» spydde igår.

Sorrry för dålig uppdatering. Ska berätta om kvällen nu.
Först så var vi och handlade, sedan packade jag mina grejer och på vägen hem till Anna så mötte vi upp Richard. Vi kollade på Dear John och åt chips och läsk. Filmen var ganska bra. Richard gick vid åtta och då startade anna och jag filmen The Holiday. Vid nio åt vi middag och efter filmen så skypade vi och sms:ade lite med roligt folk. Klockan tre somnade jag, hemma. Jag började nämligen spy vid två så då var det bara att ringa mamma och ta sig hem. Men jag kan säga att jag är inte magsjuk utan hade bara ätit skitdålig.
Halv elva idag väckte mamma mig och så fick jag ägg och varm oboy. Efter frukosten kollade jag på melodifestivalen på webben och blev skitglad när dom två bästa gick direkt till finalen :D Fast däremot så kom Thorsten Flinck (?) vidare till andrachansen, fast han sög!! Jaja...
Idag så ska jag plugga och gå på teater. Det är rollutdelning :) Trevligt. Och så ska jag duscha och läga mig tidigt Blev ju inte så mycket sömn inatt. Jag ska också få ett minielement till mitt rum som pappa monterar ihop just nu.
HAHAH från någon håltimme för ett tag sedan.



Kommentera inlägget här:

Har du ett namn?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (lovar ska inte säga till nån)

Har du en blogg också?

Kommentar:

Trackback