» ingen kärlek är lika äkta som kärleken till mat

Repost på tre riktigt goda recept, perfekt en varm sommardag!
 Du behöver: Ca 2 kiwi, mörkchoklad, glasspinnar
 
Gör såhär: Skiva upp kiwin i skivor, tryck i en glasspinne och stoppa in frysen och vänta lite. Smält chokladen under tiden och ta sedan ut pinnarna och bre på chokladen. Låt dem sedan ligga i frysen tills chokladen stelnat och efter det är dem klara att avnjutas!
 
 
Du behöver: banan, mango, kokosmjölk, vanlijyogurt
 
Gör såhär: Blanda alla ingridienser i en mixer tills det är en jämn smoothie utan klumpar. Häll sedan upp i ett glas och strö på lite kokosflarn. Klart!
 
Du behöver: 250 g hallon, 2,5 dl vaniljyougurt, 1/2 lime, 1/2 banan, en näve havregryn, 1 tsk vaniljsocker
 
Gör såhär: Mixa ihop alla ingridienser, häll upp i ett glas och toppa med färska/upptinade hallon!

» Tre svenska

Dessa tre låtar kommer köras på replay i högtalarna hela sommaren. Älskar dem!

 
 

» duchrutin

1. Först tvättar jag håret med schampoo och balsam från Bed Head. Finns på Rusta, frisörssalonger och säkert även kicks
2. Efter det tvålar jag in hela kroppen med en showergel från nivea och sköljer sedan av. Finns på bland annat H&M och ICA
3. Sedan peelar jag hela kropper med en scrub från Nivea. Jag köpte min på kicks
4. Sist smörjar jag in mig med en in-shower body milk från nivea. Finns att köpa på kicks
 
5. När jag kommer ut ur duschen låter jag först håret torka lite i en handduk...
6. ...innan jag sprayar i lite balsam från Schwarzkopf och låter håret självtorka. Balsamet finns att köpa på olika frisörssalonger

» sommarens konserter

   ☞ Den 18 augusti uppträder Niello på gröna lund och trots att han bara har gjort tre (??) låtar så tror jag att det kommer bli grymt! 
   ☞ Elva dagar dagar senare kommer även Melissa Horn och jag är riktigt taggad! Lite lugnare musik men jag tror att det kommer bli riktigt bra stämning bland publiken
   ☞ I börjar av september kommer John De Sohn och jag längtar gaaalet mycket! Kommer antagligen bli sjukt mycket folk men det det är så värt det med grym musik och hopp & dans hela kvällen
   ☞ Sist men inte minst uppträder också Daniel Adams-Ray och jag är nästan pinsamt taggad. Daniel är en av mina absoluta favorit artister och jag drogar hans musik dagligen. Kommer bli BÄSTA kvällen!
 
Se alla artister som spelar på grönan i sommar HÄR ♥

» Greece

Hej Sverige! Vi kom fram till Grekland klockan elva igår morse och då tog vi först en buss ner till hamnen i väntan på båten. Under tiden tog vi även ett premiärdopp i havet och herregud så skönt det var! Båten ut till öarna tog fyra timmar och när vi kom fram var både trötta och hungriga så det första vi gjorde efter att ha hittat ett hotell var att gå ut och äta. Dock var det rätt dåligt väder så vi frös lite av all blåst. Idag på morgonen var det också väldigt molnigt men vid elva tiden klarnade det upp och sedan dess har det varit stekande sol, så skönt! Vi har både badat och ätit massa god mat så hittills har det varit en superbra första dag. Vi ligger en timme före i tid så vi ska strax gå ut och äta men jag ska försöka lägga upp inlägg så fort jag har tid och internet. PUSS

» i found the good in goodby

Jag ÄLSKAR den här låten! Så mycket power, sjukt bra text och dessutom har Beyoncé en otrolig röst♥

» mot solen

Egentligen hade jag, Anna och Nora planerat att åka in till Grönan ikväll för att kolla när Medina uppträder men tyvärr är både jag och Anna fortfarande sjuka så det blev inget. Istället är jag hemma och fixar det sista inför grekland, packar klart och tvättar lite. Det ska bli dåligt väder här i sverige ett par dagar så det känns bra att få flyga iväg till värmen ett tag. ☼
 
Vi kommer flyga direkt till Aten för att sedan ta en båt ut Naxos och sova ett par nätter där och efter det får vi helt enkelt se vart vi åker! Jag har tidsinställt ett inlägg varannan dag så att bloggen inte ska behöva tom men jag ska försöka uppdatera så ofta jag kan. puss
snart där igen ♥

» från 100 till 0

Den här dagen startade grymt men tyvärr slutade den allt ifrån bra. När jag vaknade hade jag massor av push-notiser från instagram och när jag loggade in såg jag att jag vunnit en tävlig där jag får fixa mina naglar gratis hos en superduktig tjej (naglarbynad @ instagram). Verkligen hur kul som helst! Dock är jag fortfarande sjuk så har bara gått omkring här hemma hela dagen och små städat lite, men som tur är känner jag att jag är på bättringsvägen. Relativt glad har jag också varit ända tills ungefär tio minuter sedan när pappas kompis från USA ringde och berättade att deras kompis Dave, som vi var och hälsade på 2012, nyss gick bort i cancer. Även fast jag bara har träffat honom en gång vet jag att han var världens mysigaste och roligaste kille och att han inte förtjänade något av det här. Ingen förtjänar cancer men det suger så hårt att det skulle bli just han. Jag kommer sakna dig, pappa kommer sakna dig, din familj och din skola kommer sakna dig och vi kommer aldrig glömma. 

» nutella

Efter sex år är jag äntligen återförenad med min kära vän nutella. Jag fick en överdos när jag var i frankrike 2008 och sedan dess har jag bara mått illa vid tanken av det. För någon vecka sen smakade jag dock lite och idag bad jag mamma att köpa en burk till mig för oh my lord va gott det är! Speciellt tillsammans med lite jordgubbar - foodorgasm! 
Annars då? Jag har suttit parkerad i sängen sedan min alvedon gick ut ur kroppen och kollat på otaliga episoder av orange is the new black. Lyckades även titta klart på hela säsong två och nu lär jag väl på vänta i något år på fortsättningen.. Segt men jag får roa mig med pretty little liars och breakning bad så länge!
 
PUSS♥

» Ung & Omsorg

Som ni säkert förstår är min högsta prio inte att sitta inne framför datorn och blogga nu när sommarlovet är igång och solen skiner, men jag hade en stund över så passade på att slänga in ett inlägg. Lovet hittills har varit riktigt bra, i fredags var jag i Örebro hela dagen på stundentfirande och igår var jag inne i stan tillsammans med Nora. Jag var även på fest på Tyresö igår kväll med Nora och Anna och det var oväntat roligt faktsikt! Hade haft en ganska dålig dag innan så det blev ett bra avslut. Dock har jag sakta men säkert börjat bli sjuk och idag vaknade jag upp med en svidande hals, täppt näsa och zombiehjärna. Passande med tanke på att jag börjar jobba idag.. Har dock tagit en alvedon så hoppas på att det ska gå bra i alla fall.
 
Jobbet jag har fått är på Ung och Omsorg. Det är en verksamhet som går ut på att vi undomar i olika team går till ett ålderdomshem och helt enkelt spenderar tid och umgås med de äldre. Jobbet är bara på söndagar i två timmar och det är oftast 3 pass varje månad. Jag tycker att det ska bli jättekul att få äntligen få börja och om ni har några frågor kan ni passa på att ställa dem i det här inlägget! PUSS♥

» SOMMARLOV

Godmorgon! Jag hade en grymt bra dag igår men den var riktigt fullspäckad så jag hade verkligen ingen tid till att blogga. Skolan började kvart i elva och då var det först lite tal och uppträdanden på skolgården innan vi gick in och fikade + fick våra betyg. Jag blev väldigt positivt överraskad över mina betyg faktiskt eftersom jag tillslut nådde mitt mål, att få över 300 poäng! I alla fall fick vi klockan tolv äntligen sommarlov! 
 
Efter avsnlutningen gick jag, Anna och Nora iväg till en liten thaikoisk och åt en spontanlunch för att fira lovet - riktigt mysigt och gott. Sedan åkte jag snabbt iväg för att fira att Linn tagit studenten men tyvärr kunde jag inte stanna så länge eftersom jag, Anna och Nora skulle ut. Vi stack ungefär halv fem och gick omkring lite innan vi träffade Mathilda och hennes kompis Ester strax efter sju. Vi satt först och pratade lite på skinnisberget innan vi gick ner till Zinken och träffade massa fler. Vi kände ju bara två personer där men det blev rätt kul i alla fall faktiskt att få träffa Mathildas kompisar osv. Bra start på en förhppningsvis bra sommar!!
Nu ska jag och Nora äta frukost men jag uppdaterar senare, puss
 
 

» Gröna Lund


Dagens frukost ute i solen 

Idag hade vi en fet sovmorgon och började inte förens klockan elva. Dock var jag uppe redan halv åtta för att åka in till gullmarsplan för ett bloppisbyte. Jag fick ett par jeans och är supernöjd, bild kommer.

Efter lite lunch och väntan i skolan åkte vi halv tolv in till Gröna Lund för att åka lite. Riktigt kul var det, men tyvärr behövde jag åka därifrån innan de andra för att gå på kick offen för mitt nya jobb.  Vet inte om jag har sagt det innan men jag var på jobbintervju för ett tag sedan och jag fick faktiskt jobbet! Tänkte dock berätta mer om det i ett separat inlägg.

Nu ska jag sova och tagga inför skolavslutningen imorgon! Puss

» members

Kläderna ovan finns på members.com och alla plagg kostar endast 100:- /styck. Passa på att fynda för storlekarna tar slut snabbt och kampanjen håller bara på till klockan 12:00 imorgon!
 
Bli medlem HÄR

» Min morgon

Idag börjar jag 10:00 och det firas med storfrukost bestående av en avokadomacka, två glas froosh och en kopp te tillsammans med ett avsnitt av Breaking Bad.

» en nypa skärgårdsluft

Jag vet att blogen stått lite tom de senaste dagarna, men det var för att jag smart nog glömde tidsinställa inlägg under tiden jag var borta. Klassresan som jag kom hem från igår vid sju tiden var väl kanske inte det roligaste jag gjort.. Efter att jag läst ut min bok hade jag verkligen inget att göra, men ingen har väl dött av lite skärgårdsluft och ett par dopp i havet? Dessutom var det kanske rätt bra att jag åkte med eftersom en liten flicka i mitt rum blev stucken av en geting två på natten och jag var den enda som visste hur man skulle ta hand om det haha.. 
 
Nu tänkte jag i alla fall starta ett avsnitt av någon serie, lägga på en ansiktsmask och tagga till dem tre sista dagarna i skolan!

» Långpromenad


Idag vid halv nio träffade jag min bebis Anna för en låång promenad och massa hate på päronsplit. Vi hittade även en liten söt bortsprungen hund men som dom hjältarna vi är lyckades vi hitta lillens hem. Förutom det pratade vi även en massa, tog våra stalkerskills till en helt ny nivå och så hittade vi det perfekta kiss-stället. Bra kväll med bra sällskap!

Just nu sitter jag och kollar på ett anvsnitt av kärlekskoden även fast jag egentligen borde packa. Imorgon åker jag nämligen på klassresa med Ebbas klass och vi ska åka redan vid 07:45. Tagga..

PUSS

» prom

♥// en på mig och min snygga baldejt Nora innan vi sprang iväg till balen igår //♥

» sista dagen

charmig värre
 
Godmorgon! Just nu sitter jag i soffan med en kopp te och kollar igenom bilderna som jag, Anna och Nora tog med varandra innan balen. Alla blev superfina på vissa bilder men tyvärr är det någon av oss som gör något konstigt på varje bild, haha. I alla fall var balen superrolig och man insåg verkligen att det inte är långt kvar nu. Vi åt en stor middag, dansade två låtar vals och efter det kom en DJ som spelade grym musik. Alla dansade och det var sjukt bra stämning! En kväll att minnas helt enkelt! 
 
Nu: byta om och sedan bär det av mot sista riktiga skoldagen i nian.

» #selfie

Nu är det bara en timme kvar tils balen börjar och jag blir bara mer och mer taggad! Jag passade på att be min frisör att locka mitt hår och jag tycker att det blev rätt fint faktiskt! Ögonskuggan jag har på mig är brun - ville ha det ganska neutralt men ändå se lite extra sminkad ut. Bilder på klänningen och från kvällen kommer imorgon, ha en grym kväll puss!♥

» ebay

Jag har nyligen fått upp ögonen för eBay då många bloggare tipsat om det och idag när jag kom hem från skolan gjorde jag faktiskt min första beställning! Jag klickade hem tre saker men vad jag köpte får ni se när dem kommer! Förhoppningsvis får jag hem grejerna innan grekland men då frakten skulle ta mellan 9-23 dagar är det inte helt säkert, håller tummarna dock!  
// gammal selfie //

» bal

Planerna för imorgon: Skola + fet sovmorgon
                      Klippa mig
                      Fixa mig inför balen
                      Bal ♥
 
Vissa har taggat i veckor, andra har längtat sedan dagis. Imorgon är det i alla fall äntligen bal för oss nior och det ska bli så jäkla kul! Mamma hjälpte mig att fixa klart klänningen igår och nu är det bara de sista detaljerna som saknas. Är riktigt nöjd faktiskt och dessutom behöver jag i alla fall inte oroa mig för att någon ska ha en likadan klänning! Egentligen skulle jag och Anna även ha fixat naglarna idag men tyvärr blev tjejen som skulle göra dem sjuk så vi gick till Ica och köpte vanliga lösnaglar istället. Ganska obekvämt men vill man vara fin får man lida pin! (töntigaste uttrycket though) 
 
Dagen idag bjöd på ett läxförhör direkt på morgonen (för övrigt även vårt sista i grundskolan) och efter det håltimme följt av tre slappa lektioner och sedan ytterligare en hålis. I stora drag ganska onödig skoldag alltså men jag klagar inte. Bättre det än inget! Sedan jag kom hem har jag inte gjort mycket vettigt heller - tränat, bakat chokladbollar + sträckkollat de tre första avsnitten av breaking bad. Vet faktiskt inte riktigt vad jag tycker om serien - jag gillar den inte samtidigt som jag bara vill kolla mer och mer. Är som sagt inget fan av filmer/serier med våld i men den här fångade ändå mitt intresse och jag är för fast i den för att sluta kolla, hehe. Nu ska jag dock gå och lägga mig (=mer chokladbollar + ett till avsnitt) men jag skriver imorgon, puss! 
 En till på lilla Albert tillsammans med morbrors cigg i bakgrunden, haha

» så gott som fri

Inga fler läxor, prov eller inlämningar för mig i Enskede skola. Det är två riktigta skoldagar kvar och 8 dagar kvar till lov. Ikväll ska jag belöna mig själv för att jag klarade det med lite chokladbollar, en bra serie och en ansiktsmask. 
 
PUSS♥
 jag tog massor av bilder igår på Ebbas kalas med släkten och här är en på Sofias söta hund Albert♥

» ∞

Idag är det Ebbas dag, hela 10 år fyller hon. Min finaste skatt♥
 
Jag älskar dig Piggley, mer än något annat för alltid∞

» om kärlek

obs djup text, ville skriva av mig lite
 
Jag vill vara kär. Jag vill vara sådär kär som Michela beskriver i sin bok Om att älska. När man kollar på en person och tänker att jag kan göra allt för dig, precis allt. När det kittlar i magen och hjärtat kokar över. Jag brukar säga att jag bara har varit kär en gång - i sexan. Det var i en kille i min klass och jag kommer ihåg ett specifikt tillfälle när jag var på bio med han och hans kompisar. Vi såg Baksmällan två och under ett tillfälle, mitt i filmen, minns jag att jag vände mig mot honom, granskade hans profil och tänkte att jag var så fruktansvärt, fruktansvärt kär. 
   Jag var bara tolv år och nu fyra år senare tvekar jag helt ärligt. Kan man verkligen vara så kär vid så ung ålder? Jag vet inte, jag tror inte det. Jag tror att när man är så kär som man någonsin kan bli, då känner man det och jag tror att det krävs både hjärta och smärta för att nå dit. 
    Men oavsett ifall det jag kände för fyra år sedan var äkta eller inte så var det länge sedan och jag börjar snart undra. När fan är det min tur att få känna kärlek?

» Officiellt sommar