» Dag fem, USA

Onsdagen var nog min favorit dag. Vi åkte till pappas, Daves och Brians gamla skola. Dom gick på University of South Carolina, en ett enormt collage. Rundturen började med att vi gick in i cafeterian och affären. Där fick vi välja ut ett varsitt plagg att köpa. Jag valde en hoodie med texten ”Carolina”.

Efter det promenerade vi iväg till platsen där dom bodde. En typisk amerikansk lägenhetsbyggnad. Dom hade ju alla tre fått stipendium i tennis och fick därmed bo i dom fräschaste husen (dom såg dock inte så annorlunda ut på utsidan mot de vanliga husen). När vi hade kollat och fotat klart promenerade vi bort mot tennisbanorna. På vägen fick vi se enorma spelplaner för olika sorts sporter. Vi fick också se stora hus där pappa, Dave och Brian en gång gått och fått lektioner. Det var faktiskt väldigt häftigt.

När vi slutligen kom fram till tennisbanorna så hade jag fått värme och hungerslag. Jag var så sjukt varm och hungrig! Men som tur lyckades jag hålla ut så att jag i alla fall skulle hinna kolla på den plats där min pappa typ levt på för ungefär 30 år sedan.

När vi kollat klart där så började vi bege oss tillbaka. Vi köpte en dricka på cafeterian och sedan var det dags att säga hej då till Brian och äta lunch.

 

På väg hemåt stannade vi i ett köpcentrum för att inhandla våra halloween dräkter. Jag blev en häxa, Daniel en blandning mellan jokern och Mitt Romney, mamma en dam med blått hår, Ebba valde också häxa och pappa typ inget. Lite spindelnät och sånt bara, haha. Så vi åkte hem, lagade och åt mat och begav oss sedan ut på ”bus eller godis”. Och det var den bästa ”Bus eller godis jag någonsin varit på! Alla hus var fixade till hundra. Kistor var nergrävda, fejkade (eller riktiga, hehe) lik hände på verandorna, danser spelades upp och alla var utklädda. 



Kommentera inlägget här:

Har du ett namn?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (lovar ska inte säga till nån)

Har du en blogg också?

Kommentar:

Trackback