» Oj långt inlägg

Godmorgon!

Idag vaknade jag vid kvart i sju så nu är jag i bra tid. Jag brukar alltid va så jävla seg, haha. Men idag berodde det på attt jag la väckaklockan i andra änden av rummet, vilket gjrde att jag var tvungen att gå upp. Smart va? Fast den iden fick jag av Nora igår.

Och juste, förlåt för att jag nte bloggade igår men jag hade på riktigt fullt upp med bara roliga saker. Först efter skolan var jag med Nora och vi skrattade typ hela tiden :D Vi kastade gosedjur, hängde dom och begravde saker med dom, hahahhaha! Låter lite barnsligt kanske men ibland måste man få leva livet. Vi bakade också chokladbollar som blev jättegoda. Vissa pyttesmå och andra lite större.

Sedan var det dax att åka på laserdome med tjejkvällen på kvällis. Vi körde i fridhemsplan och det var jätteroligt. Första omgången kom jag tolva (av 29 st) och andra gången var jag mycket sämre. Jag kom 21. Hahahah, säääämst. Men det var jättekul iaf och man blev sjukt svettig och alla typ halsade i sig läsk efter.
På vägen hem körde jag snabbfrågor med Emma. Haha och sedan var jag utelåst så jag gck hem tll Anna och så satte vi på oss pepsi tatueringar.

Skolan var okej. Jag kommer inte ihåg vad vi hade men men. Det var iaf en helt okej dag. Och snart börjar skolan igen. Alma kommer nog när som helst och då ska jag för en gångs skull vara klar.

Puss!




Kommentera inlägget här:

Har du ett namn?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (lovar ska inte säga till nån)

Har du en blogg också?

Kommentar:

Trackback