» pizza

Ikväll stod jag för middagen. Det blev hemmagjord pizza och kag måste säga att jag är riktigt stolt över mig själv, tycker de blev supergoda!♥

Jag vet att uppdateringen de senaste dagarna har varit lite knakig och opersonlig, men jag har haft mycket tankar i huvudet så det blev bara så helt enkelt. I alla fall var helgen helt okej, gjorde inte speciellt mycket men i lördagskväll sov jag över med Nora och vi hade något av en sentimental nostalgi-kväll. Spelade gamla spel och åt sådan där tre färgad glass som alla älskade när vi var små. Riktigt mysig kväll och riktigt mysigt sällskap helt enkelt!
 Dagen idag har varit helt okej men den startade i kaos, haha. Satte på mig mina DrDenim jeans på morgononen och när jag kommer till skolan ser Anna att jag har en stor reva på rumpan. Paniken som uppstår.. Fick i alla fall låna Annas långa väska att hänga över så att det inte syntes, life saver!
Efter skolan cyklade jag direkt och köpte en kanelbulle till Nora (dels för att hon är sjuk och dels för att jag var skyldig henne en hehe) och när jag kom hem tog jag en snabbdusch och efter det pluggade jag faktsikt. Så skönt att ha det gjort så slipper jag göra det nu ikväll. 
 
Nu ska jag ta en promenad med min fina Nora men förhoppningsvis uppdaterar jag senare! Puss


Vem annars? 😏
03 Mars, 2014 - 21:26

Och varifrån fick du iden, inspirationen och privatlektionen till att göra en sådan makalös pizza? 😏😏👈👈

Svar: min bästa vän Nora! du skulle bara veta vilken amazing pizzabagare hon är 😏


Kommentera inlägget här:

Har du ett namn?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (lovar ska inte säga till nån)

Har du en blogg också?

Kommentar:

Trackback