» om kärlek

obs djup text, ville skriva av mig lite
 
Jag vill vara kär. Jag vill vara sådär kär som Michela beskriver i sin bok Om att älska. När man kollar på en person och tänker att jag kan göra allt för dig, precis allt. När det kittlar i magen och hjärtat kokar över. Jag brukar säga att jag bara har varit kär en gång - i sexan. Det var i en kille i min klass och jag kommer ihåg ett specifikt tillfälle när jag var på bio med han och hans kompisar. Vi såg Baksmällan två och under ett tillfälle, mitt i filmen, minns jag att jag vände mig mot honom, granskade hans profil och tänkte att jag var så fruktansvärt, fruktansvärt kär. 
   Jag var bara tolv år och nu fyra år senare tvekar jag helt ärligt. Kan man verkligen vara så kär vid så ung ålder? Jag vet inte, jag tror inte det. Jag tror att när man är så kär som man någonsin kan bli, då känner man det och jag tror att det krävs både hjärta och smärta för att nå dit. 
    Men oavsett ifall det jag kände för fyra år sedan var äkta eller inte så var det länge sedan och jag börjar snart undra. När fan är det min tur att få känna kärlek?



Kommentera inlägget här:

Har du ett namn?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (lovar ska inte säga till nån)

Har du en blogg också?

Kommentar:

Trackback