» Nån mer som tycker dom är sjukt jobbiga?



 

» Typ en massa bilder... :D

Godmorgon. Just nu sitter jag oh äter frukost och bloggar om varannat. Jag har sovmorgon idag, super skönt! Och kort dag. Ja, som alltid på fredagar dårå ;)

Ikväll hänger jag på Nora, Per och Marley ut i skogen. Vi ska tälta i Tyresta! Mysigt!! :) <333 Fast en hake är att jag inte har några grejor, typ sovsäck och liggunderlag... Nån som kan låna ut? Hhaha :)

















En massa bilder från igår och i onsdags, haha :)








» bilder

Heej!
 
Nu är jag hemma efter en otroligt rolig eftermiddag men Nora! Först sög vi upp bananflugor med en dammsugare sedan var vi ute på en riktigt lång tur med Marley. Vi var vid hoppbacken och släppte honom. Det var några andra hundar där också som var jättesöta!
Men när vi kom hem så var vi sjukt trötta! Vi typ låg halv döda i hennes soffa rätt så långe... Sedan åt vi pyttepanna som Nora fixade så fint.

Snart ska jag på teater och jag ska hinna äta innan så det är ganska lite tid... Hahah :)









Jag har en massa fler bilder men hinner inte

» Hahahah :)


» only one time.......or two....... ^_^ :)

Godmorgon!

Just nu sitter jag på klädd i soffan och myser i mörkret. Jag gick upp kvart i sju och blev uppriktigt förvånad för att det var så mörkt. Jag trodde nästan att min väckaklocka blev hel knasig och ringde typ mitt i natten, fast sedan hörde jag föräldrarnas väckaklocka ringa. Jag var först upp i alla fall ;) Fast pappa kom precis ner. Fast det bra med att gå upp såhär tidigt är att man hinner duscha och blogga, innan skolan börjar.

När jag vaknade idag så la jag handen under huvudet och vet ni vag jag kände? Ett örhängemitt öra! Jag hade glömt det, hahahahah :)

Nu ska jag duschaaaa <333 :)


» ARKIV

Tjena, just nu är jag på kvällis och är inne på datorn här. Vi har ju fått veta våra inloggnigar så vi kan logga in här. Jippie! :D hahaha! Men jag är iaf här med Anna som jag sa och vi har just köpt varsin pepsi och klubba. Mums! Man blir så jäkla flummig av det. Bästa kombinationen.
På tv rullar two an a half men på. Hahaha sjukt bra serie. :) '

Nu ska jag väl kolla lite bloggar och ja, chilla (vilket inte kommer gå så bra med Annas och min härliga klubbochpepsi blandning).

Har inga bilder på den här datorn så jag lägger upp den första bilden som jag någonsin lagt upp på mig själv på  på bloggen. Hahaha, jag har själv ingen aning om vilken det är.

Ja, en gammal bild på mig från i julas.

» I can't love you. You are not the right person for me.

 
Japp, jag har tagit hål  öronen! Jag blev jättenöjd och det gjorde inte alls ont. Det bara stack tll lite. Men jag var sjukt rädd! Verkligen nervös för hon som tog hålen sa att jag skakade och mamma sa att jag var blek. Men jag hade ju två av mina grymma vänner där som stöttade mig. Puss på er Alma och Nora <33

Efter det pluggade jag i två timmar typ med Anna och Nora. Tråkigt. Jag har precis fixat och byt lakan på min säng och alldeles strax ska jag möta Anna för att gå till kvälls.

Men vi kanske ses senare. Får se :D 

» Oj långt inlägg

Godmorgon!

Idag vaknade jag vid kvart i sju så nu är jag i bra tid. Jag brukar alltid va så jävla seg, haha. Men idag berodde det på attt jag la väckaklockan i andra änden av rummet, vilket gjrde att jag var tvungen att gå upp. Smart va? Fast den iden fick jag av Nora igår.

Och juste, förlåt för att jag nte bloggade igår men jag hade på riktigt fullt upp med bara roliga saker. Först efter skolan var jag med Nora och vi skrattade typ hela tiden :D Vi kastade gosedjur, hängde dom och begravde saker med dom, hahahhaha! Låter lite barnsligt kanske men ibland måste man få leva livet. Vi bakade också chokladbollar som blev jättegoda. Vissa pyttesmå och andra lite större.

Sedan var det dax att åka på laserdome med tjejkvällen på kvällis. Vi körde i fridhemsplan och det var jätteroligt. Första omgången kom jag tolva (av 29 st) och andra gången var jag mycket sämre. Jag kom 21. Hahahah, säääämst. Men det var jättekul iaf och man blev sjukt svettig och alla typ halsade i sig läsk efter.
På vägen hem körde jag snabbfrågor med Emma. Haha och sedan var jag utelåst så jag gck hem tll Anna och så satte vi på oss pepsi tatueringar.

Skolan var okej. Jag kommer inte ihåg vad vi hade men men. Det var iaf en helt okej dag. Och snart börjar skolan igen. Alma kommer nog när som helst och då ska jag för en gångs skull vara klar.

Puss!


» PIZZZZZA

Just nu är jag hemma med Anna. Vi ska strax upp till kina gungan och ha lite skoj :)

Skolan var som vanligt och hemkunskapen var kul. Vi bakade pizza. Jag fotade jättemycket men bilderna kommer sedan.

Kul inlägg, haha.


» Natti :)

Nu har jag bakat klart mina bröd och ätit två av dom redan... Och nu ska jag gå och lägga mig för jag är trött. Hahaha kul inlägg -.- :thumbup:

:) :( :O :D

» Bilder från landet

Hello!

Snart kommer Anna och hon ska låna lite jäst till bakning. Ouups nu kommer hon. Nu har hon gått igen. Haha... :)

Idag har jag varit på landet, åkt hem från landet, varit på badminton träning, duschat, cyklat och köpt jäst, badat och tvättat håret på världen sötaste syrra, lagt en deg (som nu jäser) och nu bloggar jag. Puh! Vilken dag!


farmors hus


mamma och min coola bästa studsmatta


mitt/familjens och kusinernas hus


hängmattan


gårdagens outfit

Det var alla bilderna jag tog på landet. Nu ska jag kolla lite på www.designadinblogg.se och kolla om man hittar något kul att göra med bloggen. Efter det så ska jag baka ut min deg. OJ SHIT! Gustafsson 3 tr börjar nu!


» mys med syrran

Just nu sitter jag i bilen och kramar om min söta sovande lilla syster. När jag kommer hem är det träning direkt. Puss


» Internet via mobil

Hej! Nu är jag sjukt glad eftersom jag lyckades fixa internet helt själv! :D Så nu kan jag hålla på med datorn här också! Facebook verkar sjukt segt men att komma till blogg.se gick asfort.

Direkt när vi kom fram sprang och hoppade studsmatta och nu har jag precis ätit.
 
Nu ska jag testa att ladda över bilder också :)

nehe, internet var inte riktigt så bra men jag lägger ut dom när jag kommer hem istället då.

Nu ska jag äta godis så vi ses.

» mölnvik

imag0717 (MMS)

Hej nu bloggar jag inne i en liten affär i mölnvik. Vi såg precis en ambulans helikopter lyfta på väldigt nära håll. Häftigt. Ses


» hihih

http://video.se.msn.com/watch/video/det-har-kan-bara-inte-sluta-bra/1jjo7azag?cpkey=e9643af6-4a19-4489-869c-375095c0c20c%7c%7c%7c%7c 

http://video.se.msn.com/watch/video/se-guinness-galnaste-rekord/ahbsa6nl?cpkey=e9643af6-4a19-4489-869c-375095c0c20c%7c%7c%7c%7c

HAHAHAH!

» Kvällis

Nu sitter jag i sängen och myser med datorn. Vi drar till landet imorrn istället.

Kvällis var kul. Alma och Felicia gick lite innan nio Anna och jag var där till tio. Vi sjöng singstar och snackade. Och drack pepsi! <33 HAHAHAH flum! Älskar dig finaste syster <333




Min pepsi tvilling hittar ni
här <3333


Natti ♥


» TEST

Om din blogg:

Gillar du din blogg? Ja
Hur många olika bloggar har du haft? Vet inte
Vilka bloggar följer du? Keela, Annas, Emmas, Fokis och Fannys.

Om ditt liv:

Vad heter dina närmsta vänner? Anna, Alma och Nora är väl dom allra närmsta
Vem av dom har du känt längst? Nora och Alma
Vad heter ditt/dina husdjur? Har inget

Om dig själv:

Är du nöjd med dig själv? Ja (och luggen, haha)
Vad är bäst med att vara du? Mitt självförtroende
Om du inte var du, vem skulle du vilja vara då? Vet inte... Veronica Maggio kanske x)

Dina favoriter:

Din favorit film? Har ingen
Din favorit bok? Twilight
Din favorit serie på tv just nu? Vet inte 
Ditt favorit djur?
Älskar alla djur (nästan)
Din favorit mat? Sushi
Ditt favorit ämne i skolan? Bild och idrott

Övrigt:

Har du någon gång sagt "jag älskar dig" till en kille och menat det? Nepp
Har du någon gång sagt "jag älskar dig" till en tjej och menat det? Jaaa!
Har du någon gång sagt "jag älskar dig" utan att mena det? ja :(
Har du svarat ärligt på alla frågorna? Japp


» WOHO

Jippe! Ett nytt (haha, fortfarande lågt men men) statestik rekort :) 22 läsare på en dag.


Och här sitter jag och ler :)

» crazy - tihi

NU är jag hemma hos mormor. Skolan var som vanligt, fast vi hade inte två prov idag, bara ett. Fel av mig :) Det var i matte iaf.

Just nu chattar jag runt lite på fb och  så ska jag precis äta mitt ägg!



webbcam foto fotad på cameroid.com

» Hello!

Sovmorgon!

Japp, idag har jag sovmorgon som vanligt och därför kan jag unna er ett inlägg, haha! Om det är ens någon som läser :( Snyft... Jag får kolla statestiken sedan.

Idag ska jag iaf som vanligt hem till mormor och sedan drar jag till landet. Jag har ju mobilen med så jag fortsätter blogga men vi kanske kommer kunna fixa "dator internet" också. Kanske fotar lite också.

Shit... jag är verkligen sjukt trött, vilket passar extremt bra för vi har två prov idag.


» dagdag

Idag var skolan kul. Vi hade ju elevens val och vi fick våra roller. Jag är huvudrollen askungen, haha. Efter skolan pluggade och vakade jag. Kakorna blev jättegoda! Sedan har jag varit på teater också. Torsdagens höjdpunkt! Kompisarna är då snälla och gulliga. Kulkul! Nu ska jag gå och lägga mig och läsa min super bok. No och jag heter den. Byee Mobilblogg


» kort kort inlägg

Gissa när jag gick upp idag? Sju
Gissa när jag började? Nio

Idag har vi elevensval i skolan. Samma sak som förra gången. Teater. Ja, jag får väl se hur det blir.

Jag orkar inte lägga upp bilder.

Hej då

» LUGGIS

Nu har jag kommit hem! Eller jag kom för en stund sedan... hihi. Och jag har.....LUGG! Det känns jättekonstigt :) Fast jag blev nöjd iaf!






Hihi!

Skolan
Skolan var okii dokii! Vi hade labb och fick kolla i mikroskåp. Det var ruuligt :) Och när det regnade gick Nora, jag och Anna ut och sprang, hihi. Nora och jag tog av oss skorna och sprang genom dom stora vattenpölarna. Anna hade redan stövlar så hon behövde inte ta av dom för att springa!


O.B.S ingen lugg :D






Ska äta nu men bloggar mer snart!


» Snart...

Snart är klockan 4... Och då ska jag klippa mig. Jag är såklart glad men väldigt pirrig också. Tänk om jag blir jätteful? :S

Jag berättar mer om skolan sedan för jag måste strax gå...

Önska mig lycka till och ge min tusen lyckosparkar!


» cp rubik

Ja, jag vet att rubriken muppar sig asmycket men vet inte vad jag ska göra åt det. Nu är jag iaf hemma och ser på idol på webben. Jag hade jättemysigt på kvällis. Dom lärde ut akido och efter det så satt jag och världensbästasuperanna och chatta via min mobil. Seeee ya!


» NU: kvällis

Just nu är jag väldigt glad! Jag har just bokat klippning :D Det kanske inte låter så kul men ni ska få se sedan hur det blir :)

Dagen har varit ok. Vanliga tisdags lektioner alltså. Varför skriva vilka lektioner man hade om man skrev precis samma förra veckan? Haha!

Efter skolan pluggade jag med Nora. Vi har sjukt myckat läxor :( Ja, man känner sig ganske duktig efteråt iaf. Snart drar jag till kvällis med Anna, Felicia, Vega och eventuellt Nora. Sen kommer det såklart andra också.

Pussi!


» korv till lunch

Mobilblogg direkt från matsalen! Korvstroganoff med ris! Gott! Snart har vi svenska så bye! Hihi


» hellooooo

Mobilblogg! :D Just nu sitter jag och myser i soffan med mamma och pappa men jag ska svårt sova. Jag är ganska trött, hehe. Jaja, skulle bara testa :)


» GODNATT! :)

GODNATT! :)


» HOST HOST haha

Hello!

Jag vet att jag inte bloggade igår men jag pallade inte. Egentligen pallar jag inte nu heller men jag känner att jag måste =)

Igår fick jag ett nytt badmintonrack!!! AWSOME! :D Det är jättebra och snyggt!! Love it! Sedan hade vi brunch gäster också. Jammie (maten dårå, inte gästerna... Jag gillar inte äta mina gäster)!

Idag har jag som vanligt varit i skolan. Det var ganska kul faktiskt. På engelskan fick jag ett enormt hostanfall som varade typ jättelänge. Ingen hörde vad läraren sa PINSAMT! Hemkunskapen va kul.

Daniel fyller ju år idag och nu kommer gästerna så hej då!


» darrar när jag tänkr på det :S

Godmorgon!

Just nu sitter jag i sóffan och försöker övervinna min rädsla för att ta hål i öronen. Jag vill väldigt gärna ha hål i öronen men samtidigt är jag sjukt rädd! Någon som har några lungnande ord att säga?  

Senare idag ska mamma och jag åka till nacka forum och shoppa upp mitt presentkort. Jag vill ha jeans! Massor av jeans.... Fast hur mycket jeans får man för 400 kr då? Inte så många, haha.

Nu ska jag äta.

Ses!




» hum hum hum hum x 1000

För en timme sedan kanske så kom jag hem till mormor och nu sitter jag och mumsar på en glass. Piggelin, mums!

Skolan var okidoki och på lunchrasten gick Anna, Nora, Alma och jag hem till mig och åt krokanter.

Vad ska jag skriva? Hum...

Kommer inte på något men nu ska jag iaf kolla på svtplay!

» i skrivande stund...

...sitter jag i soffan med hårfönen på slagen och torkar mitt ny duschade hår. Fast det är ärligt talat ganska svårt att göra båda samtidigt, haha :D Men nu är jag iaf klar. :)

Idag drar jag som vanligt till mormor så jag bloggar där. Lektionerna idag kommer vara matte, so och franska. Helt okidoki!

Här kommer en låt som är väldigt  bra^^

» Säger jag "kulkul" väldigt mycket eller? :O :D

Idag har det varit en kul dag! Bad med Nora, teater med kompisarna och skola med skolan! ;) :P :)

Direkt efterskolan så stack nora och jag och badade på sandsborgsbadet. Kulkul! :) Vi simmade massor av längder och hade allmänt kul. Efteråt köpte vi varma och goa' pommes frites med GRILLKRYDDA, haha. Gott :) badets höjdpunkt, hihi :) Och kioskgubben är ju kul.

Efter det var det terminens första teaterträning! Lika kul som det brukar, och kul att få träffa alla kompisarna såklart! :D Vi gjorde många roliga grejor och ja, hade KUL! <3

Skolan var väl som vanligt... :) BOOORING! Inget värt att skriva om :( Eller jo, en sak. Ingrid atte tappat rösten och kunde inte snacka med oss. Hon fick skriva på tavlan istället. Det blev en ovanligt tyst och lugn lektion fast såklart synd om Ingrid... :(

Idag verkar datorn gilla mig så här kommer gårdagens bilder:



Kawaii bild som Molly ritade!


Coola kajsa som kan stå på huvudet i Almis soffa! :)


Moi i blåsten!


» ♥J♥U♥S♥T♥I♥N♥

Här sitter jag i soffan med nytvättat hår och lyssnar på ♥♥♥♥♥♥ och är ledsen för att jag aldrig aldrig kommer att få träffa honom :( Men inget att haka upp sig på :) Life keep running, time keep going and the days keep walking!

Jag har också joggat i regnet med Nora. Kulkul! :)

Datorn vill inte sammarbeta med mig så bilder blir det i morgon.


» Nu i lurarna :)


» Brädåkning!

Hello!

Idag var det elevensval. Det tror jag inte att jag hade berättat... Jag spelade i alla fall teater. Nora, Alma, Sharon och Johanna var också i den gruppen. Var jättekul!

Idag efter skolan var jag med Alma, sharon ocg Vega hemma hos Alma. Vi kollade lite på film och busade ^_^ Och så snack vi med Måns som väntade på bussen. Och juste, vi gosade med en jättesöt kisse också!

När jag kom hem så åt jag mat och sedan dess har jag suttit vid datorn. Nu ska jag strax åka longboard med Daniel. På datorn har jag kollat masor av bloggar och ja, checkat fb.

HEJDÅ! <33 Nu ska jag åka långbräda!


» Selena Gomez must be very lucky <3






» Mycket på hjärtat

Skolan var kul idag ;) På idrotten hade vi teori = chill, på svenskan läste vi typ bara = chill, på franskan var det väl som vanligt = lite chill och efter lunch så bowlade vi. Vi fick veta att vi skulle göra det idag. Jag var typ sämst men kul iaf! Alma var typ bäst i hela klassen! :D

Efter skolan så stack jag, Alma och Anna till Stikkinikki och åt gratis glass! :D Mums! Vega tipsade oss. Man gick till kassan och viskade i like you on facebook, banane banane. Sedan fick man välj två gratis kulor! ASGOTT!! Men det gäller bara idag till 19.00...

Vi satte oss sedan inne i saluhallarna vid medborgarplatsen och åt glassarna och  smoothie, som dom delade ut gratis utanför. Alma och jag gillade inte våra smoothiesar så anna fick dom. Haha, bild sedan på anna med 6-smoothiesar instoppade i tröjan och två kalorikakor som dom också delat ut.

Snart ska mamma och pappa på teater (spela asså...) så ¨jag ska vakta Ebba. För det får jag ännu mer glass! Yey!

Bildbomb - bilder från dagen



En tvåa bar mig! :O

Min glass! Cream cockie & Lemon

Annas glass! Bluberry & Lemon







» made of me


» made of me


» Like a goodbye♥

Tjaa!

Nu är jag hemma. Sista lektionen var hemkunskap. Vi gjorde gratinerade rotfrukter, kokta och ungsbakade rotfrukter och bara ungsbakade rotfruker. Det smakade väl sådär. Och så pratade jag och några kompisar om att skala kossor. Blää..
På matten hade vi diagnos och det gick väl bra, på engelskan jobbade vi i arbetsboken och på so:n jobbade vi med ett "korsords papper". En ganska vanlig dag :)

Just nu är jag hemma med brorsan som är sjuk och hostar hela tiden! Jätteirreterande -.- Och så är jag inne på fb. Ikväll ska jag ut till morfars hus och äta middag där, innan dom säljer det. Like a goodbye...

Nu får jag tamefan damp på honom! Slutahostaförfan, haha. Fast det är ju inte hans fel egentligen... x)

See you later, bye bye!♥


» 11/9 - 9/11 ♥

Massor av människor dog 2001. Det är något vi alltid kommer att komma ihåg. Brandmän offrade sina liv och det kommer aldrig glömmas.

R.I.P alla ni som dog
.  


» movie

Just nu ser jag på en film som heter Bröloppsduellen. Det är en bra men väldigt typisk amerikansk film. Två bästisar har planerat sina brölopp i typ hela sina liv och så förlovar dom sig typ samtidigt och råkar boka samma lokal samma dag. Dom försöker förstöra för varann och ja, jag får se hur det går för just nu är det paus.

Jag har inga planer för imorgon men kanske vara med kompisar? Får se :) Juste, jag har badminton vid halv fyra också. Kulkul :D

Vad ska man skriva? Jag har börjat prenumerera på Frida så jag får väl se när nästa tidning kommer. Jag ska också tjata imorrn om att få köpa på e.l.f. Jag letar också för en soffa/fotölj att ha till mitt rum. 

Nu börjar filmen
 


» HEJ

I morse var jag och Ebba i svedmyra skogen och hade lite mys och mellis. Vi gick dit själva vid tolv kanske och kom hem runt två. Vi hade med oss mackor, morötter, flädersaft och O'boy. Vi gick först ganska länge och sedan la vi ut filten och började berätta historier.

När vi kom hem så gick vi på loppis uppe vid triangeln men jag köpte inget. Ebba köpte däremot en tröja och en present till daniel.

Sedan har jag tillbringat resten av dagen med att handla, läsa och äta godis.

Puss, ses snart <33


» elf nörd

Rapport från mormor x)

Japp, nu är jag hos mormor och äter majs, mango och oboy! Snart blir det glass och fotbad också :D Lyx!
Jag spelr wordfeud mot daniel också. Jag leder :D

skolan var ok. Vi hade ingen matte på morgonen heller så två lektioner! Vi började alltså halv elva. :) Nu ska checka e.l.f

Puss


» Bilder från idag

Godmorgon!

Idag har jag sovmorgon sov vanligt men jag kom upp ganska tidigt så jag hann blogga! :D Just nu bloggar jag, chattar jag och kollar på E.L.F :) Jag håller på att fortsätta med min wishlist :)

Dagens outfit!



Onsdagens outfit



Gårdagens kaka




Och lite godis
^_^



Jammie^^

Vi ses!




» kaka

Just nu håller jag på med en wishlist på E.L.F. Dom har helt sjukt billiga saker men man får minst köpa för trehundra (tror jag att det är). Iaf så kommer jag klar göra det om jag får! Hoppas verkligen!!! :D Just nu ligger jag på 220 kr så jag får hitta lite fler saker (vilket inte kommer ta lång tid). Haha!

Ha en bra kväll! Själv ska jag snart äta min goda efterrät som jag gjorde för tre timmar sedan ;)

» Vinnare av veckans blogg...!!!


www.Nikihennings.blogg.se www.Nikihennings.blogg.se
www.Nikihennings.blogg.se www.Nikihennings.blogg.se
www.Nikihennings.blogg.se www.Nikihennings.blogg.se
www.Nikihennings.blogg.se www.Nikihennings.blogg.se

Grattis Niki :) ♥

Glöm inte att besöka Nikis blogg nu!!





» Träningscoach!!

Hello!

Idag har jag varit med Nora och pluggat franska och tränat. Vi joggade, gjorde armävningar, situps (osv) och jag var Noras personloga träningscoach :D Kul för mig men kanske inte för henne för jag var jäkligt sträng x)

Skolan var som vanligt fast vi hade två vikarier och en håltimme. Håltimmen var sista lektionen så vi slutade en timme tidigare. Rätt najs! ;) :) :D

Jag vill bara säga att jag sjuter upp veckansblogg till imorrn så vem som vinner får ni se imorgon. Jag glömde också att skriva vad vinnaren får. Men det ändrar jag i inlägget så snart så kommer ni få se att det står.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Bilder ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Min privata pack åsna! :D




Nora älskar att göra flätor^^

And this is some of my new classmates:








Kram ♥ ♥ ♥


» Veckans blogg?

Har du en blogg? Var med i veckans blogg då! Det är enkelt, du kommenterar inlägget med att skriva "jag är med" elr något liknande och glöm inte att skriva in vad din blogg heter. Sedan är det bara att vänta tills imorgon eftermiddag för att få se om du vann :)


made by me<33

» Coopertest

Tja tja!

Efter skolan idag var jag med Nora fram till 4 och sedan kom Ebba också. Vi var hemma hos Nora och myste, spelade spel och hade bara allmänt kul :) Vid åtta kommer Nora hit och då ska vi jogga tsm. Vi ska springa tre varv runt maggan och ta tid för att se uniefär hur lång tid det kommer ta att springa coopertestet, vilket vi antagligen kommer göra imorgon på idrotten.

Skolan var okej, No (vi hade en vikare med jb frilla som svängde på håret 91 gg på lektionen. Jag, Anna och Nora räknade, haha :D), bild, engelska och svenska var dagens lektioner. Vi slutade 13.55, rätt najs.

Nu ska checkaa runt lite typ. Bloggar mer strax :D

» Förklaring till dålig uppdate

Ja, som sagt har jag uppdaterat ganska dåligt (och kommer antagligen det mer) men förklaringen till det är att jag försöker tillbringa så lite tid som möjligt framför datorn. Men när jag väl är inne på datorn så kommer jag såklart försöka blogga så mkt som möjligt.  Så snart ska jag så en jeans väska

                                                                                                                                                                        

Skolan var okej. Alltså som vanligt... Vi hade idrott, svenska, mentorstid och franska (eller språk). Kulkul notnot!Efter skolan så spelade jag och Nora badminton. Det var kul fast jag hade lite ont i huvudet. Vi slog vårt rekord igen :)

Ses någon annan dag<333


» SNABBIS

Tja!

Får bli ett snabbt inlägg för jag lånar datan av Ebba.

Idag var det ok i skolan. Efter skolan var jag med Nora och hade kul. Vi åkte longboard. På hemkunskapen så bakade äpplepaj. Gotti <33

Puss

Kanske bloggar mer sedan.

» Grimars 10


» Grimars 9


» NO

Ni har slutat kommenetra och följa :( I'm going down.............................................. :(

» God morning

God morgon!

För en stund sedan vaknade vi och nu sitter vi och käkar godis. Det är massor av chips kvar. Någon som vill ha lite gratis chips? Chipsen är från i fredags när vi sov över och dom är fortfarnade inte slut. Men colan gick åt.

Never say never som vi såg på igår var jättebra och jag lovar att man inte kan låta bli att gill honom. U smile, I smile. Har fått den på hjärnan. Baby, U smile, I smile.

I close my eyes and I can see a better day, I close my and pray

<3333333333

Ses♥

» oh fuck.

Som ni kanske läst på Annas blogg så blev det inget landet så Anna sover här. Just nu kollar vi på Never say never. Grym! Tänk om jag börjar gilla JB? Okej gör jag redan x)

Anna och jag sminade oss till fjortisar.Haha, blev lyckat faktiskt. :D





 
Vi har typ 20 bilder till men palla ladda upp



» Grimars 8


» LÄS ♥ ♥ ♥ FÖLJ ♥ ♥ ♥ KOMMENTERA




Besök Annas fina blogg och älska den lika mycket som jag <3

www.annasotiiz.blogg.se www.annasotiiz.blogg.se www.annasotiiz.blogg.se
www.annasotiiz.blogg.se www.annasotiiz.blogg.se www.annasotiiz.blogg.se
www.annasotiiz.blogg.se www.annasotiiz.blogg.se www.annasotiiz.blogg.se
www.annasotiiz.blogg.se www.annasotiiz.blogg.se www.annasotiiz.blogg.se
www.annasotiiz.blogg.se www.annasotiiz.blogg.se www.annasotiiz.blogg.se
www.annasotiiz.blogg.se www.annasotiiz.blogg.se www.annasotiiz.blogg.se

Älskar dig syster ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

» Australiensk frukost hos bästa Anna

Morrn morrn!

För en liten stund sedan så åt Anna och jag en god Austrailensk frukost och snart kommer mina föräldrar och hämtar mig. Då bär det ut till landet. Det kanske går att fixa internet så att det blir blogg och bilder då.

Min frukost idag:

Rostad macka, vita bönor, äggröra, bacon, te och jucie. En väldigt bra start på dagen.

Här kommer lite bilder som jag tog igår

I  affären med Anna och Ebba.


Några fina blad med vattendroppar på. Sånt tycker jag är vackert.


Ha en super dag♥


» One Piece

Tjenare!

Just nu sitter Anna och jag och myser i våra smexiga one piece.

för ett tag sedan kollade vi på filmen Älska mig. Vi grät oss typ i genom filmen. Så sorglig.

Natti ♥


» gah

Hello!

För ett litet tag sedan så handlade jag och Anna lite gott till i kväll. Vi köpte chips, choklad, dipp och cola.

Nu flummar vi lite med webbcamera. Bildera kan ni se på Annas blogg.

» Grimars 7


» you are never alone

Tjaa!

Nu är jag hos mormor och Lennart som vanligt. Mormor har dock inte kommit så nu är det Lennart och jag. Innan vi kom hit så åkte vi förbi enskede bageri och köpte varsin bulle. Gotti! Sedan kom Lennart på att han hade glömt sin nyckel på jobbet så vi åkte hem till mig för att hämta exta nyckeln. Men Daniel hade gömt vår nyckel väldigt väl så vi fick leta genom en hel jävla buske i ösregn men tillslut så hittade vi den. Ja, och nu är jag här och slappar med glass och annat mums! :D

Ikväll ska jag sova över med Anna. För första gången! Mys! Tell you gays more about it later :)

Pallar nt berätta om skolan?

Bye♥


» Annsa pansa

Hello!

Just nu är jag med Anna och vi chillar lite framför datorn. Najs? :)

När Anna och jag kom hem efter att ha hämtat Ebba (hennes syrra) så började deras larm tjuta (trodde vi i alla fall) och vi fick panik typ med det visade sig sedan att det bara var ungnen xD

                                                                                                                                                                        

Det var en helt okej dag i skolan. Vi hade matte, no, so och musik. Det var kyckling klubba till lunch. Gotti :)

Pallar inte blogga mer?

See ya! ♥


» Grimars 6