» THE MAN

Hej bloggen! Jag vet att uppdateringen har varit lite halvdålig senaste dagarna men nu är jag back. Har precis varit på gymmet och där körde jag först 20 min kondis och efter det ett rumppass med Anna och Nora där jag fick agera pt. Skönt!
 
I helgen gjorde jag inte mycket, bara gymmade med Daniel och bowlade med familjen i princip. I måndags var det tänkt att jag skulle plugga NO med Anna också, men det slutade att vi gjorde mycket roligare saker istället.. Till exempel kollade vi på fråga olle dokumentären, lekte fruitninja (= stå med varsin kniv och kasta frukter mot varandra) och åt cheeseballs. Betydligt roligare än att plugga!
Igår åkte jag in till stan med Nora direkt efter skolan och kollade lite affärer på götgatan. Jag gjorde även en provspelning till en serie, men det kan jag berätta mer om ifall jag får rollen. Efter det när jag kom hem gjorde jag inte mycket vill jag lova.. Kollade på Titanic, nattade min lillasyster och tittade på ännu mer Titanic. Var på riktigt dåligt humör igår så min tröst blev en superrulle. Älskar den filmen alltså. Gråter varje gång.
 
en favorit just nu↑



Kommentera inlägget här:

Har du ett namn?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (lovar ska inte säga till nån)

Har du en blogg också?

Kommentar:

Trackback