» gino

Detta är en väldigt enkel efterrätt som dessutom är riktigt god! Vi använde vindruvor, banan, jordgubbar, apelsin och kiwi till vår men det går självklart bra med vilka frukter som helst, dock var denna kombo riktigt god! Stort tips!♥

» Podcast tips

En av de bästa sakerna med sommaren är enligt mig att bara få ligga i solen med en bra pod i öronen, och därför tänkten jag nu tipsa er om mina tre favorit poddar!
 
Mathilda och Andrea blogpod
En av anledningarna till att jag gillar den här podcasten så mycket är eftersom jag kan relatera till så mycket dem säger. Jag och Andrea har så sjukt lika tankar om väldigt mycket och därför är det väldigt kul att få höra någon annan sätta ord på ens tankar. Podden är väldigt rolig men samtidigt känslosam - perfekt kombo!
 
Fredagspodden med Hannah och Amanda
Det här är en podcast som jag nyligen börjat lyssna på och än så länge har jag bara hört ett par avsnitt - men jag älskar den! Den är precis som Mathilda och Andreas pod en blandning av känslor och humor och dessutom har jag läst Alexs Shulmans (Amandas man) böcker så det är väldigt kul att få höra Amandas synvinkel på deras äktenskap. 
 
Sommar i P1
I den här podcasten, som ursplungligen sänds på radio varje sommar, får man höra olika kändisars sommarprat. I varje avsnitt är det en ny person som delar med sig av sitt liv och olika händelser, riktigt kul att höra! Hittills har jag bara hört Daniel Adams-Rays avsnitt och det var såå bra!

» dagen med stort D

Imorgon är dagen med stort D. När vi bokade resan var det 195 dagar kvar och det känns helt overkligt att det bara är en dag kvar nu, fatta hur länge vi har gått och taggat liksom? Sjukt... 
 
Imorse vaknade jag i alla fall vid halv åtta eftersom vi hade bestämt att åka hem så tidigt på morgonen som möjligt. Eftersom jag har vaknat runt elva hela lovet känns det alltså jättekonstigt att klockan inte ens är tre, hon är liksom sju i mitt huvud haha. Dessutom sov jag inte speciellt mycket inatt så en powenap är nog nödvändig för att orka hela dagen.. Vet dock inte hur jag ska hinna det eftersom jag har ganska mycket att göra nu sista dagen - måla naglarna, packa klart, fira mamma och laga middag är några av sakerna. Men men, det löser sig! PUSS
mitt söta passfodral

» grillmiddag

I förrigår åkte som sagt jag och Nora till landet och sent igår kväll kom vi hem. Vi gjorde så mycket roligt - powerwalk, tjejsnack, nakenbad, sola och filmmys, you name it. Riktigt mysigt var det i alla fall och vi hann även med en gudomlig lunch på djurönäset för att fira mamma som fyllde år!
Idag åkte jag tillbaka till landet vid två tiden för att spendera mina sista dagar här innan vi åker. Dock ska vi dra hem ganska tidigt imorgon bitti eftersom jag ska hinna packa och ett sent födelsedagsfirande för mamma står även på schemat. 
Bilder från dagens grillmiddag! Supergott var det, speciellt tomatsalsan jag stod för.. ;)

» Svar på tal

Svar: Jag vet inte hurvida jag kommer ha internet på resortet, men så fort jag får chansen ska jag såklart försöka lägga upp något mobilinlägg! Jag kanske kommer tidsinställa ett par inlägg också men det kommer isåfall bara bli några stycken. Saknar dig, kram♥
 
Svar: Tack så jättemycket! Sånna kommentarer gör mig verkligen så glad :') Puss

» Resten av sommaren

   Idag kommer min barndomsvän och fd klasskompis Lukas hit till landet tillsammans med sin familj och stannar till på söndag. Det ska bli väldigt mysigt att träffa dem och framför allt roligt att äntligen ha någon att vara med under dagarna!
   På söndag morgon åker jag dock in till stan för att jobba men planerna är ändå att åka tillbaka hit med Nora inna vi åker till Malta.
   Söndagen efter det är det äntligen dags - då åker jag, Anna och Nora ner mot varmare breddgrader på språkresa och spenderar våra kommande tre veckor där!
   De sista 9 dagarna på lovet från det att jag kommer hem har jag ännu inte något planerat för, men den 18 augusti börjar jag i alla fall gymnasiet.

» exakt där jag är

Nu är sommaren igång på riktigt. Jag kom hem från Grekland för en vecka sedan och har sedan dess pendlat mellan stockholm och skärgården där mitt landställe ligger. Solen skiner, vattnet i sjön nästan kokar och just nu, exakt just nu, är livet perfekt. Mina sommarfräknar blomstrar för fullt i mitt ansikte och jag åker iväg till Malta med mina två bästa vänner i hela världen om 10 dagar. Men framför allt - jag är fri att göra vad jag vill. Jag kan ta ett tåg och åka vart jag vill och jag kan se en film om jag känner för det. Men just nu, hur cheesy det än må låta, så vill jag bara vara exakt där jag är. För jag älskar att höra gruset knastra under hjulen när jag cyklar förbi kossorna på åkern och jag älskar att spendera timmar i solen med en podcast och jag älskar lukten av stockholms skärgård. 
weheartit

» wook mästare

The fault in our stars som Anna och jag såg i fredags var helt otroligt bra! Den var både mysig och rolig, dock tvekade vi på att vi skulle gråta i slutet med tanke på att man skrattade så mycket, men de sista 20 minuterna av filmen kan jag nästan lova att inte ett öga var torrt. När filmen var slut satt alla, inklusive jag och Anna, fortfarande och hulkade med rödgråtnaögon, haha. Värd att se, utan tvekan.

Igår träffade jag Anna igen för att åka iväg till Lager 157 och shoppa. Dock var vi inga höjdare på att hitta så det tog hela 2 timmar och 20 minuter att komma fram. Som tur var köpte vi båda lite grejer så resan blev värd i alla fall. På hemvägen valde vi en snäppet enklare väg som endast tog drygt en timme vilket var riktigt skönt, men vi höll på på att förgås i den stekheta bussen. Oj så varmt det var! När vi kom hem gick vi i alla fall och handlade middag och lagade sedan en underbar wook hemma hos mig. Mot kvällen satt vi mest och pratade och snackade telefeon med lite roliga personer innan vi somande runt 2 (?). Riktigt mysig dag!

Idag är planerna att jobba mellan två och fyra och efter det kanske jag åker ut till landet för att bada lite och mysa med familjen. Inte helt säker dock men jag får ta det som det kommer, puss!
 
 
 

 
 
 

» shopping från Grekland

En jeanskjol köpt i en liten strandbutik på rea för 5€ (ca 45kr)
 
♥ Tanning oil från märket Hawaiian Tropic, 11€ (ca 99kr)
♥ Michael Kors plånbok kopia, 10€ (ca 90kr)
♥ Solglasögon, 8€ (ca 72kr)
♥ Nagellack i färgerna blått och rosa, köpte på en supermarket för 2,30€ styck (ca 21kr)
 
♥ Klänning köpt en liten grekisk butik på santorini, 20€ (ca 180kr)
 
♥ Vita converse (redan lite smutsiga, haha) 25€ (ca 225 kr)

» The fault in our stars

När jag var i grekland läste jag boken The fault in our stars och jag älskade den. Har aldrig gråtit så mycket till en bok som jag gjorde till denna och idag är det dags att se filmen med Anna. Vi har preppat med vattenfast mascara och jag håller tummarna för att den ska vara lika bra som boken!
 
Innan filmen ska jag dock på middag hemma hos mormor och morfar. De åker till Skottland om några dagar så det ska bli mysigt att få träffa dem innan de drar. Hoppas ni får en bra kväll, puss!

» OOTD

Ootd: Jeanskjol - Grekland / T-shirt - H&M / Klocka - ebay (länk)
 
Såhär går jag klädd idag tillsammans med ett par vita converse. Jag beställde klockan från ebay i början av juni och den hade kommit när jag kom hem igår. Den kostade endast ynka 29 kronor plus fri frakt och det var ett väldigt värt köp med tanke på att den redan har batteri och allt. Dock är kvaliten inte riktigt lika bra som priset och om ni bestämmer er för att slå till får ni förvänta er att lägga ner lite tid på den. För det första var klockan alldeles för stor för min handled och att fixa det på ur&penn kostar 125kr så jag valde att ta saken i egna händer. Efter någon timmes pill lyckades jag ta bort några länkar men då gick klockan sönder på ett annat ställe (suck..) och idag var jag och fixade det i en affär. Det kostade bara 40kr som tur var och nu sitter den helt perfekt!

» Home sweet home

Inatt vid ungefär halv två svensk tid kom vi äntligen hem och samtidigt som det är hur skönt som helst att vara kan jag inte hjälpa att längta tillbaka lite. Vädret är ju inget att heja på här i Sverige men som tur är åker jag snart tillbaka till varmare breddgrader, fast den här gången med mina två bästa vänner! I alla fall - jag har haft en helt fantastisk resa med mängder av bad, sol, shopping och god mat. Ni ska få massor av blider men först ska jag ta en efterlängtad långdusch och göra mig i ordning för att träffa Anna. Ha det bra, puss!♥