mindre helt enkelt. Jag tror att min kropp kan må bra av det faktiskt. 
motivation..♥

» BIKINI

förlåt för en sjukt dålig video.. 

» memories

Man pratar alltid om att leva i nuet men jag tror att det kan vara bra att stanna upp och tänka tillbaka också. Återuppleva alla fina minnen man har samlat ihop och minnas allt du faktiskt har gjort. Jag tror också att det är viktigt att man sparar på de stunder man är lycklig så att de finns där när man mår dåligt att gå tillbaka och kolla bland. 
 
Minnen som alltid gör mig glad är bland annat Annas misslyckade och sjukt roliga födelsedag i somras, när jag och Nora var på Öland och missbrukade användningen av våra longboards, dagen med Marcus, sista kvällen på sommarlovet när jag, Anna och Nora såg kartellen på grönan, den roliga killen på spårvagnen, när jag, Nora och Anna åkte ut till mitt landställe och bondade, när jag och Anna såg Nause på grönan och träffade Tom som lät oss åka gratis, alla mina och Noras promenader, och massor av annat.
 
 

» NLY TREND

HÄR / HÄR / HÄR / HÄR
 
 HÄR / HÄR / HÄR / HÄR

» Homosexualitet

Jag är 100% för homosexualitet, vem som ska få älska vem som helst. I Sverige är det lagligt att två från samma kön gifter sig och det tycker jag är helt rätt. Dock är det förbjudet i många länder och ett av dem är faktiskt Storbritannien. Eftersom det är ett så pass modernt land blev jag väldigt förvånad när jag hörde det idag på nyheterna men också väldigt glad för inatt klockan 12 blir det ändring på det! Exakt 00:00 blir det lagligt med "gay-marriage" i Storbritannien och det tycker jag faktiskt är väldigt stort och såklart sjukt bra!
 
 Hoppas bara att fler länder tar efter det här och ändrar sina lagar till homosexuellas fördel!

» the moment when a song describes exactly how you feel

• no one understand what we went through. it was short, it was sweet. we tried •

» VR

 
Hade fullt upp igår så därför blev det ingen uppdatering. Hade bland annat nationella på morgonen och efter skolan följde jag med Nora hem för att plugga, med det slutade med att vi låg på golvet och skrattade ihjäl oss efter att ha tittat på hennes barndomsbilder. Lätt hänt.. 
Den här morgonen startade med världens flopp. Var så stressad att jag råkade ta pappas deo istället för min och herregud vad det luktade. Försökte ta bort det men den ville inte försvinna så jag fick gå runt och lukta man idag.. segt haha. Resten av dagen har dock varit helt okej, ganska lugnt i skolan och på eftermiddagen åkte jag och Nora på en liten shoppingtur. Min kort är helt försvunnet så jag kunde inte köpa något, men Nora fick med sig lite grejer.
 
Nu ska jag kolla på top model, awkward och läsa lite i nya VR som kom igår tillsammans med en CC cream och två testprover. puss

» kate hudson

Kate Hudson släppte ju sin kollektion för lindex förra veckan och jag tycker faktiskt att det finns en hel del fint. Älskar att stilen är fräsh och snygg men med lite inslag av boho. Många plagg är tyvärr slutsålda online och ett av dem är den supersnygga jackan högst upp till vänster, älskar färgen och mönstret på framsidan! Synd bara att den lär vara slut i varenda affär..
 
♥// Direktlänk till kollektionen //♥

» ♥

Vaknade imorse med en hemsk träningsvärk i rumpan. Efter intervallträningen igår, som vi förresten körde i uppförsbacke, kunde jag knappt gå och det känns idag vill jag lova. Det är förövrigt ett superbra tips till er som vill träna både kondis och rumpa samtidigt, spurta upp för en backe så många gånger du orkar och vips har du ett komplett tränigspass!
 
Imorse började även byggarbetarna riva badrummet här hemma vilket ledde till att jag fick en härlig och högljudd väckning. De kommer hålla på varje vardagsmorgon nu i säkert en månad så det är bara att säga byebye till alla kommande sovmornar, haha.. Är dock supertaggad på det nya badrummet, äntligen kommer jag inte behöva springa ner till källaren för att duscha!
 
I brist på bilder kommer här istället 3 grymma låtar som går på repeat i högtalarna.. 
 
 
den här sista kan väl ingen ha missat men jag älskar den och trots att den är uttjatad så drogar jag den som bara den..♥

» klänningsrea

Just nu har nelly.com en grym klänningsrea där de valt ut 100 klänningar och sänkt deras pris till 100kr. Storlekarna går åt snabbt som bara den så skynda att fynda, puss
 

♥ d i r e k t l ä n k   t i l l   r e a n ♥

» dagens

Idag innan lunch följde jag med Nora ut för att köra lite intervaller och jag kan inte bestämma mig för om jag hatar eller älskar dem. Jag älskar att köra slut på min kropp och känna pulsen jobba, men herregud vad jobbigt det är. I vilket fall var det ändå väldigt skönt att få komma ut och jag måste säga att känslan efter ett träningspass är oslagbar.
Förutom det har jag mest städat här hemma och snart ska jag ut på långpromenad med Nora. Ikväll väntar även bio och middag med henne, vi har reserverat billjetter till the grand budapest hotel och innan filmen börjar tänkte vi eventuellt äta en classy & standard donken middag. 
puss..♥
 

» 3 favoriter just nu

» Awkward. Började kolla på den här serien i torsdags och jag har redan kollat igenom de två första säsongerna. Är helt beroende, den är så bra! Trodde först att den var lite som New Girl och att serien inte riktigt hade någon röd tråd, men oj så fel jag hade! Den är som vilken annan serie som helst och precis i min smak - humor blandat med tonårs- och kärleksdraman. Första säsongen finns på netflix och andra på swefilmer. Letar just nu desperat efter sänsong 3 & 4.
 
» Kickstart. Programmet hade sin premiär nu i veckan och jag är riktigt taggad på att se resten av avsnitten. Det handlar om att Ida Warg ska coacha tre modebloggare till att komma igång med träningen och jag tror faktsikt att man kan lära sig riktigt mycket av det här programmet! Finns på tv3play.
 
» Topmodel. Antar att ingen har missat att höra om det här programet då det gått i flera år. Tycker faktiskt att det är riktigt bra i år nu när hälften av modellerna är killar, finns också på tv3play. 

» What a day

Tre selfies

Den här lördagen hade inte mycket att bjuda på vill jag lova. Har plöjt igenom en halv säsong Awkward och varit barnvakt, men that's about it. Var på mina föräldrars improföreställning vid fyra tiden också, men förutom scenerna där päronen spelade, var den ingen riktig höjdare tyvärr. 
Ska gå och lägga mig nu men håller tummarna för en bättre söndag! Puss

» 4 tips på att hitta träingsmotivationen

♦ Sätt delmål. Till exempel - om ditt mål är att springa milen på 60 minuter, så börja med att satsa på att springa den på 75 minuter. När du klarat det satsar du på 70 minuter och så vidare, ända tills du når ditt långsiktiga mål. Anledningen till att många tappar sin motivation är för att de känner att det inte går framåt, men sätter man däremot ett rimligare mål till att börja med får man motivation av klara av dem. Jobba dig alltså framåt mot det reslultat du vill ha i mindre steg.
 
♦ Hitta ditt sätt att träna. Motivation är inget som bara kommer till dig, utan du kanske får leta lite efter den. Testa olika träningsformer och känn efter vad du tycker är kul. Om du gillar vad du gör kommer gymmet garanterat kännas mer som en belöning än ett straff.
 
♦ Träna för dig själv. Missnöjdhet är ett jättebra bränsle för att hitta sin motivation, oavsett om det handlar om att förbättra sin kondition, bränna fett eller bygga muskler. Är du inte nöjd med något på dig själv så träna för att göra något åt det! Av någon anledning så har träning för att bli/känna sig snyggare, blivit en synonym med att inte träna för sin egen skull, och det tycker jag är helt fel. Att ställa sig framför speglen och känna sig snygg och framför allt nöjd är en riktig kick för självtroendet och tränar du för att känna så, tränar du för dig själv.
 
♦ Träningskläderna. Om man har ett par riktigt snygga träningskläder är det klart man vill använda dem, och finns det något bättre ställe att bära en grym träningsoutfit på än på själva träningen? Antagligen inte. Ett bra tips är alltså att låta dina kläder motivera dig till att vilja träna. 
 
 
Just nu har nelly.com 15% rabatt på hela deras sortiment så passa på att fynda lite snygga träningskläder!
 

» Svar - Q/A

 
Q: Skulle du kunna tänka dig att skaffa en tatuering i framtiden? Vad skulle det vara för tatuering?

A: Jag skulle absolut kunna tänka mig att skaffa en tatuering när jag blir lite äldre och om jag gör det, skulle den i så fall sitta på något ställe som man inte ser hela tiden, tex revbenen eller bakom örat. Motivet skulle i alla fall vara ett litet meningsfullt citat eller möjligtvis någon liten symbol som betyder något speciellt för mig.
 
Q: Vilka bloggar läser du?

A: imvicky.myshowroom.se, andreahedenstedt.se, biancas.nu, nickys.se, feliciamelander.se, josefines.se, juliahofsweden.se, alicehedenstedt.myshowroom.se, hannalovisasol.se, tovewaldemar.se
 
Q: Något bra tips på mellanmål?

A: Mina två abslouta favoriter är smothie och avokadomacka!
 
Q: Hur skulle du beskriva dig själv med tre ord?

A: Rolig, känslosam, konstig
 
Q: Om du fick färga håret vilken färg skulle det vara?

A: Om jag skulle passat i det hade jag absout velat vara blond, men annars skulle jag gärna färga det ljusbrunt
 
Q: Hur länge har du bloggat?

A: Sedan 2011
 
Q: När bestämde du dig för att skapa din blogg? 

A: Också 2011
 
Q: Hur gammal var du?

A: När jag skapade min blogg skulle jag snart fylla 12 år
 
Q: Du har skrivit massa depp inlägg senaste dagarna, har det hänt ngt eller??

A: Svarde på det längre ner :)
 
Q: Vart går gränsen på hur gammal en kille får vara? Om du ska haffa liksom

A: Älsta jag har "haffat" var 95:a men det tycker jag var  lite gammalt så svarar nog 96:a på den (två år äldre alltså)
 
Q: Har du någon pojkvän?

A: Nope
 
Q: Vad gör du helst på en lördag?

A: Ultimata skulle väl vara att shoppa och fika på dagen och sen på kvällen fest eller bio
 
Q: Har du något husdjur?

A: Jag har två hamstrar :)
 
Q: Kan du tala mer språk än svenska och engelska?

A: Jag kan uttrycka mig hyffsat bra på franska :)
 
Q: Vad gillar du mest av att: bada & sola elr träna & springa? Älskar din blogg!<3 Tack på förhand!:)

A: Älskar båda otroligt mycket men måste faktiskt svara bada och sola! Och tack så mycket :)
 
Q: Favorit märke på kläder?
 
A: Brukar mest shoppa kedjeaffärernas egna märken men annars tycker jag att bland annat odd molly har väldigt fina kläder
 
Q: Favorit affär?

A: Typ cubus och H&M för att de har så billiga kläder
 
Q: Favorit blogg?
 
A: Biancas.nu!
 
Q: Vad får dig att stanna på en blogg?

A: Främst designen och bilderna!
 
Q: Den senaste bloggen du fastna för?

A: Tror det var josefines.se :)
 
Q: Undrar också om det hänt någt speciellt du verkar lite nere :( 
PS: älskar din blogg såååå mycket <33 sluta aldrig skriva! Kan relatera till massa saker ;)
 
A: Nej, inget speciellt har hänt. Det har snarare varit massor av småsaker, typ småtjaffs med kompisar och snön, som tillsammans drog ner mitt humör. Och tack så mycket, blir verkligen superglad av att höra sånt!
 
Tack för alla frågor!♥

» spring on it's way

Hejhej♥ Idag har det varit väldigt fint väder och det har verkligen smittat av sig på mitt humör. Har faktiskt känt mig glad idag, något som tyvärr har varit en ganska ovanlig känsla senaste veckan. Sedan skolan starade i måndags har jag varit ganska nere och helgen kommer verkligen lägligt. Har dock inte mycket att se fram emot, barnaktning och plugg är det enda på schemat men så länge solen skiner är jag nöjd!
vår inspiration

» podcast tips

Jag älskar att lyssna på podcasts och gör alltid så fort jag får chansen. Mina absoluta favoriter just nu är dessa två ni ser ovan. Mathilda och Andrea är podcast som jag tycker passar mig perfekt. Den handlar om deras liv men också mycket om relaterbara problem och man känner igen sig i nästan allt de säger. Rekomenderas strakt!
Aina och Thobias pod är mycket lättsammare och roligare, och eftersom de bådanyligen varit med i paradise hotel handlar podden mycket om det.
 
♥ Ni kan lyssna i podcastappen eller HÄR / HÄR ♥

» Q/A

 Q: Kan du visa något favvoplagg? Antingen i bild eller video. Och kan du klippa ihop ett "vårcollage". Skulle bli jätteglad då!


A: Jag har skapat en kategori som heter "Ur min garderob" och i den kommer den snart komma upp inlägg som handlar om plagg jag är extra nöjd med och så vidare. Håll utkik! Vad gäller vårcollaget (antar att du menade kläder?) så är det självklart att jag kan göra det. Här nedan ser du en typisk våroutfit som jag mer än gärna skulle bära. Scarfs har verkligen blivit sjukt populära på senaste tiden och jag tycker det är så snyggt när man bara låter den hänga över nacken utan att vira den runt halsen.

Hoppas du blev nöjd med inlägget och om det är något mer du undrar är det bara att kommentera, kram!
spring set
Klicka på bilden för att få länkar till alla plaggen 

» sveriges väder har pms

Hej bloggen! Förlåt för att det blir så sena uppdateringar, men jag har oftast så himla mycket att göra på dagarna att bloggen kommer lite i andra hand. Ska försöka bättra mig dock! Idag har det i alla fall varit en helt okej dag, morgonen började riktigt stressigt men vi hade en fet håltimme idag över lunchen och fick dessutom skippa franskan så blev genast på lite bättre humör. När skolan slutade följde jag med Nora och Anna till gymmet, men när vi väl kommit fram kände jag mig så galet otaggad (och dessutom väntade farmor med sushi hemma, hehe), så jag följde hjärtat istället för hjärnan och åkte tillbaka igen. 
Annars då? Var just ute på en promenad med Nora och det tog sin lila tid kan jag lova. Min ljumske har gjort ont i ungefär en vecka nu, men känns som jag nådde botten idag. Har så fruktansvärt ont när jag går och det gör inte direkt saken bättre att inflammationer i just ljumsken brukar vara väldigt svårläkta.. Ugh
PUSS
två bilder från när jag var barnvakt tidigare idag♥

» Q/A

Eftersom min statestik har ökat en del på senaste tiden så tänkte jag köra igång en Q/A. Ställ alla frågor ni har i detta inlägget, anonymt eller inte, så svarar jag om någon vecka. ♥

» Jag är bara inte lycklig just nu

Just nu är jag så himla opepp på livet. Jag har ingenting att se fram emot på väldigt länge och dessutom har jag minst ett prov i veckan, de närmsat nio veckorna. Jag ser inte ens fram emot helgen längre, eftersom jag vet att jag antagligen kommer spendera den i sängen och plugga varje vaken timme.
 
För att ljusa upp min vardag lite satte jag i alla fall på en film direkt när jag kom hem för skolan och kollade på den tillsammans med lite gott mellis. Jag har inga läxor till imorgon så passar på att njuta av varje ledig minut så mycket det går. 
Nu: ett varmt bad och lite lugn musik

» mitt hjärta brann men nu finns bara glöden kvar

 

» nu kan det bara bli bättre

Idag har jag haft den sämsta och jobbigaste dagen på väldigt, väldigt länge. Till att börja med startades dagen på värsta tänkbara sätt - med minusgrader och snö. Det toppades med ett tre timmar långt nationellt prov i svenska och eftermiddagen vill jag inte ens prata om. Massor av plugg och träningen, som skulle blivit dagens höjdpunkt, visade sig bli en smärre katastrof. Jag, Nora och Anna tog lift med Annas mamma till gymmet men vi missförstod varandra vilket resulterade i 20 minuters träning och en timmes väntan ute i kylan. Kul..
 
Just nu vill jag helst av allt bara krypa ner i min varma säng och kolla på en snyftare för att få ut all gråt, men såklart går inte det eftersom jag har en hög plugg som måste tas tag i. Vart är lovet när man behöver det?
 
Hittade den här på ica idag, visst är den söt? Det är ett litet hus med godis i och alltså jag smälter när jag kollar på det. Fick det för endast 10kr på ica och ångrar att jag inte köpte fler hehe..

» todays

♥ Jacka - hollister ♥ linne - gina tricot ♥ jeans - lager 157 ♥ klocka - ur & penn ♥ ringar - H&M ♥ halsband - present ♥ armband - present ♥

» smothie

 
Idag vaknade jag klockan halv åtta av gassande sol och massa fågelkvitter. Hade väl inte skadat att sova längre, men när man får en sådan väckning ska man inte klaga. I alla fall så tog jag på joggingkläderna och tog en 3km runda i solen. Det var så skönt och på vägen hem stannade jag till vid konsum och köpde med mig lite banan och mango hem. Gjorde faktsikt samma smothie som igår, för hjälp vad god den blev! Recept hittar ni här♥
 
Hur gärna jag än vill ut och njuta mer av solen, blir detta tyvärr också en dag inne. Jag har tre prov i veckan samt lite små inlämningar, så idag är det plugg, plugg, plugg som gäller!
PUSS!

» wallstreet

Som förväntat spenderades dagen innomhus med undantag från att jag åkte och gymmade i några timmar. Har hunnit städa, kolla på film, blogga osv. Skönt med latisdagar ibland! 

Igår kväll såg jag filmen "The wolf of wallstreet". Hade faktsikt ganska höga förväntningar då många sagt att den är bra, men det var alldelses för mycket sex och droger för min smak. Dessutom var filmen hela tre timmar lång och väldigt enformig, rekomenderas inte!
 
 

» choklad fluff

 Ingridienser:
» 1/2 mosad banan
» ca 1 msk mjöl
» 2 ägg
» 1 ruta mörkchoklad
» lite kokos 
 
Gör såhär:
» Blanda ner alla ingridienser i en kastrull och sätt på spisen
» Rör om på hög värme tills fluffet har önskad konsistens
» Ät varm med lite frukt eller bär

Jag är inget stort fan av banan i mat och därför var detta inget i min smak. Jag kan dock absolut tänka mig att ni som gillar bananpannkakor osv skulle älska detta!

» dagens frukost

Smothie: banan, mango, kokosmjölk, vanlijyogurt
Chokladfluff: recept kommer

Godmorgon! Vaknade förvisso för ett bra tag sedan, redan halv nio faktiskt, av att det blåste som bara den utanför. Usch, det var ingen vacker syn att dra upp rullgardinen kan jag lova, snö blandat regn och gungande träd av all vind. Väldigt tråkigt med tanke på vilket dunder väder vi har haft den senaste veckan. Mornade mig i alla fall ett tag innan jag gick upp för en dusch och nu har jag precis ätit lite frukost. (↑↑↑)Har inga speciella planer för idag men med tanke på vädret blir det väl antagligen en innedag med en sväng till gymmet. Får passa på att städa också kanske, mitt rum ser ut som en soptipp haha.

» NEW IN

Fick hem denna skönhet idag och i love it! Den sitter som en smäck och har världens finste färg. Det syns inte riktigt på bild men i verkligheten är den heeelt neonrosa. Jag hittade den på H&Ms hemsida och fick den tillsammans med några rabbatkoder för bara 140kr!
 
♥// d i r e k t l ä n k //

» outfit

Gud vilket fint väder det har varit idag, riktig vårdag! Passade på nu när det var soligt att fota lite outfit bilder på balkongen tillsammans med Ebba. 
PUSS♥

» be funky

Jag googlade runt lite och snubblade över sidan befunky.com där man kan redigera och fixa sina bilder. Funktionen är ungefär som ett extremt förenklat photoshop och funkar superbra för de som inte har/inte fattar ps. Man kan bland annat "fixa till" sitt ansikte (ta bort blemmor osv), infoga text i bilden och lägga till massvis av effekter, som sagt ett stort tips till er som inte har det riktigta ps!
Här uppe ser ni tre av dem filter som finns, gillar den svartvita mest!

» kappor

Jag har aldrig tyckt så mycket om kappor och tanken att äga en har liksom aldrigt slagit mig, förns idag. Jag såg en tjej på tunnelbanan med en svart rock/kappa och hon bar den så snyggt! Raka bootcut, vita converse och en enkel tischa. Blev nästan sugen att skaffa en själv!
 
Bloggaren biancas.nu är en rikigt stor inspiration för mig just nu och även hon matchar sin kappor supersnyggt!

» confidence

Imorse blev det en riktig stressmorgon eftersom jag vakade lite sent och behövde fixa matsäck och så vidare. Dock var dagen riktigt bra, vi åkte till liljevalchs konsthall och fick en guidad tur samtidigt som vi kollade på alla fina verk.
Sedan skolan slutade har jag för det mesta pluggat och stressat ihjäl eftersom vi har en engelska redovisning (döda mig nu tack) och ett bildprov som jag är helt oförberedd på (döda mig igen tack) imorgon. 
Önska mig lycka till, kan behövas.. ♥
selfconfidence boooost!

» NYKLIPPT

ÄNTLIGEN! Efter skolan smet jag, Anna och Nora upp till globen och klippte oss (eller ja, inte Nora då). Det var drygt ett halvår sedan sist så det var verkligen skönt att få bort det slitna. När hon var klar bad jag henne locka också, först var lockarna alldels för stora men efter ett tag sjönk dem ihop lite och blev riktigt snygga!
 
Vi klippte oss på Capillus i globen så om ni bor i närheten är det ett stort tips. En vanlig klippning gick på 300kr och då tvättade, toppade och lockade hon. ♥

» NEW IN

Godmorgon! Dagen startas med en lång sovmorgon och det firar jag med att tvätta, lite te och en dusch. Älskar att inte behöva stressa! 
Anledningen till min dåliga uppdatering är väl att jag har haft för mycket att göra helt enkelt. I fredags var jag i skolan och på kvällen fick det bli myskväll med Nora. Vi började på två olika filmer men ingen verkade speciellt br,a så tillslut fick det bli ett säkert kort - madagsakar. Roligaste filmen i världshistorien!
I lördags åkte jag in en sväng med Nora till stan och på kvällen åkte jag, Anna och Nora på utefest. Det var på en liten strand vid en sjö och de hade tänt en brasa och allt, riktigt mysigt trots att det var väääldigt kallt. Skönt att få socialicera sig och träffa lite nya människor i alla fall!
Igår sken solen som bara den och jag hade en underbar dag. Jag vaknade vid nio, åt en god frukost och gjorde klart lite plugg innan jag följde med Nora och Anna på en PW. Väl ute insåg vi hur bra vädret var så vi bestämde oss för att gå hem igen, byta om och sen ta en promenad in till stan. Vi gick till slussen, köpte varsin stor kulglass och satte oss på bryggan i solen. Helt sjukt vad skönt det var! Är verkligen så glad att våren är påväg!

 I lördags när jag var inne i stan köpte jag en skinnjacka (som jag har letat!!) och i'm in love! Den gick för 399:- på H&M och jag ångrar inte köpet en sekund.

» the perfect dress

 

» home sweet home

Imorse klev vi upp vid sex och tog bilen hem till stockholm. Hemma var vi runt två och sedan dess har jag inte gjort mycket. Träffat Nora för en promenad till affären, duschat och läst veckorevyn.
Nu har jag precis fixat ett stort fruktfat till mig själv och ska strax starta första avsnittet av årets top model. Skönt att pausa efter en vecka med massa skidåkning!
oredigerade