» sockor

Ylva kommenterade att jag inte visat mina sockor, och då måste jag ju göra det ;) Eller hur?

There you go, ylva :D

» snart

snart är klockan tolv! :) GOTT NYTT ÅR!!

» :)


» ...

Gästerna har börjat komma.... Hatar att hälsa på alla! He he he ;)

» Nyårs outfit & sminkning <333

A little hair, little makeup and some clothing. Can it be better? ;)

» äntligen riktiga Bilder ;)<33

Nu har jag bakat en cheescake, fast jag skiter i andra satsen cupcakes. Orkar inte... Snart ska jag börja göra i ordning mig och byta om. Det kommer nog bli ganska kul fast fet jobbigt när man ska sova och musiken dunkar där nere. Det är typ det ända dåliga grejen med att fira hemma. Jaja, man får väl stå ut :P

» Kaos

Nu är jag hemma från Nora och har precis bakat en sats cupcakes. Nu har jag bara en cheescake och en sats till av cupcakes kvar att baka. Haha gäsp... Men jag får be mamma att hjälpa mig.

Puss (bildbrist) <3


» sötizzzzzz

HAHAHAHAHAH
Mamma: "Ebba vad är grundformen till vatten?"
Ebba: "Öhh vet inte."
Kajsa:"H2O"
Ebba: "Okej Är det nådon som vet småspråket till pasta?"
HAHAHAHAAH hon trodde att det hette småspråket istället för grundformen!! Hur fasiken kan man ta fel på det??? HAHAHAAHAHAH
puss älsk<33

» see you soon mother F

Ska sova hos Nora inatt. Jag skriver nog mer sen och berättar vad vi har gjort. Det kommer antagligen upp en hel del bilder. Ebba ska med men inte sova där. Hon går väl hem runt halv elva.
Oh my gash!<3 How cuite?→→→→→→→→→→→→↑

» bibel

Noras kommentar om filmen: Big black bolls. Say WHAT??!!


» bild... haha

Vaknade 11 idag :) Sov 10 timmar, ganska bra, hu? Dagens planer är iaf att baka till nyårs festen, vara med Nora, tvätta håret och kanske gå på mellandags rean. Mycket planerat ;)
Puss och hej<3

» Go'natt


» Den är klar!

Yesbox! Klänningen är klar! :D Vad tur att det är lov så att man kan sitta såhär på natten och finslipa ;) Jag har verkligen kämpat och vart super nöjd!!
framifrån


bakifrån (ser ni dragkedjan??)

Puss och godnatt babes :)<3

» musik<33

Nu är jag hemma. Jag hade valt att först ha lite frågesport sedan bio och se på The Stig-Helmer stor. De var väldigt rolig ;) Sist så åt vi på kina muren och det var gott! Fast när jag skulle ta glass så kom det en kille och ba "Vil du ha glass?" fast på typ kines engelska och jag typ ba "öhh okej" och då la han upp massor av glass tills jag sa att det fick räcka, haha. och när jag skulle hjälpa Ebba att ta så kom han fram igen och frågade om jag ville ha mer xD nej tack, heheh? Okej kanske lät lite wierd fast det va skitkul då haha :D
Nu ska jag föröka "fixa" en film, sy fast dragkedjan på klänningen och smaska lite godis. Och självklart lyssna på:
Puss

» snart klar

Tjosan! Jag har inte bloggat tidigare idag för jag har varit helt uppe i att sy. Klänningen är nästan klar faktiskt :) Iaf ska jag ha min hemliga dag idag så jag måste sticka. Jag uppdaterar kanske där.

MUPP

» natti<3

Tänkte bara säga godnatt <3
Sry för att jag bara lägger upp webcam bilder men imorgon på min "hemliga dag" så ska jag ta med mig kameran så det blir lite riktiga bilder hät på bloggen! ;)

» knäppis

Ska se film nu. Kanske bloggar mer sedan :)
haha...

» svejshej

Hejsvejs :) Är hemma nu med tyg till en nyårs klänning :D Kommer att bli AWSOME!!

» Så bra :* <33

I'm in love with this song :love:

» ego bilder ;) men bra hår dag HAHA

Sticker till sickla nu och sedan farsta för att köpa tyger och hämta ut en sko som har varit på lagning.
Kiss and hugs <3

» Detta fält måste fyllas i ;)

Godmorgon!
Har fixat med designen hela morgonen och är rätt nöjd nu. Jag ska inte änra mer nu.. He he he... Tror jag... Men vi får väl se ;) Ska iaf äta frukost nu.
See ya :love:


igår

» Morgon dagens planer :)

Nu ska jag duscha och fixa lite med designen.

» vill shoooooppa...

Pappa och Daniel kom ganska snabbt så mamma och jag sticket vid fem. Btw så blev det ingen shopping med Anna idag utan vi tar det på fredag istället. Jag måste köpa tyg till att sy en nyårs klänning som jag redan bestämmt hur den ska se ut. Så najs om den blir som jag vill :D

» utelåst

imag1583 (MMS)

Just nu sitter jag i bilen utanför mitt hus och väntar på att Daniel och pappa ska komma hem eftersom varken farmor, mamma, Ebba eller jag har nyckel. När dom kommer så ska vi in och byta om till träningskläder och sen sticka till farsta och gå på gym. Najs! Kanske hinner slänga in ett inlägg innan jag sticker. Bilden är från igår när vi precis bestigit den höga kullen vid stadsbiblioteket inne i stan.


» lunch

imag1584 (MMS)

Mm min lunch. :)


» landet och anna

Hello! Idag ska jag till landet för att elen har gått där så vi måste tömma kylskåpet osv. Vi kommer hem vid halv 4 typ och då ska jag och anna iväg till globen och shoppa lite på mellandags rean!! Så najs ;)


» tips

Tänkte bara tipsa om det balsamet och det shampoot jag andvänder. Håret luktar väldigt gått och blir super lent!! Rekomenderar verkligen :)
bilder från ciao.se

» big hair...

Efter att jag hade duschat i morse så satte jag upp håret i en knut och nu när jag släppte ut det var det jättelockigt :D
Tänk bort mitt failface :P

» elsas värld

Nu har jag precis sett Elsas värld eftersom jag glömde att göra det i torsdags. Det är verkligen grymt bra! :D Fast med lte "obehagliga" scener ibland ;) Hahah...

» Lite bilder ;)

Hejhej :)
Ebba hade valt att spela laserdome och att ta en fika på sin hemliga dag. Det var jättekul och man var helt slut efter laserdomen! Innan vi åkte hem så besteg vi en väldigt brant kulle och klängde lite i en klätterställning, haha. Och i bilen så var det vår granne som pratade i radion ;)
När jag kom hem så satte jag igång att fixa mitt rum. Skruva loss ala hyllor och byta plats på dom. Fixa läpliga platser för smycken och smink osv. Det är snart klart :D Jag ska bara måla om skrivbordet och lite väggar och så måste jag fixa ett litet bord att ha mellan sängen och den nyinflytade fotöljen.
Nora var här en sväng också och kollade på datort och fotade massor av förvrängnings bilder och spelade in konstiga videos. Hahah :D Kanske lägger up en sedan...
Min klädsel idag
tröja: kappahl
byxor: Salt
klockhalsband: Glitter
Jag sa i videoinlägget att jag skulle fota och lägga upp bilder på sminket och ringarna. Här kommer sminket:

» videoblogg

SKULLE PUBLICERAS IGÅR KVÄLL!!


» hemlig dag

Varje person i min familj kommer ha en hemlig dag under lovet och idag ska Ebba ha. Bråttom, måste sticka, ses!

» Ur en bok...

...som min ena kusin hade gett till hans mamma och syster ;) haha


» Saknar min dator ;)

Är hos farmor nu och har fått några riktigt fina presenter. Berättar vad hemma. Jag ge precis ätit mat och nu sitter jag och spelar temple run och bloggar. Jag slog nyss mitt rekord!! Haha :D


» bye

Hej, nu ska jag strax cykla till farmor och fira jul nummer 2# där. Mera julklappar alltså ;) Det ska bli jättemysigt eftersom jag könner alla där jätteväl :D Btw så kom jag nyss hem från gymmet. Jätteskönt fast efter ett tag kände jag hur hungrig jag var.
Outfit och facelook

» Julafton numero 2 idaf

Godmorgon sunshines! Sitter ju och bloggar på min nya ursnygga iMAC så liksom omöjligt att inte vara glad ;) Jag ska precis iaf installera ett skriv pogram som mamma och pappa hade köpt till datorn. Ska bli najs att testa eftersom jag bara skrivit på dåliga pogram förut. Jag tycker att min design är för somrig så jag funderar på att ändra, men bara kanske.
(älskar att ta förvrängningsbilder, haha)
Puss♥

» One life, live it. One love, love it. One piece, live in it.

 

Hemma nu. Drar mig nog snart mot sängen och läser nya boken :) Mys <3 Men först ska jag nog gå ner och äta något för nu börjar jag bli hungrig igen efter julbordet ;) Btw så har jag på mig min One Piece och för som inte har en så rekomenderar jag er att köpa för dom är så jäkla mysiga!! Det finns ju att köpa billigare på typ Stadium och Gina om man inte vill offra över 1000 kr på en riktig :) Eller, varför inte sy en själv?

» Liksom vadå liksom

Ehh min morbror andvände just min cola som kapsylöppnare... Liksom WHUUT?? xD


Sry för en skit bild men pappas blixt cp:ar sig ;)


» Bjj

Firar hos mormor just nu men längtar hem till min iMAC, haha. Fast eftersom jag bara känner typ mormor, Lennart och familjen bra så är det halv kul... Men men ;) Nu blir det mat så pussi<333


» outfit

Drar nu! Puss<3

» Julklappar

Nu har jagöppnat alla mammas och pappas julklappar men ikväll blir det ju öppning hos mormor också. Och imorrn firar vi hos farmor. Mycket julklappar ;) Och ni kan bara ana vad jag har fått! En... iMAC!!! :D den äger och är skit snygg!! åhh jag älskar den :love:
Detta har jag fått idag (:D) :
Så vacker :* <33 fick av mamma och pappa
Tre ringar av Nora :)<3
2 par örhängen (dom jag har på mig och dom som jag håller i handen) av Daniel
2 par örhängen (i munnen och i händerna) av Nora
Rengörings servetter, ansiktskräm och ansiktsmask av mamma och pappa
Mascara av Nora
Boken Pojkarna av mamma och pappa
En liten söt ram med en bild på mig och Alma och en bild på mig från dagis + ett litet paket Jelly Beans av Alma
En söt och praktisk borste av Ebba
+ en snygg grå BH av mamma och pappa och ett fint halsband av Nora.
Det var allt. Shit vad mycket :O Haha :)<333

» jul

TJJJEEEENA!
Idag är det JULAFTON!! GLAD :D

Bloggar nog inte så mycket idag men uppdaterar nog från pappas mobil sen.


» New high score ;)

Fick precis nytt high score på temple run. Yeeeey haha :D


» Snart är det JUL<33

Hejsan! :)
Idag har jag typ städat mitt rum och fixat en present till pappa. Jag har sytt ett vitt kuddfodral till honom såm jag sedan har ritat på med textilfärg. Jag blev väldigt nöjd :D Just nu håller iaf Ebba på att klä på sig dom kläderna som jag tyckte att hon skulle ha imorrn. Hon ville att jag skulle styla henne :)

Pussi<3


» ♥



Jag vaknade vid halv nio idag och var först ner. Det första jag gjorde var att tända julgranen, äta frukost och sedan spelade jag Temple run. Haha, asgrymt spel! :D Löwe it ;)

Jag har oxå tagit en promenad med Ebba till konsum för att panta burkar och köpa lunch. Mamma och pappa är och julhandlar så det blev jag som lagade maten. Pyttipanna och rödbetor blev det. Under lunchen så kollade jag, Ebba och Daniel på dagens avsnitt av julkalendern. Hihi :)

PUSS♥


» Träääna

Nu ska jag träna med mamma :) puss


» humor...

Det var en gång en artist som uppträdde på ett sjukhus. När han hade sjungit klart sa han:
- Tack så mycket och hoppas att ni blir bättre!!
- Tack detsamma!

HAHAHAHAHAH!!!


» JUUUUUUUUUUUUULLOOOOOOOOOV!!


» fannnzy.blogg.se ← fin tjej!!

Hemma från skolan. Först stack jag och Alma till Vega som var sjuk idag och lämnade en julklapp. Efter det gick vi hem till henne och då kom Nora oxå dit för hon var utelåst. Vi flummade och spelade spel men efter kanske en och en halv timme gick Nora och jag hem till mig och åt lunch.



» Tagga t jullov :D godnatt! Random bild xd...

imag1461 (MMS)

.


» Skojbråk??

Oj, länge sedan jag uppdaterade! :O Eller kanske inte men jaja ;)

Jag gick hem till Nora efter skolan. Vi åt onyttigt och "lekte" skola. He he he. VÄLDIGT DRIVIGT OCH FLUMMIGT :D Fast det slutade tråkigt nog at vi började slåss. Asså seriöst, hehe. Nån hoppar på den ena på skoja. Den hoppar tillbaka och tids nog blir det allvar. BUSIGA! När vi slutade slåss så gömde jag hennes strumpa i kylskåpet och då tog hon min mobil. Och så var vi sura igen, haha :)

Vi gick iaf hem till mig efter ett tag och spelade ett KP-spel. Men då blev Nora sur för att hon bara vann två av fyra gånger (haha, kanske lite skoj sur då) så vi gjorde nåt annat. Till exempel som att busa med Marley i en evighet.
När Nora hade gått så fixade jag massor av julklappar och nu är jag äntligen klar med allt! :) Och imorgon är det jullov... SKÖNT!! :D Fast jag vet inte vad jag ska ha på mig... Några tips??



» 21-12-11 (bara massor av ettor och tvåor xd)







Vi fick håltimme på NO:n så nu sitter jag här hemma och läser. Resten av gänget, förutom Anna, gick hem till Nora. Anna gick hem till sig och jag till mig. Jag skulle egentligen bara hämta ett par böcker och sedan gå till Nora med nu när jag väl är hemma så orkar jag inte, haha :) Jag tror faktiskt egentligen inte att Nora vill ha alla där men Anna ville typ vara hemma med sin mamma själv, Alma vägrade (av någor mystisk andledning... ;)) och jag vill verkligen inte ha alla här. Förra gången alla var här så förstörde några Ebbas legobygge så när hon kom hem blev hon jätteledsen. Dumt gjort!! :(

PUSS OCH HEJ LEVER PASTEJ!! :D


» hej

Strax, strax ska jag gå och lägga mig men först ska jag dricka lite te. Mintkyssarna blev föresten väldigt goda!

» Mintkyssar

Jag är hemma från Anna sedan halv sex. När jag kom hem pyntade jag först granen med syskons sedan åt jag och nyss har jag renskrivit en svenska grej. Just nu bakar jag mintkyssar.

Puss.


» random

HEJ! Just nu bloggar jag bara för att blogga. HAHA :) xPP



» SEXYYY






» sooooooooooooon

Hello  :)
Just nu är jag hos Anna och vi har precis käkat upp våra brända pepparkakor. Fast dom var ganska goda med glasyr... Humm... Hahah ;)

Idag i skolan så hade vi iaf vanliga lektioner förutom att vi fick sudda hela muskisals korridoren. Tråkigt! :) Men till mat fick vi ett super gott julbord med god grov västerbotten senap. Jammie!!

Nu ska vi göra nåt kul! :)


» Hos almuu

Nu är jag hos Almuu. Hon sitter bara och redigerar bilder på MIN picnik, haha. Och så försöker hon vinna någon tävling hos keela. Tokis;)<3

När Alma och jag firade halloween :)


» Godnatt

HELLO :)
Nu har jag sett på high school musical. Hihi, den är faktiskt bra! Den är inte så "töntig" som vissa säger. I like it, hihi :)

Ska spela lite temple run nu och sen gå och lägga mig.


» Puss babes<3

Måste säga att jag älskar att blogga. Det är skit kul faktiskt:D

Flumsiga Kajsas flummbilder ;)


» Gah

Nu har gästerna gått. Vi bakade pepparkakor och spelade Wii. Hihi kul :D pappa fick två skal till din mobil. Jättecoola haha. Mina peppisar ska jag göra en kalender av. Jag ska äta en peppis fram till jul. jammie <3


» Blaja

Jag kom hem vid kvart över ett igår. SOmnade direkt, hahah. Men det var iaf inte så dumt där :) Det var massor av snö där! :O Jag och Ebba rullade oss i snön och kastade snöbollar, även fast hon hade mjukisbyxor på sig och jag tights. Kallt men kul :D
Jag läste även ut Prinsessan och mördaren. Haha, läste liksom typ 170 sidor elr nåt där. Men den var sjukt spännande i slutet!! Rekomenderar verkligen.

Idag får vi gäster klockan halv tre och vid halv fyra så har jag träning.

Ha en bra dag♥

» Läser just nu.

Prinsessan och mördaren av Magnus Nordin. Skit bra, vet inte ännu hur läskig den är för jag har bara kommit hundra sidor ungefär.


» Gash

Tjeena :) sitter hemma hos några och tråkar. Det är typ 10 barn här varav jag och Ebba är enda tjejerna. Hehe gissa pinsamt vid maten? Fast bättre än förra gången... Då hade dom raptävling :S usch haha. Fast typ alla är sjukt väluppfostrade :O skit trevliga ;)

Jag och mamma var i Farsta och tränade idag. Vi satt i bilkö hur länge som helst för att komma in på parkeringen typ. Mamma fick panik för hon hatar bil köer. Och när vi väl fick en plats så hade det ösregnat så det var maaaassor av vatten. Jag hade stövlar men inte mamma så hon tog sig ut genom bakluckan. PINSAMT!
Men skönt att träna, testade några nya maskiner. En var skit kul men jobbig. Måste visa dig sen Anna ;)

Vi hade tänkt köpa ett par skor till mig oxå men vi hann inte :( jaja, man får väl fortsätta köra på stövlarna då, hahah.

Puss<33


» ANIME


Go'morrn!
Somnade sent igår, vaknade tio så jag är lite trött :P Menmen. Iaf så låg jag och tänkte på en ny header och så plubbade den som jag har nu upp. Jag är skitnöjd! :D Får man fråga om ni gillar det lika mycket?

Jag har inga speciella planer för dagen. Bort ikväll, kanske gymmet. Annars är jag fri. Super skönt. Btw var det en vecka sedan jag färgade håret nu. Jag är fortfarande väldigt nöjd!


» Forgot.

Jag ska på glöggfest hos Nora ikväll. Hoppas att hon mår bättre då :) :love: Almas familj ska oxå dit.



Vilken röst :love:


Ännu en amazing röst :love:

» Vacker.


» 10 frågor

Vad är din bästa egenskap? Att jag är så självsäker
Vad är din sämsta egenskap? Jag blir lätt avundsjuk
Ditt utseende enligt dig 1-10? Humm... 7 kanske
Ditt utseende enligt en vän (helst motsatta könet)? Fick reda på att jag var en 9:a genom Sanning eller konka, haha.
Hur länge har du pratat i telefon/skype med någon från det motsatta könet? Det blev väl 1-2 timmar.
Vem känner dig bäst? Ingen aning :O
Förebild? Har ingen
Bästa bloggen? Min, haha. Nä skoja. Jag vet inte...
Favorit plagg? Har många!
Dom tre senast sakerna du köpte? Godis, julklapp och tights


» :)

Jag vet att jag har sagt att jag inte skulle ändra designen på ett tag men jaja. Jag tycket att det blev fint iaf. Vad tycker ni? :rolleyes: :) :question:


» Julkalendern

Missade ju julkalendern imorse så jag såg den nu istäLlet. Det är hemskt och spännade ju. HOPPAS BARA ATT DET SLUTAR BRA!!


» tokiga vän. KRYA PÅ DIG<33


Nu är jag hemma hos mormor och värmer mig. Vi går ju hit så man hinner bli kall den långa stäckan, haha. Fast jag vet att ganska många i min klass bor i det här området, så jag ska väl inte säga något ;) Jag är iaf sukt trött för igår så ville jag inte gå och lägga mig. Jag bara ville inte (TYPISKT MIG). Det har tyå hänt tvågånger att jag bara inte vill. He he he. Det blev till att somna vid tolv ungefär. OCH NU ÄR JAG TRÖTT. VÄLDIGT TRÖTT.

Imorse så gick jag med Anna och Alma och när vi kom så ropade några kilar att vi hade håltimme, vilket vi dumt nog trodde på, så vi gick hem till Anna men efter ett tag så fick Anna ett SMS av Vega som sa att vi hade lektion och så sprang vi tillbaka. Vi kom tur nog bara 10 minuter sent. MEN DUMT AV ER KILLAR :(


» forever alone

Go'morrn.
Sitter och äter frukost helt ensam hemma :( Jag HATAR att vara ensam hemma. Därför har jag ringt hit Anna så hon kommer snart, hehe ;)


» LML - love my life

Fick insperation av Anna♥ så nu sitter jag och myser i min äkta one piece. Hahah ;) Har fotat lite mer och min tvål är klar :D Den blev ganska fin.







En av mammas tulpaner som hon fick när hon blev utsedd till en av dom
sju bästa lärarna på Karolinska institutet. Och det finns 500-600 lärare
att välja mellan så hon är ganske awsome :)


Min statestik har stannat på den 30/11 :(

Ha en bra kväll♥



» You only live one time

Var på bea med mamma nyss. Vi tänkte köpa en julklapp till Ebba som hon önskat sig jättelänge men det var slut! Stackar cheyy :( Fast mamma och pappa tänker leta vidare tills dom hittar det.

Nu sitter jag laddad med mjölk och en flygplansmacka (vi kallar mackorna så eftersom det fanns att köpa på flyget till Barca. Det är bara Baugette med ost i som är värmd i mikron) och ska snart kolla på Elsas värld. NAJS! :D


Najs outfit? :) I think so!! Sockorna gör det ännu bättre enligt mig, haha.



Kram på er!

» new in

Nu är pepparkaks huset klart. Det blev lite fail. He he he. Inte jättesnyggt direkt xP Men bilder kommer snart. Nu blir det lite kort om min dag:
Dagen började med en döds trött Kajsa. Sedan var det idrott första lektionen. CHILL. Bara massor av lek. So efter det (Vi skulle egentligen ha matte men dom bytte plats för att Kristin var borta och bla bla bla), sist NO. Efter lunchen slutade vi :D Då blev det (som sagt) farsta med Anna och med mig hem fick jag lite skoj.

Nu tror jag att jag ska göra lite tvål :)







Köpte i farsta:

Tvålmassa


Dålig bild på mina tights


Julklapp till systern


Puss<33

» snabb inlägg

Nu kom jag precis hem från Farsta med Anna. Jag köpte ett par ur snygga tights, en julklapp till syster (♥) och tvålmassa. Jag ska göra tvål till mormor och Lennart. skall bli kul ;)

Nu ska jag fika och sedan göra pepparkaks hus :) PUSS



» <3

Det finns en person av alla miljarder människor som jag prata om en speciell ska med. Tänk om alla kunde förstå som du babe <333


» fuck my feelings

Hejhejhej. Idag har jag varit lite med Nora. Vi har bakat, busat med syster och hennes vän, gjort ansiktsmassage på varann och chillat. Hahah, livlig dag :) När hon hade gått så tvättade jag håret och gjorde ett mattetal. Hihi ^_^ Jag orkade inte mer än ett.

Imorgon blir det en hemlig tur till ***** med Anna, haha ;) NI FÅR SE VAD VI HITTAR PÅ! Hahah :P


» myyyys

Middagen var sjukt mysig!



Min middag, haha! Fast jag åt typ tre gånger så mycket som visas på bilderna ;)


» VAD JAG VILL HA I JULKLAPP:

Dator
Presentkort
Kläder
Spotify prenium
Pengar
System kamera
Tyget att sy kläder av
Böcker


Allt jag kommer på just nu. Men den har ändrats lite sen sist jag la upp den, eller hur? :)

PUSS♥


» www.kajsasandberg.webblogg.se

Nu är jag hemma. Jag fick faktiskt med mig två julklappar hem :) En till fina Anna och en till mamma. Nöjd! Jag fick leta huuuur lääänge som helst innan jag hittade något.

Vid halv sju ska jag upp till tunnelbanan och möta tjejorna. Tjekvällen på kvällis har nämligen ordnat at vi ska få äta på resturang! :D Fett med kul. Man ska få äta hur mycket som helst. YEEY :D Med efterrätt också, haha. Tur, för jag är hungrig...


» shoppa i globen

Najs dag idag asså :) Håltimme sista lektionen och annars var det bara franska (bingo typ hela lektionen), idrott (olika stationer), svenska (som iofs var lååångtråkig).

Men nu är jag hos Nora och snart ska vi upp till globen förr att julhandla! Jag ska försöka att inte köpa något till mig men vi får se ;)

image description


» Hole in two

Nu har Anna gått och snart ska jag à en promenad med finisarna Nora och Marley <3 Anna och jag gick hem till mig vid sex och sedan dess har vi typ bara spelat coronne och Wii. Kul :D

Men som sagt ska jag ta en promenix med Nora nu och efter det kommer antagligen mamma klippa mig. Bara topparna för dom börjar bli himla slitna.

Puss


» hole in one

Hello! :)
Just nu sitter jag hemma hos Anna och bloggar medans hon desperat försöker lära sig skillnaden mellan städer, lanskap och sjöar ;) Fast jag tror att hon kan egentligen, haha :D Fast nu börjar Anna skrika och säger att hon inte alls vet. Ho knows?


» Cher Lloyd


» Godnatt


Saknar♥

» Coronne

Vid halv fyra idag var det badminton träning. Direkt när jag kom hem så blev det drygt en timmes pluggande. Matte och hemkunskap. Inte så jobbigt faktiskt...? Eftersom hk läxan var att skriva om reklamer så satte jag mig och såg på fear factor och pluggade i pauserna. Smart!

Nu sitter jag iaf med nymålade naglar och spelar coronne med Daniel.

Puss


» Tagga till att plugga gärnet!

Eller inte... Men jag måste :(









Hjälpte mig med kameran ↑

» Julstämning

Inne här är det julstämmning på topp, medans det ute är vår-väder. Var är snön? :(







3 bästa jullåtarna<33

» Do not think about tomorrow or yesterday. just think of right now

Hej! Imorse direkt när jag vaknade så satte jag igång att fingervirka. Det blev tillslut någon form av hårband, haha! Men det blev rätt så snyggt till min awsome hårfärg :) Jag är sjukt glad över att jag tonade det. När det går ut kanske jag gör samma sak igen, eller någon annan kul fär...? ;)

Jag har fotat väldigt mycket idag. Närbilder, svartvita, sepia, olika skärpor osv. Grymt kul ju :D Jag är inte så taggad på system längre. Man kan ju typ göra allt med kameran jag har nu! Panasonic DMC-TZ7 REKOMENDERAS! Kostade kanske 2700 kr. L.O.V.E I.T :love: he he he.



makrozoom


Skärpa (ser ni att bakgrunden är väldigt suddig medans krabaten längst fram är tydlig?)


Black N white


Sepia


PUSS OCH KRAM♥




» Nöjd

Sjukt nöjd med färgen!


» kladdigt hår?

Nu är jag hemma. Arvis lärde mig en massor av super bra tips till kameran! :D Heja dig Arvid! Jag har två bilder som jag blev riktigt nöjd med. Dom kommer upp lite senare i inlägget.

Direkt när vi kom hem satte vi i en gleggig smet i mitt hår. Gissa varför! Toningen! YEEY! :D Hoppas att det blir skillnad... Jag har nämligen redan fixat och donat med håret men inte torkat det än så jag vet inte om det kommer synas... HOPPAS!





Och med klegget i håret...


Snart kommer även en bild på det klara håret... Tänk om det inte syns?? :O VI FÅR SE!!

PUSS♥

» new nails

Fick fransk manikyr på kvällis :)



Det vart snyggare förra gången men får duga :)

» HEJ

Det blev typ 45 min på kvällis. Lite nya naglar och snacka. Efter det var det tänkt att kolla på film hos Anna men jag kände att jag ville vara hemma nu så här på fredagkvällen. Det blev iaf gråta till I taket lyser stjärnorna. Det är nog den och Älska mig som jag har gråtit mest till. Jag brukar nästan aldrig gråta till film men dom här två filmerna var lite för mycket.

Älska mig finns att se på youtube.




» Julen är här...

Vid åtta blir det kvällis med Anna. Nyss blev det kameran. Jag har tagit julstämningen på bild. Vet inte hur det blev men men.

Iaf sitter jag med Anna i luren och snackar i vanlig ordning. Vi pratar typ med varann i tele 24/7, haha. Men det är mysigt och kunna snacka med varandra även fast men inte är på samma ställe. Love u girl! <3


Kanske lite juliga naglar iaf?


Amaryllies


Kylskåps grisen


Ängeln (som iofs står där året runt...)


Adventsstjärnan





Orkade inte redigera nån.


» VPA

Kollar Värsta pojkväns akademin, innan det var det Elsas värld.





Bilderna har jag skärmdumpat själv.

» lånad från Emmaweliin.blogg.se

En bild på någon som förstår dig:

En bild på någon du tycker ser bra ut:


En bild på en nära vän:


En bild på dig i ett annat land:


Två gamla bilder på några av dina vänner:




En bild på någon du önskar du hade mer tid med:


En bild på dig och en familjemedlem:


En bild på någon du alltid kommer kalla vän:


En bild på någon du har delat många skratt med på senaste tiden:
En bild som påminner dig om gamla tider:

» konstigt o obegripligt test

[ ] Du har en pojkvän.
[x] Du har ett eget rum.
[x] Du har en mobil.
[ ] Du har en iPod/MP3 spelare.
[x] Dina föräldrar är fortfarande tillsammans.
[x] Du har fler än 2 bästa vänner.
[ ] Det finns en pool i din gård.
[x] Du klär dig som du vill.
[x] Du hänger med kompisar mer än en gång i veckan.
[ ] Det finns en dator/laptop i ditt rum.
[x] Du har aldrig blivit nedslagen.
[x] Du gråter aldrig mer än 3 gånger i månaden.
[x] Du får lyssna på vilken musik du vill lyssna på.
[ ] Ditt rum är stort nog för dig.
[ ] Människor använder dig inte för den du är.
[x] Du har varit på konserter.
[x] Du samlar på något normalt.
[ ] Du längtar till skolan.
[x] Du önskar inte att du var någon annan.
[x] Du spelar någon sport.
[x] Du brukar göra något efter skolan.
[x] Du brukar inte bråka med dina föräldrar.
[½] Du är nöjd med ditt utseende.
[ ] Du har inget självförtroende alls.
[x] Du har aldrig fått IG.
[½] Du vet vad som händer i världen.
[x] Du bryr dig om folk.
[x] Du är nöjd med ditt liv.
[x] Du kan mer än ett språk.
[ ] Du har ett smeknamn.
[ ] Du har ett husdjur.
[ ] Du kan hela orden från 10 låtar.
[x] Du har inga "fiender".
[x] Du är en ganska snäll person.

Total:24
———————————
Total :

0-10 - Du mår inte bra, du är inte lycklig.
10-20 - Du är inte jättelycklig men det duger.
20-34 - Du mår toppen, du är lycklig!

» hos momo o lelle

Fett konstig blogg.se har blivit... Alla grejer är på fel plats :O Och jag kan inte se min statestik. Förut hade den stannat men nu är den borta! Jaja... What can I do??


» picstrip




Super lång sovmorgon i vanlig ordning idag. Börjar liksom 09.20 istället för 08.10! :D Me love it :love: Och mormor i eftermiddag.

Helgens planer:

Lördag:
Träna på f&s med mamma, Anna, Annas syrra och hennes mamma.
Se på julfrossa med grannarna.
Äta middag hos grannarna.

Söndag:
Badminton
CHILLA


» timetowakeup


Hemma från teatern nu.
Det var kul fast sista gången ;( Inget bra. Jag gillar teatern och alla fina vänner! Puss på er teater kompisar om ni läser detta!

Thats all my heart wanted to say! Bye♥

» pics



Hemma hos Anna nu. Skolan var najs. Eller inte najs men bättre än vanligt. Ja, ni fattar ;) På so:n pysslade vi, på No:n snackade vi typ bara, på matten var det lika kul som vanligt och på idrotten hade vi redskapsgymnastik.Och musiken hade vi håltimme. Lovely day :)

Nu ska jag och Anna försöka ta lite snygga bilder och göra en header till Ansa pansa.

PUSS♥





» Borde sova



Har tränat med mamma och Anna. Borde sova. Jag kommer dö imorrn om jag inte går och lägger mig nu, haha ;) Eller nej, inte dö bara sova lite på lektionerna. He he he. Jag är trött. Fast bara lite. Och hoppas att det här inlägget inte bilr alltför oläsligt. He he he. 

Nä nu ska jag nog gå upp och lägga mig i sägen med datorn. Kanske uppdaterar mer snart. Eller inte. Eller jo. VI FÅR SE HELT ENKELT. 

( NI VET HUR MAN BLIR PÅ KVÄLLEN. TORR HUMOR )

Ciao! 


» lots of love ;)


Nu är jag hos Anna. Vi har mest kollat runt lite och snart ska vi gå ner och käka nåt. Hungry girl in the house ;)
Skolan var som vanligt. No-prov idag däremot. Kändes awsome :D Hoppas det gick awsome också...
Anna har precis fått sin Frida-tidning som hon sitter och läser i. Det betyder att jag antagligen oxå fått min. YEEY! För jag kommer få med ett sminkkit :D

Puss♥


» Till kvällis

Mot Nora och sen kvällis.


» Plugg

Sry för förra inlägget :/ but everythings alright now :)

Nu ska jag plugga franska, engelska, no och matte får se hur mycket jag hinner ;) haha och orkar. Men nu måste jag starta så puss. Blir nog sista inlägget för dagen.


» Det är inte mitt liv som suger, det är du

image description

Nu är jag hemma med en sur (kanske sovandes??) Nora som ligger på mattan. Hon ville gå ut men jag inte så då la hon sig på mattan och tjurade. Själv har jag kollat på Elsas värld och tänkte börja med en header.

Puss

» not my cup of tea

Körde cooper testet vid åtta. Gick bättre än förra gången men bara 15 sekunder bättre. Jag kan ju skylla på att jag varit väldigt mycket sjuk, haha :) Det är nästan som att jag varit på gymmet idag. På marknaden så bar jag Marley (TUNGT) för att han inte skulle hoppa upp på alla människor och nu har jag kört kondition. Puh... sicken dag ;)

På marknaden köpte jag ett mysigt varmt hårband och tre par örhängen. Nöjd :D Bilder kommer. Men nu ska jag läga upp ett par bilder från övernattningen :)








Vi tog 269 bilder men jag är en trött tjej som vill sova och som inte orkar ladda upp fler bilder.

( har en header på G + ny bakgrund. Den här gången ska jag bli nöjd så jag slipper ändra )

PUSS♥



» Hemma, snart cooper

Jag är hemma nu och snart ska jag springa cooper. Mamma kommer cykla med och ta tid och Nora kommer åka rullskridskor för första gången. Kulkul fast egentligen är jag inte taggad, haha. Men tiden ska vara inne på tisdag så jag måste. Sen är det prov på onsdag, glosor till tisdag, verb i engelska och sen är det säkert något mer men som jag inte kommer på just nu.

Jag vet att jag håller på och ändrar så mycket i designen med jag blir aldrig nöjd! Jag är inte nöjd nu heller men någon dag ska jag ta mig tid och göra en header och lägga till en bakgrund som jag verkligen gillar. Wish me luck babes <33


Dagens facelook:


» the smallest kicks the largest of his dick

Nora och jag fotade massor av bilder igår. Flummiga och helt normala. Eller inga helt normala, haha :D Vi somnade halv ett och vaknade tio. Mys! Vi kollade på en snuskig tomte film som hette Bad Santa. För er som gillar sex, stölder, mobbing och jättesöta tjockisar rekomenderas filmen. Haha :D





Nu ska vi snacka lite mer med killen som ska göra vårt app store spel :)

Puss

» test

Skriv ditt namn:Nora
Skriv ditt namn med hakan:nnnnolra
Skriv ditt namn med hälen:nnora
Skriv ditt namn med näsan:nora
Skriv ditt namn och blunda:nora
Skriv ditt namn med örat: mmm  ,m. b h jnoyyct 

Skriv ditt namn:Kajsa
Skriv ditt namn med hakan:kmzanmnn jnmsaaQ
Skriv ditt namn med hälen:kasjsdas
Skriv ditt namn med näsan:kajsa
Skriv ditt namn och blunda:kajsa
Skriv ditt namn med örat: .,,,,,,,,,,,,,,hgldfrgtfr

Vem var bäst? Kajsa


VS


» Birdy

Tror inte att jag berättade att det var 4 stycken SJUKT jobbiga tjejer på donken idag? Dom stirrade på Noras hår. Asså RÅstirrade på henne och det syntes tydligt att dom snackade åt oss. Jag satt med ryggen mot dom och fick berättat för mig att en tjej kröp bakom mig på golvet (wtf?) och hennes ansikte var typ två dm ifrån mig. MOGET LIKSOM?! Och sen så böjde sig en tjej typ mot oss och ba "Snackar ni om oss eller?! och alla andra började typ asgarva? Jesper gick och sa till personalen men dom hann sticka. Tror att dom fattade att han gick för att klaga och stack därför. Galet va omogna personer det finns.

Underbar röst den här Birdy har asså :love:



Nu är det mat. Blir antagligen mer blogg hos Nora men inget jag kan lova. PUSS♥

» en lördag borta

Det blev stan idag med Nora, Jesper och Anna. På julmarknaden blev det ett par örhängen för 10 kr! Amazing :D Skitsnygga också, Anna köpte likadana. I farsta blev den en super mysig morgonrock som jag sitter och myser i just nu. Jag failade också när jag skulle köpa en ice kaffe. Jag trodde att det var nådor helt annat än det var, hah. Skitäckligt! Efter middagen så ska jag till Nora och sova där.

Puss :love:

En sådan här i svart köpte jag. Dom kostar egentligen 300 med idag hade dom sänkt till 150! Grymt och den är sjukt mysig :D





Fuck, märkte just att ett av mina super snygga örhängen har lossnat?!

» HAHAH ÄLSKAR!


» MJ



Godmorgon!

Jag vaknade vid halv tio och bestämmde mig för att gå upp direkt. Jus nu sitter jag i  soffan och fixar med bloggen (vilket är svårt när man knäppt nog inte kan komma in på bloggen och se hur det blev!). Mamma är och handlar och när hon kommer hem ska jag steka pankakor. Mums!

Sen idag ska jag på julmarknaden med Nora, Jesper och Anna. Ska bli kul, hoppas jag hittar några julklappar bara. Ett par sockor vore inte helt fel att köpa heller! Mina från förra året är trasiga för jag andvänt dom så mycket, haha :)

Bloggar mer strax!♥


Vacker!!♥

» hej

Sitter och skypar med Jesper och Anna, haha xD Flummigt. Vi har bestämmt att vi ska in til stan imorrn. Jippie! :thumbup: Ska bli kul och jag funderar på att köpa en tjocktröja som jag sitter och dreglar framför på datorn! JAMMIE!

Jag försöker ladda upp en ny bakgrund men det verkar inte gå :( Prutt. Ibladn hatar jag datorer och blogg.se! Så det så!

PUSS


» R <3 A

Jag har nu suttit och kollat på idol i en timme och tänkt på allt kul jag ska försöka göra imorgon. Kul va? Haha, men jag har iaf kommit fram till att jag ska gå på julmarknaden med fina vänner, dra in till stan om någon är på, fotografera i mängder och sova över med Nora. Sounds nice, hu? I think so!! Och så får ju ni antagligen en massa bilder imorgon eller på söndag :D Med tanke på det så kan väl ni ge mig en fet kick i röven och hoppas på att jag får en system kamera i julklapp?! Yes you can!! Hahah flummiga man blir på kvällen, eller hur? ;)

Men ha det så bra och sov sött!


» <3

Det finns så mycket jag vill säga till dig men som jag aldrig få chansen till <3


» Älskarej<3

Nu känns det bättre med tanke på förra inlägget, haha.

Sitter och myser i soffan med pappa och Ebba och kollar på idol :) morgondagens planer är att gå på julmarknaden och kanske en sväng till stan. Sen sover jag antagligen över hos fina Nora.

Puss<3


» .

På sjukt sämst humör. Jävla skit.


» att få hålla om dig igen.

Hemma hos mormor nu :) Skönt. Dagen blev inte som jag tänkt migeftersom läraren bestämde att det inte blev någon pjäs för alla utom jag, Alma och Nora var inte alls engagerade och kunde inte sina repliker. Och vi som hade övat så!


» Elevensval

Idag har vi haft elevensval och gjort konstiga saker och nu sitter vi och väntar på att lektionen ska börja. Hihi jag sitter i Johannas knä:D

Puss