» canvasbutik.se

Som många andra längtar jag väldigt mycket efter att flytta hemifrån och det är framför allt att få inreda lägenheten själv som lockar. Tänk att kunna få designa sin egen bostad helt själv, precis som du vill ha den? Jag har redan börjat fundera över vilka färger väggarna ska målas i och vilka möbler jag ska inreda med och drömmen är att hela lägenheten ska gå i vitt, svart, grått och beige – förutom tavlorna. Jag vill pryda väggarna med stora färgglada tavlor och jag har hittat en hemsida med massor av fina tavlor som skulle passa perfekt in. Hemsidan heter canvasbutik.se och de säljer flera vackra tavlor som skulle passa så bra in i det jag anser vara den perfekta lägenheten. De säljer både oljemålningar och canvastavlor, men även fototapeter och alla är lika snygga! Jag har plockat fram mina tre favoriter:


En oljemålning som heter ”Lila natt”. Älskar färgerna på den här tavlan och den skulle passa så fint ihop med till exempel en vit soffa och några beiga kuddar!
 
Det här en canvastavla som jag verkligen fastande för. Tycker att motivet är otroligt vackert och jag skulle mer än gärna pryda mitt vardagsrum med denna.
 Jag har alltid tyckt att det är så fint att tapetsera en av fyra väggar i ett rum som en tegelvägg. När jag var i New York så hade vår lägenhet det och det gav verkligen en stilren men hemtrevlig känsla.

Dessa var mina favoriter på hemsidan och ni hittar alla tavlor och tapeter på canvasbutik.se
Kommentera inlägget här:

Har du ett namn?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (lovar ska inte säga till nån)

Har du en blogg också?

Kommentar:

Trackback