» grekland

 Har ju freakin glömt att berättaom grekland?????? Har inte planerat att ge er en roman om varje dag men vi säger såhär: 
Första dagen var kaos. Flög i tusen timmar och sov på dunderäckligt hotell med stensängar men efter det fick vi i alla fall 8 heeelt underbara dagar. Först åkte vi till Paros (tog ca 4 timmar med båten) och där var vi i tre nätter och 4 dagar. Vi bodde i universums mysigaste fiskeby med massor av mysiga resturanger och en jättefin strand. Hotellet låg cirka 4 minuters promenad från "centrum" (vet inte ens om jag vågar kalla det centrum. Cirkus 4 resturanger, 2 affärer, 1 resebyrå och ett bageri) och var jätteeeeemysigt. Finaste utsikten och allt. Andra dagen på ön tog vi en båttur runt en liten ö men ska inte berätta mer om det nu för krävs ett inlägg för att kunna förklara the awesomeness.
 
Nästa ö vi åkte till hette Koffunissi, aka Paradis ön. Tre miljader (host ungefär) suuuuuper fina badständer + en pool på hotellet. Allt var bäst förutom att den var översvämmad av svenskar (no kidding, only svensktalande blondiner) och ett kvarstående minne från när vi råkade hamna på en nakenstrand. 
 
Sista ön hette Naxos och det är den största vi var på. Jag gillade naxos mest av alla öarna för att vårt hotell låg precis PÅ stranden och det hade finaste poolen också. Dessutom hade dom massor av billig shopping och u.n.d.e.r.b.a.r.a stränder med parasoll och solstolar på. 
 
Nu tror ni säkert att allt var fridofröjd och att vi sedan begav oss hem nöjda och glada men nej. Jag har lixom inte ens börjat berätta om dom två sista mardröms dagarna. 
Vi hade tänkt att ta dags båten hem samma dag som flyget men när vi ska boka så är biljetterna slut. SLUUUT. Så vi får ta en 60 min båt till Paros och sedan vänta där i 7 timmar och när klockan är 2 på natten ta nattbåten till fastlandet. Hade kunnat bli mysigt om vi inte hade blivit magförgiftade. Säääämst tajming. Först spyr mamma lite och sen mår hon bra. Efter det börjar pappa må illa (han spydde dock aldrig) och sedan var det min tur. Såklart fick jag värst av alla. Spyr tre omgångar inne på en toalett på ett cafe, en omgång helt random mitt på torget, en omgång på väg till en toalett bakom cafeskylten, en omgång i en rabatt, två omgångar på nattbåten och en omgång på fastlandet. HEMSKT
 
Resten av den dagen (12 timmar) spenderades sedan på flygplatsen i mcdonalds soffa. Lagom kul när man inte ens mår bra. Tillslut får vi i alla fall gå på flyget och då är det Daniels tur att spy. Han spydde ner flygtoan så att dom fick ropa ut i högtalarna "att det tyvärr skett en liten olycka och att toaletten längst fram tyvärr är stängd".
 
SLUUUUUUT
 
Det blev en roman men whatever creds om du lästeee
 
 



Kommentera inlägget här:

Har du ett namn?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (lovar ska inte säga till nån)

Har du en blogg också?

Kommentar:

Trackback