» sy

leggings med fult mönster
klänning med mucho paljetter och dragkedja i ryggen
höga shorts
nattlinne
mjukis byxor

» Have a great life


» sommarlov

Dagen igår var så sjukt bra så jag måste berätta om allt men vill ju inte trött ut er så jag delar upp det i olika delar. OK? Let's start with the skolavslutning.
 
Skolavslutningen var bra. Eller den var sjukt låntråkig med alla tacktal men man kan ju liksom inte ogilla en skolavslutning. Vi fick våra betyg också och jag blev nöjd men enough said about that, vi har freaking sommarlov och då ska man inte prata om skolan.
 
Bilder på allt o alla. Film kommer senare
 
 

» sneakpeak

 

» let the picture speak

 

» stupid is as stupid does

Fuck Sverige. På riktigt. Fuck. Jag skulle frakta ett par byxor till em tjej som ville köpa från min bloppis, så jag skickar iväg dom och tänker att livet är bra. Men nejnej, några dagar senare kommer ett brev på posen som berättar att jag satte på ett frimärke för lite och därför måste betala 55 fucking kronor. SKOJAAAAAR DOM? Ett fri märke kostar 7kr vilket betyder att dom tar 48 kr till sig själva för besväret att skicka ett jävla brev. Och tänk att dom är så snåla att dom inte ens kan bjuda på ett frimärke?! Dom har nog med pengar, dessutom tar Sverige sjukt mycket skatt från alla som faktiskt sliter och jobbar bara för att kunna bygga vägar och skit. VI BEHÖVER INTE FLER VÄGAR och om ni nu ska ta våra pengar RÄDDA LITE BARN ISTÄLLET. fuck you

» svar

Hej! Jag tror att jag helt har glömt att berätta om allt sånt! Jag är borta i nästan två veckor och jag åker med min familj. Vi kommer öluffa - alltså ta båten mellan olika öar. Längtar som tusan och det kommer bli awesome! 
Kram, saknar dig förresten! Vi får ta o ses i sommar

» instagram

            
Daniel för 15 år sedan♥ / jag och lillasyster / Anna med big boobs / Jag efter dush / schnyggaste tårtan / balen / när jag var sjuk / klassrummet / Annas fab stavning / Älskling och jag i tanto / mitt öga / ego / magaar / ansiktet / just making out with an elephant
 
 
 
 
 

» planer

 

» grekland

Åh alltså den här veckan kommer bli freaking bäst. På onsdag är det skolavslutning och så ska jag och kompisarna hitta på något, på torsdag och fredag är det sommarlov och ledigt - say no more och på lördag åker jag till madafaking grekland. Jag har gjort massa research och har bestämt att vi måste åka till ön Antiparos. Det finns en båttur som går runt ön med fem stopp för bad och lunch. Badstoppen är i grottor och bland höga klippor, helt amazing! Ommmmggggg can't wait!
kolymbithres på paros <3 

» söndag

 
hellasgården

Hi people. Idag är en sån där mörk dag. Mitt rum är stökigt så jag måste städa men egentligen vill jag bara krypa ner i sängen och mysa (ha ha ha. Vem försöker jag lura? Jag är städnarkoman. Vill alltid städa). Ska träna också - jag och Anna har kommit på vart egna lilla mini-tränings program som vi ska köra. #biffnästa #varförärdetsåcooltatthashtaga
 

» hiccup

Tjenixen! Har haft fullt upp all day long så blev inte mycket tid till att blogga inte. Började dagen med att vakan alldeles för tidigt. Skönt - tänker ni men nejnej. Hade öppet fönster och vaknade av att några byggarbetare på tomten bredvid asgarvade konstant. Vid elva tiden åkte jag och mamma iväg till farsta för en mini-shopping tur. Lämnade tillbaka shortsen som jag köpte för någon vecka senoch köpte tre plagg. En tröja, ett par shorts och en tunn, glesstickad tjocktröja. När vi kom hem åt vi snabbt lunch innan jag och Nora cyklade iväg till Hellasgården. Där badade vi lite och solade och det var verkligen amazzzzzzing! Sommaren♥
Följde med hem till Nora när vi kom hem och hängde där lite innan jag gick hem för att träffa gästerna. Jag och mina syskon hade ff tillsammans med grannbarnen och det var mys. Satt länge på verandan och pratade ♥ När dom gick hem startade jag min favorit film - Love at first hiccup - och hade det mys i soffan. Om ni vill se filmen så kan i göra det ♥HÄR♥
 
mvh det mucho trötta flickebarnet
 
 

» REpost: 52 tjejfilmer

 
1. Over her dead body
2. LOL
3. So undercover
4. Mean girls
5. Mean Girls 2
6. Just my luck
7. She's the man
8. My sisters keeper
9. Charlie St. Cloud
10. 50 first dates
11. You again
12. It's a boy girl thing
13. What a girl wants
14. Sydney White
15. Wild child
16. 27 dresses
17. Smekmånaden
18. Tonårs liv
19. Bratz
20. 500 days of summer
21. A cinderella story
22. Another cinderella story
23. Confessions of a shopaholic
24. The perfect man
25. 13 going 30
26. John tucker must die
27. How to lose a guy in 10 days
28. That's my boy
29. Never been kissed
30. Raise your voice
31. Freaky friday
32. En galen dag i New York
33. Picture it
34. Legally blonde
35. The holiday
36. Romeo och Julia
37. Starstruck
38. The vow
39. Cyote ugly
40. Dear John
41. 18 year old virgin
42. Ego
43. Beauty Shop
44. Systar i jeans
45. Djävulen bär prada
46. bröllopsduellen
47. Easy A
48. Brides maids
49. Miss conception
50. Friends with benefits
51. The ugly truth
52. Sleepover
 
Jag har sett ALLA så jag är ett levande bevis på att dom äger. Vissa är till och med brutalt jättebra så nu måste ni beta av listan så att ni inte missar något. Jag har sett fler men kommer inte på alla bara sådär. Och hörrni, tipsa gärna om ni märker att jag missat någon jättebra!

» sushi

älskar this little girl mer än chokladpuddning. Hon har på sig mina gamla favorit shorts också. Creds to you lil' sis'
min #SWAG växer för varje dag. Gangster är jag också. Vem vet, nästa vecka kanske jag rånar en bank?
dear sushi. you made my night, nuff' said
så freaking söt du är Zorro. Min egna hero
it's just so sad. u are to fat to fly babe
sushi + kvällssol = ULTIMAT
 
Tjenixen! Åkte till Farsta Centrum en snabbis med pappa för att inhandla nödvändigheter som: Kalsonger (till pappa då. Lovar jag är tjej), alkohol, godis, sushi och byxor. Egentligen var det 100% onödigt att jag följde med men kände att jag behövde finnas där för pappa som moral-support så att han inte skulle flippa. Ja, pappa är farlig bland folk. Nej skoja, han är lika farlig som en gerbil = töntigt ofarlig. 
 
pusssssoooooheej

» bokus


» robban himself

Tänke testa Ayles.blogg.se hurmortips#2 som löd ungefääääär såhär: 
 
"För att göra inläggen roligare så kan du byta ut ord i ditt inlägg mot andra roligare ord med samma betydelse, alltså synonymer. En bra sida för det är synonymer.se
 
Mitt försök:
Tjing, för tillfället är jag anträffbar i ansluning till min mormoder samt naggar parfait. Därefter skall jag beskåda ett sceniskt verk uti en rekreationsområde i anslutning till mitt hushåll. Dygnets ljusa del var förträfflig och väderleken var ytterst hänförande. Förväl, vi orear sedermera.
 
Translation:
Hej, just nu är jag hemma hos mormor och äter glass. Efter det ska jag kolla på teater i en park med min familj. Dagen var bra och väderet var helt fantastiskt. Hej då, vi hörs senare.
 
 
Här får en bild på mig i Berlin för att jag är 100 procent generös. Den har absolut nothing att göra med inlägget men tycker att den var frän så whhhyyyy not. Är nästan lika bra på att posa som the Robban. 
 
My man.. my man
 

» nytt

 
min fina iphone och mitt fina nya vita bumper-skal. Så frächt och diskret♥ (Och jag menar ju såklart att skalet är nytt haha. Vore ju rätt gött om jag var så rik att jag kunde köpa en ny iPhone bara sådär.. I wish)
hahah var inte meningen att meddelandet skulle komma med men det bara poppade upp när jag tog bilden
Ny kjol som jag bytte till mig via in bloppis (@Kajsas_bloppis)
Köpte dessa shorts begagnat också, så värt, bara 20 kr
Sist och även minst köpte jag ett två pack med nödvändiga skärmskydd

» Prov

Cuz i am freaking awesome


» bilder

Har fått en crush på mitt fönster så fotade det ca extremt mycket. Bilderna är tagna med min pappas Nikon D7000♥ 
 
... och så låg det tre inslagspappersrullar (sveriges längsta ord mhm) sådär perfekt och vad skulle jag gjort? Bara låtit dom ligga där? Nejnej var tvungen att fota. Världens finaste färger också. Skåda:
 
Alla bilder är 100% oredigerade men fina ändå. Kan ni tänka er, det finns ett liv utanför photoshop

» nytt

 
Känns lite fel att lägga ut sina underkläder på nätet men måste bara visa mina två nya bh:ar! Köpte dom på Cubus för 179:- tillsammans. Älskar dom<3

» tipstips


» nytt


» i'm a retarded seal

ChaCha. Kom precis hem från en fartfylld dag på grönan. Fast nej. Var så mycket folk att vi hann åka 8 gånger på tre/fyra timmar. Dessutom regnade det. Mådde dock väldigt bra hela tiden och tänkte att jag äntligen blivit frisk men sen kom en lax och påminde mig om att jag tog en alvedon innan vi stack. Jahaja. Där försvann mitt happy moment. 
 
I alla fall, är hemma nu och har bytt om till torra kläder. Tror att jag ska göra lite varm choklad och sätta på en film. Kan hända att jag råkar smaka lite på mina ostbågar (min iPhone ändrade till ostbollar förut när jag skrev det. Men va?! Det är ju inte ens samma sak. Ostbollar och ostbågar är typ lika lika som ketchup och senap = inte alls) också. Om det händer och nån ser skyller jag bara på er så var det löst. 
 
 så sant HAHA. Var tvungen att lägga upp den