» Valborg

Dagens lunch: Couscous, rökt lax, kikärtor, gröna bönor, champinjoner, sallad, gurka, tomater, keso och jordgubbar. Foodheaven och stooor matkoma
 
Igår var det då Valborg och jag hade bokstavligen inte en enda mintur över till bloggen. Först var det skola till klockan tre, sedan hem och fixa med pappas födelsedagspresent, till Nora för att förbereda efterrätten, hem för att fixa mig, tillbaka till Nora för att äta middag där och efter det ut med kompisarna. Busy night! Kan även tillägga att jag hade en väldigt rolig kväll men dessvärre sov jag inte så mycket hehe. Anna, Nora och Ludde bestämde sig för att sova över hos mig och vi somande inte förens vid halv fyra/fyra. Eftersom vi alla sov i en och samma soffa vart det heller inte jättebekvämt så vi var vakna igen vid halvsju.. 
 
Resultatet av mina tre timmars sömn blev en extremt långsam hjärna och ett väldigt lättretligt humör. Jag har en tendens att bli en riktigt bitch när jag inte har sovit så idag har jag  i största mån försökt att hålla mig undan. Dock är jag inte speciellt trött fysiskt så vid elva tiden åkte jag och mamma iväg till gymmet för att gå på pass. Jag har inte riktigt varit definition av nyttig de senaste dagarna så det var skönt att äntligen få röra på sig! 
 
Nu: Till affären för att köpa celcius och efter det en lång powerwalk för att rensa tankarna. Skönt!



Kommentera inlägget här:

Har du ett namn?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (lovar ska inte säga till nån)

Har du en blogg också?

Kommentar:

Trackback