» coolaste bilden.......???!??!?? :P

lagom cool?! xD

Inga inlägg kommer ju upp :( Har faktiskt bloggat två gånger idag men bara ett kom upp typ :( Cp-iPhone...

Iaf så har jag haft en fett najsig dag. Skolan var chill, fick massor gjort faktiskt! Direkt nr jag kom hem joggade jag en halvtimme, sedan duschade jag, läste drygt 50 sidor i min bok "jag saknar dig, jag saknar dig", spelade temple run, åt middag, hittade nya appar på pappas mobil, gick till kvällis och åt tacos. Haha, snabbspolade hela dagen där ;) PÅ kvällis så spelade jag iaf kort, åt jättegod tacos och hade mysigt med Alma, Vega och Felicia. Fina tjejer!! <3
Nu har jag precis pluggat och pluggat. Svenska och engelska. Borde göra lite so också men pallar inte. Det är ju ändå tills på onsdag, haha. :P
Puss♥

» Kul dag

Igår var det mysigt i skolan. Hade sjukt kul på lektionerna för vi hade typ vikarie och chill lärare. Haha... :) jag sydde klart mitt örngott på slöjden också! Eller det blev klart förra gången men nu fick jag ta hem det. Najs! Och så stickade jag lite.

Efter skolan stack jag och Nora hem till mig och bombade min webcam och efter ett tag så bakade jag klassiska medans Nora filmade sig själv lite xD
Kladdkakan blev jättegod föresten :)

På kvällen så chillade jag typ bara och kollade lite tv.
Puss


» gifyo

WTF?! Kollade just min blogg och jag har ju visst bloggat idag :O Det verkar inte ha publicerats :'( PRUTT! Jajaj.... Har iaf försökt installera någon testverison av photoshop men den vill inte funka :( OTUR IDAG?!

» SISTA MINUTEN LÄXOR....

FASIKEN. Jag kom just på att jag har läxor till imorgon. HUR SMART ÄR DET KL. NIO PÅ KVÄLLEN??!!??!! :( gaahhh....
cooling...

PS. TACK FANNY FÖR ATT DU PÅMINNDE MIG. LÄSTE JUST DIN BLOGG OCH KOM IHÅG... Bara för att du är awesome får du en länk :D www.fannnzy.blogg.se elr www.tfc.blogg.se

» Lite frånvarande idag?

Hejhej. Idag så har jag varit hos mormor och Lennart och firat Lennart som fyller 56. YEEY grattis Lennart!! Jag gick inte på teatern för jag mådde halv bra. Hos mormor så fikade jag och satt och snackade länge med mormor och Lennart om roliga saker :D Myspys. Vi stack där ifrån vid sex.
När jag kom hem blev det datorn och middag. Daniel kom hem från sitt pingisläger också. Efter middagen har jag väl varit inne på facebook och "pratat" ut till en av mina bästa vänner. Dagboken ♥

Jag har också klickat lite på →NÅGON HEMSIDA← och "råkat" beställa hem något. Vad får ni se när det kommer, vilket förhoppningsvis inte dröjer så länge ;)

» mina hemlisar...

OBS. Jag har inte gråtit av någon speciell andledning utan typ igår så brände jag mig på ett strykgärn :)

» Märke

Nu ser man märket efter att jag brände mig på ett strykgärn :D


» Tuggummi och temple run

Denna morgon har gått åt till att smaska sockerfria tuggummin och spela temple run. Mysigt ;) Jag har inga speciella planer för dagen förutom Enskedespelet.

Nu ska jag tråka.....


» bra låt


» @ tumblr

Närå det är lugnt. Jag brände mig bara på ett strykgärn nyss. Ingen fara med mig......










» Bilder

Nu är jag inne efter att ha spelat fotboll med Ebba och pappa och fotat fina vinter bilder med Ebba. Jättehärligt styvare ute när vi äntligen har snö!

 


» vad jag har gjort

Hej♥
Vi elva i morse så tog jag och Nora en promenad till ip, lekte lite med Maley och sedan köpte vi lördagsgodis på konsum. Mmmm... Jag köpte lakrits och choklad, som vanligt ;) När jag kom hem så satte jag mig framför datorn och här har jag suttit sen dess.
.
Jag gick iaf till kvällis igår. Dom firade att dom hade gått en utbildning och bjöd på pizza, godis och saft. Super mysigt. Och så utsåg dom en vinnare till en tävling som handlade om att man skulle måla en tavla om kärlek. Jag visste inte om tävlingen så jag var inte med men iaf så vann Vega och någon kille i nian. Det blev oavgjort. Grattis Vega!!
.
Dom har värsta najs erbjundandet HÄR. Gratis frakt plus en gåva om man handlar för över 105 sek. VÄRT! Ska köpa tror jag :D Erbjudandet gäller bara idag! hahaha kolla vilken rolig ruta. MAN KAN KRYSSA DEN xD

» JUST.NU.SUGER.ALLT

ÅH ALLT ÄR ETT HELVETE :( FANFANFANFANFAN....
@ weheartit

» skum vikarie...??

Hello!
Jag kom hem till mormor för någon timme sedan. Har suttit och sett på en film som heter Bandits. Det var skit rollig men har inte sett klart den. Daniel kom och då kan jag inte ha både dator och TV så valde datorn.

Skolan var okej. Vi hade en skum vikarie på franskan bara. Hon pratade så snabbt att jag tillslut räckte upp handen och fråga om hon kunde prata långsammare. Och så sa hon att antingen är man tyst eller så pratar man franska. Haha, vi har gått drygt en halv termin? Jag kan typ säga "jag heter kajsa" och "godis". Okej inte bara det kanske, men inte mycker mer, haha.....


haha.....................

» bråttom, outfit

Godmorgon! Ensam hemma, sovmorgon. Jag har precis målat naglarna turkosa med världens klibbigaste nagellack så det ser lite fail ut men what ever. Jag har egentligen verkligen inte tid med datorn för jag har inte ens ätit frukost. Hehe...
hinner inte klippa...

//tjocktröja - stadium //linne (båda) - Bik Bok //Jeans tights - H&M

» outfit

Kom precis hem från en härlig promenad med mamma och Ebba. Galet skönt att komma ut! Har nu även bokat romme. Vi ska nämligen åka dit den 17/2 med skolan. Ska bli jätteroligt :D Man måste boka senast den 3/2 så hoppas att dom jag vill åka med hinner boka! Om dom inte redan gjort det förstås... xD Men liksom täk er att åka själv utan kompisar, hehe? Nej tack.

Ska se Elsas värld. Wiiiie! <3
outfiten

» samma bild som igår, i know

Halloj!! ALLT jag har gjort efter skolan förutom att äta är att plugga. Jag har kört stenhårt och blivit klar med en hel del :D Nora är här, till en början så pluggade hon också men nu leker hon med Ebba. Suck... Fast jag behöver iaf inte sitta med franska glosorna elva ikväll!! ;)

Jag och Nora ska inte vara med varandra mer nu och när hon har gått ska jag nog gå ut lite och sedan kolla på Elsas värld, Dubbelliv och Paradise hotel Norge. Najs :D

På tisdag (tror jag...) är det ny månad, vilket innebär massor av prov. Februari är helt fullsmäckat med prov!
:( Men jag får barnbidraget iaf! :D Och eftersom jag har minst 500 kvar från den här månaden så kommer jag bli rik, mohahah ;)

image description


» fail idag??!!

Känner att jag har varit väldigt pro idag... Först så gick jag och Nora och tog mat och skulle precis sätta oss när vi kom på att vi inte alls hade lunch. Så vi slängde maten och stack till svanskan. Och när jag skulle ta schampoo så kollade jag inte ens på flaskan så jag tryckte ut en klick balsam istället. Haha efteer.... xD
Godnatt<3

» Ego pics

Hahah EGO ;)


» Temple run

Hemma från Nora, ska strax äta. Körde nyss lite temple run

//jeans - kappahl //t-shirt - kappahl //kofta - lindex


» gästblogg -nora

Eee... Tjaba. Jag vet ju inte om "ni" vet vem jag är för jag vet inte hur mycket Kajsa skriver om mig. Själv läser jag inte hennes blogg och bloggar inte. Meen den är säkert jätte kul.
Jag vill att Kajsa ska sova över hos mig ikväll men hon vill inte. Fast att vi har jätte lång sovmorron imorgon. Stackars mig. :'(
Men hon kanske vill när hon får veta att mina föräldrar är borta ikväll och att vi ska äta pizza. Aja. Fortsätt att läsa hennes blogg och hoppas att hon skriver bra saker om mig.

Hej då!
Jag heter Nora Haaland och jag bor i norra Halland!

» blomma

Fick just lite ångest över att jag inte bloggat på typ 100 år?! Heheh.

Igår kväll var jag på tjejkvällen med Anna, Felicia och Vega. Det var filmkväll, super mysigt! :) Dom bjöd på chips och dipp. Vi kollade på filmen super 8. Den vär jättebra (och med söta killar i, hehehehe......)! Mysigaste kvällen på länge ;)

Idag i skolan så hade vi vanliga lektioner, håltimme på labbet. Lagom kul dag liksom... Och imorgon är det torsdag och sovmorgon! HEJA!! Efter skolan stack jag hem till Nora, är fortfarande här. Vi har ätit mängder av cherios och målat en blommas blad med rött nagellack. Riktigt snyggt asså ;) ETT KONSTVERK!! :D


» i kväll blir det tjejkväll med Anna!

Har varit med Anna efter skola. Jag bakade kladdkaka medans hon var inne på facebook, haha. Kladdkakan blev supergod! Seg på toppen och kladdig i.

» lääääxor...

Efter skolan idag var jag med Nora. Vi skojade med webcamen och mot klockan sex så stack jag, Nora och Ebba till maggan och åkte pulka. Länge sedan och grymt kul :D Fast det var roligare när man var mindre för då verkade backarna mycket större och brantare. Men det var kul iaf! Får nog dra med mig någon ut snart igen, haha.
När jag kom hem från backen blev det läxor, smothie, läxor, varm choklad och läxor. Kulkul! Här är några bilder som jag tog här om dagen:






» hååååååltimme

Hello! Vi fick håltimme på matten. Alla skriker så ska inte blogga mer, hehe xD
konstig bild.....?

» städa rummet

Hemma nu från enskedespelet. Var där i två och en halv timme. Suck. Fast det var kul endå! :) När vi kom hem så stack jag och mamma direkt till bea och handlade mat. Eller frukost eftersom jag anser att vi inte hade någon. Men nu har vi massor, och bara sånt som jag gillar, muhahah! ;)
Efer maten ska jag duscha, plugga och få massage av Ebba! Yeey på det sista ;D Skall bli skönt, haha. Btw så städade jag mitt rum idag. Jag har tagit före och efter bilder. Rätt stor skillnad, haha.
Före:
Efter:










Skillnad?! :D



» svar på tal

anonym om Crazy...:
Hur gör du sån bild ??
IP: 78.82.249.116
Svar: Jag går in på www.gifyo.com loggar in och sedan trycker jag (högst upp) på snap a gif. Efter det trycker jag på den lilla knappen (silvrig med röd prick i) och gör det jag vill ska visas. Om jag blir nöjd sparar jag den och när det är klart så kopierar jag den och klistrar in i ett inlägg. Svårare än så är det inte!
.
Fattar ni inte, så fråga!
.
Tack för din kommentar!


» ut i snön

Imose efter frukost så gick jag, Nora och Marley ut i snön och busade. Det var jättehärligt att få vara ute i några timmar eftersom jag annars på vintern mest sitter inne. Vi gjorde snögubbar (som förvisso föreställde en asiatisk sumobrottare med manboobs, HAHAHAHAH) men jag glömde mobilen och kameran så inga bilder på den :(
Jag har också laddat över alla bilder från min mobil.
Film från igår:

Kan du inte se videon? Tryck HÄR!

» Svar på frågestunden!


Är din brorsa singel?
Haha, aa ;)
.
Vilka är dina tre bästa kompisar?
Mina närmaste vänner är Alma, Nora och Anna♥
.
Vad är din favorit maträtt?
Sushi och pastasallad.
.
Favorit blogg?
Hm... Keela.se, Epicfaiil.se och mina vänners :)
.
Har du några tix?
Aa, ibland kan jag inte sluta pilla mig melan tummen och pekfingret (typ nu...)!
.
Favorit godis?
Choklad och lakrits
.
Om du fick önska dig tre saker, vad skulle det vara?
Att jag ägde H&M, gina och bik bok! xD
Att morfar och farfar levde
Och att ingen människa i världen behövde ha det dåligt, typ svälta.
.
Favorit film?
Vet inte :) Men jag gillar wasabi, alla twiligt och big momma filmerna.
.
Vad är ditt favorit ämne i skolan?
Slöjd och matte ibland.
.
Vad vill du göra är du blir stor?
Jag vill bli journalist!
.
Hur skulle du beskriva dig själv, utseende och personlighet?
Jag är snäll och rolig men kan bli sjuktstörande och inte fatta när folk menar allvar :P
.
Vad skulle du göra om du fick en riktigt stor summa pengar?
Köpa en system kamera, ge en del till mamma, pappa, Ebba och Daniel. Och lite till kompisarna. Jag skulle nog se till att familjen kom iväg på en resa och självklart så skulle jag ge till olika fonder som hjälper barn och djur!
.
Favorit instrument?
Jag tycker att fiol vore riktigt häftigt att kunna spela och det är coolt med dom som gör det! :) Så det blir väl fiol.
.
Har du sluat på badminton?
Nej, men jag kommer pausa den här terminen för att enskede spelet tar för mycket tid och krockar med träningarna :(
.
Favorit plagg?
Min vita blus kanske :) Fast om morgonrocken räknas som ett plagg så är det den!

.
Favorit sport?
Badminton!
.
Favorit affär?
Bik Bok
.
Gillar du apor?
Ja! Dom är super söta :D
.
Har du husdjur?
Nej :(
.
Vad heter din gammelmormors faster?
Provade att ringa mormor för att fråga om det, men hon svarade inte. Så vet inte!
.
Vad vill du bli när du blir stor?
Journalist
.
Kan du rida på en kamel, dansa tango, tugga tuggummi och spela wii samtidigt?
Det kan väl alla?! ;)
.
Om du fick skaffa vilket husdjur som helst i hela världen, vilket skulle du välja då?
Hund, fast det vora såklart också mysigt med en giraff i trädgården!
.
Tycker du att killarna i One direction är snygga?
Grymt snygga! ;)
.
Gillar du Harry Potter serien?
Nja, sådär. Inte min typ av film...
.
Tycker du om myggor?
NEJ!!
.
Varför började du blogga?
Jag inspererades av andra stora bloggar och kompisar!
.
Säg den snyggaste skådespelaren du vet.
BOO BOO STEWART!
.
.
.
.
Tack för alla frågor och hoppas ni är nöjda med svaren!




» Godmorgon!

Jag vaknade egentligen halv 10 men gick upp strax efter 11. Ibland kan det vara mysigt att ligga och spela "unblock me" på mobilen, haha. Jag börjar bli riktigt grym på det asså ;)

Idag ska jag som sagt in till Farsta. Ska försöka få någon att hänga på. Ska köpa en månads Friskis kort och en bikini om jag hittar. Hoppas det.....!!


» FRÅGESTUND! FRÅGA VAD NI VILL!!!

avslutas efter tillräckligt många frågor.

» Crazy...

Ska se på "på spåret" nu. Bloggar kanske sedan :D
HHAHAH

» Skönaste skratten xD Och annat

.
Och hemska föräldrar.... Men ändå sjukt rolig video, HAHAH.
.

» tre snyggaste kändisarna:

Justin Bieber, Danny Saucedo, Boo Boo Stewart♥

» Lika?

.
Tycker ni att låtarna är lika? Danny anklagades ju för att ha "härmat" låtet En el club.

» planer


» Bättre det än inget

Hemma från mormor och Lennart. Mysigt där som vanligt men bättre internet hemma. Ironi. Slänger upp en outfit;)




//Jeans - Bik Bok //Tröja - Gina Tricot //Tjocktröja - Bik Bok
Puss♥

» mormor och lennart

Som vanligt kom mormor och hämtat mig idag och så gick vi hem till henne. Det var sjukt kallt att gå hem men super skönt att sen få krypa ner i fotäljen med filt, varm choklad och datorn med Katy Perry i lurarna. Tyvärr stannar låten hela tiden för internet är så sjukt segt ;)



internet vill inte ladda upp min bild :'(

» Bilder på cupcakes

Puss♥

» Mer mogen nu ;)


//Jeans - New Yorker //Byxdress (ser ut som linne) - Bik Bok //Kofta - Lindex

» HIHIH<3

Tjena!
Nu är jag hemma från Anna. Jag har varit med henne efter skolan och vi har bakat cupcakes (som dock blev bläblä) och skrattat i hennes säng (INTE MISSTOLKA).
Men nu är jag hemma och ska snart vakta Ebba en kortis. Ska också se på Elsas värld och kpn. Om jag får för systa mi alltså, HAHA.
Okej, flumm inlägg xD Bloggar mer när jag blivit lite seriösare...

» s.n.y.f.t

Har kommit 100 sidor i Jag kommer sen... Så sorglig och det blir inte bättre av att det är en helt sann historia :'( Den handlar om diskoteks branden i Göteborg år 1998. 60 av 400 personer dog. Hon som skriver boken är mamma till en av dom ungdomarna som inte klarade sig.
.
Ska läsa Frida nu. För att komma på bättre tankar liksom ;)

» massor att läsa

Jag och Ebba tog nyss en promenad til konsum för att handla mjölk och en glass var. Egentligen så ville jag bara ut men inte själv, så enda sättet var att muta Ebba med en glass, haha. Dessutom kom böckerna som jag beställde idag, plus Frida. Så nu har jag jättemycket att läsa :D
puss♥

» panik?

jag måste ha en bikini! Nu! Någon som vet var man kan köpa? Helst inte på nätet, vill kunna prova innan. Please? :)
*desperat*

» program jag följer

Jag följer tre program, alla ser jag på datorn. Och ja, jag vet att en del är barnprogram :P But it that kind of shit i like.
DETTA
FÖLJER
JAG
.

» I took a trip with my camera♥

Hejhejhej
Jag har precis fotat lite. Jag blev ganska nöjd med bilderna faktiskt. Eller med några av dom. Passade även på att ta en outfitbild.
.
.
//Jeans - Bik Bok //Strumpor - Lindex //Tröja - H&M

» FEJSET ÄR RÖTT IDAG?!

Man ser lite av dom röda fläckarna, fast det var värre förut :/
.
Skolan idag var hemsk. Eller mitt ansikte var hemskt. Jag hade fläckar i ansiktet. Knallrödafläckar. Jag började ju sminka över dom men då såg jag ut som en fjortis. Eller något liknande... Det såg cp-konstigt ut men jag lyckades iaf gå klart skolan. Usch och fy. Jag vet inte ens vad dom kom från?!

Puss......♥

» kpn + läxor

Nu har jag sett kpn oxå med lite gott till ;) Egentligen har jag redan sett alla avsnitten men kul att se dom igen eftersom dom är så bra. Egentligen så är dom kanske för lite yngre men jag bryr mig inte för jag tycker att dom är kul.
.
Nu: LÄXOOOR!

» mammor och minimodeller

Kollar på mammor och minimodeller nu. Asså, det är helt sjukt!Dom typ rakar benen på sina barn och en mamma mutade sin dotter för att hon skulle vilja bli fotograferad och så. Jag tycker att det är förmycket. Man sminkar och rakar sig väl inte om man är 7-9 år?! Jag tycker att det sjukt att mammorna gör så med sina barn när man ser att många barn gör det föra att göra mamman stolt.
Efter det ska jag se kpn, puss♥

» Hemma

//Blus - H&M //Jeans - Bikbok //strumpor - lindex
För en timme sedan kom jag hem. Jag simmade 8 längder bröstsim och 8 längder rygg. Jobbigt men roligt! Men halv sex ungefär så kom jag på att jag inte ätit något sedan lunch och då kände jag hur hungrig jag var! Vi skyndade upp, eller jag gjorde det och sedan för jag nog sjukt irreterande för jag stod och gnällde om att dom skulle skynda sig och att jag var hungrig. He he. Men tillslut kom vi ut och då sprang jag och köpte korv med pommes frites och bokstavligen tryckte i mig. Gud så gott det var! :P Och tio min efter att jag kommit hem var det middag. Så nu kan man säga att jag är mätt och go'.


Btw så fick jag en fråga om simningen:
ViktoriaCaroline♡ om Kort uppdate, ingen bild :/:
Det är så skönt att simma, tävlar du i simning? :)
IP: 94.191.165.147

Svar: Nej, jag går inte ens på simning. Men jag har gjort och det var väldigt roligt. Dock tävlade jag inte då :)
.
Resten av kvällen ska jag tillbringa med mina härliga läxor. No, sv och franska. Fast jag kan nästan allt men what ever ;) Lika bra att vara heelt säker.

puss♥



» Kort uppdate, ingen bild :/

Hej! Just nu är jag på väg till badhuset, ska tränings simma med Nora och Anna. Skolan var ok. Vanliga lektioner och så. Inget speciellt roligt. Puss:)


» träna snart?!

Kom just på en sak! Jag har ju inte tränat på hur länge som helst! Dags att sätta igång igen kanske? Jag ska fylla på mitt friskiskort så att jag kan gå i ett halv år. Riktigt najs! Och sedan blir det roligare om fler kompisar också börjar viljet dom verkar vilja :D Awesome!
google bild

» brev från långt bort <3

Hello! Idag var det najs dag i skolan. Matte, engelska, so och slöjd. Slöjden var lika kul som alltid :P När vi slutade åkte jag och Anna in till stan. Jag tänkte köpa jeans och hittade faktiskt ett par som jag gillade men jag gillade dom inte till 100% så jag köpte dom inte. Ångrar det nu. Väldigt mycket :/ Dom var väldigt billiga för att vara ett par jeans. 199:- på Gina. Får väl sticka dit igen och köpa dom nån gång ;)

När jag kom hem såg jag hade jag hade fått brav från mitt fadderbarn. Eller hon hade inte skrivit det, utan det stod bara om hur hon hade det och hur allt fukade där. Men hon hade skickat med en teckning och en bild!! Gulligt?! Och på bilder stod det Kajsa Sandberg. Aww♥
Puss.

» Outfit

Godmorgon! Har inget att skriva så lägger upp outfit :)

// tjocktröja - h&m // leggings - h&m // linne (andvänds som kjol) - bik bok


» Naglar

Min spakväll blev halvt misslyckad. Ansiktsmasken började svida galet mycket så jag var tvungen att ta bort den direkt. Men naglarna blev fina tycker jag :)


» Outfit & facelook ♥

Jag måste bara säga att jag har jobbat som en björn nästan hela dagen för att få till designen. Jag är riktigt nöjd med resultatet! Gillar ni det lika mycket?

Så här blev klädvalet när jag snabbt behövde slänga på mig något annat än morgonrocken för att följa med Ebba till teatern.
//t-shirt - H&M //Chinos - Carlings //Skjorta - Carlings

» There is nothing you can do.

Tjenis. Jag stack iväg tidigare för att Ebba vägrade gå på sin teatergrupp utan mig. Men nu är jag hemma och jag vet exakt vad jag ska göra resten av kvällen. Lång dusch, ansiktsmask, fixa naglarna och ta det lugnt. MINI SPASka bli skönt! Om jag hinner få tag på mamma och pappa så kanske dom kan sticka upp till videogloben och hämta ut böckerna. Jag läste ut Cirkeln igår så jag vill ha något nytt att läsa. Om jag får tag på dom så kan jag även läsa massor! Mys kväll, tagga till måndag. Ska nog sova länge också för imorrn börjar skolan på riktigt!

» kajsa goes webcam

Om drygt en timme är det teater. En timmes teater. Nu börjar enskede spelet igen. Suck. Asså det är ju kul men man är upptagen med att repa och spela hela tiden! Jag måste skippa hela terminens badminton för att enskedespelet och det krockar. Prutt.
Innan jag sticker dit så måste jag duscha och klä på mig. Har gått omkring i morgonrock och underkläder hela dagen, haha. Och imorgon är det måndag, igen. Fast jag gillar måndagarna mest om man tänker på vilka lektioner man har. Matte, engelska, so och slöjd! Slöjd är mitt absoluta favorit ämne :D Det är roligt och kreaktivt. Kajsa like!!



» milkshake

Mamma och Daniel kom precis hem med hamburgare och milkshake! :D

» Planer

Godmorgon! Idag har jag inga planer förutom teater. Jag vill in till Farsta/Globen/stan för att handla jeans fast jag vet inte när teatern börjar och om jag hinner innan. Så vi får se :)

När jag vaknade började jag direkt spela temple run och slog high score faktiskt :P snart ska jag klä på och fixa mig sedan frukost och efter det så in på datorn och fixa bloggen eftersom den är kaos.

Puss.


» Nu: TJOCKA SIG!!!

Nu har jag och pappa precis varit på bea. Jag köpte chips och lakritsbilar :D MUMS!!

» I hade the fact that i love you.

Halloj! Jag kom nyss hem från något museeum. Daniel, Ebba och pappa såg någon dinosarie film på cosmonova medans mamma och jag gick omkring och kollade. Mysigt, fast det vara bara massa pyttebarn där ;) Nu är jag hemma och har inga planer, skönt! Vi skulle fått gäster ikväll men dom blev typ sjuka. Kanske ser någon film och köper massa godis och tjockar mig hela kvällen ;D

» lyssna, älska och bli beroende<3

♥Försöker att lyssna på en låt men internet är ite så snällt just nu så den stannar hela tiden. Låten är grymt bra och är med i Elsas värld. Vet ni vilken? THE SOUNDS - SOMETHING TO DIE FOR. Asgrym :D


Har man sett Elsas värld kan bara inte låta bli att sjunga med i refrängerna

» i sallyf etsåm tläf atted

Nu är jag hos mormor och myser. Lennart har inte kommit hem än från jobbet. Har inget att skriva, uppdaterar sen. Puss

  

» håltimme

Nu är jag hemma hos Nora. Vi fick håltimme på So:n som var innan lunchen så drygt två timmar ledigt. Fast strax måste vi tbx, pussi♥


» Kort dag :)<3

Godmorgon! Jag vaknade rund åtta av att mamma ringde mig och frågade om jag vaknat. Jag har nämligen en lång och härlig sovmorgon idag. Kortaste dagen idag :D Matte, SO och franska. Jag satt och pluggade hur länge som helst på franska glosorna igår. Hade glömt dom och dom var jättesvåra, haha. Och efter skolan ska jag till mormor. Länge sedan! Super mysigt att träffa mormor och Lennart igen :D
//Jeans - Salt //Tröja - Carlings //Kofta H&M
Nu ska jag packa väskan och möta upp Alma och Nora, puss. ♥

» UNBLOCK ME IS THE NEW SHIT!


» Jag är inte falsk. Jag har bara två personligheter.

//Tights - H&M //Kofta - H&M // Blus - mammas // tubkjol - H&M

» you are my love, my dear, my baby bear

Chill skoldag.
Idrott - badminon
Matte - problmlösningar
No - skitdålig film
So - rolig vikare som berättade massor av historier
musik - film
Och imorrn är det frdag, tre lektioner och sovmorgon. Ska till mormor efter skolan. Mys :)
Efter skolan idag så satte jag mig och läste i några timmar. Fantastisk bok Cirkeln är! Ni dom inte läst den borde göra det.
my baby bear♥

» Tävlar

Är med och tävlar hos Matilda på http://artlove.blogg.se om en header! Matilda har en jättefin blogg och ritar grymt snyggt, ni borde kolla in den!! Hoppas verkligen jag vinner :D puss


» Jag bär ingenting förutom min värdighet och mina kläder.

Nora gick för en och en halv timme sen. Sedan dess har jag duschat, kollat svt med bebbs och kollat bloggar. Jag tänkte faktiskt äta lite och sedan lägga mig. Jag vill läsa cirkeln men den är för läskig! Fast jag kanske läser lite iaf för att verkar så bra ;)


» muffins

Tjeena! Det har varit en chill dag idag. Engelska, som vanligt, NO, kolla på film, sv, lyssna på Sherlock Holmes och rita, håltimme på bilden, No-labb. No-labbet var fett chill. Fyra pers kom dit. Vega, Nora jag och Fredrik var dom enda. Vi fick testa och smaka på olika grejer. VANILJSOOOOCKER ;) En del var blä och annat mums.
Nu ska jag vara med fina Nora och Ebba och fortsätta spela in lite grejer. Men uppdaterar mer senare för vi kommer inte vara med varann lika länge idag, puss.
(PALLA VÄNDA)
Btw, så bakade jag och Nora muffins mellan svenskan och No:n, vi hade ju som sagt håltimme på bilden. Dom blev sjukt goda :D


» Godnatt

Nu blir det mot sängen och läsa KP. Egentligen vill jag lösa Cirkeln men den är för läskig, och jag kan inte läsa läskiga böcker på kvällen. Kan inte så va då, puss.


» Äntligen tid för bloggen!

Hejsan! Jag var med Nora efter skolan och vi har varit med varann tills nu. Vi spelade in massor av filmer på min dator typ. Marley var också här och Ebba var med oss. Någon av filmerna kanske kommer sen :) Om någon är tillräckligt okej för att visas, haha! Vi kan bli ganska flamsiganär vi är med varann ;)
Skolan var bra. Håltimme på franskan, chill på idrotten, lyssna på ljudband båda svenska lektionerna och på mentorstiden så snackade lärarna i kanske 20 min sen fick vi sluta. Najs!



Jag har sett att bloggen har hamnat på vänster sida..? Så ska det inte va! Ska försöka rätta till det nu, puss

» håltimme första lektionen

Godmorgon! Har sovmorgon till 9.25 för att första lektionen var inställd (har jag för mig :s). Så nu är jag hemma och chillar fast jag egentligen borde börja fixa iordning mig. Jag har morgonrock, tofflor och kaos hår. He.
Kaos hår ;) (visst ser mina händer sjuuukt stora ut på bilder? :O)

» Vinnaren :)

Vinnaren av Dagens blogg blev:
????????????
Google bild. Orkade inte fixa någon själv xd


» Heeeeemma

Tjena, jag har inte bloggat tidigare idag för jag har varit hos alma med Vega och Nora.vi var knappt inne på datorn, höll bara på med almas iPad. Det var super svårt att spela temple rum på den. Men nu är jag iaf hemma och chillar med huvudvärk :( prutt...

Jaja. Nu ska jag hugga in på boken cirkeln :)


» Godnatt♥

Nu har jag fixat lite av det jag skulle ;) Jag sket i alt som hade med franskan att göra och städa istället rummet. Men nu så är jag fixad och klar och ska bara gå ner och äta lite flingor innan jag går och lägger mig och försöker sova. Det kan nog bli rätt svår eftersom jag vaknade elva och har inte ens varit uppe i tolv timmar. Men men :)

» What to do:










What to do:
1. Packa väskan
2. Kolla upp franska glosorna
3. Göra franska glosorna
4. Duscha


» det går inte att kommentera

Hej :) När Sofia hade kommit så gick hon, jag, Ebba och mamma en promenad på en och en halv timme. Vi gick genom skogskyrkogården tills vi kom till dalen dä vi stannade till på ICA. Vi köpte lite fika till senare. När vi kom hem fikade vi och efter det så kollade jag klart Just go with it och så. Nu har jag precis fixat Dagens blogg, men det verkar inte gå att kommentera?! Jätteskumt :( Men tills jag fixat det så kna ni kommentera ett inlägg där det funkar att ni vill vara med :)
// Tjock tröja - The North Face // Tights - H&M // Sockor - av mormor

» dagens blogg


» Akinator

Hahahah, jag ändrade bilden för Ulrik munther på akinator xD


» ANG: ANONYMA KOMMENTARER

Godmorgon!
Idag kom Ebba in till mig halv tio så att jag vaknade. Först blev jag såklart sur men sen så tänkte jag att det var ju bra att vakna lite tidigare för då kommer jag inte ha svårt att somna ikväll. Fast såklart så somnade jag ju om och vaknade elva. Suck...

Idag kommer mon moster Sofia hit en stund. Trevligt :) Annars har jag inga speciella planer. Bara typ njuta av sista dagen på jullovet och lägta efter sommarlovet. Haha :)
Ps. Snälla, kommentera inte anonymt!! Det är sjukt irriterande, för isf kan jag inte tex fråga om vad du menade i kommentaren osv. Vågar du inte stå för vad du tycker så kommentera för sjutton inte då! Jag fick nämligen en kommentar idag/igår där det stod som avsändare "A person you know..." och i kommentaren stod det att jag "inte borde lägga upp allas fullständiga namn i bloggen". Jag la upp namnen i bloggen för att i en status jag hade lagt upp på facebook så stod det att jag skulle skriva något om alla som gillade på min blogg. Så om man gillade borde man väl fatta att jag kommer skriva era fb namn på min blogg så ni ska veta vad jag skriver till just er!





» STATUSGREJ PÅ FACEBOOK

Mathilda Moberg - Jättefin och söt tjej som jag känt hur länge som helst och som jag tillbringat sjukt många härliga nyårsaftonar med :)<333
Lemonia TickeÄrBäst Palmqvist - Söt och snäll tjej som gick i min skola förut <3
Josefine Wicklund - Fin tjej som jag gick på gympa med för väldigt länge sedan :)
Matilda Haneling - En snäll och söt tjej som jag gick i samma klass med fram till sexan :)<3
Elin Nyman - Schysst tjej som jag går i samma klass som :)
Agnes Eklund - En fin och snäll tjej som jag träffat kanske tre gånger och chattat en massa med på msn ;)
Louise Jacobsson - En underbar tjej som jag känt sedan dagis <333
Lukas Odelius - En snäll kille som jag känt hela livet :)
Tilda Ohlin - Min granne och Alvins lillasyrra xD
Felicia Eriksson - En söt tjej som jag känt sedan fyran :)<3
Yorg Yee Orginal - En snäll och snygg kille som jag känt sen sexan och snackat en massa på lektionerna med :)
Stella Fouldiou - En tjej som jag inte känner så bra och som jag TROR att ja har gått på fotboll med :)
Ossy Andersson - En kille som jag aldrig träffat elr vet ngt om, bara chattat med :P
Emma Welin - Super snäll och söt tjej som jag går i samma klass som och gått på en del badminton läger med :)<3
Linnea Zetterquist - Söt och snäll tjej som går på min teater :D

» bad afternoon

För en timme sedan började jag att se filmen Just go with it på Ebbas dator eftersom ljudet inte funkar på min dator när man ser just den filmen. Men iaf så behövde Ebba gå och lägga sig så jag kan inte se andra halvan av filmen. DET SUGER! :( Dessutom är alla skitsura här hemma så man kan inte direkt sitta och snacka med någon. Dålig avslutning på en kväll.


tröst äta? ;)

» böcker på g

Nu har jag (eller mamma och pappa då) precis beställt hem lite böcker varav tre är till mig. Jag valde bökerna:
- Jag kommer sen... Av: Eva Wiklund

- Om du var jag Av: Jessica Schiefauer

- Jag saknar dig, jag saknar dig AV: Peter Pohl, Kinna Gieth


» Rota i gamla bilder.

Kollar igen pappas bilder. Man hittar massor av kul. :)


» Mobilblogg

Just nu så sitter jag i köket på köksbänken och spelar temple run och typ så. Men anledningen till att jag sitter på bänken är att vi håller på att måla om golvet här. Det va lite svårt att ta sig hit men jag klarade det, haha ;)

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra resten av kvällen förutom att ära middag. Kanske se någon bra film eller så. Om någon vill så kanske vi spelar risk. Humhum. Men jag får se.

Puss på er<3


» Visste ni att...?

- Jag har aldrig ätit på subway.

- Jag suger på att rita.

- Jag har läsglasögon.

- Jag har aldrig skolkat.

- Jag är väldigt bra på att säga ifrån.

- Jag gillar musik som knappt någon annan i min ålder gillar.

- Jag gillar inte när folk säger något dom inte menar bara för att passa in.

- Jag stör mig något så enormt på när folk särskriver.

- Jag har svimmat tre gånger.

- Jag har gått i sömnen ett par gånger.
weheartit.com

» hemma

Halloj! Jag och Anna somnade halv ett igår och vaknade 11 idag. Jag sov jätteskönt men dock verkade inte Anna ha det lika kul. Festen var kul, fast det bara blev nio pers. Jag gick hem från Anna efter lunch och direkt när jag kom hem så gick jag och Ebba till videogloben och köpte lördagsgodis. Jag köpte hockypulver, en nappklubba, en klubba och små godis kulor. Mums!


Jag hade besöks rekord igår, btw. 121 unika :D Najs!! Hoppas några av er stannar bara. Vore ju kul, och får jag 300+ läsare så kan jag börja ha tävlingar, vilket vore najs. Eller hur? Så tipsa och sprid min blogg så kommer det nog snart upp någon tävling ;)

» Videoblogg

elfte gången gilt ;)


» Dagens blogg :D

Jag blev dagens blogg hos fina Alexandra på http://vadfanskajagheta.se. TACK SÅ JÄTTEMYCKET FINA ALEXANDRA :D <33
PUSS, PUSS OCH PUSS!! <3

» LÄNKBYTE

Jag kör länkbyte med den här söta tjejen Gett som är 14 år och tycker
själv att hon är ganska normal! :) Tryck HÄR för att komma till hennes fina
blogg!

» mors!

Godmorgon!
Vaknade utan larm idag :) Duktig jag är!! Jag gick och åt frukost vid 11 och sedan spelade jag lite temple run. Inte direkt så mycket att berätta ;)

» GODNATT♥



» Anna

Halloj!
Sms:ade lite med Anna idag och då bestämdes det att vi ska vara med varann imorgon och efter Felicias fest så ska vi sova hos henne. Sjukt kul :) Länge sedan jag träffade den bruden asså. Föresten tror jag inte att jag har berättat att jag ska på fest imorgon hos Felicia. Den börjar sju och slutar 12 på det kommer nog att bli riktigt roligt. Det komer massor från gamla klassen också så lite extra trevligt att träffa dom!
Har just sett Elsas värld också. Lika kul som vanlig och jag tvingade syrran att se det med mig och nu älskar hon det. Jag hör att hon kollar på första avsnittet nu ;)

» TIPS

- Först och främst måste jag tipsa om dom här flaskorna shampoo och balsam som är super bra!




- Innan du fönar håret så ha i hårmousse i. Det gör att håret blir fluffigt och mjukt när du är klar.

- Borsta inte håret när det är blött.

- Se till att klippa topparna regelbundet så att det håller slig fint och inte blir slitet.


» devote.se

Jag har skapat en blogg på devote.se för att testa den sidan och se om den är bättre än blogg.se men jag kommer absolut inte sluta blogga här för det! http://lillavytt.devote.se heter den nya bloggen. Kolla in och titta vettja ;) Men kom ihåg, det är HÄR jag bloggar :D

» no camera

Nu är jag hemma. Daniel hade valt att göra exakt samma sak som Ebba...? Alltså har jag spelat laserdome och ätit på Waynes coffee. Jag glömde kameran så jag har inga bilder :S Woops.
HAHAH

» daimtårta

Daniel har sin dag idag. Jag tror jag vet vad vi kommer att gör men jag är inte säker ;) Jag uppdaterar när vi kommer hem och berättar om dagen. Jag kommer också ta med mig kameran så jag kan lägga upp lite bilder sedan.



» Outfit

Suddig bild? :O
//Skorta - Carlings //Byxor - Bik Bok // Linne - H&M

» PUSS

Jag måste bara säga TACK för alla kommentarer jag har fått!! Jag blir så jäkla glad av att se det! Fortsätt så<33
(Jag kollar självklart in era bloggar, om ni har någon, när ni kommenterar<3)

» IGÅR - KAJSA BJUUUDER

Igår så spelade jag och Nora in en dramatik film på min webcam, hahah. Eller det var inte meningen att den skulle bli dramatisk menmen ;) Jag drar iaf Nora våldsamt i håret och hon slår till mig i ögat. Stillbilder från filmen: xD
Ser ni hur jag drar nora i håret och samtidigt flinar??


Här slår nora mig våldsamt i ögat, haha.

Hela videon för er som vill se (efter 47 sekunder börjar det roliga):
KAJSA BJUDER!

» New!

Godmorgon!! Jag ställde klockan på 10, gick upp elva och satte direkt på mig kläderna och började fota. Vad tycker ni om outfit bilderna? Jag är rätt så nöjd förutom att jag inte kan posera på bild, haha ;) Och det är nog ganska självklart att jag har redigerat bilderna.
// Blus - Bik Bok // Jeans - New Yorker // Strumpor - Lindex //

» It's snow outside the window

weheartit.com

» Just because

Do you know what I want to do? A completely different outfit posts. Or a completely different post. just because I like to vary, just like right now. What do you think?

weheartit.com




» YES I'M TOTALLY CRAZY

Vadå knäpp bild? Det är bara en annorlunda outfit bild ;)
// Linne - New yorker // Byxor - stadium // tjocktröja - daniels som han vunnit på pingistävling (tror jag) // sockor - NO IDEA //

Efter förra inlägget ringde jag Nora och så stack vi ut en långtur med Marley. Efter det stack vi hem till henne och kollade på Hål i väggen plus lite andra pogram. Efter middagen satte vi oss i hennes soffa och började helt random snacka engelska med varann :D
Jag kollade precis på klockan och trodde att den skulle vara typ sju elr nåt men den va kvart över nio :O Dagarna går för fort :( Antagligen för att jag går upp fyra timmar innan det blir mörkt xD

» Årets

Årets första kram? Mathilda♥
Årets andra kram? Ylva♥
Årets tredje kram? Mamma♥
Årets första puss? Mamma ;)♥
Årets första mat? Chips (om det räknas som mat, haha)
Årets första dryck? Julmust elr cola. Kommer inte ihåg.
Årets första klädsel?


Årets första köp?



Årets första present?


Årets första slagsmål? Har inte varit i slagsmål... än ;)
Årets första gråt? Tror inte jag har gråtit under 2012
Årets första skratt? Kanske när jag, Nora, Ylva och Mathilda släppte loss på dansgolvet, hahahah xD
Årets första besvikelse? när jag såg att http://bloggdesign.nu inte går att komma in på längre :(
Årets första chock? http://jockibois.se/... Fy fan

» from we♥it

Godmorgon :)
Jag vakade halv tio idag av alarmet på mobilen som jag hade ställt igår. Jag måste börja "ställa om dygnet". Usch :( Fast jag låg kvar i en och en halv timme innan jag gick upp, haha. Fast imorgon ska jag nog försöka ta mig upp efter en timme och dagen efter det efter en halv timme. Sedan kanske jag ställer klockan på nio. Vem vet?? :)

» big momma

Nu har jag precis sett på Big Momma's house 2. Fett awsome film :D Den var nästan bättre än ettan faktiskt ;) Ni borde se dom filmerna ;)

» GRATTIS MORMOR!! 68 ÅR :D


Har ni hunnit se min nya header än? Eller syns den inte? Om den inte gör det, tryck f5. Funkar det inte heller då så får ni gärna berätta det :)

Det var kul hos mormor. Vi var inte där speciellt länge. Åt och sen stack vi typ. Men det var trevligt och GRATTIS MORMOR om du nu av någon knäpp anledning skulle läsa det här ;)
Jag glömde kameran så det får bli mobilbilder :)
Ebba målade killen och jag tjejen :)


















» PÅ NYÅR

På nyår så hade vi ett par familjer över. Vi blev 38 stycken tror jag. Det var skitkul och i början så spelade jag och några kompisar kort. Jag och Nora var på lag och vann typ alla gånger utom dom två sta omgångarna (och vi körde ett par).
När alla kommit så körde vi lite lekar, typ provsmakning av läsk, putta golfboll i ett hål osv. Jag ägde på golfaren, haha. En putt ;) När min grupp var klara med alla lekarna så satte sig jag och kompisarna och snackade tills det blev middag. Buffé och till efterrätt mina bakverk + mammas kaka och pannacotta. Sedan fick vi lite godis som vi ställde fram också.
När middagen var klar så satte sig jag, Ylva, Mathilda och Nora på mitt rum och bombade datorn med webcam bilder. Vi skulle ta ett foto som Mathilda skulle ha som profilbild på fb. Jag är med på 3/6 av hennes profilbilder. Fast den här gången klippte hon bort mig, snyft ;)

Vid tolvslaget så samlades alla på verandan och kollade på fyverkerierna. Jag hittade dock inte kameran så jag kunde inte ta några bilder :( Efetr det så dansade några (lite vuxna, lite barn) i källaren med för hög musik. Fast när jag startade One night of passion - The poodles så gick alla vuxna. Haha :)
Kompisarna och jag dansade på och hade skitkul!! Vi fick också välja låtar. Dom vuxna gillar ju bara skitmusik ;) Men när vi sa det till dom så satte dom på I'm sexy and I know it. Haha?? Den suger ju liksom.
Vid halv tre hade alla gått så det blev det att sova. Eller, jag höll på med datorn lite först ;)
CP haha x
Ännu mer cp...

» Outfit och facelook


» bilder från 2011

Godmorgon! :)
Ska strax ta en promenad med Ebba och mamma in till stan över skanstullbron. Vi tänkte äta lunch där och jag vill spana lite i affärer också. Det är det enda jag har planerat men antagligen så ser jag väl en film ikväll om pappa lyckas fixa allt. Jag vill även ändra en sak i bloggen... Och om det blir bra så ska jag inte ändra mer på minst en månad. Eller mer... :P

Jag har tänkt ut 2 nyårslöften också.
1. Inte ändra design eller så på minst en månad.
2. Lyckas baka maräger minst en gång. Jag är bra på att baka (typ) allt förutom maränger. Allt blir bara så fail.

» say WALLA

Det blev ingen film för den ville inte starta :( Dåligt, för jag ville ju se! Jaja, jag kanske unnar mig lite shopping imorgon istället ;) HAHA.
bilder från nyår får komma imorgon istället.


» UFFESSAKEROCHTING.SE


www.uffessakerochting.se

» filmdags

Ska se Just go with it nu. Och förlåt om inläggen blir ganska tråkiga och enformiga men har faktiskt ingen vidare blogglust så det här kanske är bättre än inget? :)

» Är med och tävlar :D<3


» hemma

Hemma nu. Bilder kommer snart men först ska jag kolla lite pogram på tv3 och svt.
he he he webcam ;)

» 01-01-2012

Godmorgon, vaknade tolv idag. Bra för att vara mig och för att ha somnat tre höhö. Jag satt uppe vid datorn en stund efter att alla gått och sucktade kläder på nätet. Haha, typiskt mig ;) Men nu har jag iaf fått barnidraget så jag måste ut på stan snart, haha!
Ska ta en promenad nu. Lägger upp bilder och berättar om kvällen sen! :)

» tidsinställt