» 11. Your family

Min familj. Mamma, pappa, syster och bror. Alla har sin egen personlighet - på gott och ont - men jag älskar de här människorna. Vi har den bästa och sjukaste humorn och driver alltid med varandra, dock på en bra nivå. Såklart har alla sina flaws och jag kan störa mig på dem till månen och tillbaka - men det är precis så det ska vara. 
Ebba, min lillasyster, är världens gosigaste tjej som är hur fantastisk som helst. Dock har hon ett temperament som man ska akta sig för, hon kan gå från noll till hundra på en sekund, haha. Love her still though!♥
Sen har vi ju Daniel, min 17åriga storebror som spenderar största delen av sitt liv åt gymmet och skolan. Han är världensbästa brorsa men unfortunately utnyttjar han sin styrka och älskar att bära iväg mig bara för att han vet att jag är hjälplös. suck..
Sist har vi mamma och pappa. Mamma jobbar som forskare är almost alltid superglad. Hon tränar mycket och både hon o pappa är superduktiga på att laga mat. Pappa är den person i familjen som jag är mest lik tror jag. Vi delar samma humor och samma förkärlek till lakrits. En annan sak som pappa älskar är hans gitarr, jag kan nästan svära på att spenderar minst tre timmar varje dag vid den. Haha. 
 
Det var min familj, puss 
 
 



Kommentera inlägget här:

Har du ett namn?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (lovar ska inte säga till nån)

Har du en blogg också?

Kommentar:

Trackback