» outfit

Drar snart iväg till Nora för att fira valborg med hon och hennes familj. Kameran får följa med ;) Men först tänkte jag bara berätta kortfattat om min dag - Efter sickla kom Alma hit. Vi spelade boll i trädgården och hade superskoj. Halv fem kom Emy hit också :D Efter det flöt det på som innan. Jag bara älskar Sveriges väder just nu♥♥♥

Suddig bild.

» sleep

Mors! Tog mig upp ur sängen halv elva, då blev det en härlig frukost på trappan i solen med min bok. Halv ett lunch, även den ute i den stekande solen. Skönt!♥ Sedan bar det av till sickla och kolla på skrivare... extremt långtråkigt

Min supersöta sovoutfit :D

» heej

När vi kom hem från farmor gick jag och Ebba ut och sparkade lite boll i det varma vädret! Mys :D
godnatt♥♥♥

» Verkligheten hemma hos farmor.

Reality is beautiful! (dålig bildkvalite pga iPad foton)


» teater

Tillbringade min förmiddag uppe i tältet. Kvällen ska spenderas hemma hos min fina farmor! :D Kram!♥


» back on track

Heej! Det var skönt att ta någon dags paus från bloggen, men jag kände att jag saknade det! Så here i go! :D Men det kommer bli en ändring i bloggen! Jag kommer satsa mer på mina foton än texten, alltså mer snygga och bra bilder, mindre text :D Hoppas ni tycket att det ska bli awesome! Jag arbetar även med en ny design!

Idag var jag i alla fall i Nacka forum! Köpte två saker :D en tjocktröja från Carlings och ett aprikosfärgat linne från bik bok.


Har satt upp en ny klädhängare också!

» Hej jag lever!

Tjena! Är upptagen hela tiden nu! Har inget tid/ork för blogg :( Har en bloggpaus, får se hur länge jag kan hålla mig ;)


» bildbrist

Tjeen! Är hemma hos Nora nu. Vi har precis fixat pottermore åt henne och hon blev slytherin, haha ;) Vi vet inte vad vi ska göra nu, kanske drar till ica och köper mango, hihi :) berättar mer sen, puss!
image description

» Hulög

Gokväll! Har precis mig ner för att sova men kom på att jag knappt bloggat idag så... ;) Bättre uppdatering kommer!
I alla fall så har det hänt ganska mycket idag, blev så otroligt arg och opepp för en grej, men berättar mer i morgon, puss!


» Ajaj otur

Har haft en väldig otur idag! På idrotten så ramlade jag över min fot så att den fick sig en rejäl stukning. Kan inte gå utan kryckor eller stöd :( Först bar min lärare mig upp till skolsyster och till min nästa lektion, med hjälp av Nora, fast det gick inte i längden så jag blev hemskickad. Pappa hämtade mig med bilen.
Sedan jag kom hem har jag kollat på tv, läst och bara chillat, kram! :)


» pottermore.com

Hej, och förlåt för sämsta uppdateringen! :( Min dag har varit väldigt bra, och jag har inte haft någon tid över till datorn eller bloggen. Efter skolan gick jag hem till Alma. Då fixade vi lite med mitt super coola pottermore konto och jag blev indelad i ett elevhem, haha! Huffelpuff, tyvärr. Fast dom ska vara lojala och så, så det blir väl kul :)
När jag kom hem slängde jag i mig en macka och stack upp till byskolan för att ha teater. Där tillbringade jag en timme av mitt liv, innan jag gick hem igen.
Har btw precis klickat hem en grej från www.junkyard.se, ni får se vad när det kommer :D


» unicef

Just nu söker UNICEF en hälsospecialist till konfliktområden i Afghanistan. I tjänsten ingår bland annat att massvaccinera miljontals barn mot stelkramp, polio och mässling.

Jag skulle gärna ta mig an uppdraget, men eftersom jag inte kommer loss så publicerar jag den här bloggposten istället. Då vaccinerar jag nämligen 95 barn runtom i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat. Det är också bra.

Jag är med UNICEF i kampen för varenda unge. Vill du också vara med och förändra barns liv? Bli Världsförälder här: unicef.se/bli-varldsforalder. För 100 kronor i månaden är du med och ser  till att barn över hela världen får vaccin, medicin, rent vatten och utbildning.

Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten mellan 16 april och 13 maj så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial på unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj

Jag har ingen aning om detta funkar men för säkerhetsskull så är det klart man bloggar om det! Gör det ni med!


» Frågor

 

1. Favorit gosedjur? (Fota det) Svar: Min kamera är urladdad ;)

2. Kan du ta fjortis bilder på dig? Svar: Sure! Fast inte idag...

3. Vem gillar du mest av dina syskon? Svar: Båda!

4. Favorit djur? Svar: Vet faktiskt inte

5. Favorit godis? Svar: Lakrits

6. Ica eller Lidl? Svar: Ica

7. Sjunga eller dansa? Svar: Båda!

8. Godis eller chips? Svar: Hum... vet inte

9. Favorit program på TV? Svar: Hehe barnprogrammet "Flyg 29 saknas" hehe

10. Vad går du först in på när du sätter dig vid datorn Svar: Keela.se

11. Välj mellan skype eller Facebook? Svar: Facebook

12. Kärlek eller vänskap? Svar: Vänskap

13. Skola eller hemma? Svar: Hemma ofc

14. Vad vill du bli när du blir stor? Svar: Journalist

15. Gillar du min blogg? Svar: Jaa

16. Lockigt eller rakt hår? Svar: Olika

17. Favorit årstid? Svar: Sommar

18. Vilken skola går du i? Svar: Enskede

19. Hur gamla och vad heter alla i din familj? Svar: Det ni!

20. Hur många pengar har du? Svar: Har ingen koll på det

21. Favorit färg? Svar: Lila

22. Favorit mat? Svar: Sushi eller kyckling

23. Vilken tårta gillar du mest? Svar: Marängtårta

24. Vad gillar du mest? Rouge eller puder? Svar: Puder

25. Läppglans eller läppstift? Svar: Läppstift


Tack för frågorna! Blir jätteglad när ni ger såhär många frågor :D Just dom här kom från tjejen som bloggar på safi.blogg.se. Kram!♥


 


» hörlurr

WEHO! Förlåt för stor frånvaro idag ;) Nejmen idag gick jag upp halv tio för att klockan tio i gå upp till teatern. Vi körde genomdrag av hela första akten så jag var fast där till halv ett. När jag slutade så skulle jag egentligen varit med Anna men jag mådde inte så bra så det blev inget.
Vid tre så följde jag med Daniel in till stan så att kunde avboka sina biljetter till en bio. Jag tog en tablett innan så jag kände mig lite bättre. Anledningen till att jag följde med var att jag får köpa hans gamla hörlurar billigare då ;)

» folk

HEY! Jag fick sluta teatern klockan tre, då stack jag och mamma till bea och handlade godis, höhö. När vi kom hem så städade jag lite och fixa mig och sen vid sex kom gästerna. Sedan dess har jag och ****** (<-- hemlig person) pratat i skype, spelat kort och ätit god mat.
Nu ska vi hitta på något, puss!

» Hlkh

HEJ!'
Nu har jag lunchpaus från teatern. Skönt! Ska tillbaka dit snart, men inte ända till fyra. Kommer antagligen (hoppas, hoppas) hem lite tidigare.
Och sen måste jag bara påpeka en sak. Jag vet att jag klagar väldigt mycket på enskedespelet, men en sak ska ni ha klart för er. Jag ÄLSKAR teatern!! Men det är väldigt jobbigt att så mycket tid går åt till att träna inför spelen, man får liksom inte så mycket tid kvar till kompisar. Hoppas ni förstår nu, puss! :)


» teater - SUPRISE

Snart ska jag upp till enskedespelet. Och tillbringa resten av min dag där. Vi har liksom repitetioner mellan 10.00 - 16.00. FML</3 Men jag får försöka stå ut och hinna köpa godis någon gång där i mellan. För man måste faktiskt ha godis när det är lördag!
Idag har jag bara varit inne på pottermore (och försökt fatta det?) och känt mig som en hemsk människa.
Kramars!

» annnnaaaaaaaaaaa

Goderkväll! Chattar med Anna just nu och jag är lite flamsig hehe!

MASSA KONSTIGA SAKER SOM VI SKRIVER (eller som jag skriver...)
Anna: kajsa...? jag tror att du ska  gå och ta din medicin nu!
Jag: ******
är en skit som tänder på fula tjejer
ingen vill ha honom för han har försmå grejer
han gillade anna
men hon gillade mer pyttipanna
GRYM LÅÅÅÅÅÅÅÅT!
Anna: ..... (inget svar... hon måste tycka att jag är dum i huvudet... undra varför?)
ichar är en skit som tänder på fula tjejer
ingen vill ha honom för han har försmå grejer
han gillade anna
men hon gillade mer pyttipanna
[2012-04-20 23:16:13] whazzup: GRYM LÅÅÅÅÅÅÅÅT!

» Hej! Har precis varit ute och köpt glass i...

imag2062 (MMS)

Hej! Har precis varit ute och köpt glass i glassbilen. Mumsmums! Så nu sitter jag i soffan med en glass läser Harry Potter! Jag har inga planer för kvällen så det blir nog en del bloggning. Puss!


» fuck yeah

Hej! Är hemma hos mormor och Lennart nu och har precis hjälpt dom att ladda över bilder till datorn. Hahah, mormor ba "Kajsa, du har magiska fingrar!! Det hade jag aldrig lyckats med!" ;) Väntar på att ett roligt barnprogram ska komma upp på svtplay så att jag kan se det. Sen efter det ska jag hitta något annat roligt att följa efter som det är det näst sista avsnittet idag :( Undrar på riktigt hur jag ska klara mig?!??!

BRA MINER

» kaaaaaajsaaaaaaaaaaa är jag

Godmorgon! Har sovmorgon idag och kom ganska nyss hem från en halvtimmes lång skogspromenad, i regnet. Det var faktiskt jättemysigt, lite kallt bara ;) Men när jag kom hem så värmde jag mig lite och började fixa på löshåret.
Det är verklgen skönt med sovmornar! Sitter liksom i one piece och bloggar, utan att vara det minska stressad! Skön känslaaaa♥


» duktiga kajsa

Har varit en fett duktig flicka idag :D
√ Skickat iväg mascaran
√ Duschat
√ Pluggat
√ Packat väskan till imorgon
√ Hunnit kolla på massa program
WEEEIII! :D Så nu kan jag bara chilla, tänkte gå och lägga mig med en bok + en massa god macka. Ska ju upp tidigt imorgon igen. Promenad i skogen med Nora, Marley och Ebba! Ska bli så mysigt! Dessutom har jag sovmorgon så jag kan chilla aslänge innan jag behöver gå till skolan.

» smäckad kväll

Hej lovers ;) Skolan idag var som vanligt, lite roligare kanske. Vi håller ju på med en rolig grej i NO:n! :D Dock kunde jag inte vara med på idrotte pga ryggen! Synd :( :thumbdown:
Nu ska jag ta en promenad till ica och köpa lite grejer så att jag kan skicka iväg mascaran till hon som vann den. Eter det ska jag göra läxor och duscha. Uppdaterar bloggisen mer senare, när jag har tid! Ha det grymt♥

» Gratisbio.se

Ni har väl inte missat gratisbio.se? Det är en super smart sida som man kan tjäna ex. presentkort på! Du gör oliga grejer och när du samlat ihop ett viss antal poäng kan du snabbt få hem ett presentkort på till exempel H&M. Det är hur smart som helst och man fastnar lätt vid sidan :D
Gratisbio.se är helt och hållet gratis och gjort på ett snyggt och enkelt sätt. Man fattar direkt vad det går ut på när man väl börjat! Lycka till med at samla poäng hörni! <3

» ew

Godmorgon! Har precis varit ute på en lång promenad med Nora och Marley. Supermysigt! Vi var ute på morgonen igår också, fast jag tror att jag glömde berätta det..? I alla fall stack vi tjugo i sju och kom tillbaka tio över. ÅHH jag vill så gärna ha en hund! :(
Idag blir det skola igen. Slutar tre. Vi har idrott, matte, no, so och musik. I fall någon bryr sig..
Ha en grym dag hörni!♥


» Anna failar

Jag RÅKADE knuffa Anna så hon ramlade, hahahha. I slutet :D


» Spel

Hejhej! Efter skolan så sparkade jag, Anna och Nora hem till mig. På en och samma sparkcykel... Hehe :D Sedan vi kom hem har vi spelat spel och ätit ärter. Riktigt trevligt :thumbup:
Halv sju ska jag upp till teatern och lära mig teater sånger. Jag HATAR att sjunga! (förutom i duschen och när man får sitta ner eller dansa, hehheeheheh).
Pusssss!


» Lunchrast

HELLO!
Just nu är jag och mina kära vänner hemma hos mig och chillar. Vi har super lång lunch på onsdagar så det är perfekt att gå hem då :) Vi har haft engelska, no och svenska hittills. No:n var förvånansvärt rolig för vi håller på att skriva en bok! Kul faktiskt! :D
Efter maten har vi bild, sen labb. Har inga planer för kvällen/eftermiddagen förutom teater klockan halv sju.
Puss!

 


» insperation

Åhh, är så sjukt opepp! Min rum är fult och stökigt, jobbiga människor i mitt liv just nu, tråkiga och korta naglar osvosv. Listan kan bli lång, tyvärr. Därför tänkte jag göra ett insperation-inlägg för att få mig själv peppad och kanske er med! :) Tänk posetivt nu, Kajsa. Skit i alla dumhuvuden!!


» Enskedespelet

HOLA! Är hemma och har precis ätit middag, köttbullar och potatismos^^ Innan var jag på teater,  vi gjorde dock inte så mycket för att skrivarn laggade och vi hade inte fått våra manus som behövde skrivas ut än. Men mot slutet så lyckades mamma fixa det så alla kunde köra på! Det galet kul, även fast det tar så mycket tid.

För er som inte vet vad jag babblar på om för teater hela tiden, så är jag med i en förening som heter "Enskedespelet". Vart annat år sätts en stor pjäs upp, i år blir det "Det blåser på månen". Jag var med i förra spelet också, fast då var jag bara en pytteliten roll, därför är det roligare i år, när jag har en av huvudrollerna!! :D
Puss!


» Teckning

HEJ!
Nu är jag hemma hos mig med Nora. Vi har suttit och ritat sen vi kom hem. Och ätit kladdkakan som jag bakade igår, såklart.
Skolan var lika tråkig som vanligt. Det enda positiva var att jag, Nora, Alma och Vega satt och pratade jättelänge om när vi var små. Mys! :D


» skypeeee

Hemma nu. Är på super dåligt humör men bloggen ska ju vara posetiv så det tar vi inte upp här! :) Var såklart i skolan idag, första dagen efter lovet. Det var preeecis som vanligt. Ikväll är det teater i två och en halv timme. Ska väl bli... halv kul. Tältet vi ska spela i är i alla fall uppe nu. Puss!
Snackar med min finis Anna! <3

» Nu: slöjd

Sitter i solen och väntar på att slöjden ska börja. Puss!


» yo8l

Holaa! Idag har jag varit ute i Tyresta (SKOG) och gått med Nora och hennes pappa! Det var super mysigt, vi grillade korv och letade efter en gammal borg. Vi hittade borgen, eller det lilla som var kvar av den ;) Jag var så klantig och glömde kameran så det blir mobilbilder senare. Det snöade ju apamycket igår och var asvarmt idag så det var som att vi gick i Vättern. Och jag råkade sjunka en mil rakt ner i lera så min stövel blev helkletig, hihi.



» VINNAREN


Grattis! Kontakta mig på [email protected] eller via skype!♥

» Dagens outfit

Svarta jeans lindex? Tröja pappas jeansjacka mammas (löshåret: av)

» Tröl

UTSEENDE
[ ] Jag är kortare än 160cm. 
[/] Ibland tycker jag att jag är ful.
[ ] Jag har många ärr.
[x] Jag blir lätt brun.
[X] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[ ] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[] Jag har en tatuering/ar 
[] Jag är osäker över mitt utseende.
[] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[x] Jag har mer än två piercingar.
[] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen. – 
[ ] Jag har fräknar.

FAMILJ
[ x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x ] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[ ] Jag jobbar.
[] Jag har somnat i skolan/på jobbet.
[x] Jag gör nästan alltid mina läxor.
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[ ] Jag underkändes(eller avbröt) mer än en kurs i fjol.
[råka ta med en penna som nt va min..] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[x] Jag har sagt ”lol” i en riktig diskussion.
[/] Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[ ] Jag har limmat fast min hand i något.
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

RESANDE
[x] Jag har kört/åkt mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[] Jag har varit i Thailand.
[ ] Jag har varit i Kina.
[x] Jag har varit i Sverige.
[ ] Jag har varit vid Haldefjäll.
[ ] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.

ERFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x ] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[/] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[ ] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[] Jag har flygit fallskärm.
[ ] Jag har gått ”skinny dipping”.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat en bil.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[/] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har åkt taxi.
[x] Jag har ätit sushi.

FÖRHÅLLANDEN
[x] Jag är singel.
[ ] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[x] Jag saknar någon just nu.
[ ] Jag är rädd för att bli övergiven. 
[] Jag har varit otrogen i ett "förhållande".
[ ] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[/] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[ ] Jag har smugit ut utan lov.
[] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[] Jag har druckit alkohol.
[] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[] Jag kan inte svälja hela tabletter. 
[ ] Jag har blivit diagnoserad med klinisk depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[ ] Jag har gjort mig själv illa med avsikt. 
[/] Jag har vaknat gråtande.

DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar
[ ] Jag har sett någon dö.
[] Någon nära till mig har försökt begå självmord.

RANDOM

[x] Jag svär ofta.
[/] Jag sjunger i duschen. 
[ ] Jag är en morgonperson.
[x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[ ] Jag vet hur man skjuter. 
[ ] Jag är kär i kärleken.
[xxxxxxxxxxxxxx] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[/] Jag äter snabbmat varje vecka. 
[x] Jag är väldigt kittlig.
[x] Jag älskar mörk choklad.
[/] Jag biter på mina naglar.
[ ] Jag spelar dataspel och/eller TV-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[x] Jag är bra på att minnas namn.
[/] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.
[x] Mina svar är ärliga

 


» Enskede matbod

Tjenis! Jag var hemma ca sex och då gick vi nästan direkt upp till Enskede matbod för att äta där. Jag åt en wallenbergare som var super god :) Vi åt inte hemma för att vi målar om köksgolvet och kan inte vara där och då blir det ju svårt att laga mat ;)
Ikväll ska jag nog kolla nån film eller program och njuta av sista riktiga lov-kvällen.
(utmaningen gör jag i morgon<3)


» April 14, 2012

Hej! Nora och jag vaknade strax före nio och ett tag senare hade vi tagit fram monopolet och börjat spela. Vi höll på med samma spel i fyra timmar. Vi spelade inte ens klart, allt blev för oseriöst ;) Vid ett stack vi och köpte godis och nu har vi startat en film. Jag vet inte vilken eftersom Nora smög in en ny film i spelaren än den vi hade bestämt. Vi har sett kanske fem minuter av filmen och jag har inte kollat något, haha.
Jag går antagligen hem snart och då uppdaterar jag mer. Ska kanske äta på resturang ikväll.

Fick en fråga också, "vad kostade löshåret och vart köpte du det, går det att platta o locka?".
Svar: Löshåret kostade 255 kr med clips och är köpt på Taj Mahal. Man kan platta och locka men högst på 100 grader.


» cast away

YO!♣ Är hemma hos Nora nu och vi har precis sett filmen Cast Away. Den var jättebra fast lite äcklig... Men rekomenderar starkt! Nora och jag satt och pratade hela filmen, haha. Att sova över med Nora är fasiken en av dom absolut mysigaste sakerna man kan göra! Vi snackar om allt!! :D Hur man dricker oboy på bästa sett, hurvida det heter Alkolist eller alkoholist eller vem på jorden det är mest synd om. Haha, mys!
Godnatt!


» aöldjsoas

Hej! Är ganska stressad, har massor att göra! Har varit i sickla hela dagen, på andys lekland. Skulle egentlige bara chilla med mamma och inte åka men det såg så jädra kul ut att jag släppte loss och åkte mig svettig! Det roliga är att rutchkanorna inte är små, utan enorma och galet branta! Den ena är kansktre meter hög varav två meter är rakt ner. Läskigt men jag vågade tillslut och fick med mig Ebba efter ett tag! Länge sedan jag hade så kul faktiskt :D
Men jag ska i alla fall sova hos Nora ikväll och hon väntar på mig just nu. Bara det att jag varken har packat eller duschat?! Hur fasiken ska man hinna det då liksom? :O
Puss♥


suddig

» TÄVLING

LYCKA TILL!♥ TÄVLINGEN AVSLUTAS DEN 15/4

» löshår

Hello! Var ju i stan idag och jag köpte fatiskt en grej. På Taj Mahal. Löshår! Har precis fått i det och det blev jättebra faktiskt. Jag köpte lite få clips men det får funka sålänge som det är! Vad tycker ni?♥


Ps. Skulle någon av er sötisar vara sugna på att vinna en Volym mascara? Har nämligen en hemma som jag aldrig andvänt. K.O.M.E.N.T.E.R.A ;)

» sötisar

Hello! Idag så blir stan och shopping. Tänkte köpa löshår och kanske nåt mer om jag hittar. Vill ha hörlurar också men alla bra är ju svindyra :O Ja, vi får se vad det blir. Men nu ska jag fixa mig så puss!♥

» känisdag


YO!♥
Idag var jag ju på skansen med farmor och Ebba och det var jättemysigt! Vi kollade massor av djur och fikade massor ;) Jag glömde kameran men fotade med mobilen iaf :thumbup: Lite sämre kvalite men what ever.
På väg hem så åkte gick vi förbi NK och passade på att gå och då såg jag keela! Jag blev skitglad men hon hade en kund så jag vågade inte gå fram :( Och sen så när jag gick av tuben så såg jag en tjej från djungelnsdrottning! :D Jessica Lauren tror jag det var.
När jag kom hem så gick jag på teater nästan direkt, sen tog jag ett härligt bad och efter det har jag kollat pogram på datorn bara.
Puss! (bilderna kommer)


» Gimp

Jag får alla min gimp-tips från hofh.se! Här visar hon till exempel hur man gör en cool "rymdbakgrund" på sina bilder :D

» Ändrade planer

Ändrade planerna idag med! Ska faktiskt till skansen med min fina farmor och fina lillesyrran :) Det ska bli jättemysigt, tar självklart massor av kort också.
Btw så måste jag rekommendera Harry Potter böckerna!! Jag läste ju ut den första (380 sidor) på två dagar! Man kunde bara inte slita sig :O Helt galet bra, så har ni inte läst böckerna, gör det :D


» spotify

Håller på med en grym sommarspellista! Den är fortfarande under bearbetning men jag behöver låttips! Vad lyssnar ni på för musik? :) För att se vad jag gillar för musik kan ni ju ladda ner min spellista :D Klicka HÄR för att göra det.


» LANDET DEL 1


» bilder snarrrrt

Klockan tre idag så kollade jag på klockan i tron om att den var ett kanske, blev helt chockad när jag såg att den var tre! Men du så tog jag i alla fall mitt förnufft till samman och gav mig ut på en joggingtur. När jag kom hem tog jag en lång dusch och efter det var det till att skynda upp till teatern. Men det visade sig att det bara var jag som fattat att det var rep idag så jag fick åka hem igen.
I övrigt har jag bakat maränger och ätit middag! Har föresten också fått fyra biobiljetter från mammas jobb också! :D

» SKYLER GISONDO



» mysoutfit


Godmorgon!
Jag har ändrat planerna lite inför idag faktiskt! Jag tänket ha en "chill-ta-hand-om-mig-själv-dag" idag :) Ta ett bad, kanske longboarda till ica och köpa något mumsigt, se på en film, läsa Harry Potter osv. Kanske målar naglarna också, länge sen nu :D  Självkart kommer jag blogga också.

Och hörrni, glöm inte att rösta i Veckans utmaning!

» Veckans utmaning

Tjeeena♥ Jag kommer varje måndag lägga upp ett inlägg där jag ger tre förslag som ni får rösta på. Den utmaning som får mest röster kommer jag göra någon gång under veckan. Fattar ni? :) Jag räknar rösterna på torsdag/fredag :)


1. Lägger upp en video när jag sjunger.
2. Doppar huvudet i först vatten och sen mjöl.
3. Gå till skolan i Onepiecie

» SVAR PÅ TAL


1. Vad vill du göra i sommar?
Bada och vara med kompisar. Ska på kollo oxå
2. Hur gammal är du?
13, snart 14
3. Vad föredrar du som fredagsmys?
Äventyr med kompisar eller tv med familjen
4. Vad heter din bästis?
Har fler än en. Fast jag tror inte riktigt man kör med "bästisar" och sånt i min ålder.
5. Fick du påskägg? Vad fanns i den?
Godis och en trisslott. Fick faktiskt ett par strumpor i ett ägg också....
6. När brukar du somna till vardags och till helg?
Vardagar elva och helger olika
7. Favorit program?
Vet inte, följer många
8. Roligaste ämnet.
Vet inte..
9. Favorit dricka?
Öhh... Cola? Fast när jag är med Anna är det pepsi som gäller ;)
10. Vad heter dina kusiner?
Carl, Lisa, Alexander och Fanny


» globizzzz


Nu är jag är hemma efter en rolig dag med massor av kompisar. Halv ett cyklade jag och Anna upp till globen och mötte två kompisar, efter det så sprang vi bara runt och letade efter Annas ex, Wilmas ex och deras kompis men när vi väl såg dom så sprang vi iväg. Och så höll vi på hela tiden. Typ sprang fram och ba "Hej" och sen sprang vi iväg och asgarvade. Hahah, stör mig galet mycket på sådana som gör så men whatever, det är kul ;)
Men till sist tvingade jag alla att gå fram och så pratade vi typ lite med dom och stalkade dom genom hela globen. hahah :D Och när vi skulle hem så hände en askul grej! Anna körde rakt in i en vägg när hon skulle släppa förbi en gubbe och gubben började asgarava :D
Sen så hängde vi lite med två av killarna innan jag cyklade hem för att inte bli en snögubbe.
Puss..♥

» planerna


» love

Weho! Det verkar som att mina finisar till läsare hittat tillbaka igen! :love: Blir så glad varje gång ni kommenterar och varje gång jag ser att statestiken stiger! Fortsätt så :D
Ska möjligen se ett avsnitt av djungelns drottning nu, hörs! :cool:

» GIMP

Laddade ner gimp när jag kom hem och sen dess har jag suttit och lekt massor! :D Kolla bilderna jag gjort, visst är jag liite duktig i alla fall? :)


(Snabb tog en bild som jag skulle redigera och det råkade bli Almas söta hund Lizzy :P)

» rg

Ska till mormor nu. Ni kan väl tänka på mig medans jag sitter och har tråkigt medans alla vuxna pratar om skit ungdomar inte fattar...♥ Peace.


» convers


Heej!♥
Är hemma nu, kunde inte uppdatera något förut för internet laggade sönder :( Sorry. Fast nu är jag hemma och har massor av grymma bilder på kameran som kommer upp snart!
Föresten. Ingen läser in blogg längre typ..? :( Inge kul att blogga när man har nästan inga bloggläsare ju. Kanske ska sluta..?

» Harry Potter

Shoo! Sorry för att jag inte bloggade igår men jag hann faktiskt inte. När jag kom hem från skolan var jag lite med Nora innan jag drog till landet.
Idag så är det ju dåligt väder så jag har bara läst idag. Har börjat läsa Harry Potter och kommit en bra bit in i den. :D

(det går inte att ladda upp bilder :( )


» hi


GAAH!
Jag kom på att jag måste ut och springa nu. Det är som en "läxa" till i morgon och gör jag inte den kommer jag behöva göra en asjobbig grej :O Asså det är komplicerat men jag är verkligen inte taggad på att springa. Jag har precis varit ute i typ två timmar och hängt med Annas expojkväns kompis, hahhah ;) Kanske berättar mer sen, men nu måste jag dra. Puss!♥

» Visste du att...

...när jag mår illa efter att ha ätit för lite så äter jag alltid fil med lingonsylt och müsli?
...jag hatar att bli avbruten?
...jag kan spel barnen i bullerbyn på piano?
...jag lekte med petflaskor när jag var liten?
...jag aldrig ägt en tamaguchi (stavning)?
...jag kan hela "himlen är oskyldigt blå" av Ted Gärdestad?
...jag inte har tid att blogga egentligen?


» heäp


God morgon!
Vaknade åtta och har sedan dess legat och dragit mig i sängen och kollat datorn. Älskar att ha sovmorgon♥ Planerna för idag är väl skola (och redovisning..... :O), dra till globen med Anna och sen teater och wdchilla. Vi får ju lov imorgon så vi har inga läxor :D

» galet ont i magen, btw


Kom hem från tjejkvällen för typ en timme sen. Jag var där med Vega och Anna, sjukt mysigt! Vi drack te, åt scones och spelade kort hela tiden :D Och kollade några lillabloggen avsnitt, såklart.  Men nu har jag precis tagit en snabbdusch och efter det ska jag kolla på barnpogram. :D Tänkte vara uppe lite längre än vanligt bara för att fira att vi har sovmorgon imorrn. Weho! ♥



» i just puked on my test

Anna, det var den understa videon där jag fick citated "I just puked on my test" ifrån!
I just puked on my test :D

» Sommmarinsperation


» Omg...

Idag hade jag tänkt att bara plugga och sen på kvällen gå till tjejkvällen men runt halv fyra så ringde Alma och bad mig komma dit en stund för att hon skulle göra något jätteläskigt och ville inte vara själv. Hon skulle ta hål i örat, själv! Så jag sprang dit och så kokade vi en nål (så att alla bakterier skulle dö). Vi tog fram lite is och potatis innan så att hon skulle kunna hålla örat kallt och så. Och jag fattar inte hur hon vågade, för hon bara tryckte igenom en nål. Det var lite svårt i början så jag fick hjälpa till med fingerborg och bara pressa, hahhah ;) Sen kaosade allt men nu är allt klart och hon har ett nytt hål :D Weeey!


» Till skolan nu

Ska dra iväg till skolan nu. Har varit hos kiropraktorn, för näst sista gången. Det var skönt och läskigt, som vanligt ;) Jag är ledighetsanmäld till halv tio så man kan lika gärna chillade hemma att tag till, haha! Jag skulle haft franska nu på morgonen men så jäkla skönt att få skippa den ;) Nästa lektion är idrott, sen svenska, svenska och MT. Puss :thumbup:


» design

Nu har jag precis gjort klart en bloggdesign till en kompis. Hon beskrev, jag gjorde, haha ;)
Godnatt♥

» frågor

Fick ett par frågor av Fredrika (Maddebast.blogg.se). Tänkte svara på dom här i fler skulle... vilja veta typ ;)
1. Hur gammal är du?
13
2. Favoritmat?
Sushi
3. Favorit efterrätt?
Vet inte..
4. Favorit färg?
Lila
5. Har du husdjur
Nej
6. Vilka 3 saker skulle du ta med till en öde ö?
Mina kompisar, en mataffär och en stor båt
7. Bästa kompisar?
Det du... Läser man min blogg vet man
8. Välj mellan fanta eller cola
Cola
9. Godis eller glass?
Båda
10. Hur många syskon har du?
Två
image description

» är med bra häng





Tjena!
Idag efter skolan så gick jag och Nora iväg och handlade påskgodis som vi nu har delat upp i ägg. Känner mig super snäll nu, haha :D Nora och jag ska hitta på något så vi ses!

» Anna

Mellan två och fyra idag så hade hade jag teater. När jag kom hem så snackade jag med Anna i en halvtimme i tele. Vi hann på den tiden bestämma att vi skulle baka hos mig. Så nu håller vi på att baka. Puss!


» lillabloggen

God morrn! Alma och jag vaknade ungefär halv tio. Vi mornade oss till klockan jättemycket och efter det så tog jag en dusch medans Alma packade ihop sina grejor. När jag var klar så gick vi upp och åt frukost... typ. Sen efter det har vi kollat på roliga lillabloggen klipp och letat hotell i London som vi ska bo på (om vi någonsin lyckas övertala några föräldrar att få åka, vill säga). :D