» GODISSS OCH CHIIIPS

Alma är här nu! Vi har kollat på lite av Djungelns drottning och Unge greve dracula, haha. Vi har varit iväg och köpt godis också, hihi. Chips och massa lösgodis :D Vi har bestämt fil för ikväll också! Harry Potter och dödsrelikerna!! Alma hade med sig tre HP filmer (jag lovar, hon är galen i tre saker. Johnny Depp, Harry Potter och mig, hahah).
PUSSOHEJ♥

» yesterday

Hello!♥ Idag har jag inte gjort något typ! Slappat och ätit lite godis typ. Ebba har fått något ryck så hon städar mitt rum. Hur najs?!?!? Hon renskar mina lådor och sorterar just nu, haha :D
Jag har nästan inga planer för dagen förutom att en grym brud kommer hit och sover över. Almas föräldrar ska iväg så hon kommer hit och slaggar :) Kommer bli grymt, får se vad vi hittar på. Vi kommer väl antagligen se någon film och äta godis!! ♥
Gårdagens outfit. Jeans från h&m, tjocktröjan vet jag inte.

» what doesn't kill you makes you stronger


Tjosan!
Just nu är jag precis där jag brukar vara på fredagar efter skolan. Hos min kära mormor och min kära styvmorfar Lennart ;) Jag har det lika bra som vanligt och har precis tryckt i mig en himla masa mat. Jag sitter och grubblar på hur jag ska lyckas lösa ett problem. Jag vill ha ramar runt mina bilder på bloggen, men inte alla. I-LANDSPROBLEM!! Den som har en lösning på detta får (seriöst) en kaka. Fast då måste lösningen vara bra också, hehe.

Men nu ska jag berätta om en mega kulig grej som hände i skolna innan franskan. Jag, Nora och en dum kille kom gående på skolgården. Nora och den dumma killen pratade medans jag mest gick och surade över att han var där. När vi skulle gå in så frågade en tjej (som går på enskedespelet) vad Nora hette. Då svarade den dumma killen "Det är Nora och det där (pekar på mig) är den oproffisionella skådespelaren. Jag själv är den proffisionella skådespelaren." Då sa jag: "Nej, han där är fullständigt dum i huvudet." Då sa den lilla tjejen: "VAD TASKIGT! Hon är faktiskt en jättteproffisionell skådespelare!!!" HAHAHA vi trodde förstås att hon skulle säga att det var taskigt av mig att säga att han var dum i huvudet med icke :D

» mums

BRE. Idag hade jag utvecklingssamtal. Det var lika creeeeepy som vanligt fast min lärare sa asgrymma saker om mig (hehe) så det blev inte så tokigt endå! ;) När jag kom hem så läste jag min vackra nya Frida tidning och gjorde lite varmchoklad (standrad, hihi). När jag läst ut Frida så högg jag in på iPaden och kollade några pogram där och efter det hamnade jag här :)
Nu ska ni få ta del av mitt mega goda varmchoklad-recept!! HEMLIGHETEN BAKOM VARMOBOY...!

» Trassel

Slutade vid tolv idag! Innan lunchen asså så just nu sitter jag, Nora och Alma hemma hos Alma och äter samtidigt som vi kollar på trassel :D


» TKBP

ThE kIcK bAcK pAcK!!
HOFH HITTAR DU HÄR (ELLER TRYCK PÅ BILDEN)♥

KANDYLANDY HITTAR DU HÄR (ELLER TRYCK PÅ BILDEN)♥

CATY HITTAR DU HÄR (ELLER TRYCK PÅ BILDEN)♥

KEELA HITTAR DU HÄR (ELLER TRYCK PÅ BILDEN)♥

MOA HITTAR NI HÄR (ELLER TRYCK PÅ BILDEN)♥

HOPPAS NI GILLADE DET!!

» Teater

Jag tvingade upp mig själv till teatern, trots lite magont, för att vi skulle börja med en ny låt och man missar mycket trots att man bara är borta en gång. Jag är klar nu men väntar på att mamma och pappa också ska bli klara så att vi kan gå hem tillsammans. Ebba är dock här och gör mig sällskap så jag inte behöver sitta helt själv :) Snäll jag är som bloggar, haha.
Puss! :love:


» Ajjjj i magen

Idag så var jag hos kiropraktorn igen. Det känns jättebra just nu fast mamma insisterade på att jag skulle gå tillbaka dit så på tisdag har jag fått en ny tid. Men den är klockan åtta så jag kommer behöva gå upp tidigare än vanligt :( Fast det gör inte så mycket med tanke på att jag missar franskan, haha ;)

Skolan idag var skolan tråkig (as usual), inget värt att prata mer om. Efter skolan gick i alla fall jag och Anna till Ebbas fritids och köpte fika eftersom dom samlar pengar och hade café. Men vid kvart i fem ungefär så fick jag akut skitont i magen så att mamma behövde skjutsa hem mig. Det känns dock lite bättre nu.
Puss!


» fbrrf

YO! Va dålig jag är på att uppdatera! :P Har för mycket att göra liksom. Men what ever. Jag har varit med Anna och bakat muffins idag. Vi bakade hallonmuffins som blev super goda med jag åt bara en miniliten. Var helt enkelt inte sugen! ;) Men efter Anna gick jag till teatern och där övade vi röster och text.
Men är jag hemma och försöker med hjälp av pappa skriva ut ett eget manus, går inte så bra, hehe.

» woop

Äntligen klar med franskan! :D Vi har 100000000 ord i läxa och jag orkar ine mer. Men jag kan dom nu och är sååå stolt, heheh :P Borde egentligen plugga lite engelska också med det orkar jag inte. Tänkte dessutom läga mig lite tidigare idag. Pussohej! ♥

Kläderna idag blev ett par trashiga jeans från h&m med en vit enkel BikBok tröja till.

» Oboy

Efter skolan idag drog jag, Anna och Felicia in till gallerian. Vi kollade hollister men köpte inget. Vi kollade en " håraffär" också och jag funderade starkt på att köpa fast jag bestämde mig för att vänta.
När jag kom hem så chillade jag i tjugo minuter innan jag drog till teatern. Men nu är jag hemma och står och gör varmchoklad! :) puss!!


» HÅLTIMME

Tjeeena! Har håltimme och hela världen är hemma hos mig. Vi har snackat och ätit kaka :) PUSSOHEJ LEVERPASTEJ :LOVE:

» smiiiiiink

Alma och jag sminkade varandra :D

» Alma är här

Alma ringde mig förut och då bestämde vi att vi skulle hitta på något. Hon kom hit och så spelade vi in lite flamsiga reklamfilmer. När vi gjort det ville vi vara ännu mer kreaktiva så vi byggde en koja på min balkong av kuddar och madrasser :D


» snacks


Hej alla läsare som inte finns♥
Idag har jag städat mitt rum, duschat och varit med Nora. Vi har varit ute och åkt longboard och så har vi tagit en lååång promenad i skogen. Men nu har hon gått hem för att äta lunch och jag har satt mig framför datorn. Jag festar lite med det som blev över från igår, haha ;) Köpte faktiskt naturgodis för ovanlighetens skull! Såklart köpte jag vanligt godis också (hehe) men naturgdis istället för chips.
Kram! :love:

» hahahhaha

Har seiöst suttit och asgarvat å dom här ett tag nu :D Palla orka ändra storleken :P
HAHAHAHAHHAHA ÄLSKAR DOM♥♥♥♥♥♥♥

» tralalalAL


Kvällens planer är
att krypa ner i sängen men något att smaska på, samtidigt som datorn visar det här pogrammet. Mys!

» kul konversation när vi var ute

Ebba (har foppatofflor på sig): Jag fryser!
Jag: Men va konstigt då! Du har ju bara foppa på dig.
Ebba: Men jag hade inga andra!
Jag: Hade du INGA andra skor?
Ebba: Nej! Eller jo, kängorna. Och conversen (två stycken)...
Jag: Men dom du hade idag då?
Ebba: Jo... Dom också.
Jag: Men då hade du ju alla dina skor!
Ebba: Nej!! Mina rosa hittade jag inte.
Hahhahahha :P
Fick en glass också! :D

» cp bild


Hos mormor som vanligt
. Lektionerna idag var som vanligt. Allt som vanligt, vad ska jag skriva då? Jag drack nyss blåbärsoppa, det var inte vanligt fast det bryr väl ni er knappast om. Det vora nästan skönare att driva en bildblogg istället. Skita i den långa texten som måste vara intressant för att någon ska läsa... Hahah :(


» When you tell the world your mine

Godmorgon! Ska snart hem till Anna men jag släpper bara in ett inlägg först men outfit :D

» saker i sängen

Nu ska jag kolla på Dubbelliv på svtplay för att tagga upp mig själv inför att städa rummet. Saker i hela sängen och så måste jag byta lakan. Suck... Sen har jag ett par nedra franskaglosor som jag inte kan heller, till imorgon! GAAAH.

» uppdatera?


Asså va dålig jag är på att uppdatera!
Jag uppdaterar ju sämst på skoldagar! :( Men jag hinner typ inte blogga någon gång. Läxor, kompisar, äta, sova - you get it. Men på fredagar har jag ju dator framför mig länge på eftermiddagen så då bombar jag bloggen. Haha, koas. ehmemem. Puss!

» att sjuuuuuuunga


WEEEBCAAAM
Halloj! Idag var det som vanligt skola och vi gjorde som vanligt ingenting kul. Idrott - sitta på bänken och kolla på dom andra som kärde multiboll. Håller på att bli förkyld så skulle inte vara med. Matte - Genomgng och sen jobba lite själv. No - Läxförhör som gick bra. So - Vi kollar på Jesus Christ Superstar. Den får betyget 0/5... Musik - Sjuuuunga inför grupp (fml)
Efter skolan drog jag (som vanligt.....) till Anna där i åt mellis och cyklade. Precis innan jag gick hem kollade vi på lite av Djungelns drottning. Och när jag kom hem så åt jag potatisplättar :) TJADÅ

» Hemma

Är hemma nu. Vi hade kör idag och övade på en låt inför spelet. Låten är sjukt konstig och handlar om bajs typ... ;) Okej, inte riktigt då men nästan!
Pussohej leverpastej, ska kolla program nu :)


» Kiropraktor

Tjeena! Idag så var jag ledig från första lektionen och snudd på halva den andra också! Jag var nämligen hos en jättebraig kiropraktor som knäckte min rygg och masserade mig, hihi. Det var så skönt plus att det var härligt att slippa skolan lite! ;) Jag ska tillbaka dit nästa onsdag igen.

Efter skolan så gick jag och Anna hem till henne och pluggade. När vi var klara så tog vi en cykeltur till Konsum och köpte Tom & Jerry kakor, haha :D

Nu ska jag på kör men vi hörs sen! :love:


» Jag idag


» hej otur

En sånhär bild där man tänker "Oh my gash, That's so true!" så fort man ser den

Hej! Idag har jag haft en jädra otur.
1. Jag har råkat skjuta en biljardboll på en kille som satt i en soffa bredvid biljardbordet
2. Jag har fått tillbaka lite ont i ryggen
3. Jag har fått massor av sprickor i mobilskärmen
4. Jag har snubblat inne på "uppis" så att alla skrattade åt mig.
Men whatever, sånt händer ;) Men nu roliga saker! Jag hade håltimme första lektionen och slutade tjugo minuter tidigare på sista. Och när jag kom hem så gjorde jag fina pannkakor med pappa till mellanmål. :) Jag ska även på teater ikväll, som pricken över i:et ;)
Flamsigt inlägg, i know men jag har en förklaring! Tog ganska mycket sirap på pannkakorna, heheh :P


» outfit


» Mina nya, fina strumpor


» biiiilder

Tjenaree♥ Iadg har jag varit i skolan (jag vet, grymt cool jao) och haft det lika sämst som vanligt. Tråkig matte, tråkig engelska, tråkig film på so, tråkig slöjd. Ja, som vanligt. Men efter skolan så tog jag tönnelbönan men Alma in till Hötorget och kollade in lite saker på Amarican Apparel. Fick med mig ett par knästrumpor hem och helt ärligt så är jag nog lite kär i dom. awesomeness :D

But now to the reality. När jag kom hem så var det tänkt att jag skulle vakta Ebba, därför hade jag planerat mycke kul. MEN hon ska ha en himla kompis här så det sket sig lite. Fast what ever, jag tänker fortfarande ta glass ;)
Observera att jag suttit och ändrat storleken på varenda bild :P (MOBILBILDER)

» Äkta människor

Idag har jag uppdaterat väldigt dåligt för jag har haft fullt upp. Jag var på teater mellan två och fyra och efter det så halvsov jag på soffan och höll på med iPaden ganska länge. Sedan var det mat, vi satt jättelänge och snackade om vad vi vill göra i sommar :) efter det spelade jag lite Piano och sedan var det till att se på kontoret, plugga och kolla på Äkta människor. Äkta människor är en jättebra serie som jag följt ganska länge och som jag rekommenderar :D
Godnatt!

 


» Dagens outfit


Jag står för den himla dåliga redigeringen!

» dumma spel

Tjena. Igår kväll var jag hos min farmor och firade fastet Ann. Det var trevligttrevligt ;) Vi åt god mat, tårt och godis plus att jag fick en kasse med snygga kläder som min kusin växt ur :D Visar vad sen.
Och idag har jag roat mig med att göra dataspel på sploder.com. Halv kul men mina spel raderas bara så nu är jag inge glad. Jag hade jobbat med ett spel i över en timme och sen, bara borta! :(
HEJ DÅ

» länkningar

Förlåt för att jag glömde, ska ju länka dom som kom men bra ideer i det här inlägget! Skulle gjort det igår men what ever! Här kommer dom :D
http://joyfirst.devote.se/
http://jwicklund.blogg.se/
http://annasotiiz.blogg.se/
http://desireless.blogg.se/
http://envardagstjej.blogg.se/
+ en anonym kommentar.

» Filminspelning

Just nu sitter jag i Norra real och har lunch paus. Vi kom halv tio, vid elva började vi filma och en halvtimme senare var det lunch. Så vi har inte gjort så mycket än.
Vi har också träffatven snäll tjej med likadan mobil som jag, hehe ^_^

Kram!


» hos mormor:)


Nu har jag andlänt till mormor och satt mig till rätta i fotöljen, mumsandes på fryst mango. Hihi ;) Skolan var okej. På matten gjorde jag någon konstigt "Kängrutest", på so:n så diskuterade vi romare och på franskan så gjorde vi ett papper och så fick vi intervjua varandra. Det gick faktiskt bra :D

Och imorgon ska jag spela in en film med Alma. Eller vi ska vara statister i en film. Jag är astaggad :D Det ska bli så kul och vi får ju som sagt pengar. WIHO, happy girl!

» hej barn

Tja. Har fått i mig ännu massa ipren och känner mig ok för tillfället. Innan maten mötte jag upp fina Anna och så tog vi en promenad och snackade. Hon är inte jätteglad just nu så det behövdes! Men borta vid enskede gård hade iprenen släppt helt och jag typ dog på vägen hem ;) Men Anna ad gullig och följde mig hem så att jag inte skulle ramla ihop någonstans och få ännu ondare :P
Godnatt!♥
ignorera mitt fuck-face. Hade typ ingen bild.

» Fml

Helle! Har haft en asjobbig dag :( när jag skulle in efter att ha suttit på trappan så kunde jag inte resa mig upp. Min rygg högg till och det gjorde så fruktansvärt ont så att Daniel fick springa hem från skolan och hjälpa mig med att ta Ipren osv. Helt galet :( men nu så har iprenen hjälpt och jag känner mig ganska bra. :) har sett två avsnitt av minuten och ätit pizza som farmor kom förbi och lämnade.


» sjuk hemma i solen




Tjeix.
Gick hem efter idrotten. Pallade inte mer, känner mig trött och förkyld :( Men om jag äta mycket frukt och sova länge så är jag nog frisk till imorgon! :)
Just nu sitter jag iaf på trappan och pluggar franska. Det är hur varmt som helst ute och jag sitter i en muppad keps och storebros solbrillor för att inte dö av värmen :D Ha det gött!


» f yeah

Godorgon! Vaknade med världens halsont idag :( Men jag ska gå till skolan och pröva i fall det går över. Fast jag måste strunta i idrotten... :( Men men!
Planerna för dagen är ju skolan, såklart och sedan plugga. Jag har jättemycket i franskan till i morgon :( Blää.
Ha en grym dag!♥

» Så grym!

Har precis tränat och är helt slut! Gick på något tantpass uppe i skolan men det var faktiskt kul! Och hon spelade den här låten och tipsade om den! Grymma stämmor och så kul att dom spelar på samma gitarr :D

» FÅ EN LÄNKNING, LÄTT SOM EN PLÄTT

Vad gillar du att läsa om? Lämna en kommentar så får du en länkning på freadg! :D

» Våfflor, chaivlatte och matte

Helle! Är hemma med Anna nu och vi har haft askul och flummigt. Först så bakade vi våfflor som blev jätteglad och drack mitt mega Awesome chailatte. När vi hade fikat klart så började vi plugga. Vi har jättemycket i skolan just nu :( puss!


» MÄHÄHHÄHÄ, SÅ BRA BARNPOGRAM!


» jag har ont i ryggen. alla borde tycka synd om mig :P


Tjenixen!
Jag har haft en ganska najsig dag idag faktiskt! Gick ju hem till Alma efter skolan och vi gjorde typ allt och inget (om man nu kan säga så...). Men vid fyra tog vi oss i alla fall ut för att hämta almas fina vovve! På vägen hem så klättrade vi upp på kullen vid hoppbacken ch tog några fina bilder innan vi begav oss ner igen för att det blev för läskigt och kallt. En tjej har faktiskt blivit mördad där... -LÄNK- När vi kom hem så fortsatte vi att göra allt och ingenting tills det var mat. Efter maten hade vi roligt med Almas iPad.
Vid sju traskade jag upp till teatern för att sedan direkt vända, när det visa sig att jag inte alls skulle dit. Suck, jag kunda ha stannat och busat med Alma istället. Men det blev som det blev och på vägen dit så högg det till i ryggen, och det har faktiskt inte släppt än. Det gör gryyymt ont :(



» Alma

Tjena. Sitter hemma hos Alma och pratar om lördag. Vi ska ju vara statister i en film då! Och vi får betalt, meheh. Awesome :D



Bilderna gick inte att göra större :( Men visst är dom fina?!♥


» Dagens, igårs och i lördags outfits!

DAGENS OUTFIT:
//T-shirt - Brorsans //Jeans - Salt //Skinnjacka - New Yorker //Tjocktröja - Stadium //Skor - Convers

IGÅR:

//Tights - present //shorts -spanien //Tröja - Daniels //Skjorta - Carlings

LÖRDAGS:

//Tröja - Gina Tricot //Byxor - Gina Tricot //Skinnjacka - New Yorker //Skor - Convers //Väska - Mammas från barcelona

» Finaste flickor

Hej världen. Har bloggat som skit igår och idag men nu är jag här igen. Jag har iaf haft det grymt med fina vänner. Idag har jag tagit en promenad med Nora och varit i skolan. Jag har också tagit massor av bilder, har några från igår också. Enjoy ;)


KISSIE-FACE :D ↓




Sveriges världens sötaste tjej♥↓ Och vill bara passa på att säga att dom drev när dom sminkade sig så!




» Jag lever

Hejhej. Tänkte bara säga att jag lever och att min dag har varit bäst. Shoppade med Anna fast köpte bara ett skal. Sen så gick vi hem och solade lite på min trapp, det var fasiken 16 grader. Alma kom efter ett tag och då gick vi in och dom sminkade sig till fjortisar, haha. Men vid fyra gick jag på teater till halv sex och fick veta vilken scen jag ska spela i :D

Nu ska jag kolla tv och sen sova, bilder från dagen kommer imorgon, puss.


» trötter

Har haft en awesome dag! Träna på morgonen, shoppa lite, fika med mormor och Lennart fixa sig för bion och sen till det allra roligaste. Resan till bion :P Först springer vi till tuben och hinner precis med, men på gullmars stannar tunnelbanan för att det är något fel så vi går upp, hoppar på närmaste buss, hoppar av vid skantull och får springa till medis och vet ni? Vi hann :D Fan va stolta vi var då!! Så skönt att få sätta sig ner och bara chilla efter att ha sprungit super mycket. Och jag tror inte att jag har berättat vilken film vi såg? En gång i phuket.
fyra mobilbilder

» bio

Hejhej! Jag är egentligen lite stressad för vid fem ska jag vara hos Anna för att vi ska åka in till söder och se på bio, men jag sitter här i handduk och blött hår, plus att jag ska hinna äta något innan jag drar. Jag vet egentligen inte varför jag började blogga nu... Men jaja, ses ;)

» MOBILTESTET!

HUR MÅNGA KONTAKTER HAR DU?
( ) 0-15
( ) 15-30
( ) 30 - 50
(x) 50+
VAD HAR DU FÖR MOBIL?
( ) Sony Ericsson
( ) Samsung
( ) Nokia
( ) LG
( ) iPhone
(x) HTC
( ) Annat
HUR MÅNGA SMS SKICKAR DU PER DAG?
( ) Inga
(x) 1-15
( ) 15-30
( ) 30-50
( ) 50+
HUR MYCKET RINGER DU PER DAG?
( ) Inga samtal
(x) 1-15 samtal
( ) 15-30 samtal
( ) 30-50 samtal
( ) 50+ samtal
VAD ANDVÄNDER DU DIN MOBIL MEST TILL?
(x) Spela
(x) Ringa och sms:a
( ) Lyssna på musik
( ) Hålla koll på omvärlden
(x) Vara ine på internet
NÅGOT SPECIELLT SOM HÄNT TACK VARE DIN MOBIL?
( ) Jag har fått ett förhållande
(x) Jag har lyckats hålla kontakten med gamla vänner
( ) Jag har tjänat pengar
(x) Annat
( ) Inget

» ser ut som en bov i fängelse på bilden

Morning! Iväg till farsta för att träna nu, puss! :D

» CHIPMUNK








» dagens outfit


//Jeans - Gina Tricot //Linne/klänning - second hand //Tjocktröja - stadium


» 9 mars 2012


baby, you are to die for<3
Helghelghelg♥ Äntligen, har i och för sig precis haft lov men ändå! Så skönt och ska dessutom ha massor av skoj i helgen. Ska möljligen se på bio och så är det teater. Himlans trevligt.
Idag har jag haft matte, so och franska. På matten fick vi göra ett mini-test, och vet ni vad? Bara en person i klassen hade rätt på det. JAG! :D Blev typ såhär hyber glad :P Men sedan på So:n kollade vi iaf på en urtråkig film om kristendomen och på franskan så sov jag (nästan). Så tråkigt var det, puss och hej!

» linne som man dör av

Det blev ingen orientering för min del. Synd, eftersom att jag var astaggad men i sista sekund sa Nora att hon inte orkade och jag vågade inte gå själv så det blev till att gå hem och av med alla kläderna igen :( inte kul.
Men nu ska jag se ett program, göra franskan och tycka synd om mig själv (O.B.S det handlar inte bara om orienteringen).
Ha en fin kväll♥
Visst dör man lite när man ser mitt linne för att det r så snyggt?!!!?!?!? Och så längtar man efter somaren bara för att få ha på sig det med antingen ett par jeansshorts eller ett ar rosa shorts till!!!!

» värd att se ;(


» orientering


Fina fätor jag gjorde på Ebba i Åre.♥
Hej :) Känner mig super duktig just nu! Har pluggar i snart två timmar! Bara matte så är klar med hela gröna kursen. PROUD* ;) Tänkte ta och måla naglarna i pastellfärger också. Vore fint, faktiskt. Men efter det ska jag ta tag i tha franska och träning. Ska möjligen, kanske börja orientera. Nora och jag ska prova idag, puss!

» nuttegullig video!

Hejhopp! Nu är kolloanmälan skickad och dags för läxor... :tired: Matte till på fredag, men det är galet mycket så måste börja nu. Fast jag ska inte klaga nu, snart kommer allt igån och då behöver jag plugga varje dag, minst en halvtimme. Fast allt det där är tråkigt och jag vill ha en rolig blogg! :)
HUR SÖT? :love:

» Årebilder



(alla bilder är oredigerade) Har fler men dom ligger på kameran och det är alltid bra att ha när man får bild brist :)

» 7/3 - 12

HEY! Grym design va? ;) Äntligen är den uppe. Tack Elin♥
Har haft en awesome dag idag. Vanöliga lektioner, ingen labb. Drog in till farsta efter skolan med mina finisar. Köpte tre saker faktiskt :D Visar er sen. Hade asmysigt och vi gick in i typ varenda affär. Och det ände en asgullig sak på tunnelbanan hem! En kille gav en hemlös som gick runt och tiggde pengar en stor macka med skina och ost! Naww :')

» spakväll


Hej och förlåt för sämst update.
Har iaf haft en kul dag med Nora och Anna. Skolan var som vanligt, tråkig. Men roligare när vi kom hem och bakade, sanckade, flamsade och bloggade. Haha, älskar er brudar♥ Jag var på tjejkvällen, spatema. Hade ansiktsmask, som slutade med en allergisk reaktion (dock inte mycket, bara svid och aparöd i ansiktet fast jag andvänt den mildaste masken) och blev grymt awesome sminkad av en tjej som jobbar där! Måste lära mig att göra så, kommer fan se ut så i skolan varje dag framöver ;)
När jag kom hem kollade jag slutet av en serie, 30 grader i februari. Handlar om typ massa människor som är galna, eheh.
Man ser inte så bra, har bättre bilder men orkar inte just nu, puss

» hej


ch YO! Just nu jag med Anna och Nora, vi har precis bakat. Men jag får inte blogga för dom eheheh... Men jag berättar mer sen, puss♥

» PAPPA POLIS

Hej! Jag har precis sett pappa polis nu, på youtube. Fick tipset av Anna som la upp det på sin blogg (www.annasotiiz.blogg.se)
Godnatt♥


» TJOSAN!

Hey! Tänlte slänga in ett inlägg om min grymma dag innan jag startar med mitt pluggande. Det pluggande som skulle vara klart om jag inte glömt grejerna hemma... Men nu är det såhär och det är ju faktiskt bara ett häfte med 10 sidor i som jag ska kunna, typ utantill tills imorgon ;)
Men nu till min awesome dag! Jag hade vanliga lektioner, utom håltimme på matten. På slöjden fick jag ta hem mitt nattlinne, så nöjd! Efter skolan drog jag hem till Alma och drack te samtidigt som vi diskuterade kollo. Vi ska nämligen iväg på kolla i sommar, och har kommit överens om ett AWESOME! Kommer bli så jädra grymt, bara vi kommer in. Inriktning film. Ska bara snacka med föräldrarna innan och sedan anmäler vi oss, kanske redan ikväll!
Angående designen så strulade betalningen lite så den kommer bli ännu mera sen! :( Men snart är dett uppe och det kommer bli grymt, puss!

» Håltimme

YO! Har håltimme så chillar hemma med Nora och Anna. Vi börjar snart så puss!


» TROLOLOLOOOO

Fick en liten överaskning när jag startade datorn... Daniel hade gjort så den här videon startades, HAHHAHAH.

» NU:

Ska läsa Frisa och måla naglarna, efter det blir det tacos och städa rummet. Tar väl kanske en dusch och packar skolryggan också... Det är ju skola imorgon... :( Puss!(designen kommer antagligen upp imorgon!!)


» heeeeemmma!

HEEJ! Nu är jag hemma, efter en sju timmars lång tågtur! Blä, vad tråkigt det var och precisi framför oss satt fyra skrikande barn i kiss-och-bajs-åldern. Sjukt störande fast lite roigt var det faktiskt att lyssna på vad dom sa ;)
Jag har tagit massor av bilder men dom får ni en annan gång! Så länge en mobilbild.
Jag pallar inte beräta om vad vi gjorde, ingen skulle ändå orkat läsa men jag kan säga att jag har haft galet kul! :D

» Renisar!

Hej! Nu är jag hemma för lunch och för att vila lite. Vi har åkt mest i fjällvallen och vi såg typ sex renar där! Den här gången fotade vi dom men alla bilder kommer när jag är hemma. Vi har filmat lite när vi åker skidor oxå, kanske lägger upp någon film när jag kommer hem! ;)

Jag känner att min blogg börjar bli lite tråkig... VAD SKA JAG SKRIVA OM? (jag vet, ingen svarar någonsin på sånt...)



Grattiiiis Justin :D


» Privat lektion

YO! Har inte kommit ut ännu så sitter och bloggar istället. Jag och mamma hade bokat en privat lektion igår och jag har lärt mig massor! Vi har övat på att carva, men orkar inte berätta mer nu. Vi såg oxå tre super söta renar uppe på fjällvallen! OMG.
Ikväll ska vi äta middag hos några kompisar i alla fall. Och två super bra program går!! Vi åt faktiskt borta igår också och jag hade skitkul :D Imorgon så kommer ett par familjer hit på middag så våra kvällar är helt fulla. ;)
Puss