» frukost

På riktigt, finns det nåt bättre än att inleda dagen med världens största frukost? Knappt alltså! Vaknade runt halv elva, kom upp rätt snabbt och började direkt med en brakfrukost. Bananplättar och smothie♥ Så sjukt gott!
Jag har aldrig varit något fan av banan men dom här plättarna tillsammans med lite upptinade och mosade hallon blev gudomligt! Till det drack jag en stor egenimproviserad hallon smothie och ett glas kallt citronvatten (det är sjukt bra att dricka mycket vatten, speciellt på morgon eftersom man blir piggare direkt av det! Om ni vill läsa mer om det kan ni göra det här ♥).
 
Recept på plättarna (hittade det här):
- 1 matsked rågmjöl
- 1 banan
- 2 ägg
 
Gör såhär: Mixa ihop allt i en bunke och stek sedan plättarna i lite smör på medelhögvärme. Du behöver inget plättjärn utan det går alldeles utmärkt att bara steka i en vanlig stekpanna då smeten inte hinner åka ut innan det börjat stekas. Servera med lite mosade, upptinade hallon.
 
 
Recept på hallonsmothien (improviserat):
- ett halvt paket hallon (ca 125 gram)
- 1 banan
- ca 1 dl apelsinjucie
- ca 1/2 dl vaniljyougurt
- en nypa vaniljsocker
 
Gör såhär: Mixa ihop alla ingredienser i en mixer och häll upp i ett stort glas. Sedan är det bara dricka och njuta, svårare än så är det inte! 



Kommentera inlägget här:

Har du ett namn?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (lovar ska inte säga till nån)

Har du en blogg också?

Kommentar:

Trackback